Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis "Eifelidyll

Hocheifel Adenau Nürburgring Ahrsteig Vulkaaneifel Aremberg Wershofen Blankenheim Eifel Ahrtal

Max.  6   gasten
130m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 6  gasten
130m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

152 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

152 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Liefdevol ingerichte vakantiewoning om je goed in te voelen
De leefruimte van het vakantiehuis strekt zich uit over 2 verdiepingen. Op elke verdieping is er een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer met WC. De keuken en eetkamer bevinden zich op de begane grond.
Beide woonkamers zijn licht en vriendelijk en nodigen u uit om comfortabel te blijven hangen. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op een prachtig bos- en weidelandschap. In beide woonkamers is er een SAT/TV en een radio (cd- en dvd-speler alleen op de eerste verdieping), evenals een grote keuze aan amusementsliteratuur en boeken en brochures over de Eifel. U hoeft het ook niet zonder internet te stellen, er is een WLAN-verbinding beschikbaar.
De moderne inbouwkeuken laat niets te wensen over. Het bevat een complete reeks elektrische apparaten, waaronder een vaatwasser en voldoende serviesgoed, glazen, bestek enz. voor 6 personen.
Voor de maaltijden kunt u terecht in de aparte eetkamer met een uitschuifbare tafel.
Verder wacht u op de begane grond een gezellige slaapkamer met tweepersoonsbed en op de bovenverdieping een slaapkamer met twee grote eenpersoonsbedden, die kunnen worden samengevoegd tot een tweepersoonsbed, alsmede een extra bed. Beide slaapkamers zijn ingericht in lichte, vriendelijke kleuren en hebben beddengoed van hoge kwaliteit voor een goede nachtrust. Voor uw garderobe is een ruime kast beschikbaar.
Een moderne doucheruimte op de begane grond en een grote badkamer met bad en douche op de eerste verdieping maken ook deel uit van het appartement. Een kinderbedje en kinderstoel zijn gratis beschikbaar indien gewenst. Op verzoek kan een extra bed worden geplaatst.

Geniet van een ontspannende vakantie in het idyllische dorpje Eichenbach in het hart van de Eifel.
Ons ruime, smaakvol ingerichte vakantiehuis nodigt u in alle seizoenen uit.
Wij verwelkomen u graag als onze vakantiegasten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Babybedje
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
Opvouwbaar bed
Woonkamer 1
Opvouwbaar bed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 20 km

20 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 90 km Köln/Bonn

90 km

Station 20 km Ahrbrück oder Blankenheim/Wald

20 km

Snelweg-afrit 15 km A 1

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis heeft een parkeerplaats en een terras om te ontspannen in de ochtendzon. De ligweide/het terras aan de zuidkant van het vakantiehuis is perfect om te ontspannen. Hier kunt u zich ontspannen in de ongerepte natuur - begeleid door het ruisen van de eikenbeek en het tjilpen van de vogels.
Het terras en de ligweide voor ieders gebruik zijn voorzien van tuinmeubilair. Geniet van de frisse Eifellucht en geniet van het prachtige uitzicht over het ongerepte weidelandschap
Het vakantiehuis is bij uitstek geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Uw hond is hier ook welkom. Eichenbach is een klein dorpje midden in de Eifel. Het dorp is omgeven door een uitgestrekt bosgebied en is daarom perfect voor ontspanning en bezinning.
In de Eifel heeft elk seizoen zijn charme: bloeiende bossen en weiden in het voorjaar, stralende brem "Eifelgold" en jeneverbes in de zomer, de verscheidenheid aan kleuren van de herfstbossen en de witte pracht van de winter.

Eichenbach en zijn nabije en verre omgeving bieden vele mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. U kunt in en rond Eichenbach ontspannen wandelen in de prachtige natuur of langere wandelingen maken op de Fürstin-Margaretha-Weg, de AhrSteig of de Rotweinwanderweg. Met een beetje geluk kunt u zelfs een glimp opvangen van reeën, wilde vogels of andere wilde dieren.
De Eifel is ook een paradijs voor ambitieuze fietsers. De Eifel Vulkaan Fietsroute en de Ahr Fietsroute beginnen in de buurt.
Een bezoek aan de Nürburgring vormt een ideaal contrast met de rust. Hier kun je - als je dat wilt - een paar rondjes vol gas rijden op de legendarische Nordschleife. Bovendien vinden er veel motorsport evenementen plaats. Ook de bioscoop, de kartbaan en de avonturenwereld zorgen voor afwisseling
In de nabijgelegen stad Adenau zijn diverse winkelmogelijkheden.
Verdere excursiemogelijkheden:
Wershofen zweefvliegveld
Het meer van Freilingen, waar naast zwemmen en zonnebaden ook windsurfen, duiken, roeien, kanoën, strandvissen en sportvissen mogelijk zijn.
Effelsberg radiotelescoop
Bad Münstereifel met zijn historische binnenstad en Eifelbaden
Rijnlands openluchtmuseum Kommern
Hellenthal wildreservaat
Bezoek de unieke kratermeren (Maare) in de Vulkaaneifel gecombineerd met een omweg naar Daun en het wildpark
Meer van Laach met het klooster Maria Laach
Mayen met Genoveva Castle en Castle Festival
en nog veel meer


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is afhankelijk van het seizoen, de bezettingsgraad en de verblijfsduur. Prijstoeslag voor korte boekingen van minder dan 4 nachten. Neem contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvende ind. Aanbod zonder verplichting. Geen extra kosten voor beddengoed. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Voor een handdoekenpakket rekenen wij 7,00 €/persoon. U kunt echter ook uw eigen handdoeken meenemen. Extra kosten voor huisdieren: 5,00 € /dag /per huisdier
Bijkomende kosten: water incl., elektriciteit wordt aangerekend naar verbruik: 0,45 € per kWh, verwarmingstoeslag all-in tijdens de stookperiode

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 45 dagen voor aankomst mogelijk.
  • bis zum 45. Tag vor Anreise 0% bis zum 30. Tag vor Anreise 50% bis zum 14. Tag vor Anreise 70% Danach gilt der allgemeine Grundsatz von 90%.

meer informatie:

In Eichenbach zit u goed.
In de gezellige plattelandsherberg is er tijdens de zomermaanden op woensdag een kneuterig diner met livemuziek in de biertuin, en op vrijdag wordt u verwend met knapperige, verse pizza uit de steenoven.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


23 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Bruno D. uit 49504 Lotte

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Superrustige locatie

We zijn nu al voor de 2e keer in Eichenidyll geweest. De belangrijkste reden: de super rustige locatie. Vooral wanneer ik 's avonds laat de hond nog even uitliet, maar ook overdag, was de stilte bijna hoorbaar voor mij, die in de buurt van een knooppunt woont. Zo'n ongelooflijke stilte. Fantastisch!

Er rijden ook bijna geen auto's overdag. Natuurlijk is dat misschien een klein nadeel, want het ligt zeer afgelegen midden in een bos- en wandelgebied. Wie op zoek is naar actie en het nachtleven, is hier zeker niet op de juiste plek, maar wel wie, zoals wij, rust en ontspanning zoekt. Een wandelpad loopt praktisch direct langs het huis. Heerlijk!

Een goed restaurant is op ongeveer 700 meter loopafstand goed te bereiken.

Het appartement is zeer mooi en gezellig ingericht. De prijs-kwaliteitverhouding klopt.

We zijn er zeker van dat we volgend jaar weer terugkomen.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2023

Susanne V. uit Rheinstetten

4,4
5 4 5 3 5
Toon Duits

Vakantiehuis Eifelidyll

We verbleven met 3 volwassenen en 2 honden in het vakantiehuis Eifelidyll. Ook wij werden vriendelijk ontvangen en kunnen bevestigen dat de verhuurders erg aardig zijn.

Het huis is zoals beschreven, brandschoon en mooi ingericht, werkelijk alles is aanwezig. Het uitzicht is ook fantastisch.

Toch kan ik me niet aansluiten bij de uitsluitend positieve recensies. Uit de beschrijving en de recensies hier blijkt namelijk niet dat het terras niet bereikbaar is via het huis, maar dat je om het huis heen een trap af moet. Voor ons erg ongelukkig, omdat ik in de communicatie speciaal heb benadrukt dat ik twee oudere senioren bij me heb die geen trappen kunnen lopen! Ze konden daardoor niet naar de tuin of het zonneterras. In plaats daarvan moesten ze op het "terras" voor het huis zitten. Wat hier ook niemand vermeldt, is dat het huis direct aan de provinciale weg ligt, waar eigenlijk een maximumsnelheid van 50 km/u geldt, helaas houdt niemand zich daaraan en rijden auto's, vrachtwagens en motorfietsen constant voorbij het huis.

Ik heb ook specifiek gevraagd of de tuin omheind is vanwege mijn twee honden, dat werd bevestigd, maar betrof alleen het terras voor het huis. Een misverstand? Erg vervelend, want dat was juist erg belangrijk voor me met twee honden.

De omgeving was weliswaar prachtig, maar ook hier weer het probleem dat je eerst op de provinciale weg moest lopen om de natuur in te kunnen gaan (omdat er geen voetpad was).

We zijn uiteindelijk eerder vertrokken dan gepland.

Mijn conclusie is dat het huis niet geschikt is voor senioren die niet meer zo goed ter been zijn en dat het door de provinciale weg ook niet echt rustig is.

Dit zou zeker in de beschrijving hier kunnen worden toegevoegd, dan hadden we het zeker niet geboekt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Antwoord van Familie H. Stollenwerk:

Sehr geehrte Frau V.,
der von Ihnen abgegebenen Bewertung muss ich leider widersprechen.
In Ihrer Anfrage haben Sie angegeben "Da ich mit meinen Eltern kommen möchte, müsste ich wissen, ob im EG Wohnzimmer, Schlafzimmer u. Bad/ Toilette sind, da beide nicht gut Treppen steigen können? " Dies wurde von mir bejaht. In Ihrer Bewertung schreiben Sie aber, Sie hätten angegeben "da ich zwei ältere Senioren dabei habe, die keine Treppen steigen können!" Klingt irgendwie anders, obwohl zutreffend: mit 82 und 85 Jahren zählt man durchaus zu den älteren Senioren und aufgrund seiner beiden sehr schweren Erkrankungen war der Senior nicht in der Lage Treppen zu gehen. Den Garten des Ferienhauses erreicht man im Übrigen über einen Gehweg mit ein paar Treppenstufen. Das der Garten nicht eingezäunt ist zeigen die Bilder. Das Ferienhaus liegt an der K 5 und einen Bürgersteig gibt es nicht. Stimmt. Allerdings kann man die K 5 nicht mit einer Kreisstraße z.B. in Rheinstetten oder sonstigen größeren Orten vergleichen. Die Kreisstraße führt in unseren 100 Seelen-Ort und im Weiteren in andere reine Wohnorte, keine Industrie u.ä. weit und breit, kein Supermarkt, auch keine Zufahrtsstraße zu einer Autobahn. Wo also soll der ständige Straßenverkehr insbesondere der LKW-Verkehr da herkommen. Meinen Sie etwa den Schulbus, die Müllabfuhr und die Lieferanten unserer Gaststätte? Und alle rasen, na so was. Keiner hält sich an 50 km/h. Keiner! Um auf die Spazierwege zu gelangen muss man max. 100 m auf der K 5 gehen. Zu viel, zu weit?
Liebe Frau V. , ich wünsche Ihnen und Ihren Eltern alles Gute.

Augustus 2023

Nicole K. uit Voerde

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wellness-oase

Lieve Familie Stollenwerk,

vanochtend zijn we veilig thuisgekomen na ons verblijf bij u en we genieten al van mooie herinneringen. Het was gewoonweg prachtig bij u. Zeer schoon, gezellig en heerlijk rustig. Zo hebben we onze batterijen kunnen opladen. Eichenbach is een mooie plek en we komen volgend jaar heel graag weer terug. We zeggen BEDANKT voor de fijne tijd en wensen u het allerbeste. Tom en Nicole Krüger met Marlon.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2022

N. & R. M. uit Thüringen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis om er even tussenuit te zijn!

Als u er even tussenuit wilt, is dit de plek voor u. Alles is erg schoon, het pand is goed onderhouden en het gastgezin is erg vriendelijk, iets wat je niet overal tegenkomt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2022

B. D. uit Kreis Kleve

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning!

We verbleven in het huis Eifelidyll met drie volwassenen plus een hond. Bij aankomst werden we zeer hartelijk ontvangen door de heer en mevrouw Stollenwerk. Het dorp Eichenbach en het vakantiehuis zijn zeer idyllisch gelegen en je kunt er echt tot rust komen. Het vakantiehuis heeft alles wat je nodig hebt, alles was schoon en smaakvol ingericht.... Zelfs onze hond voelde zich erg op zijn gemak en genoot van de wandelingen rond en in het dorp.... We kunnen het vakantiehuis van harte aanbevelen... Het is pure vakantie.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Februari 2022

A. G. uit Rhld.-Pf.

5,0
5 5 5 5 5

Empfehlenswerte Unterkunft

Hallo Familie Stollenwerk, nochmals herzlichen Dank für die schöne Unterkunft!!


Wir haben uns sehr wohlgefühlt und werden bestimmt noch einmal wiederkommen.
Bis dahin alles Gute.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

December 2021

H. Q. uit Niederrhein

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis Eifelidyll

Beste mevrouw Stollenwerk,

nogmaals hartelijk dank voor alles - we hebben een geweldige en zeer ontspannende tijd gehad in uw mooie huis en het leuke dorp Eichenbach.

We zouden het erg leuk vinden om elkaar weer te zien in 2023. Maak het goed en blijf gezond.

Hartelijke groeten van de Nederrijn

Mei 2021

D. J. uit NRW

5,0
5 5 5 5 5

Ruhe und Entspannung!

Ein großes Haus mit viel Platz und alles sehr, sehr sauber. Vielen Dank dafür. Wir haben uns im Ferienhaus Eifelidyll und in dem kleinen Ort Eichenbach von der Anreise bis zur Abreise zu 100 % wohlgefühlt. Die Vermieter sind sehr freundlich und zuvorkommend. Wir haben uns prächtig erholt.

Aanbevolen voor: Senioren

Mei 2019

M. R. uit Bayern

5,0
5 5 5 5

Schöner Urlaub in toller Ferienwohnung

Wir hatten einen sehr schönen Urlaub in der Ferienwohnung "Strandidyll".
Es hat alles super geklappt (Schlüsselübergabe und -abgabe) usw.
Über die Ausstattung der Ferienwohnung v.a. in der Küche waren wir sehr erfreut. Auch war alles sehr sauber. Also ganz toll!!!
Bestimmt werden wir ein weiteres Mal Ihre Wohnung buchen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Februari 2019

J. H. uit NRW

5,0
5 5 5 5

Eifel-Paradies

Liebe Familie Stollenwerk,
vielen Dank für die erholsame Zeit bei Ihnen. Sie haben hier ein kleines Paradies! Schön, dass wir es genießen durften!
Alles Gute für Sie.

Mei 2018

M. K. uit Bremerhaven

5,0
5 5 5 5

Entspannter Urlaub in landschaftlich schöner Umgebung!

Im Mai 2018 waren wir für 10 Tage Gäste im Ferienhaus EIFELIDYLL des Ehepaares Stollenwerk. Wir wurden sehr herzlich begrüßt und waren gleich angetan von dem schönen Haus und von der Umgebung. Es fehlte uns an nichts. Alles war vorhanden und die Wohnung machte einen super gepflegten und mit viel Liebe eingerichteten Eindruck. Die 5 Sterne sind wirklich verdient.
Die Lage des Hauses ist ideal für Spaziergänge auf gut gekennzeichneten Wanderwegen und auch als Ausgangspunkt für Besichtigungsfahrten in die nähere und weitere Umgebung.
Angenehmes Wohnen, schöne Spaziergänge mit unserem Hund und eine gute Erholung - das war unser Urlaub in der Eifel.
Herzlichen Dank dafür an die sehr netten Vermieter, die uns mit Rat und Tat zur Seite gestanden haben.

Ehepaar Klüver-Benjes aus Bremerhaven

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Maart 2018

A. S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Familienurlaub in wunderschöner Umgebung

Liebe Frau Stollenwerk,
Lieber Herr Stollenwerk,
in Ihrem Ferienhaus hat es uns wirklich an nichts gefehlt.
Vielen Dank für Ihre Gastfreundschaft. Wir haben mit 3 Generationen eine erholsame Urlaubswoche in Ihrem gemütlichen Ferienhaus verbracht und kommen gerne noch einmal wieder.
Viele Grüße

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Januari 2018

H. S. uit Saarland

5,0
5 5 5 5

Ruhe und Erholung in idyllischer Lage

Wir haben ein erholsames Wochenende im Ferienhaus "Eifelidyll" verbracht. Das sehr gut ausgestattete und liebevoll eingerichtete Haus läßt keine Wünsche offen.
Wir können die Unterkunft uneingeschränkt emfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

December 2017

H. W. uit NL

5,0
5 5 5 5

Ein erholsamer Aufenthalt!

Im Ferienhaus "Eifelidyll" fehlt es an nichts. Eine wunderschöne Landschaft, sympathische Gastgeber und ein Haus, in dem man sich sofort zu Hause fühlt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2017

U. G. uit NRW

5,0
5 5 5 5

Super-Ferienhaus!

Es hat uns SUPER gefallen! Und wir können dieses Ferienhaus nur weiter empfehlen! Alles super sauber! Großes Kompliment!
Sehr sehr nette Gastgeber!
Kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2017

J. L. uit NRW

5,0
5 5 5 5

Entspannung und Erholung pur in wunderschöner Eifellandschaft!

Liebe Frau Stollenwerk,
Lieber Herr Stollenwerk,
vielen Dank für Ihre Gastfreundschaft. Es hat uns an nichts gemangelt. Dieser Urlaub war Entspannung und Erholung pur mit anregenden Aufenthalten in der wunderschönen Eifellandschaft.
Viele Grüße

Juli 2017

M. M. uit Bayern

5,0
5 5 5 5

Sommerurlaub iim Ferienhaus "Eifelidyll"

Super Haus, viel Platz, sehr sauber ! ! !

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2016

T. R. uit Alsheim

5,0
5 5 5 5

Urlaub ab der ersten Minute!

Wir waren 3 Erwachsene und 1 Hund. Wir können das Ferienhaus nur empfehlen, da alles stimmte. Eine sehr angenehme/saubere Unterkunft und sehr nette Vermieter.
Wir alle, inkl. Hund , waren sehr zufrieden.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

April 2016

A. S. uit Mecklenburg-Vorpommern

5,0
5 5 5 5

Urlaub im Ferienhaus „Eifelidyll“ - in jeder Hinsicht empfehlenswert!

Unsere Erwartungen wurden weit übertroffen. Das Ferienhaus „Eifelidyll“ ist ein liebevoll eingerichtetes und großzügig ausgestattetes Ferienhaus in malerischer Umgebung. Super Erholung durch Natur pur – Einschlafen mit dem Murmeln des Eichenbachs, Aufwachen mit dem Zwitschern der Vögel. Das Haus ist top gepflegt, alles ist sehr sauber, man fühlt sich sofort wohl. Der Service war hervorragend und der persönliche Kontakt sehr zuvorkommend und herzlich.
Die Umgebung bietet viele Möglichkeiten für ausgedehnte Spaziergänge und Wanderungen: Ahrsteig, Eifelsteig, Rotweinwanderweg. Außerdem ist Eichenbach ein idealer Ausgangspunkt für mannigfaltige Ausflüge: Idyllische Eifelstädtchen und sehenswerte Großstädte, Burgen und Schlösser luden zu Besichtigungen und zum Bummeln ein.
Die Gästestätte im Ort lehrte uns das Schlemmen.
Uns fiel die Abreise schwer. Wir werden mit Sicherheit wiederkommen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Maart 2016

E. S. uit Friedrichsthal

4,0
4 4 4 4

Erholung pur!!!!

Wir waren mit 4 Personen, 2 Hunden 3 ÜN, sehr sauberes, gemütliches Haus, mit allem ausgestattet was man benötigt. Man kann es mit ruhigem Gewissen weiterempfehlen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Maart 2016

Enrico V. uit Friedrichsthal

4,8
5 5 5 4

Alltag raus - Entspannung rein.

Wir hatten dieses Ferienhaus sehr kurzfristig angefragt.
Die Absprachen mit nur 2 Tagen Vorlauf verliefen problemlos und zuvorkommend.
Genauso wurden wir - 4 Erwachsene & 2 Hunde - auch von dem Vermieterpaar empfangen: überaus freundlich, unkompliziert und einladend.
Das Haus hat alles was man für einen kurzen oder längeren Aufenthalt benötigt: Ein großes Bad sowie ein kleines, 2 Wohnzimmer, die genügend Platz bieten, eine absolut ausreichende Küche, die Schlafzimmer.... Und alles erwartete uns in einem überaus ordentlichen, sauberen und gemütlichen Zustand.
Wir waren sehr sehr positiv beeindruckt.

Alles in allem:
Perfekt geeignet für Erholung, Wandern, Entspannen, Biken oder auch mal Nichtstun.

Wir empfehlen Sie, liebe Familie Stollenwerk, sehr gern weiter. Ihr Häuschen ist zum Wohlfühlen da !

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Vakantie met huisdier

December 2015

H.-J. K. uit Mühlheim

5,0
5 5 5 5

Tolles Ferienhaus mit viel Platz!

Herzlicher Empfang durch die Vermieter, nette Vorstellung des schönen Hauses und dann noch freundliche Begrüßung durch die Nachbarn, Extraklasse!
Gute und funktionale Ausstattung im gesamten Haus, Geschirrspüler, Telefon, W-LAN alles vorhanden.
Räumliche Trennung über zwei Etagen, somit Rückzugsmöglichkeit für Privatsphäre.
Hervorragende Adresse für Erholung vom Alltagsstress.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Augustus 2014

S. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5

Alles Top

Ja so ist das, da kommt man aus dem Urlaub und der Alltag hat einen wieder und man vergisst fast, daß man noch eine Bewertung abgeben wollte. Wir waren eine Woche in dem wunderschönen Eichenbach im Ferienhaus der Fam. Stollenwerk. Absolute Ruhe und Entspannung garantiert, im Haus fehlt es an nichts und die Hauseigentümer sind super. Wir können dieses Ferienhaus wirklich nur empfehlen und auch unser Hund war herzlich willkommen. Was sollen wir mehr schreiben, bucht es und erlebt es.
Herzliche Grüße aus dem Norden Fam. Stadermann

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Familie H. Stollenwerk

Familie H. Stollenwerk

Beste gasten, wij hebben onze vakantiewoning onder het motto: aankomen - uitpakken - uitschakelen en je goed voelen. Wij zijn enthousiaste gastheren die ernaar uitkijken veel interessante mensen te ontmoeten. Welkom in het vakantiehuis "Eifelidyll". Familie Stollenwerk


meer informatie

Objectnummer: 57323

Laatst bijgewerkt: 09.04.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/57323.htm


«Vakantiehuis "Eifelidyll» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 23 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven