Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Turtle Village, Villa 1 /WIFI

Kao-Tao, Hua-Hin Zuid-Thailand

Max.  4   gasten
156m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
156m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Villa 1 ligt in een ruime, goed onderhouden tropische tuin van ca. 11.000 m². Het terras van 75 m² kijkt uit op het zwembad van 18 x 10 m. Het complex bestaat uit 4 privé huizen, die rondom het zwembad liggen. Ze zijn slechts afgebakend door kleine hagen, zodat het weidse uitzicht over het complex behouden blijft, maar elke villa heeft zijn privacy. Het complex is beveiligd met een muur rond het grote perceel. Villa 1 wordt onderhouden door een dienstmeisje, het terrein door een tuiniersduo en een nachtwaker.
De 2 grote slaapkamers hebben airconditioning en elk een eigen badkamer. Het huis heeft een basisvorm als een schildpad, zodat de slaapkamers op afstand van elkaar liggen, respectievelijk rechts en links van de grote woonkamer.
Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig en de huishoudster maakt het huis dagelijks schoon.
In de buurt zijn kruidenierswinkels en kleine restaurants, evenals een mooie zwembaai en het strand van Khao Tao. Met de auto of brommer zijn deze badfaciliteiten in ongeveer 3 minuten te bereiken, te voet in 15 minuten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Meer 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 14 km

14 km

Luchthaven 220 km Shuvanaphum Flughafen

220 km

Station 0.8 km Hua-Hin

0.8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Turtle Village is een van de meest ruime, goed onderhouden residenties in de omgeving van Hua Hin. De uitgestrekte tuinen zorgen voor een privé verblijf in een ongestoorde sfeer. Kao Tao is een prachtig gelegen buitenwijk van Hua Hin, de koninklijke badplaats, gelegen 14 km ten zuiden direct aan zee.
De laatste jaren heeft Kao Tao zich steeds meer ontwikkeld als een exclusieve locatie voor villa's en luxe resorts.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

* Lange termijn verhuur is ook mogelijk op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Er zijn verschillende internationale golfbanen in de directe omgeving, zoals Black Mountain Golf Club, Banyan Golf Club en Majestic Creek Golf Club.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 06-03-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.6 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.7 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2023

Helmut G. uit Hasselroth

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig

Wij twee schoonparen hebben in maart-2023 drie weken doorgebracht in deze prachtige woning Turtle Village Villa-1 in Khao Tao met paradijselijke tuinen en groot zwembad.

De prachtige tuin werd dagelijks in topconditie gehouden door een team van tuinmannen.
De goed onderhouden en uitstekend uitgeruste villa, ver weg van het massatoerisme, met een ruim terras nodigt uit tot genieten.

We eindigden de dag elke avond op het terras, in een nachtelijke sfeer, met verse, zelfgemixte natuurlijke vruchtensappen.

De huishoudster mevrouw Lee is een vriendelijke, aangename maar ook discreet gereserveerde persoon. Zij heeft dagelijks het huis schoongemaakt, de bedden opgemaakt, de afwas gedaan en zo ons verblijf compleet gemaakt.

Winkelmogelijkheden evenals restaurants zijn op loopafstand.
Thaise markt met geweldig fruit, vis... is elke wo en zo vanaf 16:00 op ongeveer 20 minuten loopafstand.

Het prachtige kleine Sai Noi zandstrand, een zwembaai met grote rotsen om te ontspannen, zwemmen en een rustige sfeer met Thais eten en koude dranken is ook ongeveer 20 minuten lopen. Op het strand zijn er schaduwrijke ligstoelen met tafels voor 30 baht (ongeveer €1) per dag.

Speciale lof en dank voor haar persoonlijke inzet gaan uit naar de eigenaresse mevrouw Kummer. Zij zorgde liefdevol voor ons, al vooraf en gedurende de hele tijd.

Wij kunnen deze geweldige accommodatie alleen maar aanbevelen.
Het verblijf was hemels en we voelden ons zeer comfortabel en zijn van plan nog eens te komen.

Hartelijk dank voor de geweldige accommodatie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

November 2022

Erik M. uit Urbar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Bij aankomst werden we onmiddellijk.

Bij aankomst werden we begroet door de vriendelijke huishoudster. Het huis is zeer groot en uitgerust met alles wat je nodig hebt. Het terrein wordt dagelijks in topconditie gehouden door een team van tuinmannen. Het zeer grote zwembad heeft een paar kleine dingen nodig. De plastic roosters en tegels bij en in het zwembad moeten worden vernieuwd. We voelden ons zeer comfortabel en zullen zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

December 2019

Pierre K. uit Männedorf / Schweiz

4,3
4 4 4 5
Toon Duits

Paradijs

Geweldig complex op een geweldige locatie. Een paradijselijke tuin met zwembad. De juiste plek voor rustzoekers. Winkelmogelijkheden en restaurants in de buurt. 5 minuten met de scooter naar de zee.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Juli 2019

Daniela B. uit Altach, Österreich

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig huis op een geweldige locatie

We brachten deze zomer met onze kinderen (12 en 8 jaar) door in de prachtige Villa 1 in Turtle Village, Koh Tao. Het huis is zeer goed uitgerust, de tuin is fantastisch en je kunt genieten op het zeer ruime terras. Het zwembad was perfect voor de kinderen en ook geweldig voor ons om een paar baantjes te trekken. Gelegen in een klein dorp met geweldige infrastructuur (typische Thaise kookwinkels + goed restaurant met Europese keuken, Thaise markt twee keer per week), prachtige stranden en als je drukte zoekt ben je in 20 minuten in HuaHin. We kunnen het huis, de locatie en de geweldige hospita mevrouw Kummer, die altijd beschikbaar is voor vragen en tips, alleen maar aanbevelen. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

November 2018

Frank S. uit Reutlingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een klein paradijs

Mijn zoon en ik brachten in november 2018 2 weken door in Turtle Village. We waren verrukt, het is echt zo mooi als beschreven op de websites. Het huis is groot, zeer schoon en smaakvol ingericht. De tuin is enorm, met veel palmbomen en frangipani bomen. Het zwembad is groot genoeg om in te zwemmen en altijd erg schoon. Al met al een echte idylle om te ontspannen. We kunnen het alleen maar eens zijn met de andere gedetailleerde beoordelingen! En bij vragen vooraf of problemen ter plaatse is de verhuurster mevrouw Kummer zeer behulpzaam en zeer snel bereikbaar.
Als u snel naar zee wilt, zijn er twee stranden binnen 5 minuten rijden. Wij vonden het zeer mooie, rustige Soi Noi strand in een kleine baai het mooist. (Foto's onder deze naam zijn ook op internet te vinden). Het levendige Hua Hin met zijn talloze restaurants en winkelcentra ligt op ongeveer 10 minuten rijden. In Kao Thao vindt u echter ook een paar smakelijke restaurants en typische kookwinkels
Al deze plaatsen zijn per taxi bereikbaar. Als u echter excursies in de omgeving wilt maken, bijvoorbeeld naar de nabijgelegen nationale parken, is het voordelig om een huurauto te hebben. Als alternatief biedt een Duitse touroperator een verscheidenheid aan tours in Hua Hin....

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2018

Marko L. uit 25899 Klixbüll

4,5
4 5 4 5
Toon Duits

Zoals in het paradijs

Wi Fi ontbrak

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

December 2017

Rainer S. uit 99438 Bad Berka

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een oase van rust

Ik heb al 3 keer het grote genoegen gehad om mijn vakantie in Villa 1 in Turtle Village door te brengen met mijn vriend. Ik was blij om Villa 1 opnieuw te boeken.
Het complex is uniek voor Thaise begrippen, waar de huizen altijd zo dicht op elkaar zijn gebouwd om ruimte te besparen. Dit resort is precies de smaak van de Europeanen: ruim, exotisch en de villa's staan op zichzelf als in een park.
Ik hou vooral van de combinatie van de avontuurlijke wereld in Hua Hin, waar steeds meer winkelcentra zijn verrezen, en de absolute rust die je ervaart als je vanuit Hua Hin terugkeert naar het resort, meestal 's avonds. Gewoonweg heerlijk, je wordt ondergedompeld in een exotische droom.
De steun van de hospita is ook geweldig. Veel informatie vooraf, super transferorganisatie en altijd behulpzaam bij vragen. Het personeel van het resort is warm en vriendelijk zonder vervelend te zijn.
Zelfs in Kao Tao zijn er bij elk bezoek nieuwe dingen te ontdekken, er zijn steeds meer restaurants en winkelmogelijkheden bijgekomen.
Voor mij de top accommodatie in Hua Hin en omgeving.
Villa 1 is gebouwd volgens een doordacht concept: een enorme woon- en eetkamer maar twee aparte slaapkamers, elk met hun eigen badkamer en toilet. Ideaal voor een gezin met kinderen of twee stellen. Ik zal opnieuw boeken!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Ulrich S. uit 99706 Großfurra

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning, een oase van gelukzaligheid

U. Selle



Ideale vakantievilla



Tijdens mijn rondreis door Thailand had ik na uitgebreid onderzoek Villa 1 gevonden in het Turtle Village resort in Hua Hin.

De verhuurster kon mij uitgebreide informatie geven over de villa en de ligging en omgeving, zodat ik besloot in Villa 1 te verblijven.

En het was de juiste beslissing. Het is zeldzaam om zo'n goed onderhouden en rustig complex en zo'n royaal gebouwde villa te vinden.

Ik voelde me zeer comfortabel en vooral na een spannende dag in het levendige Hua Hin, vond ik de perfecte ontspanning in Villa 1.

De huishoudster die de villa verzorgt was zeer vriendelijk en behulpzaam, de tuinmannen hielden het grote terrein in een 1 a conditie.

Al met al een geslaagd verblijf - ik kan Villa 1 alleen maar aanbevelen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

November 2016

Beate B. uit 6866 Andelsbuch

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Charmant vakantiehuis met prachtige tuin!

Het was onze eerste keer in deze prachtige villa (Villa 1) en we boekten het voor 3 maanden - het was een geweldige beslissing.
Vanaf de villa ben je in 20 minuten met de auto in de stad, en
15 minuten te voet naar het prachtige Soi Noi strand
De ligging is perfect voor wie wil genieten van de rust.
Het is echter een voordeel om een huurauto te hebben om de stad in te gaan.
De tuin is groot en prachtig ingericht met verschillende planten.
Het grote zwembad is perfect om af te koelen en is ook erg schoon.
Het personeel van het complex, vooral de huishoudster Lee, is zeer vriendelijk en behulpzaam.
De verhuurster mevrouw Kummer en haar man zijn ook zeer meegaand en zouden telefonisch bereikbaar zijn als er problemen waren.
De villa is ongelooflijk schoon!
Ik zit in een rolstoel en kon me zonder problemen door het complex bewegen. Aangezien het niet gemakkelijk is om in Thailand rolstoeltoegankelijke accommodatie te vinden, was ik aangenaam verrast.
We gaan zeker weer op vakantie in deze geweldige villa en zijn erg blij dat we deze prachtige plek hebben gevonden!

Maart 2014

Sabine uit München

4,8
4.5 5 5 4 5
Toon Duits

Pure rust en vertraging!

Wij (2 volwassenen, een 4-jarige) brachten een goede twee weken door in Villa 1 in maart 2014.
De accommodatie is prachtig, het pand zeer goed onderhouden. Het zwembad is zo mooi als op de foto's (kinderen moeten idealiter al kunnen zwemmen).
Voor het ontbijt trakteerden we onszelf in omliggende supermarkten of straatvoedselkraampjes, en 's avonds gingen we uit eten. Volgens ons heeft een gezin met een klein kind voor beide een huurauto nodig. De afstanden zijn niet te ver, maar ook niet te onderschatten. Diverse mooie stranden (en andere excursiebestemmingen) zijn dan ook gemakkelijk te bereiken (wij vonden vooral het militaire strand richting Hua Hin erg mooi). Het enige kleine nadeel voor ons was dat er na zonsondergang niet echt veel keuze was aan open koks of restaurants in de omgeving, dus een auto was onontbeerlijk om flexibel te zijn.

De omgeving van het resort is prettig niet erg toeristisch. Als je van meer drukte houdt, vind je die in Hua Hin, op ongeveer 20 minuten rijden.

Wij hadden een van de meest ontspannende vakanties ooit in Turtle Village en de vriendelijke steun van de verhuurster bij het organiseren van alles vooraf verdient een speciale vermelding. We hadden deze accommodatie gekozen met slechts een week van tevoren en waren blij en dankbaar voor contacten met betrekking tot autohuur, de organisatie van de chauffeur voor de transfer vanaf het vliegveld en enkele tips voor excursies.

Het hele pakket is gewoon goed: Veel privacy, de vriendelijke huishoudster houdt alles schoon, gevoel van veiligheid door beveiliger en de aardige tuinmannen (die ook graag helpen met kokosnoot oogsten en openen). Wie een individuele dagelijkse routine buiten de hotelroutine op prijs stelt en toch niet zonder bepaalde voorzieningen wil (bv. niet wil schoonmaken of koken) is hier precies op de goede plaats. Ook wie rust zoekt zonder een ambitieus animatieprogramma, vindt hier een topaccommodatie met een topprijs-kwaliteitverhouding.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Abwechslungsreich: Strände, "Urwald", Märkte, uvm.

Winkels: Von Obst an Straßenständen über keine Läden bis hin zu großen Supermärkten und Apotheken alles im 15 Min Radius

April 2013

Ines uit Weimar

4,7
4.5 5 5 4 4.5
Toon Duits

Prachtige vakantiedagen in Turtle Village

We waren al drie keer in staat om te genieten van mijn vakantie in Turtle Village. Van de ophaalservice op de luchthaven, het prachtige groene terrein en de vriendelijke service ter plaatse waren het altijd zeer ontspannende vakantiedagen! Het engagement van de verhuurder was altijd iets heel bijzonders voor elke vakantie. We zijn zeker van plan om terug te komen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Mietauto praktisch aber nicht unbedingt notwendig, da über Vermieterin jederzeit Shuttle organisiert werden kann

Recreatiemogelijkheden: Seafood essen (ganz frisch), Märkte besuchen, Strand, Golf (ca. 11 Plätze in der Umgebung), Wandern, Nationalpark besuchen (Mangrovenwald, Tempel besichtigen u.v.a.m.

Winkels: in Hua Hin kann man super einkaufen, auf dem Weg von Bangkok nach Hua Hin gibt es zwei Outlets-Factories mit namhaften Markenartikeln.

December 2010

WhiteShark uit Stimpfach

4,7
4.5 5 4.8 3.9 5
Toon Duits

Geweldige vakantie

Van de ophaaldienst op de luchthaven, de aardige huishoudster, de tuinman, de bewaker begon de vakantie geweldig. We hebben als familie al veel gereisd. Onze herinneringen aan Thailand in Turtle Village in Villa 1 zijn onvoorwaardelijk positief. Het huis is geweldig, het complex goed onderhouden, ver weg van het massatoerisme. De eigenaresse heeft liefdevol voor ons gezorgd, zelfs vooraf. Op dit moment zijn we bezig om opnieuw voor 2 weken te reserveren. Hopelijk lukt het.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Ein Auto ist zweckdienlich. Es wird einfach direkt vor das Haus geliefert. Die Besitzerin kümmert sich um alles.

Recreatiemogelijkheden: Die Anlage war unser Stützpunkt, von welchem wir viele Ausflüge unternommen haben (Strände, Tempel, Nationalparks, Nachtmarkt)

Winkels: In Hua Hin gibt es alles


Contactpersoon

Mevr. T. Kummer

Mevr. T. Kummer

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 54426

Laatst bijgewerkt: 02.04.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/54426.htm


«Turtle Village, Villa 1 /WIFI» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven