Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Parco d'Orleans

Sicilië - Palermo - Oude Stad

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

Heerlijk gemeubileerde, lichte flat (80 m2) in het hart van Palermo, op enkele minuten (400 m) van het Normandische Paleis. De flat is gelegen in een rustige en veilige middenklasse wijk en bevindt zich op de 2e verdieping van een 4-delig huis. Het bestaat uit twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer, een volledig uitgeruste keuken, een woon/eetkamer en een groot balkon met uitzicht op het Parco d'Orleans. Het appartement biedt plaats aan vier personen en is daarom bijzonder geschikt voor gezinnen en vriendengroepen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 13 km

13 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 30 km Palermo

30 km

Station 2 km Stazione centrale

2 km

Snelweg-afrit 3 km Centro

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De flat is zeer centraal gelegen: de belangrijkste bezienswaardigheden (Normandisch paleis, San Giovanni degli Eremiti, kathedraal, Quattro Canti, Piazza Pretoria, Capo en Ballarò stadsmarkten, Teatro Massimo operagebouw) liggen op twee kilometer afstand. De luchthavenmetro en de centrale bushalte "Piazza Indipendenza" zijn te voet in enkele minuten te bereiken (400 m). Het belangrijkste treinstation en het centrale busstation voor intercitybussen liggen ook op slechts 2,4 km afstand, zodat excursies in de omgeving comfortabel en goedkoop met het openbaar vervoer kunnen worden gemaakt. Het dichtstbijzijnde zandstrand ligt in de badplaats Mondello, op 11,9 km afstand. Het eiland Sicilië wordt niet alleen gekenmerkt door een prachtig landschap, maar ook door een enorme culturele diversiteit. De reden ligt in de geschiedenis, immers, zulke verschillende volkeren als de Feniciërs, Grieken, Romeinen, Arabieren, Normandiërs of Spanjaarden hebben hier hun sporen achtergelaten. Bijvoorbeeld in de architectuur, kunst, keuken, maar ook in de manier van leven van de mensen. Bijzonder interessant op Sicilië is ongetwijfeld de levendige eilandhoofdstad Palermo. Als een echte "città d'arte", ofwel stad van cultuur en kunst, biedt de Zuid-Italiaanse metropool een enorme stroom aan interessante musea, prachtige "palazzi", indrukwekkende kerken en mooie parken. Bovendien kunnen vanuit Palermo gemakkelijk excursies in de omgeving worden gemaakt - naar Cefalù, Segesta, Selinunte, Agrigento of Erice - zowel met het openbaar vervoer als met de auto.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs varieert, afhankelijk van het seizoen en het aantal personen.

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.6 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2016

Karin K. uit 90489 Nürnberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

absolute aanrader

Zeer aardige behulpzame verhuurster; heeft veel goede tips. Laat u niet afschrikken door de trap - de flat is zeer goed uitgerust, schoon en goed onderhouden. Het balkon was ons hoogtepunt - het is ruim en beschermd. Ondanks het levendige stadsleven buiten, is de flat zelf goed geluiddicht. Bezienswaardigheden en winkels zijn binnen handbereik.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

September 2015

Klaus K. uit Wettenberg

4,3
4 5 4 4
Toon Duits

Mooie vakantiewoning op een goede locatie

Nieuwer appartement op de 2e verdieping van een ouder huis, smalle trappen, goede bedden met fatsoenlijke matrassen van gemiddelde stevigheid, airconditioning in alle kamers, niet te luid - geluiddichte ramen.
Winkels en pizzeria binnen enkele minuten, oude binnenstad, kerken, markten en musea op loopafstand. Parkeren kan altijd in de buurt.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

April 2015

Conni H. uit Berlin

4,9
5 5 5 4.5
Toon Duits

Uitstekend uitgeruste flat op een ideale locatie

De flat is top gemoderniseerd en heeft alles wat uw hartje begeert om uw verblijf aangenaam te maken. Het balkon is een oase van rust na een turbulente dag in Palermo. We hebben niets gemist en voelden ons zeer comfortabel in deze flat. Vergeleken met andere flats in Palermo, is deze eigenlijk super goedkoop en zeer comfortabel.
De meeste bezienswaardigheden zijn te voet bereikbaar, de metro en de bushalte liggen praktisch om de hoek. Alle excursies naar het omliggende platteland of het binnenland kunnen van hieruit gemakkelijk worden georganiseerd
De verhuurster is erg aardig, behulpzaam en geeft super goede tips voor excursies. Ze verwelkomde ons met een goede fles Siciliaanse wijn en was er om ons te helpen met alle vragen die we hadden. We zullen deze flat zeker weer huren als we naar Palermo reizen. We hebben een geweldige week gehad en zijn erg dankbaar dat we deze prachtige flat hebben gevonden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Februari 2014

Natalie uit Ravensburg

4,9
5 5 5 4.8 5
Toon Duits

Net en gunstig gelegen appartement met een hartelijke verhuurder.

Het appartement heeft een gunstige en mooie locatie, is erg leuk en functioneel ingericht (voldoende opbergruimte in de badkamer, grote kledingkast, schoenenrek, internet...) met twee slaapkamers (elk met een eigen badkamer), een eet-/woonkamer met tv en muzieksysteem, een zeer goed uitgeruste keuken en een windbeschut balkon dat volop zon krijgt. Het is geschikt voor koppels, gezinnen tot 4 personen en vrienden, en biedt alles voor een aangenaam verblijf in deze interessante stad. Een groot pluspunt is de zeer sympathieke verhuurster, die behulpzaam is en Duits spreekt, en de beste tips kan geven. Graag weer!! Waarschijnlijk nog dit jaar...

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Die Wohnung liegt günstig in Fußnähe zu Normannenpalast (5 Min.), Dom (15 Min.) und Altstadt in einem Viertel, in dem man das pralle Süditalienische Leben mit erleben kann. Netter sonniger Balkon, auf dem sogar im Februar das Frühstück im Freien möglich war! Gut eingerichtete Wohnung mit perfekter Küche, Internet, Fliegengittern usw. Hilfsbereite und extrem informierte Vermieterin.

Recreatiemogelijkheden: Kunst- und Kulturziele(Normannenpalast, Dom, Piazza Pretoria, Palazzo Abatellis, Teatro Massimo...), sowie die charmant-morbide Altstadt und die orientalisch anmutenden Märkte liegen alle im Umkreis von 2 Kilometern von der Wohnung. Eine informative Mappe mit Tipps liegt in der Mappe, die Vermieterin ist auch sehr hilfsbereit.

Winkels: In unmittelbarer Nähe gibt es Obst- und Gemüsestände, Supermarkt, Metzger und eine Rosticceria, wenn die Küche mal kalt bleiben soll und man sich preisgünstig etwas Fertiges mitnehmen will.

Augustus 2013

Anja_Jung uit Lohr

4,8
5 5 5 4.1 5
Toon Duits

Goed onderhouden vakantiewoning, zeer aardige verhuurster!

We huren het vakantieappartement voor 1 week eind augustus 2013 en voelden ons daar met z'n tweeën helemaal op ons gemak. De locatie is centraal gelegen in de oude stad, dus we konden te voet de omgeving verkennen en leuke korte uitstapjes maken. Ook het openbaar vervoer is snel te bereiken. De perfecte keukeninrichting maakte het mogelijk om naar hartenlust zelf te koken, er is zelfs aan kaarsen en bloemenvazen gedacht. Alles is goed onderhouden en schoon, liefdevol ingericht, elk raam is voorzien van horren (waar we dankbaar voor waren) en we genoten er vaak van om op het balkon te zitten, daar te eten en in de verte te kunnen kijken. Het contact met de sympathieke verhuurster is ongecompliceerd; ze is behulpzaam, bereikbaar en geeft geweldige aanbevelingen voor uitstapjes en restaurants. We zullen graag terugkeren naar Sicilië en dan zeker weer dit appartement huren. Hartelijke groeten uit Franken!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: zentrumsnah (Altstadt), fühlten uns sicher

Recreatiemogelijkheden: perfekt für Kulturinteressierte, guter Ausgangspunkt für Tagesausflüge

Winkels: für Selbstversorgung ist alles bequem zu erreichen (Märkte, Bäcker, Metzger, Supermarkt)

Augustus 2012

Tina und Cris uit Bensheim

4,9
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig appartement voor een betaalbare prijs.

Liefdevol ingericht appartement, alles gloednieuw, schoon, goed onderhouden, alles is aanwezig in de keuken. Airconditioning, muggengaas. Met de tv kunt u vrijwel alle Duitse en Italiaanse zenders ontvangen. Stereo-installatie. Kluis. Groot balkon met een idyllisch uitzicht op het park, de bergen op de achtergrond, direct daaronder de tuinen van de buren en het bruisende leven. Klein Frans balkon naar de Corso Pisani.
Echt het enige nadeel: Het trappenhuis heeft renovatie nodig. Ogen dicht en gaan, het appartement compenseert daarvoor!
Locatie: centraal, 5 minuten lopen naar de bushalte op Piazza Indipendenza, 5 minuten naar het Normannenpaleis, 15 minuten naar de kathedraal. Toch rustig gelegen.
Winkels in de directe omgeving. Goede afhaalpizzeria bijna naast de deur.
Gratis parkeergelegenheid is meestal te vinden op straat, soms 100 meter verderop.
Map met handleidingen, veel goede tips en allerlei andere informatie is beschikbaar. Zeer vriendelijke, behulpzame verhuurder.
Vanwege de grootte, de twee slaapkamers met elk een eigen badkamer en de uitstekende voorzieningen is het appartement ideaal voor zowel gezinnen als bevriende stellen.
Door de gunstige ligging is het appartement een uitstekend vertrekpunt voor het verkennen van niet alleen de stad Palermo, maar ook de omgeving. De snelweg en het openbaar vervoer (bijvoorbeeld de luchthaven, Cefalù, Monreale) zijn gemakkelijk en goed bereikbaar.
Voor dit alles vonden we de prijs absoluut betaalbaar.
We hebben 8 dagen in de zomer in het appartement doorgebracht en voelden ons daar zeer comfortabel. We kijken uit naar ons volgende verblijf in Casa Parco d'Orleans.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Omgeving van de accommodatie: Zentral und lebendig

Recreatiemogelijkheden: ideal für Besichtigungen in der Stadt und Umgebung

Winkels: alles Wichtige vorhanden

Juni 2004

Ruth uit Bern

4,6
4.7 5 5 4.8 5
Toon Duits

Rustig en toch midden in de stad

Palermo is een levendige stad. Een terugtrekking op het kleine terras met uitzicht op de binnenplaats doet goed! Een goed ingericht appartement en alles werkt!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Mevr. A. Bestler

Mevr. A. Bestler

Ik woon al vele jaren in Palermo, waar ik ook werk als stadsgids. Ik help mijn gasten graag tijdens hun verblijf met tips over hoe ze hun vakantie kunnen doorbrengen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 46075

Laatst bijgewerkt: 12.02.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/46075.htm


«Casa Parco d'Orleans» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven