Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus in Zuidholland

Zuid-Holland - Zeeland

Max.  6   gasten
112m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
112m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

36" flatscreen-tv met dvd-speler en satellietontvanger met meer dan 700 tv-zenders en gratis W-LAN zorgen voor goed vermaak voor jong en oud.

De open, zeer goed uitgeruste keuken/woonkamer biedt alles zoals thuis en maakt het dankzij de grote tafel mogelijk om met het hele gezin te ontbijten, lunchen en dineren. Aan deze tafel kunnen ook gezelschapsspelletjes met alle gezinsleden worden gedaan.

Om de dag af te sluiten kunt u op de gezellige leren bank in het woongedeelte voor de open haard zitten of tv kijken, of samen op een van de drie ruime terrassen in de tuin zitten.

U kunt ook genieten van een rustgevend bad in de badkamer. De badkamer is bovendien uitgerust met een grote wastafel.

Een apart toilet met fonteintje en raam bevindt zich ook op de begane grond.

Naast de drie slaapkamers is er op zolder nog een badkamer met douche, toilet en wastafel.

De grote slaapkamer heeft een eigen wasruimte met een grote wastafel.

De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, kledingkast en opbergvakken, de derde slaapkamer heeft een hoogslaper, ladekast en schoolbank.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 50 km Rotterdam International

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis ligt in het "Noordzeepark Ouddorp" op tien minuten loopafstand van het Noordzeestrand aan de rand van het dorp Ouddorp in het zuidelijkste puntje van het zonnige Zuid-Holland op het voormalige eiland Goeree-Overflakee.

Dit voormalige eiland is beschermd door permanente dijkverhoging na de grote stormvloed van 1953. Door de toen besloten verkorting van de kustlijn van Nederland is het met het vasteland verbonden door de noordelijke Haringvlietsluizen en in het zuiden met Zeeland door de vaste Brouwersdam.

Het kilometerslange zandstrand van de Noordzee en verschillende natuurgebieden en vogelreservaten zijn zeer gemakkelijk te voet te bereiken.

In ons vakantiepark, genaamd "Noordzeepark Ouddorp", bevinden zich een tennisbaan, een kinderspeelplaats, een restaurant, een supermarkt en een snackbar.

Bij het strand zijn nog meer kinderspeelplaatsen, paviljoens en restaurants met verschillende, zeer smakelijke, lokale en internationale gerechten.

Het hoofdstrand wordt goed bewaakt en krijgt al meerdere jaren consequent de blauwe vlag voor uitzonderlijke reinheid.

Het Noordzeepark ligt vlakbij een uitgebreid netwerk van fietspaden. Afhankelijk van uw persoonlijke conditie kunnen zeer interessante, verschillende tochten worden samengesteld. Over een periode van vele weken kunt u elke dag weer interessante nieuwe ontdekkingen doen tijdens verschillende fietstochten.

Het dorp biedt twee windmolens, de open bezoekersgeitenstal "de Mekkerstee", een spoorwegmuseum met een museumspoorlijn, een bunkerroute met opgegraven bunkers van de Atlantikwallversterkingen uit de Tweede Wereldoorlog, paardrijden, zeilen, surfen en diverse zwemmogelijkheden.

Wie niet in de Noordzee wil zwemmen, kan ook terecht in enkele nabijgelegen zwembaden.

Veel interessante moderne en historische steden zijn snel te bereiken met de auto, of met de fiets als u fit genoeg bent.
Renesse, Brouwershaven, Goedereede, Hellevoetssluis in 0,25 uur; Rotterdam, Zierikzee, Brielle en Veere in 0,5 uur; Amsterdam, Middelburg, Goes en DenHaag in 1 uur

Het gebied van de huidige gemeente werd al in de 3e eeuw door de Romeinen bewoond. Waarschijnlijk rond 900 werd het dorp Ouddorp gesticht op wat toen het eiland Westvoorne was.

Het hoofddorp Goedereede (vertaald als "Goede Haven") werd in de 13e eeuw een belangrijke haven- en vissersplaats. Het kreeg stadsrechten in 1312 en marktrechten in 1331.
Goedereede werd in haar geschiedenis vaak getroffen door rampen. Een legerband verwoestte het in 1418 (monument en bronzen beelden bij de voormalige haveningang); een stadsbrand in 1482; overstromingsrampen vonden plaats in 1421 (St. Elisabethsvloed), 1530, 1570, 1618 en tenslotte op 1 februari 1953. Het verval werd versneld door de verzanding van de haven vanaf ongeveer 1500.

Ouddorp was van 1860 tot 1973 een belangrijke vissershaven.

Stellendam ontstond rond 1800 als nieuw gesticht vissersdorp. Nu herbergt het een van de belangrijkste vissershavens van de Noordzee.

Nederland behoort tot noordelijk Midden-Europa en heeft door de nabijheid van de Noordzee een gematigd zeeklimaat. Dit betekent niet te warme zomers en relatief milde winters met lage temperatuurverschillen tussen de seizoenen.

Het water van de Noordzee vormt een groot warmtereservoir in de winter, zodat er zelden vorstdagen zijn. In de winter ligt de gemiddelde temperatuur rond de twee graden.

In het voorjaar werkt het koude water van de Noordzee verkoelend, net als aan het begin van de zomer, zodat de temperatuur aan de kust zelden hoog oploopt. De gemiddelde maximumtemperatuur in de zomer is 22 tot 25 graden.

Voor uw strandvakantie aan zee zijn de zomermaanden van juni tot september aan te bevelen. Vooral in juni en juli kunt u genieten van de lange dagen, in augustus en tot in oktober heeft de Noordzee goede temperaturen bereikt die geschikt zijn om te zwemmen.

Ook in het voor- en najaar is een verblijf aan zee de moeite waard; vooral als het niet te hard waait, kunnen lange strandwandelingen zeer ontspannend zijn.

Voor interessante, uitgebreide stadstochten zijn de maanden mei tot en met september aan te bevelen.

De klimaatgegevens voor Ouddorp zijn vergelijkbaar met de klimaatgegevens voor Texel.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting, elektriciteit, gas, water, administratiekosten en W-LAN inbegrepen!

Annuleringsvoorwaarden:

  • * innerhalb einer Woche vor Beginn der Mietzeit 100 % der vereinbarten Ferienhausmiete * früher als eine Woche und nicht vor vier Wochen vor Beginn der Mietzeit 70 % der vereinbarten Ferienhausmiete * früher als vier Wochen vor Beginn der Mietzeit 20 % der vereinbarten Ferienhausmiete (= Anzahlungsbetrag bei Ausfertigung des Mietvertrages)

meer informatie:

Website:

Wij, een ouder echtpaar, hadden meer dan 25 jaar geleden besloten dit huis te kopen met onze drie kinderen. We hebben hier samen vele vakanties doorgebracht omdat we ons hier erg op ons gemak voelen.

Ondertussen zijn onze kinderen opgegroeid, getrouwd en hebben ze zelf kinderen. Zij brengen nu vaak graag enkele momenten van het jaar hier door met hun familie.

Wijzelf blijven graag de rustigere herfst- en wintertijden in ons huis gebruiken. Maar omdat we ook andere windstreken willen leren kennen, bieden we het in het voorjaar en de zomer aan voor gebruik door andere gasten, bijvoorbeeld u.

gratis W-LAN beschikbaar!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 02-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. G. Langerbein

Dhr. G. Langerbein

Wij, een ouder echtpaar, hadden meer dan 25 jaar geleden besloten dit huis te kopen met onze drie kinderen. We hebben hier samen vele vakanties doorgebracht omdat we ons hier erg op ons gemak voelen. Ondertussen zijn onze kinderen opgegroeid, getrouwd en hebben ze zelf kinderen. Zij brengen nu vaak graag enkele momenten van het jaar hier door met hun familie. Wijzelf blijven graag de rustigere herfst- en wintertijden in ons huis gebruiken. Maar omdat we ook andere windstreken willen leren kennen, bieden we het in het voorjaar en de zomer aan voor gebruik door andere gasten, bijvoorbeeld u.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 4798

Laatst bijgewerkt: 02.04.2024

Advertentie online sinds: 19 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4798.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven