Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Ashyana

San Vito dei Normanni

Max.  4   gasten
68m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
68m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Ashyana, gelegen tussen eeuwenoude olijfbomen, is een vakantievilla die een esthetisch aantrekkelijk en praktisch ontwerp combineert met subtiele luxueuze accenten om een zeer gewild mediterraan zomerverblijf te creëren.

Deze afgelegen boutique villa ligt in de pas ontdekte regio Apulië, beroemd om zijn azuurblauwe hemel, prachtige stranden, in de zon gebakken droge stenen muren en oude hobbit-achtige trulli (kegelvormige daken), evenals gouden olijfolie en smelt-in-de-mond burrata kaas.

Als je de voordeur binnenkomt, kom je in de ruime open woonkamer met een volledig ingerichte moderne keuken, eet- en zithoek. Rustgevende kleuren en glazen schuifdeuren van vloer tot plafond, die geopend kunnen worden om toegang te krijgen tot het zwembad en de zithoek buiten, zorgen voor een gevoel van rust. De woonkamer heeft 180 graden uitzicht op het zwembad en de tuinen, evenals op de olijfgaarden achter de villa. Vanuit de woonkamer is er een doorgang met lange dunne ramen die zachte lichtstralen creëren. Vanaf hier heb je toegang tot de slaapkamers en badkamers.

Strakke moderne lijnen geven de hoofdslaapkamer een ruimtelijk gevoel. Glazen openslaande deuren bieden direct toegang tot het zwembad. De ramen en deuren hebben geïntegreerde elektrische rolluiken voor privacy. Er is voldoende bergruimte en een grijze betonnen zithoek die dienst kan doen als dressoir. De en-suite badkamer heeft een grote inloop regendouche en een ronde wastafel.

De tweede kleinere slaapkamer heeft twee bedden die kunnen worden opgemaakt als een tweepersoonsbed of twee aparte bedden. Het langwerpige raam zorgt voor veel licht en kan ook worden gesloten met elektronische jaloezieën. Ernaast ligt de niet-aangesloten badkamer die ook een grote inloopregendouche en een grote vierkante wastafel heeft.

Het chique witte moderne beton van het gebouw wordt verzacht door traditionele tufstenen muren omringd door fluisterende olijfbomen en recent geplante vijgen-, citroen- en abrikozenbomen en een heerlijke kruidentuin. Gebruik je maaltijden in de moderne pergola of aan de ronde buitentafel in de barbecueplaats. Er zijn buiten zitjes om te ontspannen en een boek te lezen. Het zwembad is met zijn lengte van 20 meter ideaal om baantjes te trekken en er is een jetpool om vermoeide spieren te ontspannen. Via de zwevende trap kun je op het dakterras aperitieven terwijl de dagen plaatsmaken voor zachte zonsondergangen en fonkelende sterren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 20 km

20 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 120 km Bari

120 km

Station 18 km Ceglie Messapica

18 km

Snelweg-afrit 38 km Brindisi

38 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Puglia is een prachtige regio om te verkennen, met zijn witgekalkte dorpjes, wijnlandgoederen en adembenemende kustlijn. Je kunt gemakkelijk een dag naar Ostuni of Lecce gaan en genieten van hun rijke geschiedenis en cultuur. S Avonds kun je terugkeren naar je villa en comfortabel ontspannen. Onze locatie is ideaal om het beste van Puglia te ervaren.


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • If a reservation made is cancelled for whatever reason, the person who made the reservation must immediately notify Le Marche Explorer in writing. The cancellation is effective from the date Le Marche Explorer receives this message. A cancelling tenant owes Le Marche Explorer the following amounts in addition to the administration costs due for the cancellation per accommodation: - in case of cancellation up to 8 weeks before the day of arrival: 30% of the travel and/or rental price. - in case of cancellation from 8 weeks before arrival until the day of arrival: 100% of the travel and/or rental price. €45 in handling/administration costs will also be charged.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Le Marche Explorer
Mevr. M. De Veer

Mevr. M. De Veer

Ciao, ik ben Monique! Ik verhuisde meer dan 20 jaar geleden naar Le Marche in Italië en ben verliefd op de regio. Samen met mijn man startten we Azienda Cerqueto, dat bestaat uit vier vakantieappartementen gelegen in een rustige vallei, en Le Marche Explorer, een vakantieverhuurbedrijf om mensen te helpen de perfecte accommodatie te vinden tijdens hun vakantie in Le Marche.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 473890

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/473890.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven