Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  5   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Beleef een onvergetelijke vakantie in onze creatief ontworpen vakantiewoning CaveHouse Andalucia in Gorafe. Deze unieke grotwoning, uitgehouwen in de berg door eigenaren Reinier & Petra, is op een bijzondere en ecologische manier ontworpen. Het heeft een bijzondere sfeer, met veel natuurlijke elementen en materialen, is gezellig ingericht en heeft een zonnig terras (45m2) met barbecue, dat een weids en mooi uitzicht biedt op het kleine witte plattelandsdorpje en de bergwanden van de kloof waarin het dorp ligt.

Ons charmante vakantiehuis is geschikt voor maximaal 5 gasten in 100 vierkante meter leefruimte. Het heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer, perfect voor gezinnen of kleine groepen.

Ons vakantiehuis is uitgerust met een volledig uitgeruste kitchenette met magnetron, oven, waterkoker en koffiezetapparaat. Servies is ook aanwezig zodat je je maaltijden kunt bereiden in het comfort van je eigen huis. Voor barbecueliefhebbers is er een BBQ-grill op het terras waar je kunt genieten van het adembenemende uitzicht op het omliggende landschap.

Aangezien de grot een constante temperatuur heeft van ongeveer 17-20 graden in zomer en winter, is het lekker koel in de zomer dankzij deze natuurlijke airconditioning en zijn de slaapkamers relatief warm in de winter (17 graden). We hebben een comfortabele woonkamer gecreëerd voor gezellige avonden voor de open haard.

Er is ook een hot tub waar je kunt ontspannen na een dag verkennen. Beddengoed is aanwezig en er is ook een wasmachine. Voor je gemak hebben we ook een haardroger voorzien.

De grotwoning wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk. Daar wordt op dit moment aan gewerkt. In de tussentijd zul je je eigen internetverbinding moeten gebruiken op je telefoon of labortop. De internetontvangst in de woonkamer is goed.

Langdurige verhuur is mogelijk en we verwelkomen alleen niet-rokers. Ons vakantiehuis is ook geschikt voor ambachtslieden.

CaveHouse Andalucia is omgeven door een prachtig UNESCO-beschermd landschap dat doet denken aan de Grand Canyon van de Verenigde Staten. Ontdek het gebied te voet, op de mountainbike of tijdens een 4x4-tocht en geniet van de adembenemende natuurlijke schoonheid van de regio.

Boek nu je verblijf in CaveHouse Andalucia en beleef een onvergetelijke vakantie in de prachtige regio Gorafe. We kijken ernaar uit om je hier te verwelkomen!
Licentie- of registratienummer: VFT/GR/07618

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand over 50 km

over 50 km

Meer 50 km

50 km

Supermarkt 30 km

30 km

Restaurant 0.03 km

0.03 km

Stadscentrum 0.03 km

0.03 km

Bus 30 km

30 km

Luchthaven 225 km Malaga

225 km

Station 30 km Guadix

30 km

Snelweg-afrit 8 km N342 Afrit 16

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Grotwoning Andalusië ligt in het witte dorpje Gorafé. Dit dorp maakt deel uit van het UNESCO Geopark Granada en staat ook bekend om zijn prehistorische dolmens.

Dit prachtige en bijzondere natuurgebied doet denken aan de Grand Canyon in de Verenigde Staten, een brede kloof met kleurrijke rotsformaties, waarvan sommige lijken op slagroomtaarten van geel en rood deeg met witte "roomsoesjes" erop.

Onherbergzaam, onbedorven, grandioos en overweldigend zijn woorden die in je opkomen als je het voor het eerst ziet.

Er is een kleine supermarkt in het dorp die alles heeft wat je nodig hebt. Er zijn ook 2 bar-restaurants en een apotheek. Het dorp heeft 368 inwoners, van wie de meesten in grotwoningen wonen.
Het dorp ligt in een prachtig, bijna ongerept gebied, dat je te voet kunt verkennen, per mountainbike (verhuurmogelijkheden, waaronder e-mountainbikes!) of tijdens een 4x4-tocht om het bijna surrealistische stenen woestijnlandschap te bewonderen en je te verbazen.

er zijn 2 grotere plaatsen op 35 kilometer afstand die nog meer voorzieningen bieden: Baza in het noorden en Guadix in het zuiden.
De toeristische trekpleister Granada ligt op minder dan een uur rijden van Gorafé (80 km). In de zomermaanden (mei-september) is het thermaalbad met warm water op 8 km afstand geopend.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. P. Sluitman

Mevr. P. Sluitman

Wij, Petra en Reinier, ontdekten de grotwoningen van Gorafé tijdens een reis door Spanje. We waren op slag verliefd en kochten een verlaten grot om er eigenhandig een weergaloze vakantiewoning van te maken. 8 maanden lang hebben we elke dag 80 kruiwagens samengeperste klei uit de berg gehakt, in kruiwagens geschept en de berg af gesjouwd. Wat begon als een mijngang, spaarzaam verlicht door lampen die aan spijkers hingen, is een uniek huis geworden dat we je graag laten zien en ervaren!


meer informatie

Objectnummer: 4668123

Laatst bijgewerkt: 04.04.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4668123.htm

Mevr. Petra Sluitman

Oude Dinxperloseweg 59A

7064 KS Silvolde

0031(0) 657379415

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven