Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Bellevue Cote des Légendes 5*

Frankrijk Bretagne Finistère

Max.  6   gasten
220m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
220m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Hier heb je een "BelleVue aan de Côte des Légendes" - maar dan in panoramisch formaat!

BELLEVUE:
1. De zee; glinsterend turquoise in de zomer
2. In de vroege ochtend, prachtige kleurrijke zonsopgangen - een kleurenspel van een klasse apart - vanaf het balkon of zelfs vanuit het bed in de grote slaapkamer
3. En dan 's avonds, de prachtige zonsondergangen
4. en opnieuw, op een heldere dag, de prachtige fonkelende sterrenhemel van de Bretonse Atlantische Oceaan
- Bellevue vier keer per dag!
Gelegen in Plouider in Noord-Finistère - op een unieke panoramische locatie (direct naast het beroemde Hotel de La Butte en het met een Michelin-ster bekroonde gastronomische restaurant met dezelfde naam). Een enorme 210 m² voor slechts 6 personen - de vakantievilla met stijl en goede smaak; ontworpen om luxe te bieden in veel ruimte. Onze wens was om een ruim huis te huur aan te bieden dat qua comfort alle andere huizen in de buurt overtreft! Het Franse toeristenbureau heeft Villa Bellevue 5* sterren toegekend!!! Een moderne grote keuken is open naast de volumineuze woon-eetkamer van meer dan 80m² - natuurlijk met een eersteklas uitzicht op zee. Natuurlijk kun je ook genieten van dit prachtige panoramische uitzicht op zee vanuit de grote wellnessruimte (50m², dakraam, Italiaanse douche, grote Finse sauna en enorme zwemjacuzzi met 4m lengte en tegenstroomsysteem). De 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden bevinden zich rond de bibliotheek op de eerste verdieping - ook hier is het panoramisch uitzicht op zee gegarandeerd (één kamer kijkt uit op de tuin) - speciale vermelding verdient de ouderslaapkamer met badkamer "en suite" op 35m² (met eigen aparte Italiaanse douche + WC). Natuurlijk staat het hele huis tot je beschikking! Een prachtig panoramisch uitzicht op zee staat centraal in dit huis! Er is bijna geen ruimte van waaruit je dit fantastische uitzicht op zee niet kunt ervaren - van het grote zwembad (jacuzzi) - wellnessruimte, twee van de slaapkamers, de bibliotheek, de enorme woon-eetkamer van....usw.Onze villa is een van de absolute luxe vakantiehuizen in Finistère, weinig huizen bieden zoveel ruimte voor een klein aantal gasten, er is ongeveer 210m² tot je beschikking - onze aanbeveling is niet meer dan 6 gasten. Het is een typisch huis voor een stel dat op zoek is naar exclusiviteit, maar wel graag hun hond mee wil nemen op vakantie (het huis is 100% omheind en er is zelfs een hondendouche met warm water voor de viervoeters - het hele jaar door) - honden zijn hier van harte welkom! Het huis is echter niet geschikt voor kinderen! Er is overal veel ruimte, zelfs alle badkamers en vooral de douches zijn groot en ruim, er is een bibliotheek met een balkon met een prachtig uitzicht op zee op de eerste verdieping. Het middelpunt van de vakantie is zeker de indrukwekkende wellnessruimte met een grote glazen pui en extra dakraam - hier kun je ontspannen in de grote Finse sauna (5m² groot) of de zwemjacuzzi met tegenstroomsysteem voor zwemventilatoren en massagestralen voor wellnessliefhebbers (.....12.000l water over een lengte van 4m). Net om de hoek ligt je zonneterras van 30 m² en natuurlijk is er een moderne gasplancha voor je heerlijke vakantie-BBQ.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3.5 km

3.5 km

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 0.15 km

0.15 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 30 km Brest Guipavas

30 km

Station 35 km SNCF TGV BREST

35 km

Snelweg-afrit 12 km Lesvenen

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Natuurlijk staat het hele huis tot je beschikking! Een prachtig panoramisch uitzicht op zee staat centraal in dit huis! Er is bijna geen ruimte van waaruit je dit fantastische uitzicht op zee niet kunt ervaren - van het grote zwembad (jacuzzi) - wellnessruimte, twee van de slaapkamers, de bibliotheek, de enorme woon-eetkamer ... enz. Onze villa is een van de absolute luxe vakantiehuizen in Finistère, weinig huizen bieden zoveel ruimte voor een klein aantal gasten, er staat ongeveer 210m² tot je beschikking - onze aanbeveling is niet meer dan 6 gasten. Het is een typisch huis voor een stel dat op zoek is naar exclusiviteit, maar wel graag hun hond mee wil nemen op vakantie (het huis is 100% omheind en er is zelfs een hondendouche met warm water voor de 4-potige vrienden - het hele jaar door). Met oudere kinderen of vrienden, of de schoonouders. Het huis is niet geschikt voor kleinere kinderen! Er is ongelooflijk veel ruimte overal, zelfs alle badkamers en vooral de douches zijn groot en ruim, er is een bibliotheek met een balkon met een prachtig uitzicht op zee op de eerste verdieping. Het hart van je vakantie is zeker de indrukwekkende wellnessruimte met een groot raam aan de voorkant en een extra dakraam - hier kun je ontspannen in de grote Finse sauna (5m²) of de zwemjacuzzi met tegenstroomsysteem voor zwemventilatoren en massagestralen voor wellnessliefhebbers. We hebben niet gekozen voor een klassiek zwembad - maar voor het grote sport- en wellnessapparaat Jacuzzi (12.000 liter water over een lengte van 4 meter). Om de hoek ligt je zonneterras van 30 m² met een speciale buitendouche "van onderen"; niet alleen voor saunafans. Natuurlijk is er een moderne gasplancha voor je heerlijke vakantie-BBQ.


Een paar jaar geleden "landden" we hier in het mooie Finistère, en na korte tijd konden we deze "prachtige plek op aarde" niet meer verlaten. Naast onze eigen vakantiehuizen zorgt ons agentschap voor alles. We houden van Finistère - en we zorgen net zo liefdevol voor al onze vakantiehuizen. Deze woning is ons eigen pronkstuk en werd gebouwd in 2021-2022 en was klaar voor onze gasten om in te trekken vanaf juli 2022. Ons doel was om een van de weinige 5-sterren huizen in Finistère te huur aan te bieden.



Zoals beschreven is Villa Bellevue Côte des Légendes ons eigen vakantiehuis - gelegen in een schilderachtige omgeving aan zee - verwend door het platteland! Je zult verrast zijn hoeveel ruimte je overal zult vinden, zelfs in het hoogseizoen is ons noorden van Finistère nooit overvol. Het juiste Bretonse "hoekje" voor alle gasten die echt willen ontspannen, echt "tot rust komen" en dat in onze prachtige natuur, hier is de wereld nog op orde (zeggen we zelf vaak over "ons" Finistère) de lucht is schoon, het water helder en !!! warme en vriendelijke mensen. Welnu, onze ervaring leerde ons dat er eigenlijk één type huis ontbrak in heel Finistère - dat was het ontstaan van het idee "Villa Bellevue Côte des Légendes" - een echt grote villa met veel ruimte, luxueus smaakvol maar dan alleen voor een zeer exclusief aantal gasten - en dan een panoramisch uitzicht op zee dat zelden zo grandioos is en de zee praktisch aan je voeten ligt!



We zijn erg trots op deze unieke 5 sterren villa in Finistère. Bij een eersteklas beschrijving van de omgeving hoort dat de villa fonetisch goed afgeschermd ligt aan de Departementale richting de grote baai van Goulven - de Plouider heuvel belooft een onbelemmerd en adembenemend uitzicht op zee. Het naastgelegen Hotel de la Butte wil dit uitzicht ook niet missen! Overigens ligt het restaurant op slechts een paar meter afstand en kun je kiezen tussen een uitstekende bistro en een gastronomisch restaurant met een Michelinster - op een steenworp afstand van de villa! Hetzelfde geldt voor de bakker direct voor de deur, het is een van de beste in onze regio en wordt ook gerund door het Hotel de la Butte !!!





We vragen je vriendelijk om de aanbetaling vooraf over te maken - andere betalingsmethoden zijn helaas niet mogelijk - aanbetalingen worden direct terugbetaald, ongeveer 1-2 dagen na je verblijf.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 2000
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beste gasten, alles wordt per bankoverschrijving betaald, ook de borg! Ter plaatse worden alleen de kosten van de borg in rekening gebracht of als we iets vergeten zijn, honden en huisdieren moeten van tevoren worden aangemeld. We rekenen 95,- Euro per hond en elektrische auto's zijn alleen toegestaan met voorafgaande aanmelding en worden belast met 50 Euro per week; een stopcontact voor auto's bevindt zich op uw parkeerplaats.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bitte schließen Sie unbedingt eine Rücktrittskostenversicherung auf Wunsch Auch mit Corona Reiseschutz ab, da unsere Buchungen immer fix sind. Wir bieten den Kontakt zu einem Reiseversicherer der einen Covid 19 - Corona Reiseschutz anbietet; natürlich im Zuge einer klassischen ReiseRücktrittskostenVersicherung!! Zusätzlich erhalten Sie von uns einen kostenlosen Corona-Lockdownschutz! Link siehe unten! Ausserordentliche Kündigungs- und Stornierungsmöglichkeit im Zuge der Corvid 19 Pandemie: Sie erhalten 100% Ihrer gezahlten Miete bei ausserordentlicher Kündigung zurück. Die ausserordentliche Stornierung ist für Sie immer dann möglich, im Falle durch Covid19 eine Anreise in das Finistère z.B. durch Lookdown je nicht möglich sein sollte. Die gleiche Möglichkeit der Kündigung besteht ebenfalls falls Sie je in Frankreich durch die Covid Kriese verursacht nicht einfahren können, weil die Französische Regierung die Grenzen je geschlossen hält! - auf Ihre Bitte nehmen wir diesen Covid Passus sehr gerne im Vertrag auf. Hier senden wir Ihnen gerne auch den Link des Corona Reiseschutzes! - Zuerst die klassische Rücktrittskosten - und dann zusätzlich die Corona-Schutz Versicherung abschließen; - Den Link einfach kopieren und in Google einfügen!

meer informatie:

Omdat we zelf hondenliefhebbers zijn, hebben we het terrein rondom Bellevue volledig omheind. Honden zijn van harte welkom, maar alleen met voorafgaande registratie, De grind parkeerplaats van het vakantiehuis is toegankelijk via een grote schuifpoort (afsluitbaar) - en biedt zelfs meerdere privé parkeerplaatsen voor auto's direct voor uw vakantiehuis - een laadstation voor auto's is beschikbaar (we rekenen een vergoeding per plug-in hybride of elektrisch voertuig per week - we vragen u vriendelijk om dergelijke voertuigen van tevoren aan te melden). De tuin is voor exclusief gebruik - evenals verschillende terrassen en balkons - meestal met panoramisch ZEEZICHT, naast het SPA-gedeelte hebben we een tuin-eettafel met zes stoelen geplaatst - zodat je comfortabel buiten kunt eten als het Bretonse weer het toelaat, er is een gasplancha beschikbaar om te barbecueën. Je hebt het mooiste uitzicht vanaf het bovenste balkon - een prachtige plek om van "Bellevue" te genieten, of het nu de zonsondergang in de avond is of de zonsopgang in de ochtend - of om naar het panoramische uitzicht op zee te kijken, het mooist bij vloed en wat zon dan glanst de zee turquoise blauw "zoals in het Caribisch gebied".


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Karin K. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in een prachtige, stijlvolle omgeving.

Een geweldig vakantiehuis met zeer hoogwaardige, chique inrichting. Nieuw gebouwd met ruime en harmonieuze kamers. Alles is zeer goed onderhouden, stijlvol en met oog voor detail ingericht. Je ziet meteen dat hier goed is nagedacht over hoe het verblijf zo aangenaam mogelijk kan worden gemaakt. De keukeninrichting is perfect, de badkamers zijn van zeer hoge kwaliteit en het huis heeft alles wat je nodig hebt - en meer. Direct tegenover is een bakkerij, dus verse croissants en stokbrood zijn gegarandeerd. En het volgende strand is precies zoals je het verwacht, eindeloos en verlaten.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Maart 2024

Claudia R. uit Essen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

5 sterren zijn te weinig!

Het huis is zeer smaakvol ingericht. Er is een volledig uitgeruste keuken, erg mooi porselein, 2 tv's, een geluidsinstallatie, 2 zeer grote badkamers, 3 toiletten, zeer comfortabele bedden, mooi beddengoed en nog veel meer. De eigenaren hebben het huis met veel aandacht voor detail ontworpen.
Direct tegenover is een zeer goede bakkerij en het strand is niet ver weg.

We komen zeker terug.


Contactpersoon

Bedrijf Villas Vacances Ferienhausvermietung
Dhr. H. WEBER

Dhr. H. WEBER

We zijn hier een paar jaar geleden "geland" in het mooie Finistère, en na korte tijd konden we deze "prachtige uithoek van de wereld" niet meer verlaten. Naast onze eigen vakantiehuizen zorgt ons agentschap voor alles. We houden van Finistère - en we zorgen net zo liefdevol voor al onze vakantiehuizen. Deze woning is ons eigen pronkstuk en werd gebouwd in 2021-2022 en was klaar voor onze gasten om in te trekken vanaf juli 2022. Ons doel was om een van de weinige 5-sterren huizen in Finistère te huur aan te bieden. Zoals beschreven is Villa Bellevue Côte des Légendes ons eigen vakantiehuis - gelegen in een schilderachtige omgeving aan zee - verwend door het platteland! Je zult verbaasd zijn hoeveel ruimte je overal zult vinden, zelfs in het hoogseizoen is ons noorden van Finistère nooit overvol. Het juiste Bretonse "hoekje" voor alle gasten die echt willen ontspannen, echt "tot rust komen" en dat in onze prachtige natuur, hier is de wereld nog op orde (zeggen we zelf vaak over "ons" Finistère) de lucht is schoon, het water helder en !!! warme en vriendelijke mensen. Welnu, onze ervaring leerde ons dat er eigenlijk één type huis ontbrak in heel Finistère - dat was de geboorte van het idee "Villa Bellevue Côte des Légendes" - een echt grote villa met veel ruimte, luxueus smaakvol maar dan alleen voor een zeer exclusief aantal gasten - en dan een panoramisch uitzicht op zee dat zelden zo grandioos is en de zee praktisch aan je voeten ligt! We zijn erg trots op deze unieke 5 sterren villa in Finistère. Bij een eersteklas beschrijving van de omgeving hoort dat de villa fonetisch goed afgeschermd ligt aan de Departementale richting de grote baai van Goulven - de Plouider heuvel belooft een onbelemmerd en adembenemend uitzicht op zee. Het naastgelegen Hotel de la Butte wil dit uitzicht ook niet missen!


Andere accommodaties van Dhr. H. WEBER


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 471194

Laatst bijgewerkt: 23.03.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/471194.htm

Dhr. HP WEBER

Walter Flex Straße 65

70619 Stuttgart

0049(0) 1728318313

DE 28 51 14 981


«Villa Bellevue Cote des Légendes 5*» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven