Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Kraanvogel

Moezel-Eifel , district Bernkastel-Wittlich

Max.  4   gasten
63m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
63m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Beschrijving

Geniet van uw vakantie in een lichte en verzorgde vakantiewoning op een centrale locatie tussen de Moezel en de Eifel. Met 63m² biedt het ruimte voor 1-4 personen. De flat heeft een balkon met uitzicht op onze grote tuin en de omliggende groene natuur.

Hier heeft u ook de mogelijkheid om te ontspannen bij de zithoek in het tuinpaviljoen met barbecuefaciliteiten en op de speel- of zonneweide.

Onze flat heeft een tweepersoonskamer en een kamer met een stapelbed (90x200), of een slaapbank in de woonkamer.

In de woonkamer staat een slaapbank (3,2,1). De slaapbank kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een bed van 160x200. De woonkamer is ook uitgerust met een flatscreen SAT/TV, radio met CD-speler en gezelschapsspellen.

De aparte keuken met eethoek heeft voldoende serviesgoed, een elektrisch fornuis met keramische kookplaat en oven, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, eierkoker en magnetron.

Het appartement heeft ook een ruime badkamer met douche/wc/urinoir en grote wastafel, haardroger, toilet en douche

Gratis WLAN is beschikbaar op aanvraag.

U vindt een parkeerplaats voor uw auto direct voor ons huis.

U kunt uw fietsen stallen in een afgesloten ruimte.


Helaas is het niet mogelijk om huisdieren mee te nemen. Roken is niet toegestaan in de flat.

Onze prijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken, douchelakens en keukendoeken.

Bij het betrekken van het appartement wordt een eerste voorraad zeep, toiletpapier en afwasmiddel verstrekt.

Altrich, met ca. 1800 inwoners, ligt op een heuvel in het mooie Lieserdal, 4 km ten zuiden van onze winkelstad Wittlich.

Slechts een paar minuten lopen van ons vandaan is een bakkerij met een klein café en een klein assortiment levensmiddelen. In het centrum van het dorp staat in het weekend een pension met een biertuin voor u klaar

Mooie paden rond het dorp en het nabijgelegen bos nodigen uit tot wandelen, wandelen, fietsen of trektochten.

Het Lieserpfad loopt bijvoorbeeld ook langs de rand van het dorp. Het Maare-Mosel fietspad en de volgende halte van de fietsbus zijn gemakkelijk te bereiken via het Altrich-Wittlich fietspad.

Een breed scala aan informatiemateriaal over onze vakantieregio is beschikbaar in het appartement om u te helpen bij het organiseren van uw vrijetijdsactiviteiten.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand over 50 km

over 50 km

Meer 1 km

1 km

Skilift 45 km

45 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 44 km Frankfurt-Hahn

44 km

Station 4 km Wittlich Hbf

4 km

Snelweg-afrit 3 km Wittlich-Mitte

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wittlich en omgeving

Talrijke winkelmogelijkheden, cafés, ijssalons en musea maken de 4 km verderop gelegen districtsstad Wittlich tot het eerste adres van onze vakantiegangers. Hier kunt u ook een duik nemen in het Vitellius avonturenbad met zijn 65 meter lange glijbaan of een paar holes spelen op de midgetgolfbaan. Ook de middeleeuwse geschiedenis van Wittlich met zijn talrijke gebouwen in de oude stad en de Säubrenner sage zijn de moeite waard. Karten biedt plezierige races voor jong en oud.

Tussen Wittlich en Wittlich-Wengerohr ligt de St. Van hieruit kunt u wandelen naar de nabijgelegen Sterenbachsee. Het reservoir wordt gebruikt door visclubs maar ook voor sportactiviteiten. Helaas is zwemmen daar niet mogelijk. Het meer is een goed uitgangspunt voor het verkennen van fiets- of wandelpaden in het Wittlicher dal. Tussen Wittlich en Altrich zijn de resten van een Romeinse villa te bezichtigen.

Eifel

Onze vakantieregio combineert het Moezeldal van de wijnstreek Middenmoezel, gekenmerkt door wijngaarden op steile hellingen, met het heuvellandschap en de kratermeren (maars) van de Eifel. De Eifel is het jongste vulkanische gebied van Duitsland.

De meren zijn een trekpleister voor vissers, zwemmers, duikers en wandelaars. Landschappelijke paden leiden rond de maars en verbinden ze met elkaar. In het "Maarmuseum" in Manderscheid en in het "Vulkanmuseeum" in Daun wordt de geschiedenis van de maars dichterbij gebracht. Moderne media worden hier gebruikt om te laten zien hoe de aarde zich heeft ontwikkeld en om de natuur van haar spannendste kant te laten zien. Ook de koudwatergeiser in Wallenborn is een bezienswaardigheid in de Eifel.

Kasteel Eltz bij Münstermaifeld is een van de mooiste en best bewaarde kastelen van Duitsland. De Nürburgring, de "Groene Hel", is beroemd onder racefans. Ook de Nürburg, die erboven uittorent en er zijn naam aan ontleent, is een bezoek waard. In Bitburg kunt u de Bitburger Markenerlebniswelt bezoeken en 's winters schaatsen op de ijsbaan of 's zomers schaatsen of klimmen.

Met de auto kunt u op safari in het Daun Wildlife and Adventure Park voor grote en kleine dierenliefhebbers. Het "Eifelpark Gondorf" met meer dan 200 dieren, leuke attracties en een zomerrodelbaan is ook een zeer populaire bestemming voor het hele gezin.

Het nabijgelegen klooster Himmerod (gesticht in 1134/35) is ook een bezoek waard. Het ligt in het dal van de Salm en grenst aan een restaurant. U kunt ook de kloosterwinkel en de visserij bezoeken.

Avontuurlijk wandelen bieden de "Teufelsschlucht" in het natuurpark Zuid-Eifel of het Butzerbachtal. De paden zijn een avontuur voor het hele gezin. Hier ga je door diepe rotsspleten, over hangbruggen, ladders en stenen of soms midden in de stroom.

Moezel

Ons vakantieoord Altrich ligt in de directe omgeving van het prachtige Lieserdal en op slechts 13 km afstand van de Moezelstad Bernkastel-Kues. Met zijn talrijke vakwerkhuizen in de oude stad is het een van de populairste plaatsen aan de Moezel. Een wandelpad of een treintje brengt u naar de burcht van Landshut met een prachtig uitzicht over het Moezeldal. De jaarlijkse kerstmarkt met Sinterklaaswandeling en nachtwacht trekt toeristen uit de hele wereld.

Traben -Trarbach biedt Jugendstil en Belle Époque architectuur. Grote ondergrondse wijnkelders uit de hoogtijdagen van de wijnbouw en -handel kunnen worden bezocht. Elk jaar vindt hier tijdens de adventsweekenden de grote ondergrondse Moezelwijnnachtmarkt plaats. U kunt er ook tijd doorbrengen in de thermale baden of minigolf spelen. Ook het kuuroord Bad Bertrich biedt met de Vulkaaneifel Spa een wellness-ervaring van formaat

Verderop aan de Moezel in Koblenz brengt de eerste drievoudige kabelbaan van Duitsland u over de Rijn naar de vesting Ehrenbreitstein. Hier kunt u genieten van een onvergetelijk uitzicht op het "UNESCO Werelderfgoed" Boven-Midden-Rijndal. De "Duitse hoek" met het ruiterstandbeeld van keizer Wilhelm is een attractie voor toeristen uit de hele wereld. Hier mondt de Moezel uit in de Rijn.
De oudste stad van Duitsland, Trier, is een magneet voor bezoekers met zijn unieke gebouwen zoals het symbool van de stad, de Porta Nigra, het amfitheater, de Barbara- en Kaiserthermenbaden, de kathedraal met de Liebfrauenkirche en het Rheinische Landesmuseum.
Of maak een omweg naar het idyllische stadje Saarburg met zijn 20 meter hoge waterval, het roofvogelpark en het burchtcomplex.

Hunsrück

De rijk beboste Hunsrück met zijn hoogste berg, de Erbeskopf op 816 m, is een bijzonder goed adres voor wintersporters. Maar ook zonder sneeuw staat de Erbeskopf met zijn klimtuin en zomerrodelbaan garant voor een bewogen uitstapje.
Onderweg op de Edelsteenweg bereikt u Idar-Oberstein met zijn beroemde edelsteenmuseum. Het herkenningspunt is de rotskerk.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs voor een bezetting van 3 nachten is 65,-€ per nacht voor 2 p., vanaf de 4e nacht 55,-€.

incl. beddengoed, hand-, douche- en keukendoeken.
Nieuw: Huurprijs plus gastenbijdrage van 1,50€/nacht/per persoon contant te betalen bij aankomst. U ontvangt een gastenkaart met kortingen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rückerstattung der Anzahlung bis 3 Monate vor der Anreise. Ich bitte um baldmöglichste Nachricht, wenn Sie nicht anreisen können. Ich stelle das Objekt dann sofort als frei ein und Sie erhalten gegebenenfalls den Differenzbetrag zu der neuen Buchung komplett erstattet.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-04-2024


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Sabrina P. uit Hendrik-ido-ambacht

5,0
5 5 5 5 5

Echt geweldig!

De woning ligt in een rustig dorp centraal gelegen van veel mooie en leuke bezienswaardigheden, met leuke speeltuintjes in de buurt voor de kleintjes.
De woning zelf is geweldig! Alles was er en meer. Je mag ook gebruik maken van de prachtige tuin met schommel, glijbaan en zandbak.
De beschrijving in de advertentie klopt helemaal. De gastvrouw is ontzettend vriendelijk en weet alles van de omgeving. We waren blij verrast met deze woning. Zo schoon en netjes en zo compleet. Echt een aanrader!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2023

Thorsten S. uit Horst

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super accommodatie.

Zeer goede vakantiewoning. Zeer schoon en goed onderhouden, alles beschikbaar. Rustig en gezellig. Balkon met geweldig uitzicht. Zeer aardige verhuurder, die altijd goede tips geeft voor wandelingen. In totaal verdient vijf sterren absoluut.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2021

R. E. uit Franken

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig uitgangspunt voor vele ontdekkingen

De vakantiewoning is een uitstekend uitgangspunt voor vele mooie uitstapjes naar de Moezel, de Eifel, Trier, Luxemburg en Saarland. Alles was in korte tijd te bereiken met de auto. De flat is brandschoon, zeer goed uitgerust en biedt rust en een ontspannen uitzicht op het platteland, met grote ramen en een balkon. Bovendien zijn de gastheren buitengewoon aardig en meegaand. We hadden een heerlijke vakantie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2021

Sabine K. uit Saalfeld

4,8
5 5 5 4 5

Super

Die Wohnung ist geräumig und hat alles, was man zum Wohlfühlen benötigt. Die Fewo ist absolut sauber. Es gibt viel Infomaterial. Hinterm Haus gibt es einen Garten, den man vom Balkon der Fewo schon besichtigen kann. Die Vermieter sind sehr nett, gesprächig, geben Tipps und helfen weiter. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder. Danke!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2021

K. & L. L. uit Nauheim

4,3
4.5 4 4.5 4.5 4
Toon Duits

Aanbevolen!

Mooie vakantiewoning, ruim, goed uitgerust, rustig gelegen, mooi balkon met een geweldig uitzicht op het platteland. Erg aardige eigenaren! Laat je ziel bungelen in de fantastische lucht. We zijn er al twee keer geweest.

Aanbevolen voor: Senioren

Oktober 2020

Melanie N. uit Voerde (Niederrhein)

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung!!!

Super ausgestattete Ferienwohnung, sehr nette Vermieter und viele tolle Ausflugsziele in der Umgebung. Wir haben uns total wohl gefühlt und kommen bestimmt noch mal wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2020

Karin G. uit Sulzbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Onvergetelijke dagen

We brachten vier prachtige dagen door in een droomachtige vakantiewoning. De locatie, netheid en inrichting lieten niets te wensen over. De hele zaak werd alleen maar overtroffen door de hartelijkheid van onze verhuurders. En dat in deze moeilijke tijden.
We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2020

Jürgen E. uit Lampertheim

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub

Sehr gemühtliche und gepflegte Ferienwohnung mit Allem ausgestattet.
Die Gastgeber sind sehr nett und hilfsbereit. Wunderschöne Gegend und Natur pur.
da muß man wieder kommen !

September 2020

Egbert M. uit Uhingen

4,6
4 4 5 5 5

Ferienwohnung Kranich

sehr angenehme Gastgeber, gute und gepflegte Ausstattung, ruhige Lage. sehr empfehlenswert.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2020

Klaus-Dieter I. uit Norden

4,8
5 5 5 4 5

Schöne Ferienwohnung

Schöne Ferienwohnung, komplett ausgestattet. Ausgesprochen nette Vermieter! Wer die Mosel abseits der Touristenorte genießen möchte und Ruhe sucht, ist hier genau richtig! Man muss aber mobil sein.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Juli 2017

Ralf G. uit 2170 Ahlerstedt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Onze vakantie in juli 2017

Het was een erg leuke vakantie, in een rustige maar centraal gelegen flat voor alle activiteiten. De flat is zeer ruim en zeer goed uitgerust. De verhuurders zijn erg aardig en altijd behulpzaam, dat moet je ergens anders zoeken. De omgeving is geweldig voor iedereen, bijv. Moezeldal, Trier, Luxenburg, Nürburgring, Eifel en Maare, kastelen, Cochem, Koblenz en alles is binnen handbereik. We komen zeker nog eens terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2015

Dietmar und Anna S. uit A 9065 Ebenthal, Kreuzwirtsiedlung 3 - Kärnten, Österreich

5,0
5 5 5 5

alle 4 Positionen sind mit "sehr gut" zu bewerten

In allen Bereichen ein überaus nettes, sehr sauberes und reichlich ausgestattetes Appartement. Als sehr angenehm empfanden wir auch die nächtliche Ruhe. Wir haben uns "sauwohl" gefühlt und würden sofort wieder dort buchen, so wir auch wieder in diese Gegend kommen.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2014

Fam. Traub uit Altrich

5,0
5 5 5 5 5

Unser Urlaub im August 2014

Wunderschöne ruhige Lage, schöner Garten, nette Vermieter.
Sehr gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: Haus liegt in ruhiger Lage. Wunderschöner Garten, ideal für Kinder. Alles bestens, gerne wieder.

Recreatiemogelijkheden: Sehr viele Möglichkeiten in der Umgebung.

Winkels: Genug Einkaufsmöglichkeiten

Augustus 2014

hoppsergpunkt uit Bautzen

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschön und ruhige Lage

Sehr schöne, helle, saubere Ferienwohnung, Idyllischer und sehr gepflegter Garten, Herzliche Vermieter

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: Absolut ruhige Lage, idyllischer Garten. Alles Bestens und gern wieder.

Recreatiemogelijkheden: Zentrale Lage zwischen Koblenz und Trier, somit schier unerschöpfliche Freizeitangebote. 15 Min. Autofahrt bis Bernkastel-Kues.

Winkels: Bäckerei im Ort, ansonsten größere Einkaufsmöglichkeiten nach 10 minütiger Autofahrt.

Juli 2014

Fam. Tuschy + Ulbrich uit Berlin

5,0
4.8 5 5 5 5

Urlaub Mosel + Eifel

sehr gepflegte u. saubere Fewo, schöner Balkon + herrlicher Garten, nette Vermieter, sehr gute Infos zur Umgebung

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: sehr ruhige Lage u. trotzdem zentral

Recreatiemogelijkheden: viele Möglichkeiten zur Erkundung von Mosel u. Eifel, z.B. Trier, Bernkastel-Kues, Cochem, Daun usw...

Winkels: sehr gut, 5 Autominuten zum Einkaufszentrum Vitelliuspark

Juni 2014

MEERSTEINER uit Altrich

5,0
5 5 5 5 5

Unser Urlaub in der FEWO Juni 2014

Sehr schöne große Fewo;
Alles Super; Sehr zentral gelegen;
Ruhige Lage;

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: sehr ruhig gelegen

Recreatiemogelijkheden: viele Möglichkeiten in der Umgebung

Winkels: gute Einkaufsmöglichkeiten


Contactpersoon

Mevr. A. Mies

Mevr. A. Mies

meer informatie

Objectnummer: 59899

Laatst bijgewerkt: 11.04.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/59899.htm


«Vakantiewoning Kraanvogel» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven