Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

DeLuxe Villa Rosa dei Venti

Balchik

Max.  15   gasten
440m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers (+1)
6  Badkamer
Max. 15  gasten
440m²
5 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

"Rosa dei Venti" of letterlijk vertaald uit het Engels "Rose of the Winds" was de voorloper van het huidige kompas. Het symbool van de roos werd in de Middeleeuwen gebruikt als een belangrijk oriëntatiepunt voor alle reizigers en zeelieden. Markeringen op de kaarten, het gaf de juiste richting en de winden uit de acht richtingen van de wereld, waarvan de namen waren: Tramontana, Greco, Levante, Sirocco, Mezzogiorno, Libecho, Mistral en Ponente.

"Roos van de Winden", deze krachtige en tijdloze wegwijzer naar het symbool en de naam van Villa Rosa Dei Venti. Het huis is een architectonisch ontwerp en creatie van de eigenaars van de villa - een jong gezin dat hier zijn weg vond in een van de mooiste en meest pittoreske stadjes van Europa - Balchik. Na de voltooiing van de definitieve bouw en decoratie van de villa komt het idee - het resultaat van hun werk kan worden gedeeld en gewaardeerd door veel mensen die hier kunnen verblijven en genieten van de unieke sfeer van de plek.

Het idee...

De villa is gebouwd in Italiaans-Spaanse mediterrane stijl. Het voldoet aan alle wetten van "Feng Shui", de oude Chinese kunst van harmonieuze inrichting en levensstijl en de principes van de "vijf elementen" - vuur, aarde, water, metaal en hout - symbiotisch gecombineerd in het interieur en exterieur.

De binnenplaats...

Voor het gemak van de gasten op de binnenplaats zijn er verschillende plaatsen voor recreatie, omgeven door talrijke bloeiende en groenblijvende struiken en bloemen.

Terras "Ponente" is een van de grootste en vrolijkste plekken in het huis. Dit is het gebied met zwembad, jacuzzi en grote pergola hieronder is een barbecueplaats en een comfortabele bank om te ontspannen en wat te kletsen. Dit alles omgeven door prachtige vegetatie en weelderig groen gazon.

Zone: "Sirocco" of "In de schaduw van een walnoot." Uitstekende plek om te ontspannen in de schaduw van Big Walnut met een koel glas witte wijn in de hand, en waarom niet voor een dutje in de open lucht !??

Zone: "Levante" of "de visvijver en de waterval". Een plek voor ontspanning, meditatie of gewoon een plek om 's ochtends koffie te drinken, met uitzicht op het groen van de rotstuin, de schoonheid van de waterval en de gouden Japanse vissen - koi.

Terras "Mistral" of groot terras. Het is het hoogste punt op het dak van de villa. Het biedt een ongelooflijk mooi uitzicht op de zee, de stad en de berghellingen. Veel ligstoelen voor ontspanning, zonnestoelen en parasols, het terras kan op elk moment van de dag bezet worden, maar bijzonder schilderachtig en onvergetelijk zijn de momenten bij zonsondergang en in de late avond terwijl u loungend kunt genieten van de sterrenhemel, de zeebries, de geur van bloemen en het groene bos van de nabijgelegen heuvels en de tuin.

De villa heeft een grote parkeerplaats voor 4 auto's met automatische poort met afstandsbediening.

Binnenin...

Zoals gezegd is het ontwerp van de villa volledig in overeenstemming met de oude oosterse kunst "Feng Shui" en de principes van de vijf elementen en richtingen. Maar het is niet beperkt tot de oosterse stijl, integendeel, elke kamer heeft zijn eigen echte stijl en originele look, zoals geïmporteerd en notities van wereldwijde trends in interieurdesign.

De villa heeft in totaal 5 slaapkamers:
De Gorund verdieping of flat "Atica" van de villa is een apart één slaapkamer appartement met een eigen ingang in de kunst antieke stijl. Een stijlvolle gezellige slaapkamer en een longes met slaapbank en TV. Op de verdieping bevinden zich de wasmachine en de droger, een badkamer en een toilet.

