Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Landhaus Glocknertraum

Heiligenblut

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Het vakantieappartement SISSI is een van de twee appartementen (Sissi en Franz-Josef) in het unieke landhuis Glocknertraum (1350 m boven de zeespiegel). De Glocknertraum ligt absoluut rustig en zonnig op een groot perceel (1000 m²), maar toch is het dorpscentrum op loopafstand.

Vanuit elke kamer heb je een prachtig uitzicht op de Großglockner en de omliggende bergen. Hier ben je een beetje dichter bij de hemel.

Sissi op de 1e verdieping is voorzien van alle comfort en is individueel ingericht met een zeer hoge standaard.
Tweepersoonsslaapkamer, 2 badkamers, eetkamer met volledig ingerichte kitchenette en toegang tot het balkon.
Woonkamer met groot balkon, comfortabele tweepersoonsslaapbank en houtkachel.
Sopherlkammer en/of tweebedsstudio Nené kunnen indien gewenst als extra slaapkamers worden gehuurd, zodat er in totaal tot 6 personen kunnen worden ondergebracht. Als er nog meer ruimte nodig is, is de Franz-Josef flat op de begane grond ook beschikbaar.
Sauna en WLAN beschikbaar.
Extra kinderbed en kinderstoel beschikbaar.
Parkeerplaats direct bij het huis.

Van 01.05.-31.10. zijn onze prijzen inclusief de Kaerntencard met vele gratis en gereduceerde diensten. Een gereduceerde tol voor de Großglockner Hochalpenstraße kan optioneel bij ons worden gekocht.

De "Glocknertraum" is open gelegen (ligweide, barbecue), omgeven door weiden - en toch op slechts 1 km (ca. 12 minuten lopen) van het dorpscentrum/dalstation van de bergtrein/winkelmogelijkheden etc.

Verwarmde skischoenen en een skidepot bij het dalstation kunnen tegen een kleine vergoeding door ons worden verzorgd. Zodat je met normale schoenen kunt skiën.
De skibushalte - gratis skibus - (Postbus in de zomer) ligt op ca. 150 m afstand, reistijd skibus 2 minuten.
Reistijd met de auto naar het dorpscentrum en naar het dalstation van de bergtrein 2 minuten. Gratis parkeerplaats (winter) in het dorpscentrum. Autoreistijd naar het middenstation 5 minuten, ook gratis parkeerplaatsen.
Wandelingen zijn mogelijk direct vanuit het huis.

De vakantiewoning is omgeven door een adembenemend landschap en biedt vanuit elke kamer een direct uitzicht op de bergen.

Geniet van de rust en de schoonheid van de natuur in Heiligenblut en laat je gedachten de vrije loop. We kijken uit naar je bezoek aan Landhaus Glocknertraum!

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 1 km

1 km

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Bus 0.15 km

0.15 km

Luchthaven 150 km Klagenfurt

150 km

Station 45 km Mallnitz

45 km

Snelweg-afrit 44 km Spittal- Großglockner

44 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Heiligenblut am Großglockner is een bekend en beroemd vakantieoord - al gewaardeerd door keizer Franz Josef en keizerin Elisabeth - voor zowel winter als zomer, met echt gastvrije mensen en veel originaliteit. De bedevaartskerk, die het stadsbeeld domineert, is overal bekend.
De inwoners van Heiligenblut leven en cultiveren hun tradities en het unieke cultuurlandschap.

Heiligenblut heeft een zeer mooi, sneeuwzeker ski-/snowboardgebied (tot 2960 m) met rustieke en zeer gezellige hutten (zie skiatlas). Ook bekend om lawineveilig freeriden en skitochten in de ongerepte natuur.
Langlaufloipe, winterwandelpaden, curlingbaan, schaatsbaan, ijsklimwand en verlichte rodelbaan. Er zijn ook arresleetochten beschikbaar.

In de zomer zijn er prachtige wandelingen van alle moeilijkheidsgraden mogelijk - van eenvoudig op geasfalteerde paden tot moeilijk op hoge alpiene beklimmingen. Kinderen wordt veel avontuur in de natuur geboden, zelfs op de heenweg over de hoogalpiene Grossglockner weg (alleen open van mei tot eind oktober, maar je moet hem wel een keer gereden hebben! Nordic Walking park en hardlooppark zijn beschikbaar. Iedereen - en vooral de kinderen - mogen het goudzoeken in het goudzoekerskamp in de zomer niet missen. Je moet ook de beroemde gletsjer ervaren. Beroemd zijn ook de prachtige bloeiende Glockner weiden, de marmotten en de steenbokken, evenals de festivals - bijvoorbeeld het lammerenfeest en het oogstfeest in september - en enkele jaarlijkse evenementen zoals de Großglockner bergloop in juli met veel beroemdheden en oldtimer rally enz. Berggidsen en wandelgidsen zijn ter plaatse! Voor de vissers onder jullie: de Möll is een populair visgebied! Een zeer bekend gebied voor vliegvissen! De Möll heeft ook veel te bieden voor watersportliefhebbers (kanoën, raften enz.). Eldorado voor motorrijders. De Großglockner regio staat ook bekend als een droomgebied voor "stoere" fietsers en mountainbikers. De "gewone" fietser kan tot Klagenfurt over fietspaden rijden.
Er zijn talloze (dag)excursiemogelijkheden, bijvoorbeeld naar Venetië of de Adriatische Zee. De beroemde zwemmeren van Karinthië liggen op slechts 1 - 2 uur rijden.
Heiligenblut heeft ook een overdekt zwembad met sauna en solarium, tennisbanen en paardrijmogelijkheden.

Het Nationaal Park Hohe Tauern, waar Heiligenblut deel van uitmaakt, biedt een gevarieerd programma voor jong en oud.
De meeste van deze diensten, zoals het gebruik van de Grossglockner Hochalpenstraße, de bergspoorwegen, goudzoeken, zwemmen, begeleide wandelingen door het nationale park, dieren spotten en nog veel meer in heel Karinthië zijn gratis of met korting, want onze prijzen zijn inclusief de Kaerntencard voor elke gast van 1 mei tot 31 oktober.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Tafeltennis
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

van 1 mei tot 31 oktober zijn onze prijzen inclusief de Kaerntencard. Zie

Als optie kunnen onze gasten bij ons een tolkorting krijgen voor de Grossglockner Höhenstraße.

Toeristenbelasting niet inbegrepen.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Gast kann jederzeit vom Vertrag vor Reisebeginn von der Reise zurücktreten. Dies sollte jedoch im eigenen Interesse des Gastes schriftlich geschehen. Abhängig vom Datum des Zuganges der Rücktrittserklärung seitens des Gastes werden die nachfolgend genannten- unter Berücksichtigung gewöhnlicher Ersparnis und gewöhnlich möglicher Einnahmen ermittelten - Pauschalstornosätze berechnet (jeweils in Prozent des Bruttoreisepreises): - bis zum 45. Tag vor Reisebeginn 20 % - bis zum 35. Tag vor Reisebeginn 50 % - bis zum 22. Tag vor Reiseantritt 70 % - danach 90 %. Ist es dem Vermieter möglich, die nicht in Anspruch genommene Unterkunft anderweitig zu vermieten, so entfällt die Verpflichtung des Gastes zur Bezahlung in Höhe der anderweitig erzielten Einnahmen für diesen Zeitraum. Zur Vermeidung von Unannehmlichkeiten bei einem eventuellen Reiserücktritt empfehlen wir den Abschluss einer Reiserücktrittskostenversicherung. Bei verspäteter Anreise bzw. bei früherer Abreise hat der Mieter keinen Anspruch auf Erstattung von Teilen des Mietpreises.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2024

Ralph A. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

: Heiligenblut liegt am Fuße des Großglockners, dem höchsten Berg Österreichs.

Het appartement, de omgeving, de uitrusting, de netheid en alles zijn perfect. We komen hier al vele jaren en ik hoop dat er nog vele zullen volgen. Complimenten aan de verhuurder, alles is geweldig.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. .. C. von Engelhardt

Mevr. .. C. von Engelhardt

We verhuren Landhaus Glocknertraum met de vakantiewoningen Sissi en Franz-Josef al 20 jaar. In deze tijd hebben we een groot aantal vaste gasten kunnen aantrekken, zowel in de zomer als in de winter. We streven er altijd naar om het huis in topconditie aan onze gasten over te dragen. We kijken ernaar uit om jullie als (vaste) gasten te mogen verwelkomen.


Andere accommodaties van Mevr. .. C. von Engelhardt

Alle accommodaties weergeven van Mevr. .. C. von Engelhardt

meer informatie

Objectnummer: 466834

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/466834.htm


«Landhaus Glocknertraum» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven