Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur voor u bereikbaar: +49 30 609 891 44 (Lokaal tarief)

Verhuurder worden

Uw voordelen bij vakantiehuisnu.nl

 • Hoge bezetting in het hoog- en laagseizoen Meer dan 1 miljoen boekingsaanvragen per jaar
 • Top-ranking in zoekmachines Ruim 14 miljoen vakantiegasten per jaar dankzij top-positionering
 • Internationale reikwijdte Vermelding op 8 internetportals (in het Duits, Engels, Frans, Pools, Italiaans, Spaans, Nederlands en Kroatisch)
 • Maximale huurinkomsten Geen servicekosten - geen boekingskosten - geen provisies
 • Concernonafhankelijke partner Al 16 jaar succesvol op de markt, door de eigenaar beheerd
 • Maximale onafhankelijkheid Bij ons heeft u de vrijheid en communiceert u direct met uw huurders
 • Geen risico - geen automatische verlenging! Alleen u beslist of u wilt verlengen
 • Persoonlijke klantenservice Telefonische ondersteuning van maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 17:00 uur

Meld uw vakantiehuis in slechts 3 stappen aan

1
Gratis registreren

Meld u gratis en vrijblijvend aan

2
Beschrijf uw vakantiewoning

Maak gemakkelijk en snel een objectbeschrijving met maximaal 30 foto's.

3
Succesvol verhuren

Snelle publicatie van uw advertentie na onze gratis advertentiecontrole en ontvangst van de betaling

Veelgestelde vragen

Waarom is vakantiehuisnu.nl de juiste partner?
Ferienhausmiete.de is een van de grootste Duitstalige reisportals. U wilt uw vakantiewoning probleemloos en succesvol verhuren? Met meer dan 14 miljoen bezoekers per jaar en ruim 1 miljoen boekingsaanvragen zijn wij de juiste partner voor u. Onze uitstekende positionering in de zoekmachines maakt het u gemakkelijk.
Hoeveel kost een advertentie?
Een advertentie bij vakantiehuisnu.nl kost 99,- euro per jaar excl. BTW. Elke volgende advertentie kost 79,- euro per jaar. Als u meer dan 10 advertenties nodig heeft, neem dan direct contact met ons op, zodat wij een individuele offerte voor u kunnen maken. Wij berekenen voor u geen provisie, service- of boekingskosten.
Door het boeken van een topadvertentie kunt u uw object al op de landingspagina van uw regio presenteren. Een topadvertentie kost 25,- euro per maand. Bij het boeken van een topadvertentie voor 12 maanden betaalt u slechts 10 maanden.
Moet ik provisie betalen?
Nee. Bij ons betaalt u slechts een lage jaarlijkse vergoeding per advertentie. Wij berekenen geen provisie of servicekosten, dus 100% van de huurinkomsten zijn voor u!
Hoe lang is de looptijd van het contract?
De looptijd van uw advertentie is één jaar en loopt automatisch af. Alleen u beslist of u uw advertentie wilt verlengen. Als u voor 2 jaar boekt ontvangt u een korting van 5%.
Verschijnt mijn advertentie ook in zoekmachines?
Ja. Wij zorgen ervoor dat uw advertentie in de zoekmachines verschijnt en door vakantiegasten gevonden wordt. Ferienhausmiete.de is een van de grootste Duitstalige reisportals. Onze uitstekende positionering in de zoekmachines levert ook u aanvragen en boekingen op!
Hoe kan ik de positie van mijn advertentie verbeteren?
De criteria actualiteit en volledigheid hebben invloed op de positie van uw advertentie. Om een goede positionering te bereiken, moet u op de volgende punten letten:
 • Geef de seizoensprijzen vooraf voor het hele jaar aan
 • Houd uw beschikbaarheidskalender altijd up-to-date
 • Voeg het maximale aantal foto's in goede resolutie toe
 • Vul alle tekstvelden in met relevante teksten
 • Verzamel veel beoordelingen

Al deze punten zijn niet alleen belangrijk voor de interne positie, maar ook voor de bezoekers van uw advertentie. Dit levert niet alleen meer aanvragen, maar meer boekingen op.
Als u een betere positie voor uw advertentie wilt, dan raden wij u aan om een topadvertentie te boeken. Met de boeking van een topadvertentie wordt uw object op de landingspagina van uw regio gepresenteerd. Een topadvertentie kost 25,- euro per maand. Bij het boeken van een topadvertentie voor 12 maanden betaalt u slechts 10 maanden.
Hoe snel wordt mijn advertentie gepubliceerd?
Als u uw advertentie hebt gemaakt en alle beschrijvingen en objectafbeeldingen hebt ingevoegd, klik dan op "Advertentie nu online zetten". Na het invoeren van uw factuuradres kunt u de advertentie bestellen en ontvangt u automatisch een order per e-mail. Onmiddellijk na ontvangst van de betaling wordt de advertentie door onze klantenservice gecontroleerd en gepubliceerd.

Heeft u nog vragen?

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur:

+49 30 609 891 44 (Lokaal tarief)

Verplichte velden

Vakantie-appartementen en vakantiehuizen promoten en verhuren

vakantiehuisnu.nl is al meer dan 16 jaar een betrouwbare partner om vakantiegasten en verhuurders op een eenvoudige en directe manier. bij elkaar te brengen. Ons aanbod richt tot alle verhuurders, die met succes hun vakantiewoning of vakantiehuis willen promoten en verhuren. Wij zijn een van de grootste Duitstalige reisportals met meer dan 14 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 17.500 tevreden verhuurders. Vakantiewoningen, vakantiehuizen en andere accommodaties kunt u bij ons heel eenvoudig met een paar klikken promoten. Verdien geld door uw onroerend goed te verhuren en verwelkom nieuwe gasten en huurders. Overtuig uzelf en registreer u nu gratis. Verhuur uw vakantieaccommodatie vandaag nog met een voordelige advertentie op ons portaal en ontvang meteen de eerste boekingen! Vertrouw ook op onze service en promoot uw object voordelig op vakantiehuisnu.nl. Onze persoonlijke klantenservice staat van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur en via support@ferienhausmiete.de op elk moment voor u klaar.