Op de eerste verdieping is de slaapkamer "Paris chic Library". Deze kamer is ingericht in stijl vintage - shabby chic, gezellig, netjes met mooie en exquise accessoires in stijl met Parijse elegantie en royale bibliotheek met geselecteerde boeken in drie verschillende stijlen taal voegt aan het comfort en de stijl witte stenen open haard. De kamer heeft een comfortabele slaapkamer die met een hefmechanisme in twee eenpersoonsbedden kan worden veranderd. Boven de open haard is een grote LSD TV met digitale TV.

De tweede verdieping heeft 3 thematische slaapkamers in ware stijl.

"Aqua Blue Zen" is de slaapkamer die u meeneemt naar de rust van de zee en de symbolen van de Zen-filosofie en het Oosten. De kamer heeft een comfortabele slaapkamer die kan worden verdeeld in twee eenpersoonsbedden met hefmechanisme, LSD-tv en een zeer mooie themadecoratie. De slaapkamer heeft een eigen balkon met uitzicht op het afgelegen bergstadje.

Slaapkamer "On the Beach" creëert door zijn 3D-decor en strandthema-elementen het gevoel dat u zich op een afgelegen strand bevindt, ver weg van de routine en het dagelijkse leven. De slaapkamer heeft een groot en comfortabel bed en een grote smart TV harde schijf, een hit film titels. De slaapkamer heeft een groot terras met prachtig uitzicht, met directe toegang tot de binnenplaats en het zwembad

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed
Slaapbank
Slaapkamers 2
Kingsize bed
Slaapbank
Slaapkamers 3
Kingsize bed
Slaapbank
Slaapkamers 4
Kingsize bed
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 5
Kingsize bed
Eenpersoonsbed
Woonkamer
Slaapbank
Slaapbank

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 30 km Varna International Airport

30 km

Station 30 km Varna Train Station

30 km

Snelweg-afrit 30 km Hemus

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis heeft drie badkamers en drie toiletten, een op elke verdieping met moderne douches en toiletten met ingebouwde bidets.

De villa heeft twee keukens, een in het huis, de andere tegenover het zwembad en de barbecue. En drielangs.

De keuken in het huis "La cucina" heeft alle keukenaccessoires en extra apparatuur en keukengerei: grote koelkast met vriezer, fornuis, oven, magnetron, vaatwasser, afvalverwijdering, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker voor thee, citruspers. Bar Island, handig voor een snelle hap.

De eetkamer is een gezellige plek in vintage urban shabby chic stijl, die de woonkamer scheidt van de keuken. Het mooie aquarium met goudvissen brengt comfort en ontspanning.

De woonkamer heeft een comfortabele en stijlvolle leren bank, mooie open haard, grote LSD TV, PS 3 console, naast vele spelletjes en filmdiscs. De villa beschikt over professionele fitnessapparatuur voor sportliefhebbers - een loopband, hometrainer, crosstrainer, halters, yogamat.

Welkom in Villa "Rosa dei Venti" en geniet!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Bezienswaardigheden:
- Balchik (ca. 12 000 inwoners) is een charmant stadje dat 47 km ten noorden van Varna ligt. Het is als een amfitheater aan de kust. Het koninklijk paleis, de botanische tuin, de kerken, het historisch museum en vele andere bezienswaardigheden maken Balchik tot een van de meest bezochte plaatsen aan de Zwarte Zeekust. De haven van Balchik speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van de stad, omdat het de derde haven aan de kust was na Varna en Burgas. De unieke natuur en de oude geschiedenis maken de huidige romantische charme van Balchik - een constante bron van inspiratie voor kunstenaars, dichters en artiesten.
- Het koninklijk paleis en de botanische tuin in Balchik. De officiële naam van het paleis was het Stille Nest Paleis. Het werd gebouwd tussen 1926 en 1937, tijdens de Roemeense overheersing van de regio, voor de behoeften van koningin Maria van Roemenië. Geïnspireerd door de schoonheid en romantiek van de kustplaats, geïnspireerd door de eeuwenoude bomen, wilde bloemen en vogelsoorten in de regio, koos koningin van Roemenië Balchik om haar zomerresidentie te bouwen. Het paleiscomplex bestaat uit een aantal woongebouwen, een rooksauna, een wijnkelder, een elektriciteitscentrale, een klooster, een heilige bron, een kapel en vele andere gebouwen, en vooral een park, dat nu een botanische staatstuin is. In 1955 werd de botanische tuin van Balchik gebouwd op de plaats van het paleispark. Het heeft een oppervlakte van m² en biedt plaats aan 2000 plantensoorten. Een van de belangrijkste attracties van de tuin is de verzameling grote cactussoorten die op 1000 m² buiten staan opgesteld.
- Kaap Kaliakra is de langste kaap aan de Bulgaarse kust. De schilderachtige kaap ligt ongeveer 30 km ten noorden van Balchik. De kaap Kaliakra reikt 2 km diep in zee en bestaat uit 60-70 m hoge kalkrotsen, waarvan de ontoegankelijkheid de belangrijkste reden was voor de bouw van een oud fort, Tirisis genaamd. Volgens de plaatselijke traditie brachten veertig meisjes, de enige overlevenden van een Turkse aanval, hun lange vlechten samen en sprongen liever hun dood tegemoet dan door de overwinnaars te worden verkracht. Tegenwoordig is Kaliakra een natuurreservaat waar dolfijnen, herten en een aantal typische steppevogels te zien zijn. Het is een van de zeer goede vogelkijkplaatsen in Bulgarije.
- De stad Kavarna is een van de grotere steden langs de Zwarte Zeekust met zijn bevolking van iets meer dan 12.200. Op de hoge heuvel van Chirakman, die 3 km van Kavarna ligt, zijn nog overblijfselen te zien van de Romeinse forten en de middeleeuwse stad. Kavarna, vandaag de dag bekend als de rockhoofdstad van Bulgarije met zoveel concerten van wereldberoemde bands en artiesten als Apocalyptica, Deep Purple, Saxxon, Ronnie James Dio, Scorpions, Accept, Destruction, Gamma Rey en Victory, wordt een aantrekkelijke plaats voor een vakantie die modern comfort combineert met een unieke sfeer en tegelijkertijd zijn rust en charme behoudt.
- Durankulak en Shabla meren - Het Durankulak meer werd in 1983 tot beschermd gebied verklaard als onderdeel van de maatregelen voor het behoud van bedreigde diersoorten. Het is ook de plaats waar een van de twee grote geboortepaden loopt - de zogenaamde "Via Pontika". Bij de meren van Shabla en Durankulak liggen wettelijk beschermde wetlands van internationaal belang. Deze gebieden zijn de belangrijkste overwinteringsgebieden in Europa voor veel watervogels. Het Shabla-meer is een van de grootste habitats van de witte waterlelie en de gele waterlelie in Bulgarije. De meren bieden ook onderdak aan de otter, een zeldzame soort in Europa.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. V. Aneshtev

Dhr. V. Aneshtev

Welkom in onze DeLuxe Villa "Rosa dei Venti", Bij ons vindt u een unieke vakantieplek in Balchik en de noordelijke Zwarte Zeekust van Bulgarije! Luxe villa's en appartementen, ingericht met stijl, prachtige tuinen, kristalheldere zwembaden en een adembenemend uitzicht op zee. Landelijke huizen te huur in kustdorpen in rustige gebieden. Dat alles kunt u bij ons ontdekken. Het team van deskundigen van het management bedrijf "Best Bulgaria Home Care", zorgt voor de netheid van de villa's, tuinen en zwembaden. Wij bieden onze gasten 24 uur per dag ondersteuning voor eventuele vragen tijdens hun verblijf.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 90350

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/90350.htm

Dhr. Velimir Aneshtev

3 PETA street

9600 Balchik

00359878107306

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven