Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Mutlu

Avsallar/Alanya/Turkije

Max.  8   gasten
180m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
180m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vrijstaande villa met privé zwembad. Het vakantiehuis Villa Mutlu werd in 2011 opgeleverd.
De villa is rustig gelegen en vrijstaand op een perceel van 500 m² met palmbomen, olijfbomen en sinaasappelbomen.
De villa is volledig ingericht en exclusief en slechts 600 m. verwijderd van het beroemde zandstrand aan de Turkse Rivièra in Avsallar/Alanya. De leefruimte is geschikt voor maximaal 8 personen.
Het eigen zwembad van ongeveer 8x4m ligt direct voor het terras
(Terras met leuningen en deuren, voor de veiligheid van gasten met kleine kinderen, niet te zien op de foto's)
Een van de 3 slaapkamers is uitgerust met 2 stapelbedden en de andere 2 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed.
Vanuit de grote slaapkamer op de bovenverdieping heeft u toegang tot het terras vanwaar u een prachtig uitzicht op zee heeft.
Twee van de drie badkamers zijn uitgerust met WC en douche, en de grote badkamer is uitgerust met WC en whirlpool
U kunt alle Duitse zenders ontvangen via de twee flatscreen-tv's in de woonkamer en de slaapkamer.
De open keuken is uitgerust met oven, gasfornuis met 4 kookmogelijkheden, koelkast met vriesvak, vaatwasser en alle benodigde spullen
Niets staat een ontspannende vakantie met heerlijke barbecue-avonden bij het zwembad in de weg.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Luchthaven 110 km Antalya Airport

110 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Avsallar/Alanya/ Antalya/Turkije
Avsallar ligt op ongeveer 24 km van Alanya en is een zeer levendig toeristenoord met talrijke winkelfaciliteiten, restaurants en bars.
Het resort Avsallar ligt op 24 km van Alanya en op 110 km van Antalya. Het fijne zandstrand is ongeveer 5 km lang. De zee met het prachtige zandstrand () ligt op loopafstand
De nieuw ontwikkelde gebieden rond Avsallar bieden nog veel investeringsmogelijkheden. De gastvrijheid van de plaatselijke bevolking is niet alleen voelbaar bij het winkelen op de wekelijkse markt, maar ook in andere zaken. Bijvoorbeeld de bereidheid om te helpen met medische zorg of organisatorische informatie. Laat u betoveren door de dennenbossen, de geur van de citrusbomen, de kilometerslange zandstranden en tot slot de paarse zonsondergangen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

** De reservering wordt pas WETTELIJK nadat u de aanbetaling heeft betaald en het huurcontract heeft ondertekend.
** De huurder zal de vakantiewoning en de inrichting ervan met zorg behandelen en is aansprakelijk voor elke schade die door hem of zijn medehuurders wordt veroorzaakt
** Transfer: Op verzoek kan een auto of kleine bus geregeld worden vanaf de luchthaven van Antalya. De prijs voor retourvervoer vanaf de luchthaven van Antalya vanaf 120 €, vanaf de luchthaven van Gazipaşa vanaf 90 € **

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

De reservering is pas geldig wanneer het voorschot is betaald en het huurcontract is ondertekend.
Water en elektriciteit zijn inbegrepen.
De eindschoonmaak bedraagt 50€.
De borg is 100€.
Er is een gasfornuis om te koken.
De huurder zal de vakantiewoning en het meubilair met zorg behandelen en is aansprakelijk voor alle schade die door hem en zijn huisgenoten wordt veroorzaakt.
** Transfer: Op verzoek kan een auto of kleine bus geregeld worden vanaf de luchthaven van Antalya. De prijs voor retourvervoer vanaf de luchthaven van Antalya vanaf 120 €, vanaf de luchthaven van Gazipaşa vanaf 90 € **
Huisdieren zijn welkom.
Roken is niet toegestaan in de flat.
Internet is gratis.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-01-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
3.8 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2019

Claudia & Heiko uit Witzenhausen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Nog een mooi verblijf

We verbleven in Villa Mutlu voor de 2e keer na 4 jaar. Hartelijk dank voor de managers Hüseyin en Gülten. Jullie zijn geweldige mensen en we zijn altijd blij jullie te zien :) Wij bevelen ook uw restaurant aan, het ijs is het beste in Avsallar :)
Het huis is nog steeds mooi, schoon en er is meer afwas dan een paar jaar geleden. Er zijn nu ook horren voor de ramen en er is een goede barbecue.
Het tuinmeubilair zou vervangen kunnen worden door iets comfortabelers.
De eigenaar moet dringend investeren in het zwembad. Het ziet er behoorlijk versleten uit en de verbindingen moeten echt vernieuwd worden. Het onderhoud van het zwembad kan ook beter, we hebben eerst de rand afgewassen om ons comfortabel te voelen. We hadden ook het gevoel dat er niet genoeg chemicaliën in het water zaten. Het is gewoon niet genoeg als de zwembadman de insecten komt verwijderen en er één keer per week chloor ingiet zonder te controleren.
Als het zwembad weer in betere staat is, komen we graag terug.
Lg :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Katharina S. uit 97076 Würzburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijke familievakantie in Villa Mutlu

Wij verbleven in juli twee weken in Villa Mutlu met onze drie kinderen van 16, 3 en 1 jaar oud. De vakantievilla is zeer schoon en heeft veel ruimte. We voelden ons onmiddellijk thuis. Het zwembad werd om de twee dagen schoongemaakt. De waterkwaliteit was zeer goed, zodat onze kinderen de meeste tijd in het zwembad doorbrachten. De tuin met palmbomen en sinaasappelbomen is zeer goed onderhouden. Het huis is absoluut kindveilig. Al met al was het de beste vakantie die we tot nu toe hebben gehad. We komen volgend jaar zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2017

Frank uit 59077 Hamm

2,0
1.5 1.5 2 3

Enttäuscht von der Villa Mutlu

H. und Fr. E. sind nur die Verwalter. Der Mietwagen war ein Fiat Albea mit 162000km und defekter Klimaanlage. Vor unserem Aufenthalt war die Villa längere Zeit nicht vermietet. Es war nicht gelüftet; kein frisches Trinkwasser. Wir hatten an den ersten beiden Tagen kein heißes Wasser und an 2 Tagen keine Internet-Verbindung. Wenig Geschirr, 3 Eierbecher, keine Wein.-/ Sekt- oder Biergläser, alte Pfannen. Im Besteckkasten defekte Utensilien, kaputte Schere, stumpfe, defekte Messer, schimmelige Holzlöffel, an der Knoblauchpresse befanden sich noch Reste. Kein Geschirrspül-Tab, keine Spültücher, keine Trockentücher. Es gab 5 Kleiderbügel. Es fehlen Gardinen an den Fenstern, Teppiche auf dem Boden. Die Terrassenmöbel auf der unteren Terrasse bestehen aus 6 weißen Plastik-Stapelstühlen und einem kleinen grünen Plastiktisch, ohne Auflagen, wobei 1 Stuhl eine gebrochene Armlehne hat. Auf der oberen Terrasse gibt es außer einem Wäschetrockner nichts! 1 Stuhl in der Küche ist defekt, EG Bad: keine Ablage am Spiegel, Glashalter rostig, Glas fehlt. OG Bad: Duschtür schließt nicht, Ablage am Spiegel fehlt. Der Pool wurde gelegentlich mit dem Casher gereinigt. Unkraut nicht entfernt, Der Boden des Pools nicht gesäubert. Den Bodensauger haben wir für den Gärtner heraus gelegt-er hat ihn nicht benutzt. Der Müll wurde 14Tage nicht entsorgt. Die Terrasse ist um die Einfassung des Pools abgesackt. Für kleinere Kinder nicht geeignet. Kein Mückenschutz an den Fenstern und Türen. Am Pool nur 4 Liegen; die Auflagen sind teilweise schimmelig. Es gibt 2 kleine Sonnenschirme. 1 ist völlig defekt und wird nur noch mittels eines Teelöffels im Ständer gehalten. 1 Schirmständer ist undicht . Der Grillrost war verdreckt und verrostet. Das Becken der Außendusche am Pool war grün(Algen). Die Entfernung zum Meer bitte noch einmal nachmessen! Das Meer kann man von der oberen Terrasse sehen-man muss es aber schon suchen! Im Moment können wir die Villa leider auch nicht weiter empfehlen!

Juli 2015

Claudia M. uit Witzenhausen

4,4
3.5 5 5 4
Toon Duits

Heerlijke vakantie, zeer aardige verhuurders!

Ik heb lang gewacht op de eerste evaluatie, helaas is die er nooit geweest, ondanks volledige bezetting :( Nu wil ik er eindelijk een geven met dit prachtige huis :)
We brachten 2 heerlijke huwelijksreizen door in Villa Mutlu en werden verwelkomd met vele verrassingen. Nogmaals bedankt daarvoor :)
De villa is erg schoon, alleen de oven kon wel een basisreiniging gebruiken, maar verder was het echt ok. Het zwembad was erg schoon en werd een keer grondig schoongemaakt door de tuinman. Wifi werkte perfect, we hebben de TV niet gebruikt
De villa is zeer rustig, slechts één auto rijdt af en toe voorbij. De Duitse buren zijn erg aardig.
Avsallar ligt op slechts 5 minuten rijden, u vindt er alles. U kunt heel goed eten in de Delphinbar, die van de verhuurders is. Maar een auto of scooter is een absolute must, zonder kun je daar niet lopen
Ik raad het strand in Avsallar niet aan, maar iets verder richting Alanya. Er zijn prachtige stranden waar je alleen bent
Mijn suggesties voor verbetering aan de verhuurders:
-Stoelkussens
-een beetje meer servies, potten en kopjes
-nieuwe barbecue
-Horren voor de ramen.
We hebben al een nieuwe aanvraag gedaan voor volgend jaar, dus heel graag komen we weer :)

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Delphin Immobilien
Mevr. G. Ergündüz

Mevr. G. Ergündüz

Andere accommodaties van Mevr. G. Ergündüz

Alle accommodaties weergeven van Mevr. G. Ergündüz

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 47488

Laatst bijgewerkt: 16.03.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/47488.htm


«Villa Mutlu» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven