Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Exclusief vakantiehuis bij het meer

Velencemeer, Hongarije

Max.  2   gasten
70m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
70m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De woning is een verwarmbaar vakantiehuis met een goed onderhouden tuin op een perfecte locatie. Het huis biedt een uitstekende recreatiemogelijkheid voor koppels of gezinnen met een klein kind die de zee van Velence willen erkennen.

Het vloeroppervlak van het huisje is 40+30m2. Het is in mediterrane stijl gebouwd, modern ingericht, exclusief vakantiehuis waar gasten het hele jaar door welkom zijn.

Het vakantiehuis ligt in het centrum van Agárd, 350 m van de oever van het meer, van het strand. Het nabijgelegen thermaalbad biedt een aangename ontspanning met zijn binnenste geneeskrachtige baden en met zijn buitenste avonturenbad, met de vele verschillende geneeskrachtige therapieën, evenals met de saunawereld.
Voor een actieve vakantie is er een goed ontwikkeld fietspad en talrijke watersportmogelijkheden.

Restaurants liggen op korte loopafstand.

Het vakantiehuis op twee verdiepingen biedt ruimte voor 2 personen, een extra bed kan op verzoek worden verstrekt.

Er zijn drie huisjes op het grote goed onderhouden terrein. In een van de huisjes woont de eigenaar, die een middelgrote, vriendelijke hond heeft die vrij op het terrein kan rondlopen.

De uitrusting van het huisje:
Begane grond: woonkamer-keuken-eetkamer, badkamer met toilet
Eerste verdieping: slaapkamer
Terras, parkeerplaats, tuin

Diensten:
Keuken: kookgelegenheid (self-catering), koelkast, elektrische kookplaat, elektrische oven, magnetron, koffiezetapparaat
Woonkamer-eetkamer: zitbank, kleurentelevisie, eettafel met stoelen
Badkamer: douche, wc
Terras: houten meubilair
Tuin: parkeerplaats voor één auto
Betalingswijze: contant of vooruitbetaling

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.35 km

0.35 km

Meer 0.35 km

0.35 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 80 km Liszt Ferenc Airport

80 km

Station 0.4 km Agárd

0.4 km

Snelweg-afrit 10 km M7

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt aan de zuidelijke oever van het meer van Velence, niet ver van het stadscentrum, de stranden, de restaurants.

Het Velencemeer is de groene tuin van Boedapest. Een luxe kuurhotel, nieuwe strandbaden en het modernste fietspad van Hongarije nodigen u uit om actief te genieten van dit kleine meer met een verrassend groot aanbod. U kunt de 40 km bewegwijzerde attracties verkennen op het modernste fietspad van Hongarije, dat rond het meer loopt.

De Hongaren noemen het liefkozend het kleine broertje van het grote Balaton. Maar groot en gevarieerd is zijn aanbod voor gasten, of ze nu voor één dag komen of wat langer willen blijven. Het wordt beschouwd als de tuin van Boedapest en toch is het maar een half uur rijden met de auto of de trein. Komende vanuit de Hongaarse hoofdstad bereikt u eerst Velence, een mooi dorp met veel groen. in 2014 werd het nieuw gebouwde lido met wit zandstrand en permanent verankerde parasols geopend. Het wordt nu al het Rimini van Hongarije genoemd, hoewel Velence eigenlijk Venetië heet. Je vindt er nog twee stranden: het stadsstrand, waarvoor een vergoeding wordt gevraagd, en het gratis wakeboardstrand voor de dapperen onder ons die op een surfplank willen slingeren en over obstakels willen springen.

Aan de zuidkust volgen de dorpen Gárdony en Agárd. In Agárd is er een gezinsvriendelijk thermaal bad met een spannende waterspeeltuin voor kinderen. De volwassenen kunnen een van de meer dan 15 soorten pálinka direct ernaast proeven in een van de beste distilleerderijen van Hongarije. Het wordt alleen gemaakt van het beste Hongaarse fruit.
Het openbare strand in Agárd direct aan het meer nodigt u uit om van het water te genieten. U kunt er surfplanken huren. Bij goede wind stijgen hier ook kitesurfers op. Daarna volgt een beschermd riet- en wetlandgebied, dat is aangewezen als vogelreservaat. Op verschillende uitkijktorens kun je de vogels met plezier bekijken. Wees niet verbaasd als u ook schildpadden en kikkers ontdekt.

De noordkant is licht heuvelachtig. Op het schiereiland Szúnyogsziget bevindt zich een historisch openluchtmuseum en een van de oudste csárdas van Hongarije. Op het meer wordt ook wijn verbouwd. Wie daar meer over wil weten, moet het in 2014 geopende Bálint Borárium en Wijnmuseum in Pázmánd bezoeken. De beste manier om al deze bezienswaardigheden te ontdekken is per fiets. Het 40 km lange fietspad is voorbeeldig bewegwijzerd: bezienswaardigheden en toeristische voorzieningen worden aangegeven. U kunt op verschillende plaatsen fietsen huren.

Een bezoek is vooral de moeite waard in mei, wanneer in Agárd het vis-, wild-, wijn- en pálinkafestival wordt gevierd. Het is ongelooflijk dat er zoveel kan gebeuren aan zo'n klein meer.

Het "Meer van de Zonneschijn" is het op twee na grootste natuurlijke meer in Hongarije. Zijn populariteit is ook te danken aan de zeer gunstige ligging tussen de hoofdstad Boedapest en het Balatonmeer. Heel wat inwoners van Boedapest hebben een vakantiehuisje aan het Velencemeer en in de zomer stromen de stranden vol met dagtoeristen.

Vooral Agárd, Gárdony en Velence zijn de bolwerken van de watersport. Hier liggen ook de meeste vakantiehuizen en campings. Agárd is in de zomer ook een bekende jeugdfestivallocatie. In het zuidelijke deel bereikt het Velencemeer zijn grootste waterdiepte van bijna drie meter.
Omdat het visrijke Velencemeer verder erg ondiep is, bedekt riet ongeveer 40% van het wateroppervlak. Dit biedt voldoende ruimte en bescherming voor een groot vogelreservaat in het westen van het Velencemeer. Om milieuredenen is het gebruik van scheepsmotoren op het Velencemeer sterk beperkt, maar er varen veel zeilers en kanoërs.

Dankzij de uitstekende vervoersverbindingen is een vakantie aan het Velencemeer goed te combineren met een bezoek aan Boedapest. De oude kroningsstad Székesfehérvár met zijn barokke oude binnenstad ligt op een steenworp afstand. En ook de overblijfselen van de oude Romeinse stad Gorsium/Herculia zijn via de snelweg 7 gemakkelijk te bereiken. De Romeinen waardeerden al de klimatologische voordelen van de zonnige regio rond het Velencemeer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Kosten ter plaatse: Toeristenbelasting volgens lokaal tarief

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

De verhuurder woont permanent in een apart gebouw op het terrein. Beschikbaar voor gebruik zijn: Terras en gazon om te zonnen. Uw vakantiehuis: 2 kamers (1 slaapkamer), 2 personen. Ingang op de begane grond. Begane grond: Keuken-woonkamer (35 m²) met eethoek (4 zitplaatsen), TV en toegang tot de loggia. Amerikaanse keuken in de woonkamer-keuken (5 m²) met elektrisch fornuis (keramische kookplaat), koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en elektrische waterkoker. Badkamer (6 m²) met douchegelegenheid, WC, haardroger. 1. Verdieping: Slaapkamer


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. E. Adravecz

Mevr. E. Adravecz

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 86946

Laatst bijgewerkt: 13.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/86946.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven