Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Chalet Rust-ique, Veluwe

Putten

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek het ultieme vakantiegevoel in ons charmante vakantiehuis Chalet Rust-ique, gelegen in het prachtige Veluwe, Putten. Deze rustieke vakantiewoning biedt plaats aan maximaal 5 gasten in 60 vierkante meter woonruimte, met 2 slaapkamers en 1 badkamer.

Chalet Rust-ique is een ruime, vrijstaande vakantiewoning gelegen op het rustige Recreatiepark De Eyckenhoff in Putten en is omringt door bos.

De centrale liggen aan de rand van de Veluwe en de diversiteit van deze omgeving, zorgen ervoor dat dit een perfecte uitvalsbasis is voor fiets- en wandelliefhebbers, gezinnen, cultuursnuivers en rustzoekers.

Het chalet is ruim, gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een tuin waarin u heerlijk kunt vertoeven. Ook is het afgesloten tuinhuisje, met elektricitiet, tot uw beschikking voor o.a. zelf meegenomen fietsen.

Het chalet heeft een ruime keuken: deze is compleet ingericht met een 4 pits gasfornuis, oven, magnetron, Senseo koffie apparaat en een grote koelkast met 2 vriesladen, pannen, bestek, vaatwasmachine, uitgebreid servies. 5 persoons eethoek, een zithoek met LCD smart TV en WiFi (gratis).

Twee slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een 2 persoons bed. De andere slaapkamer heeft een 2 persoons stapelbed, waarvan het bovenste bed voor 1 persoon is en op het onderste bed kunnen 2 kinderen of 1 volwassene slapen.

Een ruime badkamer met aparte douchehoek, grote wastafel met verwarming en verlichting in de spiegel. Chalet Rust-ique wordt in zijn geheel verwarmd door een CV. Tevens kunt u gebruik maken van de aanwezige wasmachine.

Kleine details zorgen ervoor dat u zich thuis voelt!

Bij aankomst kunt u parkeren op de eigen parkeerplaats bij het chalet.

U komt het chalet binnen in het halletje. Aan de linkerkant bevindt zich de woonkamer met open keuken.
De woonkamer bevat een heerlijke hoekbank, een lounchestoel, televisie met internetaansluiting en uiteraard ook WiFi. Wanneer u een spelletje wilt spelen, vindt u deze in het kastje naast de bank.
Vanaf de bank kijkt u uit op de tuin, waar u heerlijk in alle rust buiten kan zittenl, lekker kan eten of de barbecue aansteken.

Binnen vindt u verder een eettafel met fijne stoelen waar u met vijf personen aan kan zitten. De keuken is ruim en compleet. Aan apparatuur vindt hier een koffiezetapparaat, oven, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, een broodrooster etc. Daarnaast is er een volledige pannenset en servies om gebruik van te maken. Ook de benodigde doekjes, handdoeken en afwasmiddel zijn aanwezig.

Het chalet heeft twee slaapkamers. In de eerste slaapkamer bevindt zich een tweepersoonsbed, nachtkastjes met nachtlampjes een grote kledingkast en verduisterende gordijnen.
In de tweede slaapkamer staat een stapelbed, waarbij het onderste gedeelte geschikt is voor twee (kleine) personen of één volwassene.

De badkamer is zeer ruim met een douchecabine, een moderne wastafel met verwarmde spiegel en het toilet. Een wasmachine staat ook ter beschikking. Handdoeken zijn beschikbaar tijdens uw verblijf.

Buiten bevindt zich nog een schuurtje waar u gebruik van kunt maken. Hier kunt u bijvoorbeeld uw fiets stallen en eventueel opladen indien deze elektrisch is.

Slaapplaatsen

Kinderkamer
Stapelbed (120x200 cm)
Slaapkamers
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 6 km

6 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 1.4 km

1.4 km

Luchthaven 80 km Schiphol

80 km

Station 8 km Putten

8 km

Snelweg-afrit 15 km A1 - Voorthuizen / A28 Ermelo

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Veluwse bossen bevinden zich op 500 meter loopafstand voor uren wandelplezier. Ook kunt u vanaf het park het knooppuntennetwerk oppakken voor prachtige fietsroutes die u zelf kunt samenstellen.
Om na het wandelen of fietsen volledig verwent te worden kunt u, op 400 meter van uw accommodatie vandaan, terecht bij Sauna Drôme (tegen betaling).
De gezellige dorpen Putten en Voorthuizen zijn zeer dichtbij met vele leuke restaurantjes en winkels. In de nabije omgeving vindt u ook diverse bestemmingen voor de leukste dagjes uit: zwembad Bosbad Putten, het Klimbos Garderen, Nationaal Park de Hoge Veluwe, het Dolfinarium in Harderwijk of het Strand/schateiland/speeltoestellen/waterskiën in Zeumeren, strand Horst is op slechts 15 minuten van uw verblijf. Een omgeving waar voor een ieder wat te doen is!

Vervoersmogelijkheden
De bushalte Huinen, Veenhuizerveldweg bevindt zich op 1 km afstand van het park. Vanaf deze bushalte kunt u in de richting van Harderwijk of Barneveld gaan.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huisregels:
* Het is niet toegestaan met meer dan de aangegeven personen in de woning te verblijven;
* Feesten en partijen zijn niet toegestaan;
* Uitchecken voor 11:00 uur;
* U dient de woning netjes achter te laten;
* Voorkom geluidsoverlast voor andere parkbezoekers;
* Roken is niet toegestaan.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. M. Herms

Mevr. M. Herms

Wij zijn Hans en Petri en samen met onze hond Yari wonen wij in Helmond. Wij zijn gek op een stukje rust en natuur, het bourgondische leven en ook het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld. Waar komen al deze zaken samen? Dat is op de Veluwe, met schitterende natuur, veel rustige omgevingen, nieuwe plekjes om te ontdekken en de dorpjes en steden met gezellige restaurants en barretjes. Dit maakt dat de Veluwe helemaal bij ons past. Ons doel is om mensen de mogelijkheid te geven om van dezelfde dingen te genieten als waar wij zo van genieten. In ons mooie chalet Rust-ique is dit allemaal mogelijk. Een schitterende omgeving, een rustig park met letterlijk om de hoek een wellness om heerlijk te ontspannen en het mooie dorp Putten op korte afstand. Wij hopen u snel te mogen begroeten in Chalet Rust-ique, waar u ongetwijfeld een heerlijke tijd zult hebben. Om u optimaal te ontzorgen hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met Marianne Herms. Zij is de contactpersoon voor al uw vragen. Groetjes, Hans & Petri


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 468920

Laatst bijgewerkt: 07.02.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/468920.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven