Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
200m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
200m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Luna is een charmante plek die geschikt is voor maximaal 8 personen. De villa is perfect voor een gezin of een groep vrienden die een onvergetelijke vakantie willen beleven. Dit prachtige pand is onlangs gerestaureerd met veel zorg en aandacht voor detail, en biedt een sfeer van charme en comfort.
Het traditionele klimaat van de villa gaat harmonieus samen met elegante accenten en kwaliteitsmeubilair. De terracotta plafonds en houten balken zijn verbeterd door de restauratiewerkzaamheden, terwijl het gezellige interieur ervoor zorgt dat je je meteen thuis voelt.
De villa is verdeeld over twee verdiepingen.
Op de begane grond vind je een gezellige eetkamer met banken, open haard, tv, Wi-Fi en een prachtige piano. Naast de eetkamer is de keuken, uitgerust met moderne apparatuur, waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden en ervan kunt genieten met vrienden.
Een trap in de hal leidt naar de bovenverdieping van het gebouw.

De eerste verdieping is als volgt ingedeeld:

1 woonkamer met een slaapbank voor twee personen
-2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en een groot raam met uitzicht op de prachtige tuin;
-1 ruime slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en raam;
-2 badkamers met douche.
De openslaande deur op de begane grond geeft toegang tot de grote buitenveranda. Een ontspanningsruimte met tafel, bank en fauteuils waar je kunt ontspannen tijdens de zomeravonden.
Buiten biedt de villa een onvergetelijke zomerervaring. De bevoorrechte ligging van Villa Luna in het park van Monte San Bartolo biedt een waar panoramisch balkon over de kust en de zee.
Vanuit de tuin kun je de prachtige stranden van Gabicce Mare en Pesaro bewonderen, die gemakkelijk in een paar minuten met de auto te bereiken zijn en je onvergetelijke dagen van zon en zee zullen bezorgen.
Aan de voorkant van het complex ligt het prachtige zwembad met houten lambrisering. Het zwembad is uitgerust met ligbedden en parasols die ter beschikking staan van de gasten. Dit is de ideale plek om af te koelen en te genieten van de zon. Het spectaculaire uitzicht op de Adriatische Zee zal je zeker de adem benemen, terwijl de barbecue op het terrein je uitnodigt om te genieten van gezellige diners in de buitenlucht in het gezelschap van je geliefden aan de grote tafel onder de veranda.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 10 km

10 km

Luchthaven 67 km ANCONA

67 km

Station 12 km PESARO

12 km

Snelweg-afrit 12 km PESARO

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vanuit Villa Luna kun je de schoonheid van Monte San Bartolo ontdekken, ontspannen op gouden stranden en genieten van de culinaire specialiteiten van de regio Marche. In Pesaro kun je je onderdompelen in de fascinerende sfeer van het historische centrum met zijn pittoreske straatjes en historische monumenten. Je kunt het majestueuze Palazzo Ducale bezoeken, waar belangrijke tentoonstellingen en culturele evenementen plaatsvinden, en de prachtige kathedraal van San Terenzio bewonderen.
Voor kunstliefhebbers raden we een bezoek aan Casa Rossini aan, het geboortehuis van de beroemde componist Gioachino Rossini, waar je zijn leven en muzikale nalatenschap kunt ontdekken.
In de zomer biedt Pesaro ook talloze activiteiten aan zee. De goed uitgeruste zandstranden zijn ideaal om te ontspannen in de zon, een verfrissende duik te nemen in de Adriatische Zee of watersporten te beoefenen.
Als je de omgeving wilt verkennen, is de UNESCO Werelderfgoedstad Urbino een must. Hier kun je het prachtige Palazzo Ducale met zijn kostbare fresco's bewonderen en je onderdompelen in de geschiedenis van de Renaissance terwijl je door de geplaveide straatjes wandelt.
Voor natuurliefhebbers raden we een bezoek aan de grotten van Frasassi aan, een spectaculair grottencomplex dat je de adem zal benemen. Je kunt de ondergrondse paden verkennen en de ongelooflijke rotsformaties bewonderen.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is inclusief:
woning compleet schoongemaakt opgeleverd en voorzien van beddengoed en handdoeken; wekelijkse wissel van linnengoed; laatste schoonmaak; nutsvoorzieningen (elektriciteit - water - gas voor keukengebruik); airconditioning (alleen aanwezig in een tweepersoonsslaapkamer); Wifi; tuin- en zwembadschoonmaak.

Bij de huurprijs is niet inbegrepen (te betalen bij aankomst):
verwarming naar verbruik; extra schoonmaak; extra linnenwissel; toeristenbelasting € 1,50 per persoon per nacht. Dieren zijn niet toegestaan.

Borg (te betalen bij aankomst): € 500,00

Extra diensten op aanvraag (tegen betaling): bezoek aan de kelder en wijngaarden van de eigenaar, met de mogelijkheid om wijnen te proeven en te kopen.

Inchecken: van 17:00 tot 19:00 uur
Uitchecken: van 08:00 tot 09:30 uur

Opening zwembad: van 1 juni tot 30 september

Houd er rekening mee dat:
- Boekingen voor jeugdgroepen zijn onder voorbehoud van goedkeuring.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Special booking conditions 2023: For reservations confirmed starting from 01/12/2020, the following cancellation policy will apply: - cancellation up to sixty (60) days before the arrival date: 100% refund of the rental price; - cancellation from sixty (60) days before the arrival date to the arrival date: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund); - cancellation during the stay: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund). Cancellation due to force majeure COVID-19: in case of cancellation of the reservation due to proven travel impossibility due to government regulations restricting the freedom of movement on the national or international territory imposed to deal with the COVID-19 epidemiological emergency, Anita Villas will refund the amount paid for the reservation, without prejudice to the guest's duty to notify Anita Villas starting from 7 days before arrival, and in any case within the day before the booked stay, of the cancellation of the reservation with specific indication of the reasons mentioned above. Please note that any possible refund will be made by bank transfer in favour of the booking holder within the end of the year of the cancelled reservation. In the event that the payment of the reservation is made by credit card, in the event of a refund, an amount equal to 3% of the amount paid will be withheld for payment management costs.

meer informatie:

Airconditioning (alleen beschikbaar in één tweepersoonskamer)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Anita Villas di Boria Emanuele
Dhr. E. Boria

Dhr. E. Boria

Anita Villas is een Italiaans agentschap dat zich bezighoudt met het verhuren van villa's met zwembad, vakantiehuizen met zwembad en appartementen in boerderijen met zwembad in de regio's Marche, Umbrië, Toscane, Lazio en Abruzzo. We zijn gevestigd in Mondavio, in de regio Marche, en dankzij onze kennis van het gebied willen we onze klanten de beste villa's aanbieden voor een onvergetelijke vakantie in Midden-Italië.


Andere accommodaties van Dhr. E. Boria

Alle accommodaties weergeven van Dhr. E. Boria

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 443951

Laatst bijgewerkt: 27.11.2023

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/443951.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven