Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis met privé zwembad

Orvieto / Bolsena

Max.  5   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Het pand ligt op 10 km van Orvieto, het meer van Bolsena en zijn charmante dorpjes en Civita di Bagnoregio. Daarnaast zijn er leuke dorpjes om te bezoeken in de omgeving en de liugging is zeer geschikt om Umbrië, zuid Toscane, Rome en Noord-Lazio te bezoeken. De zandstranden vlakbij Tarquinia zijn op 1 uur rijafstand en de bekende streek van het Argentario is op 1h20. Siena en Rome zijn beide op 1h30 rijafstand, dichterbij zijn veel overige mooien dorpen en steden als Civita di Bagnoregio, Tuscania, Todi, Montepulciano. De snelweg en het treinstation van Orvieto liggen op 10 minuten rijden. Het gehele eigendom is voor privé gebruik van de huurder (huis, tuin en zwembad zijn niet met overige personen gedeeld). Het huis is geschikt voor 4/5 personen (4 volwassenen+ 1 kind+ 1 baby) en beschikt van een privé tuin (geheel omheind) met een 4x8 meter zwembad (1,5 meter diep). Het zwembad is toegankelijk via een hek en is geheel omheind. In de tuin is een gazebo met tafel en stoelen om buiten te eten (met zicht op het zwembad), om te koken is ook een barbecue ter beschikking. Er is een overdekt terras aan de andere kant van de woning (kan tevens worden gebruik om de auto in de schaduw te parkeren). Het huis beschikt op de begane grond van: eet/woonkamer met keuken, badkamer met douche, kleine slaapkamer met eenpersoonsbed gezien dat het een kleine kamer is adviseren wij deze voor een kind/jongere. Op de 1ste verdieping vindt u: 1 badkamer met badkuip/douche en 2 slaapkamers, een met dubbelbed de andere met twee eenpersoonsbedden (kunnen worden samengevoegd). Beide beschikken van air conditioning. Op aanvraag is ook een babybed ter beschikking. Wi-fi internet verbinding gratis ter beschikking. In het dorpje van Torre San Severo (2 km vanaf het huis) is een levensmiddelwinkel en enkele overige winkels. Supermarkt en meer winkels op 10 km afstand in de dorpen van Bolsena en Porano. Grote supermarkt (COOP), alle dagen open tot 20 uur (ook zondag), naast de uitrit van de autobaan bij Orvieto (15 km). Dichtbijste restaurants: Il bosco del pesce op 1 km afstand, Il conte op 2,5 km van afstand, Fuorimano op 3,5 km afstand. Overige aanbevolen restaurants: Il boccone del prete (vlakbij het Porano, zeer karakteristiek in een grot), Il corsica en La Palomba in het historische centrum van de stad Orvieto. Dichtstbijste golfbanen: Acquapendente Golf Club 15 Kms, de Golf Club Nazionale Resort is 70 km ver weg. Het treinstation van Orvieto is op 12 km afstand, u bent in 70-90 minuten in het centrum van Rome.

m2: 90
Begane grond: keuken, eet/woonkamer, badkamer, kleine slaapkamer met eenpersoonsbed.
1ste verdieping: 2 slaapkamers met air conditioning, badkamer.

Buiten:
Privé tuin (geheel omheind met ingangshek)
Parkeerruimte (1 overdekt).
Tuin met tuinmeubilair (ligbedden, tuinstoelen, parasols).
Gazebo/overdekt terras met tafel en stoelen om buiten te eten
Barbecue
2 mountian bikes
Privé zwembad (8m x 4m diepte: 1,5m). Open van begin mei tot half oktober.
Het zwembad is geheel omheind (geschikt voor families met kleine kinderen).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Meer 10 km

10 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 140 km Rome

140 km

Station 12 km Orvieto

12 km

Snelweg-afrit 12 km Orvieto

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Lago di Bolsena is het grootste meer van Italië gevormd in de krater van een uitgedoofde vulkaan. Het water van Bolsena is zo duidelijk, in feite, dat het volkomen veilig om het te drinken. De lokale overheid is gegaan naar grote inspanningen geleverd om de natuurlijke zuiverheid van het meer te handhaven; een technologisch geavanceerde zuiveringssysteem heeft de fouten die mogelijk zijn gemaakt vóór de vervuiling-bewustzijn zo werd ontwikkeld geëlimineerd. Gelukkig geen ontwikkeling mars industriële oevers van Bolsena, noch haar standpunten, en de zacht glooiende karakter van de omringende land beperkt de hoeveelheid spill-off en bodemerosie die de transparantie van het water zou kunnen bewerkstelligen. De inheemse visser nog steeds gebruik maken van het water van het meer naar de lokale culinaire specialiteiten te maken - een vissoep genoemd sbrosia - een zeldzaamheid om meer is 12 km. lang en 14 km. breed, met een maximale diepte van 151 meter. De belangrijkste stad op het meer wordt genoemd Bolsena. Zoals zoveel van Italië, het draagt ​​de tekenen van bijna elke belangrijke periode van het Italiaanse schiereiland, die teruggaat tot de ijzertijd en het doorlopen van de tijden van de martelaren, catacomben en wonderen en verder naar de Middeleeuwen. De Rocca Monaldeschi della Cervara ligt op de top van de heuvel, met uitzicht op de middeleeuwse wijk van de stad. Het kasteel werd gebouwd tussen de 12e en 14e eeuw. Het is compleet gerenoveerd en sinds 1991 gehuisvest het Museo Territoriale del Lago di Bolsena (Lake Bolsena Territorial Museum). Het museum is goed ingedeeld; elk van zijn drie verdiepingen is gewijd aan verschillende aspecten van de geschiedenis van Bolsena, variërend van de prehistorische vulkanische oorsprong zijn Etruskisch-Romeinse periode. Een wandeling langs de wallen van het kasteel biedt een prachtig uitzicht op het hele meer en mag niet worden gemist. De kerk van St. Christine is andere grote site van de stad. Het is een Romaanse kerk, gebouwd in 1078 in een typische basiliek stijl boven de catacomben waar St. Christine, een jonge vrouw gemarteld tijdens het bewind van de Romeinse keizer Diocletianus, werd begraven. Van april tot september, rondvaartboten vertrekken Bolsena stad op weg naar Bisentina en Martana, de eilanden in het meer. Beide zijn in particulier bezit en Martana is niet toegankelijk voor het publiek, maar Bisentina is een ex-zomerverblijf van de pausen en heeft een grote kerk op. Er zijn ook zeven kleine kapellen gebouwd rond het eiland. Denk niet dat Bolsena is alleen voor geschiedenis en cultuur buffs. Het is ook ideaal om te zwemmen, zeilen, ontspanning en dineren. Een van mijn dierbaarste herinneringen is het hebben van een heerlijke maaltijd van gegrilde coregone (een lokale vis uit het meer) bij een van de vele pretentieloze restaurants rij langs de kust. Als je toevallig een die portie sbrosia vinden, beschouwen het als je geluksdag.

Orvieto is een plek van groot historisch belang. Zo zie je toeristen het hele jaar door. Veel van hen te bezoeken alleen de bekende kathedraal, de kathedraal plein en de centrale straat vol met keramiek en souvenirwinkels. Ze zijn verkeerd, want er is veel meer te zien in deze stad en zelfs nog meer in de omgeving. Je moet rechtdoor te gaan door middel van Orvieto naar een echte indruk van de onbekende omgeving van de stad en het schitterende stadsmuren op de vulkanische tufsteen heuvel, plus karakteristieke monumenten en musea met Etruskische vondsten te krijgen.
ZUID / CENTER UMBRIE
In Umbrië, een regio die een naam heeft gekregen voor zijn het groene hart van Italië, is het toerisme groeit, omdat de onbekende harmonie tussen de natuur, oudheden, historische centra en cultuur. De rust van het platteland, goede voorzieningen, een onnavolgbare keuken vormen de grote trekpleister. Deze regio is minder toeristisch dan Toscane en dit wordt vooral gewaardeerd door vele toeristen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Het hele pand is voor privégebruik van de huurder (huis, tuin en zwembad worden NIET gedeeld met een andere persoon)
Het zwembad is geopend van half mei tot eind september.

De prijzen zijn inclusief:
-Verbruik van water, stroom
-Wekelijkse wisseling van beddengoed / handdoeken
-Wi-Fi internetverbinding
-Eindschoonmaak

Extra kosten ter plaatse te betalen:
-Stookkosten (gas naar verbruik)

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Het hele pand is voor privégebruik van de huurder (huis, tuin en zwembad worden NIET gedeeld met een andere persoon)
Het zwembad is geopend van half mei tot eind september.

De prijzen zijn inclusief:
-Verbruik van water, gas
-Wekelijkse wisseling van beddengoed / handdoeken
-Wi-Fi internetverbinding
-Eindschoonmaak

Extra kosten ter plaatse te betalen:
-Stookkosten (gas naar verbruik)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.5 Inrichting
3.5 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2021

Holger H. uit Königswinter

4,6
4.5 3.5 5 5 5
Toon Duits

Mooi huis voor een rustig verblijf

mooi oud maar gerenoveerd huis op een geweldig perceel; veel privacy; geweldig zwembad; aardige gastheer

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. G. Bauduin:

Wir haben Bewertungen auf FeWo-direkt und AIRBNB
We have reviews on FeWo-direkt and AIRBNB


Contactpersoon

Bedrijf Casamerina
Dhr. G. Bauduin

Dhr. G. Bauduin

Casamerina is een vakantiehuizen agentschap ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Terni / Umbrië. Wij bieden huizen, villa's en appartementen met zwembad te huur in de regio's Toscane, Umbrië en Lazio / Rome. Alle aangeboden vakantiehuizen, voor de veiligheid van onze klanten, zijn bezocht / gecontroleerd / persoonlijk gefotografeerd door onze medewerkers. Voor overige huizen met privé zwembad die wij in Italie verhuren: -------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------


Andere accommodaties van Dhr. G. Bauduin

Alle accommodaties weergeven van Dhr. G. Bauduin

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 95141

Laatst bijgewerkt: 10.11.2023

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/95141.htm

Dhr. Guido Paul Bauduin

via croce di alvo 48

05022 Amelia

0049(0) +393498061379

IT01326890553


«Huis met privé zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven