Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis in Bad Kleinkirchheim bij...

Max.  5   gasten
66m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
66m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Parterre: (gang, keuken(waterkoker, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV, eettafel, open haard), badkamer(douche, wastafel), toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer(stapelbed), galerij slaapkamer(2x 1-pers. bed))

kachel, tuin, tuinmeubilair, parking

Dit compacte, vrijstaande houten chalet/vakantiehuis voor maximaal 5 personen ligt aan een beekje op 1300 m hoogte, aan de rand van het kleine vakantieoord St. Oswald nabij Bad Kleinkirchheim in Karinthië.

Het vakantiehuis biedt een ruime woonkamer met slaapbank en eettafel, een goed uitgeruste keuken, 2 ruime slaapkamers (een met een stapelbed, de tweede met 2 eenpersoonsbedden) en een badkamer . De tuin is voorzien van tuinmeubilair en u kunt direkt naast het huis parkeren.

St. Oswald ligt als district van Bad Kleinkirchheim aan het einde van een rustig hoogdal, direkt in het Biosphärenpark Nockberge. Het vakantiehuis ligt op slechts 700 meter afstand van de gondel, die u naar het Biosphärenpark Nockberge met talloze fiets- en wandelroutes brengt. Direkt in Bad Kleinkirchheim bevinden zich de thermale baden St. Kathrein en de thermale baden Römerbad, een 18-holes golfbaan en in Radenthein het buitenzwembad voor zwemplezier in de zomer. De Millstätter See is met de auto in ongeveer 20 minuten te bereiken.

De ruim 103 kilometer perfect geprepareerde pistes in het skigebied Bad Kleinkirchheim beloven afwisseling en puur skiplezier in de winter. In totaal 24 kabelbanen en liften brengen u snel en comfortabel naar het skigebied. Een ander skigebied in de Karinthische Nockberge is het Skipark Falkert, gelegen in het bergresort Heidi Alm op de Falkert. Dit skigebied is een zeer gezinsvriendelijk skigebied en biedt 12 kilometer aan pistes, 3 skiliften, een snowpark en een langlaufloipe.

Direkt in Bad Kleinkirchheim zijn er tal van winkelmogelijkheden voor uw dagelijkse behoeften, evenals een goede keuze aan restaurants.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 23 km

23 km

Skilift 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Snelweg-afrit 33 km Spittal

33 km


Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 100 (U betaalt vooraf, niet ter plaatse, terug 14 dagen na vertrek).
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Niet aanwezig.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


25 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Frans Geers

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heerlijk rustig gelegen huisje. Alles zag er netjes en verzorgd uit.

Martijn Dohmen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De ontvangst was goed. De gastvrouw was heel vriendelijk. Verblijf met 2 hondjes ging prima. Veel wandelmogelijkheden in de omgeving. Veel bezienswaardigheden op rijafstand.

Patricia Admiraal

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Gezellig knus huisje aan een rustig wandelpad vlakbij de skilift. Ook voor de honden was het een heerlijk huisje met omheinde tuin. Hele vriendelijke eigenaresse.

W J T Brugman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een klein maar comfortabel huis en een ideaal wandelgebied in de bergen.

jan de Bruijn

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Veel te zien in omgeving. Rustige ligging en veel wandelmogelijkheden voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Ook voor honden een geweldige plek. Wel een eindje rijden van Bad Kleinkircheim

Gerda Fiere

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Vlakbij skilift, mooi skigebied, heerlijk rustig. Huis te klein voor 6 personen.

Eric Bormans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Warm welkom door vriendelijke eigenaresse. Huisje is klein, maar gezellig en alles zit er op en er aan. Alleen badkamer is erg klein, is even wennen. Huisje ligt op 1300 m hoogte, daarom altijd een paar graden kouder dan Bad Kleinkirchheim. Prima uitvalsbasis om te gaan wandelen.

Marco Fransen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij zijn zeer tevreden over de locatie en de accommodatie. Mooi huisje alles aanwezig en vooral rustig. Veel gewandeld met prima bewegwijzering. Kabelbaan op 400 meter. Koop een Karnten Card en je kunt overal gratis in. Doen! Wij komen zeker nog een keer terug op dit mooie plekje.

mario pets

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

leuke vakantie gehad in oostenrijk , het huisje voldoet prima voor een jong koppel en ouders , genoeg ruimte en mooi ingericht. huis eigenaar is heeeel vriendelijk en behulpzaam bij eventuele problemen . wij hebben geen klagen gehad we hopen dat iedereen zo positief is over dit vakantie huisje

Co de Heer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Na 1,5 week rondtrekken was het heerlijk toeven in dit lekker rustige huis aan de beek. Ondanks dat je op 1300 m hoogte zit, was het overdag lekker temp. van ongeveer 22 - 25 gr. 's Nachts goed slapen! Dichtbij lift om wat hoger te gaan wandelen. Auto is wel nodig voor boodschappen in Bad Kleinkirchheim.

Herman van Someren

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben twee weken heerlijk vertoeft in huize Tonga Muhle, de omgeving is fantastisch, toch dicht bij alle voorzieningen in Bad Kleinkircheim maar ook absolute privacy en rust. De lieve gastvrijheid van Gabi Maier is ongeëvenaard en we zijn haar dankbaar voor haar tips in de omgeving en voor het verblijf in haar mooie huis. Voor elke week schoon beddengoed en voor de rest van alle gemakken voorzien, bij de Brunach lift vlakbij heb je gratis wifi (of WLAN zoals ze daar zeggen). Echt een goed vakantiehuis voor zowel de winter als zomer. Herman

Karin Bosscher

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fantastisch huisje. Rustig gelegen en van alle gemakken voorzien. Zelfs een dvd speler aanwezig. We zijn 2 weken geweest en hebben geen schoon beddengoed gekregen en maar 1x schone handdoeken. Dit vonden wij erg weinig. Wij raden aan om zelf beddengoed en handdoeken mee te nemen. Er zijn goede tuinstoelen maar geen tuinkussens aanwezig. Deze hadden wij meegenomen. Eigenaresse is erg vriendelijk en behulpzaam. Omgeving nodigt uit tot mooie wandeltochten. Kabelbaan is 5 minuten lopen. Bad Kleinkirchheim op 5min. rijden heeft 2 grote supermarkten en 2 bakkers. Sankt Oswald heeft geen winkels. Wel 3 restaurants waar je goed kan eten. Vooral de pizzeria is aan te bevelen. Kortom een geweldige vakantie. Helaas zat het weer niet mee.

Robert Duijkeren, van

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Met de Karintie pas kun je veel toeristische ervaringen gratis of met korting doen.Het huis was schoon de omgeving was rustig.Het interieur van alle gemakken voorzien.De ontvangst en benadering van de gastvrouw was vriendelijk en hulpvaardig.We hebben een heerlijke week gehad. Prachtige omgeving vooral als je van wandelen houd. Het meer is ongeveer vijftien minuten rijden.En daar kun je zwemmen ,varen ,en met een band of parachute achter een boot.

mario pets

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

leuke vakantie gehad in oostenrijk , het huisje voldoet prima voor een jong koppel en
ouders , genoeg ruimte en mooi ingericht. huis eigenaar is heeeel vriendelijk en behulpzaam
bij eventuele problemen .
wij hebben geen klagen gehad
we hopen dat iedereen zo positief is over dit vakantie huisje

Ingolf Fenzel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We zijn in Tonga molen een heerlijke en ontspannen, vooral in het weekend doorgebracht om naar de Nock kennen. Te beginnen met de mooie gastvrouw over de perfecte uitrusting van het huis tot aan de prachtige omgeving - hier gewoon allemaal bij elkaar kwamen. Iedereen ervaart rustige en gezellige dagen in de Nockbergen en nog steeds niet willen missen fantastische bergwandelingen en gezellige eethuisjes is een traktatie hier.

Robert Duijkeren, van

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Met de Karintie pas kun je veel toeristische ervaringen gratis of met korting doen.Het huis was schoon de omgeving was rustig.Het interieur van alle gemakken voorzien.De ontvangst en benadering van de gastvrouw was vriendelijk en hulpvaardig.We hebben een heerlijke week gehad.
Prachtige omgeving vooral als je van wandelen houd. Het meer is ongeveer vijftien minuten rijden.En daar kun je zwemmen ,varen ,en met een band of parachute achter een boot.

Karin Bosscher

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fantastisch huisje. Rustig gelegen en van alle gemakken voorzien. Zelfs een dvd speler aanwezig. We zijn 2 weken geweest en hebben geen schoon beddengoed gekregen en maar 1x schone handdoeken. Dit vonden wij erg weinig. Wij raden aan om zelf beddengoed en handdoeken mee te nemen. Er zijn goede tuinstoelen maar geen tuinkussens aanwezig. Deze hadden wij meegenomen. Eigenaresse is erg vriendelijk en behulpzaam. Omgeving nodigt uit tot mooie wandeltochten. Kabelbaan is 5 minuten lopen. Bad Kleinkirchheim op 5min. rijden heeft 2 grote supermarkten en 2 bakkers. Sankt Oswald heeft geen winkels. Wel 3 restaurants waar je goed kan eten. Vooral de pizzeria is aan te bevelen. Kortom een geweldige vakantie. Helaas zat het weer niet mee.

Herman van Someren

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben twee weken heerlijk vertoeft in huize Tonga Muhle, de omgeving is fantastisch, toch dicht bij alle voorzieningen in Bad Kleinkircheim maar ook absolute privacy en rust. De lieve gastvrijheid van Gabi Maier is ongeëvenaard en we zijn haar dankbaar voor haar tips in de omgeving en voor het verblijf in haar mooie huis. Voor elke week schoon beddengoed en voor de rest van alle gemakken voorzien, bij de Brunach lift vlakbij heb je gratis wifi (of WLAN zoals ze daar zeggen). Echt een goed vakantiehuis voor zowel de winter als zomer.

Herman

Willem Edelenbos

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

In de omgeving van de Tonga Mühle zijn veel wandelmogelijkheden, varierend van licht tot zwaar. Daarnaast zijn steden als Villach en Klagenfurt dichtbij voor een dagje in de stad. Het is dan weer heerlijk thuiskomen in de Mühle, reeën in de tuin gezien, heerlijk rustig...

Christina Marquart

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We hadden een heerlijke vakantie in Bad Kleinkirchheim. super oord \/ met andere grote dingen \/ wandelen \/ spa. Het huisje is versierd met mooie details waar u zich thuis kan voelen heel veel. We houden ervan om terug te komen)

Marco Fransen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij zijn zeer tevreden over de locatie en de accommodatie. Mooi huisje alles aanwezig en vooral rustig. Veel gewandeld met prima bewegwijzering. Kabelbaan op 400 meter. Koop een Karnten Card en je kunt overal gratis in. Doen! Wij komen zeker nog een keer terug op dit mooie plekje.

M J van der Linden

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Aankomst op de locatie waar we onze huwelijksreis gingen doorbrengen was fantastisch. Midden in de natuur in een klein dorpje, een prachtige omgeving en leuke, gastvrije mensen. Wij kijken terug op een topvakantie!

Eric Bormans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Warm welkom door vriendelijke eigenaresse. Huisje is klein, maar gezellig en alles zit er op en er aan. Alleen badkamer is erg klein, is even wennen.

Huisje ligt op 1300 m hoogte, daarom altijd een paar graden kouder dan Bad Kleinkirchheim. Prima uitvalsbasis om te gaan wandelen.

Co de Heer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Na 1,5 week rondtrekken was het heerlijk toeven in dit lekker rustige huis aan de beek.

Ondanks dat je op 1300 m hoogte zit, was het overdag lekker temp. van ongeveer 22 - 25 gr.

's Nachts goed slapen! Dichtbij lift om wat hoger te gaan wandelen. Auto is wel nodig voor boodschappen in Bad Kleinkirchheim.

Caroline van der Burg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Tonga Muhle is een erg schattig huisje. Klein, maar meer dan voldoende ruimte voor ons gezin. alle faciliteiten aanwezig en dichtbij de piste (evt op loopafstand, maar ook voldoende parkeergelegenheid naast de gondel). De gastvrijheid van de eigenaresse is super! Goede bereikbaarheid en snelle afstemming voor sleuteloverdracht.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 449448

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/449448.htm


«Vakantiehuis in Bad Kleinkirchheim bij...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 25 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven