Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Sternen Chalet

Max.  10   gasten
125m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 10  gasten
125m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

39 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

39 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Laat uw ziel bungelen op 1250m met een droomachtig uitzicht over het Klagenfurt bekken en de Karawanken, geniet van de heldere lucht en de stralende zon of maak gebruik van een van de ontelbare activiteitsmogelijkheden. U kunt begeleide tochten maken met onze edele Berberpaarden, veulens aaien of een paardrijles volgen in de klassiek-academische rijstijl. Maak kennis met het oude, zeldzame en bijna vergeten Berberras met zijn robuustheid, sterke zenuwen en menselijke gerichtheid en laat u betoveren door het landschap en het paard. Observeer onze kudde merries en hengsten, die op een bij de soort passende wijze worden gehouden, in een natuurlijke kudde met veulens, jaarlingen en volwassen paarden op hun meerdere hectaren natuurweiden die het hele jaar door open zijn.
Er zijn ook kilometerslange wandelpaden met een adembenemend uitzicht direct vanaf het landgoed, evenals een klimpark, een educatief waterpad en het historische kasteel om de hoek.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 25 km

25 km

Skilift 15 km

15 km

Supermarkt 14 km

14 km

Restaurant 6 km

6 km

Stadscentrum 13 km

13 km

Bus 6 km

6 km

Luchthaven 20 km Klagenfurt

20 km

Station 9 km Liebenfels

9 km

Snelweg-afrit 16 km Klagenfurt Nord, St. Veit

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Geïsoleerde ligging op 1250 m, alleen omringd door bos en weiden. Fantastisch uitzicht op de Karawanken. Zon gegarandeerd door zuidelijke blootstelling en hoogte.

Voor slecht weer of pauzes is het pension uitgerust met satelliet-tv en boeken voor bijna elke smaak. Als u wilt, kunt u bij ons ook spelletjes en dvd's lenen.
Voor alle astronomen is de locatie ideaal vanwege de uiterst geringe lucht- en lichtvervuiling. Het geplaveide terras met buitencontactdozen biedt een stevig houvast voor elke telescoop.
In de winter ligt het familieskigebied Simonhöhe op slechts 15 min. afstand, in het dal zijn de meeste wandelpaden geprepareerd voor langlaufen. U kunt rodelen op de weiden direct bij het huis. Sörgerberg is het meest noordwestelijke deel van de marktstad Liebenfels bij Klagenfurt. Sörgerberg ligt op de Schneebauerberg met zijn prachtige wandel- en ruiterpaden en boven Sörg, dat bekend staat als het station van de Vierberge Run
In St. Veit, Klagenfurt en omgeving zijn er ontelbare activiteitenmogelijkheden van raften en zweefvliegen tot musea, kastelen, opera's of openluchtevenementen bij zonsondergang aan de legendarische Wörtersee - allemaal op korte rijafstand.
Als u het land even wilt verlaten, kunt u in ruim 50 km in Slovenië of Italië zijn, de Adriatische Zee ligt op slechts 200 km en Venetië op 250 km.
Voor alle watersportliefhebbers zijn de Längsee en de Wörtersee, evenals verschillende kleinere zwemmeren, in ongeveer een half uur te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 60 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

plus lokale belasting 2,10 €/dag/persoon
plus elektriciteit (0,20 €/kWh)
Beddengoed en handdoeken kunnen gehuurd worden voor 10€/persoon/bezoek of 5€/persoon/bezoek
Internettoegang op afspraak tegen een kleine vergoeding.
Playstation en spelletjes kunnen tegen een kleine vergoeding worden geleend.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Het chalet is optimaal uitgerust voor self-catering, compleet met keuken en alle keukengerei. Water wordt opgepompt uit de eigen zuivere bergbron en verwarming wordt verzorgd door energiezuinige, ultramoderne golfverwarmers in elke kamer. Het huis biedt comfortabele vakanties voor maximaal 14 personen op 2 verdiepingen. De woonkamer kan ook gebruikt worden als seminarieruimte. Buiten is er een ruim betegeld terras voor onbeperkt gebruik. Voor de kinderen is er een speeltuin met toestellen en een speelhuisje direct bij het chalet.

Op de bovenverdieping, die bereikbaar is via een binnentrap met wenteltrap, bevinden zich drie slaapkamers (1x tweepersoonsbed, 1x stapelbed, 2x stapelbed) en een grote WC.
Op de begane grond bevindt zich de ruime woon-eetkamer met aangrenzende keuken, een slaapkamer met tweepersoonsbed, en een moderne badkamer met 2 wastafels, WC en comfort douche.

Het terras ligt op het zuidoosten met uitzicht op de paddocks, de box en het adembenemende uitzicht op het bekken van Klagenfurt en het bergmassief van de Karawanken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.1 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
4.0 Ligging
3.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2022

Judith S. uit Wien, 15. Bezirk, Rudolfsheim-Fünfhaus

4,6
4 5 5 5 4
Toon Duits

Geweldige accommodatie voor groepen

We waren er met een grote groep voor een verjaardagsweekend en vanaf de eerste communicatie tot de aankomst en ook tijdens het verblijf was de verzorging door de verhuurder zeer goed, het huis is mooi ingericht, er is een grote tafel voor 14 personen, wat geweldig was dat iedereen samen kon eten en bij elkaar kon zitten. Toch was het huis vrij schoon en de locatie is geweldig, lasergame was superleuk en ligt om de hoek. U kunt ook mooie wandelingen maken in het bos omdat u midden in de natuur zit.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

April 2022

Michael B. uit Wien

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige plek, top accommodatie!

We hebben hier een heel leuk weekend doorgebracht. De accommodatie is schoon, super uitgerust en biedt voldoende ruimte, zelfs voor grotere groepen (de eettafel biedt plaats voor 14 personen). De verhuurders waren vriendelijk en aangenaam, we hadden alles wat we nodig hadden en voelden ons zeer comfortabel. Als vrijetijdsprogramma is er onder andere lasergame naast de deur - een aanrader! Alles was precies goed, we komen graag terug!

April 2022

Gerlinde P. uit Tulln

1,0
1 1 1 1 1

Nicht zu empfehlen

Nicht zu empfehlen

Antwoord van Mevr. J. Pfeiffer:

Aufgrund der Größe und Ausstattung wird dieses Chalet unter anderem sehr gerne von größeren Gruppen genutzt, um dort gemeinsam ein Wochenende zu feiern. Anlässe sind beispielsweise Familienfeierlichkeiten, aber auch Geburtstage oder Junggesellen/-sellinnen-Abschiede. Wir verstehen nur zu gut, dass es zu diesen Festivitäten schon mal feucht-fröhlich hergehen kann. Allerdings sollte es selbstverständlich sein, dass man für die Schäden an unserem Hab und Gut, die während dieser Feierlichkeiten entstehen, geradesteht. In diesem Fall war dem leider nicht so. Vielmehr wurde uns bereits in einer Email angedroht, uns negativ zu bewerten, wenn wir die Kaution zur Behebung der durch die Mieter entstandenen Schäden verwenden und nicht komplett erstatten würden. Da wir dieser Aufforderung nicht nachgekommen sind, müssen wir hier diese Bewertung richtig stellen. Die Schäden wurden absolut korrekt nach Zeitwert der zerstörten Gegenstände abgerechnet und der Rest der Kaution erstattet. Die Emailkorrespondenz mit den Mietern liegt vor.

April 2022

T H. uit Wien

2,2
4 1 1 2 3

Nie wieder

Zunächst sehr entgegenkommende Familie, damit ja eine Buchung erwirkt wird. Im Nachhinein wird alles probiert um die Kaution behalten zu können. Bei Abreise wurde das Haus nicht auf Mängel überprüft, wir sollten einfach die Schlüssel stecken lassen, 3 Tage später dann böse Anschuldigungen, wir hätten dies und jenes kaputt gemacht. Nie wieder.

Antwoord van Mevr. J. Pfeiffer:

Aufgrund der Größe und Ausstattung wird dieses Chalet unter anderem sehr gerne von größeren Gruppen genutzt, um dort gemeinsam ein Wochenende zu feiern. Anlässe sind beispielsweise Familienfeierlichkeiten, aber auch Geburtstage oder Junggesellen/-sellinnen-Abschiede. Wir verstehen nur zu gut, dass es zu diesen Festivitäten schon mal feucht-fröhlich hergehen kann. Allerdings sollte es selbstverständlich sein, dass man für die Schäden an unserem Hab und Gut, die während dieser Feierlichkeiten entstehen, geradesteht. In diesem Fall war dem leider nicht so. Vielmehr wurde uns bereits in einer Email angedroht, uns negativ zu bewerten, wenn wir die Kaution zur Behebung der durch die Mieter entstandenen Schäden verwenden und nicht komplett erstatten würden. Da wir dieser Aufforderung nicht nachgekommen sind, müssen wir hier diese Bewertung richtig stellen. Die Schäden wurden absolut korrekt nach Zeitwert der zerstörten Gegenstände abgerechnet und der Rest der Kaution erstattet. Die Emailkorrespondenz mit den Mietern liegt vor.

December 2016

Julia W. uit 92439 Bodenwöhr

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aanbevolen

Wij kunnen deze vakantie van harte aanbevelen! Wij waren er met 3 gezinnen (waaronder 6 kleine kinderen) en waren zeer aangenaam verrast! Het huis is in topconditie en zeer modern. De verhuurder is de klok rond bezorgd om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en informeerde ons over verschillende vrijetijdsactiviteiten! Van onze kant minstens 5 sterren!!!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

December 2016

Michael uit 92439

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super mooie hut

Het was een super mooie tijd in de hut. Er werd voor alles gezorgd. Veel mogelijkheden om bezig te zijn. Altijd weer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Januari 1970

Katharina B. uit Moosham

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub

Immer wieder gerne.Sehr nette Vermieter.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Mevr. J. Pfeiffer

Mevr. J. Pfeiffer

Wij zijn een familiestoeterij die in de herfst van 2009 van Duitsland - meer bepaald van Witten aan de rand van het Ruhrgebied - naar het mooie Karinthië is verhuisd. Hier runnen we een boerderij van 16 ha op een hoogte van bijna 1200 m met een fantastisch uitzicht op de Karawanken. Ondanks onze idyllische ligging, zijn we slechts 15 minuten verwijderd van de hertogelijke stad St. Veit an der Glan met al zijn winkelmogelijkheden en slechts 30 minuten van de luchthaven Klagenfurt. Wij zijn rechtstreeks verbonden met de Re


Andere accommodaties van Mevr. J. Pfeiffer


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 66555

Laatst bijgewerkt: 17.03.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/66555.htm


«Sternen Chalet» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven