Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar: +49 30 609 891 44 (Lokaal tarief)

Gratis nieuwe aanmelding

Jouw registratie is gratis en vrijblijvend. Jouw gegevens worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld.

Jouw gegevens

Contactgegevens

Type verhuurder

Wachtwoord

Het wachtwoord moet bestaan uit minimaal 6 tekens in hoofdletters en kleine letters en minimaal één cijfer bevatten.

Verplichte velden

Heb je al een account? Hier inloggen

Veelgestelde vragen

Waarom is vakantiehuisnu.nl de juiste partner?
Vakantiehuisnu.nl is de dochter van een van de grootste Duitstalige reisportals Ferienhausmiete.de. Je wilt jouw vakantiewoning probleemloos en succesvol verhuren? Met meer dan 15 miljoen bezoekers per jaar en ruim 1 miljoen boekingsaanvragen zijn wij de juiste partner! Onze uitstekende positionering in de zoekmachines maakt het gemakkelijk.
Hoeveel kost een advertentie?
Een advertentie bij vakantiehuisnu.nl kost 120,- euro per jaar excl. btw. Elke volgende advertentie kost 99,- euro per jaar. Als je meer dan 10 advertenties wil plaatsen, neem dan direct contact met ons op, zodat wij een persoonlijke offerte kunnen maken. Wij berekenen geen provisie, service- of boekingskosten.
Door het boeken van een topadvertentie kan je je object al op de landingspagina van de regio presenteren. Een topadvertentie kost 25,- euro per maand. Bij het boeken van een topadvertentie voor 12 maanden betaal je slechts 10 maanden.
Moet ik provisie betalen?
Nee. Bij ons betaal je slechts een lage jaarlijkse vergoeding per advertentie. Wij berekenen geen provisie of servicekosten, dus 100% van de huurinkomsten zijn voor jou!
Hoe lang is de looptijd van het contract?
De looptijd van de advertentie is één jaar en loopt automatisch af. Alleen jij beslist of je de advertentie wilt verlengen. Als je voor 24 jaar boekt ontvang je een korting van 5%.
Verschijnt mijn advertentie ook in zoekmachines?
Ja. Wij zorgen ervoor dat de advertentie in de zoekmachines verschijnt en door vakantiegasten gevonden wordt. Ferienhausmiete.de is een van de grootste Duitstalige reisportals. Onze uitstekende positionering in de zoekmachines levert aanvragen en boekingen op!
Hoe kan ik de positie van mijn advertentie verbeteren?
De criteria actualiteit en volledigheid hebben invloed op de positie van de advertentie. Om een goede positionering te bereiken, moet je op de volgende punten letten:
  • Geef de seizoensprijzen vooraf voor het hele jaar aan
  • Houd de beschikbaarheidskalender altijd up-to-date
  • Voeg het maximale aantal foto's in hoge resolutie toe
  • Vul alle tekstvelden in met relevante teksten
  • Verzamel veel beoordelingen

Al deze punten zijn niet alleen belangrijk voor de interne positie, maar ook voor de bezoekers van de advertentie. Dit levert niet alleen meer aanvragen, maar meer boekingen op.
Als je een betere positie voor de advertentie wilt, dan raden wij aan om een topadvertentie te boeken. Met de boeking van een topadvertentie wordt jouw object op de landingspagina van jouw regio gepresenteerd. Een topadvertentie kost 25,- euro per maand. Bij het boeken van een topadvertentie voor 12 maanden betaal je slechts 10 maanden.
Hoe snel wordt mijn advertentie gepubliceerd?
Als je de advertentie hebt gemaakt en alle beschrijvingen en objectafbeeldingen hebt ingevoegd, klik dan op "Advertentie nu online zetten". Na het invoeren van het factuuradres kan je de advertentie bestellen en ontvang je automatisch een order per e-mail. Onmiddellijk na ontvangst van de betaling wordt de advertentie door onze klantenservice gecontroleerd en gepubliceerd.

Heb je nog vragen?

Je kan ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur:

+49 30 609 891 44 (Lokaal tarief)

Verplichte velden