Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Apt Wasserblick Utrecht & Amsterdam

Breukelen

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De binnenruimte van "Lakeside Serenity Port Broclede" is uitnodigend en goed ontworpen om gasten een comfortabel en aangenaam verblijf te bieden. Zodra je binnenstapt, kom je in de open keuken, die een naadloze overgang heeft naar een royale woonkamer. De keuken is modern en volledig uitgerust met alle nodige voorzieningen, waaronder een kookplaat, oven, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en een uitgebreid assortiment aan kookgerei en servies. Dit maakt het gemakkelijk om zelf heerlijke maaltijden te bereiden en te genieten van gezellige momenten tijdens het koken.

De woonkamer is ruim en smaakvol ingericht met hoogwaardig meubilair, waaronder een comfortabele bank, fauteuils en een eettafel met stoelen. Er zijn ook diverse huisplanten geplaatst, wat bijdraagt aan de gezellige en huiselijke sfeer van de ruimte. De grote ramen bieden veel natuurlijk licht en laten een prachtig uitzicht op het omliggende landschap toe, vooral vanaf het aangrenzende balkon op het zuiden.

Het appartement heeft twee smaakvol ingerichte slaapkamers, elk met een rustgevende sfeer die zorgt voor een goede nachtrust. Beide slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden, nachtkastjes, voldoende opbergruimte voor kleding en persoonlijke bezittingen, en gordijnen of luiken om het licht te regelen en privacy te bieden.

De badkamer is ontworpen met gemak en ontspanning in gedachten. Het is uitgerust met een douche, bad, wastafel, toilet en een verwarmd handdoekenrek. Alle essentiële voorzieningen, zoals shampoo, conditioner en zeep, zijn aanwezig, waardoor gasten kunnen ontspannen en opfrissen na een dag vol avontuur in de omgeving.

Het gehele appartement is ingericht met oog voor detail en comfort. Er is gedacht aan alle behoeften van de gasten, inclusief gratis WiFi, beddengoed en handdoeken, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken en optimaal kunt genieten van je verblijf.

Kortom, de binnenruimte van "Lakeside Serenity Port Broclede" biedt een warm welkom en een gezellige sfeer, perfect om te ontspannen en te genieten van een onvergetelijke vakantie-ervaring aan het meer.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Skilift 23 km

23 km

Supermarkt 2.9 km

2.9 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 4.3 km

4.3 km

Luchthaven 35 km Amsterdam Airport Schiphol

35 km

Station 4.3 km Station Breukelen

4.3 km

Snelweg-afrit 4.5 km A2 snelweg

4.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De accomodatie “Lakeside serenity Port Broclede” is perfect gelegen in het pittoreske dorpje Breukelen, een charmante plek in het midden van Nederland met een balkon op het zuiden. Breukelen ligt in de provincie Utrecht en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het dorp wordt omgeven door weelderige natuur en is idyllisch gelegen aan de oevers van de prachtige Loosdrechtseplassen, een uitgestrekt merengebied dat bekend staat om zijn schitterende waterlandschap en rustgevende sfeer.

De ligging van de accommodatie is werkelijk uniek, want het appartement is direct aan het water gelegen, waardoor je een adembenemend uitzicht hebt op de glinsterende meren en de omliggende natuur. Het balkon of terras van het appartement biedt je de mogelijkheid om te genieten van deze serene omgeving terwijl je ontspant op het comfortabele tuinmeubilair.

Vanuit het appartement kun je gemakkelijk de prachtige omgeving verkennen. De Loosdrechtseplassen zijn ideaal voor liefhebbers van watersport en bieden vele mogelijkheden voor zeilen, kanoën, suppen, vissen en zwemmen. Ook zijn er tal van fiets- en wandelpaden die je meenemen door het schilderachtige landschap van Utrecht, met zijn typische Nederlandse molens, groene weiden en charmante dorpen.

Daarnaast is het appartement gunstig gelegen tussen de bruisende steden Amsterdam en Utrecht. Beide steden zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer, waardoor je kunt genieten van de rijke cultuur, historische bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels die deze steden te bieden hebben.

Kortom, de ligging van deze accommodatie biedt het beste van twee werelden: de rust en schoonheid van het waterrijke landschap en de nabijheid van levendige steden vol met activiteiten en bezienswaardigheden. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, ‘Lakeside serenity Port Broclede’ is de ideale uitvalsbasis om alles wat deze prachtige regio te bieden heeft te ontdekken en te ervaren.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Snowboarden
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

All in prijs inclusief schoonmaakkosten tenzij er speciale wensen zijn. Deze moeten tijdig doorgegeven worden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. D. Roorda

Dhr. D. Roorda

Ons team is gedreven door een gedeelde liefde voor het leveren van uitmuntende service en het bieden van zorgvuldig geselecteerde accommodaties die aan de hoogste normen voldoen. Of het nu gaat om een gezellige hut in de bergen, een luxueus strandhuis of een sfeervol stadsappartement, elk pand is zorgvuldig gekozen om aan de diverse behoeften van onze gasten te voldoen.


meer informatie

Objectnummer: 449504

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/449504.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven