Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bungalowpark "De Spar"

Utrecht

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De Scandinavische bungalow is een vakantiehuis met een geheel eigen karakter, gemaakt volgens een Scandinavisch houtbouwsysteem. De bungalow is smaakvol en volledig ingericht en voorzien zijn van onder andere TV, terrasstoelen en berging voor de fietsen.

De 4-persoons bungalow heeft een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, douche/toiletruimte en berging. De Scandinavische bungalow is voorzien van een cv-installatie. Alle Scandinavische bungalows hebben aan de terraszijde een schuifpui, waardoor u ook vanuit uw huiskamer volop van het buitengebeuren kunt genieten.

De bungalows zijn allen gelijkvloers en vrijstaand. Het vele groen rond de huisjes zorgt voor privacy en voor veel (soorten) vogeltjes en eekhoorntjes. In de schemer brengen dassen en vossen soms een bezoekje en zijn er reeën te spotten op het aanliggende weiland.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons kleinschalig bungalowpark is gelegen in de driehoek Utrecht-Amersfoort-Hilversum, 300 meter van het pittoreske Lage Vuursche. Een zeer bijzondere omgeving ,rijk aan natuur èn cultuur.

Omgeving
Lage Vuursche ligt midden in ca.1170 hectare aaneengesloten bos. Vanaf het park loopt u zo dit bos in om prachtige wandelingen te maken. Maar u kunt ook op uw fiets van de natuur genieten: binnen bereik liggen de Loosdrechtse plassen, het Vechtgebied, de Hilversumse Heide, de Soester stuifduinen en het polder gebied tussen Eemnes en Spakenburg.
Voor culturele uitstapjes kunt u naar de plaatsen Utrecht, Amersfoort en Hilversum. Maar ook de kleinere plaatsjes als Laren, Naarden en Spakenburg zijn zeer de moeite waard. Het gebied kent veel kastelen, burchten en landgoederen die toegankelijk zijn voor publiek. Zoekt u een sportieve activiteit? In het bos ligt een MTB parcours (met verhuur), een klimbos, boszwembad De Vuursche, u kunt suppen in de Utrechtse grachten of een (zeil)bootje huren op de Loosdrechtse plassen. Om u hierover te informeren ligt er in elke bungalow een map met veel informatie over de omgeving. Er zijn mogelijkheden voor jong en oud en voor heel uiteenlopende interesses!
Lage Vuursche zelf heeft vijf straatjes, drie boswinkeltjes, de prachtige Midgetgolftuinen (mag u niet missen), een kerk en kasteel Drakensteyn. In een aantal oude pandjes aan de Dorpsstraat vindt u meerdere pannenkoekenhuizen en restaurants met gezellige terrassen. U kunt hier op loopafstand terecht voor een kopje koffie, een ijsje, een lunch of een compleet diner.

Te huur
In deze fraaie omgeving kunt u bij ons vanaf april tot eind oktober een gezellige 4 of 6 persoons Scandinavische bungalow huren.

Klein en gemoedelijk
Ons park is klein en gemoedelijk. Wij zijn de 3de generatie De Kruyf die hier zorg voor mogen dragen en doen dit sinds 2000 met heel veel plezier. Onze gasten waarderen onze persoonlijke benadering: we heten u zelf welkom en er is altijd tijd voor een praatje. We vertellen graag over het hebben van een bungalowpark, onze ervaringen in de natuur en de mogelijkheden in de omgeving.

Veel plezier
Wij wensen u veel plezier met het plannen van uw vakantie en hopen u te mogen verwelkomen op Bungalowpark “De Spar”! Jeroen en Marije de Kruyf.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Wanneer U een bungalow bij ons hebt gereserveerd, ontvangt u uw officiële reserveringsbevestiging per post of e-mail. Voordat u over gaat tot het overmaken van de aanbetaling willen wij de regels omtrent de reservering onder uw aandacht brengen, U vindt deze op onze website onder Voorwaarden op uw reservering. Wij vragen u deze eerst goed door te lezen. Wanneer u na het lezen besluit toch af te zien van uw reservering, dan vragen wij dit aan ons door te geven. Het liefst per e-mail (), als het niet anders kan mag het ook telefonisch (035-6668223). Uw reservering komt dan kosteloos te vervallen. U bent dan natuurlijk vrij op een later moment, een reservering te doen. Wanneer u de aanbetaling over heeft gemaakt hebben wij een gezamenlijke overeenkomst, welke geregeld is in de Recronvoorwaarden. U kunt deze vinden op onze website.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-01-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Bungalowpark De Spar
Mevr. M. De Kruyf

Mevr. M. De Kruyf

HallO! Ik ben Marije de Kruyf en heb samen met mijn man Jeroen de Kruyf een klein parkje in Lage Vuursche. Wij zijn de 3de generatie De Kruyf die hier zorg voor mogen dragen en doen dit sinds 2000 met heel veel plezier. Onze gasten waarderen onze persoonlijke benadering: we heten u zelf welkom en er is altijd tijd voor een praatje. We vertellen graag over het hebben van een bungalowpark, onze ervaringen in de natuur en de mogelijkheden in de omgeving. Onze bungalows zijn compleet ingericht, maar wanneer u toch mis grijpt horen wij dat graag. Vaak zijn er mogelijkheden om aan uw vraag te voldoen. We hebben geen personeel, doen alle werkzaamheden zelf. Dat is super leuk gevarieerd werk: receptie/kantoor werk, schoonmaken, onderhoud, tuinwerkzaamheden, binnen, buiten, wat een mooie baan. Soms is het werk een beetje te veel en springen onze schoolgaande kinderen bij. Zo hebben we echt een familiebedrijf!


meer informatie

Objectnummer: 465970

Laatst bijgewerkt: 01.03.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/465970.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven