Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur voor u bereikbaar: +49 30 609 891 44 (Lokaal tarief)

Gratis nieuwe aanmelding

Uw registratie is gratis en vrijblijvend. Uw gegevens worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld.

Uw gegevens

Uw contactgegevens

Type verhuurder

Wachtwoord

Het wachtwoord moet bestaan uit minimaal 6 tekens in hoofdletters en kleine letters en minimaal één cijfer bevatten.

Verplichte velden

Heeft u al een account? Hier inloggen

Veelgestelde vragen

Waarom is vakantiehuisnu.nl de juiste partner?
Ferienhausmiete.de is een van de grootste Duitstalige reisportals. U wilt uw vakantiewoning probleemloos en succesvol verhuren? Met meer dan 14 miljoen bezoekers per jaar en ruim 1 miljoen boekingsaanvragen zijn wij de juiste partner voor u. Onze uitstekende positionering in de zoekmachines maakt het u gemakkelijk.
Hoeveel kost een advertentie?
Een advertentie bij vakantiehuisnu.nl kost 99,- euro per jaar excl. BTW. Elke volgende advertentie kost 79,- euro per jaar. Als u meer dan 10 advertenties nodig heeft, neem dan direct contact met ons op, zodat wij een individuele offerte voor u kunnen maken. Wij berekenen voor u geen provisie, service- of boekingskosten.
Door het boeken van een topadvertentie kunt u uw object al op de landingspagina van uw regio presenteren. Een topadvertentie kost 25,- euro per maand. Bij het boeken van een topadvertentie voor 12 maanden betaalt u slechts 10 maanden.
Moet ik provisie betalen?
Nee. Bij ons betaalt u slechts een lage jaarlijkse vergoeding per advertentie. Wij berekenen geen provisie of servicekosten, dus 100% van de huurinkomsten zijn voor u!
Hoe lang is de looptijd van het contract?
De looptijd van uw advertentie is één jaar en loopt automatisch af. Alleen u beslist of u uw advertentie wilt verlengen. Als u voor 24 maanden boekt ontvangt u een korting van 5%.
Verschijnt mijn advertentie ook in zoekmachines?
Ja. Wij zorgen ervoor dat uw advertentie in de zoekmachines verschijnt en door vakantiegasten gevonden wordt. Ferienhausmiete.de is een van de grootste Duitstalige reisportals. Onze uitstekende positionering in de zoekmachines levert ook u aanvragen en boekingen op!
Hoe kan ik de positie van mijn advertentie verbeteren?
De criteria actualiteit en volledigheid hebben invloed op de positie van uw advertentie. Om een goede positionering te bereiken, moet u op de volgende punten letten:
  • Geef de seizoensprijzen vooraf voor het hele jaar aan
  • Houd uw beschikbaarheidskalender altijd up-to-date
  • Voeg het maximale aantal foto's in goede resolutie toe
  • Vul alle tekstvelden in met relevante teksten
  • Verzamel veel beoordelingen

Al deze punten zijn niet alleen belangrijk voor de interne positie, maar ook voor de bezoekers van uw advertentie. Dit levert niet alleen meer aanvragen, maar meer boekingen op.
Als u een betere positie voor uw advertentie wilt, dan raden wij u aan om een topadvertentie te boeken. Met de boeking van een topadvertentie wordt uw object op de landingspagina van uw regio gepresenteerd. Een topadvertentie kost 25,- euro per maand. Bij het boeken van een topadvertentie voor 12 maanden betaalt u slechts 10 maanden.
Hoe snel wordt mijn advertentie gepubliceerd?
Als u uw advertentie hebt gemaakt en alle beschrijvingen en objectafbeeldingen hebt ingevoegd, klik dan op "Advertentie nu online zetten". Na het invoeren van uw factuuradres kunt u de advertentie bestellen en ontvangt u automatisch een order per e-mail. Onmiddellijk na ontvangst van de betaling wordt de advertentie door onze klantenservice gecontroleerd en gepubliceerd.

Heeft u nog vragen?

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur:

+49 30 609 891 44 (Lokaal tarief)

Verplichte velden