vakantiehuisnu.nl

Houd je van een unieke, flexibele vakantie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook wij weten de vrijheid, die een vakantie in een vakantiehuisje je biedt, erg te waarderen. Daarom bieden wij op ons portaal ruim 90.000 vakantiehuizen en vakantieappartementen aan. Het aanbod is groot genoeg dat iedereen iets moet vinden dat past bij de wensen, of het nou een vakantie met hond is, een vakantie in de bergen, strandvakantie, of juist een actieve vakantie of misschien cultuurreis - je beslist het helemaal zelf!

Onze geschiedenis

 
 
 
 
 
 
Vakantiehuizen en vakantieappartementen voordelig van particulieren huren

2018

Relaunch: Vakantiehuisnu heeft een nieuw design met een heldere boodschap. Op dit moment hebben wij 12 medewerkers, 90.000 vakantieverblijven en meer dan 14 miljoen bezoekers per jaar.

 
 

2015

Ons team groeit en daarom zijn we verhuisd naar een nieuw pand in het centrum van Berlijn. Het portal breidt zijn activiteiten uit naar 8 Europese markten, waaronder de Nederlandse met Vakantiehuisnu.nl. Bovendien horen wij bij de 100 meest gevonden Duitstalige websites (SISTRIX-waarde).

h-team
 
 
h-2014

2014

De website krijgt een nieuw, modern design.

 
 

2013

Uit een passie wordt een bedrijf geboren. De eerste medewerkers worden aangenomen.

h-2013
 
 
h-2009

2009

Intussen bezoeken jaarlijks 7 miljoen bezoekers van over de hele wereld het portal. Er is al keuze uit 20.000 accommodaties.

 
 

2006

Ferienhausmiete.de krijgt zijn eerste logo. Dit zal het bedrijf 12 jaar lang representeren. Al na 2 jaar zijn er 10.000 accommodaties op het portal te vinden.

h-2006
 
 
h-2004

2004

Het begon allemaal op de dag, toen oprichter Daniel Ziolko zich afvroeg: Hoe kan ik het vakantiehuis van mijn ouders beter bezetten en tegelijk een zoveel mogelijk mensen aan een individuele vakantie helpen? Zo ontstond het portal Ferienhausmiete.de – een advertentieportal voor particuliere verhuurders.

 

Wat wij doen

Wij bieden een platform waarop ruimte is voor de meest uiteenlopende smaken en stijlen wat betreft vakantie en de bijbehorende accommodaties. Waar iedereen zijn of haar eigen idee van vrijheid en vakantie aanbieden, vinden en beleven kan. Wij maken het dus mogelijk dat mensen een vakantie aanbieden en beleven kunnen, zoals zij die wensen. Want iedereen ontdekt de wereld op zijn eigen manier.

Samen zijn we sterk

Voor verhuurders

st1

Wij helpen om jouw vakantieaccommodaties succesvol direct aan vakantiegasten te verhuren. Met 14 miljoen bezoekers per jaar bieden we optimale zekerheid. Vooral de gebruiksvriendelijkheid en een eerlijke, en open, prijs-kwaliteitverhouding zijn belangrijk voor ons - want zo heb je meer tijd en energie voor de vakantiegasten. Bovendien vinden wij het persoonlijke contact tussen jou en je gasten heel belangrijk. Op die manier vinden potentiële gasten namelijk gemakkelijker de juiste accommodatie.

Voel je je aangesproken? Plaats een advertentie bij ons en verhuur je vakantiewoning nu bij ons!

Voor vakantiegasten

st1

Wij willen dat je jouw vakantie vrij en volgens je eigen wensen kunt vormgeven en beleven. Daarom werken wij continue aan de uitbreiding van ons aanbod, zodat iedereen een passend vakantieverblijf vindt.

Bij ons kan je voordelig direct bij de verhuurder boeken. Natuurlijk is het gebruik van ons platform voor jou gratis. Je betaalt dus geen service- of boekingskosten.

Voor ons bedrijf

st1

Daniel Ziolko wist met zijn enthousiasme anderen te overtuigen, die zijn vrienden werden. Dit team vormt nu de basis van onze bedrijfscultuur. Want samen werken we iedere dag aan ons gezamenlijk succes. Hierbij hechten we waarde aan respectvolle en open communicatie. We verwachten ook inzet, creativiteit en professionaliteit.

Voel je je aangesproken? Word dan deel van ons team en solliciteer vandaag nog. Wij verheugen ons op je bericht.

Klanten over ons

Ons team