Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

TERTIUS 3 * DTV met tuin

Dithmarschen

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

78 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

78 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Pas gerenoveerd, op het zuiden gericht, gelegen op de begane grond en liefdevol ingericht, plus een grote tuin en terras - dat is onze Tertius!
Er is plaats voor 2 - 4 personen, groot of klein. De woonkamer omvat de goed uitgeruste kitchenette, de slaapkamer heeft een extra lang bed van 180 x 220 cm, een tweede slaapkamer kan bijgeboekt worden - buiten Tertius, maar vlak ernaast, de badkamer met daglichtdouche werd in 2019 volledig vernieuwd
U kunt uw hond (tot middelgroot formaat) in overleg meenemen
Wij stellen u ook graag gratis een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking

Slaapkamer 1: tweepersoonsbed OVERLENGTE (180 x 220), kledingkast, ladekast, nachtkastjes

De 2e slaapkamer ("Helgoland") kan optioneel worden geboekt, deze bevindt zich niet in - maar direct naast - het appartement en is uitgerust met 2 eenpersoonsbedden. Een van deze eenpersoonsbedden kan worden uitgebreid tot een volwaardig tweepersoonsbed (160 x 200). Net als onze appartementen is Helgoland zeer gezellig ingericht in landelijke stijl met garderobe en ladekasten, het heeft ook een 32" TV en is uitgerust met een wastafel. Eenmalige kosten voor het schoonmaken van de kamer 30 €.

De flat heeft laminaat en vinyl vloeren.

Slaapkamer 1: Oversized tweepersoonsbed (180 x 220), kledingkast, ladekast, nachtkastjes
Woonkamer: Bank, fauteuil, flatscreen TV 32", eettafel en stoelen
Open keuken: 4 keramische kookplaten, koelkast met vriesvak, magnetron, oven, een Senseo koffiezetapparaat op aanvraag, voldoende servies en bestek en alles wat u nodig heeft om te koken en nog veel meer, bijv. keukenrol, theedoeken, vaatdoeken enz.
Doucheruimte: wandcloset, wastafel met ladekast, haardroger, toiletpapier

Inbegrepen in de overnachtingsprijs:
toeristenbelasting voor Deichhausen en Büsum
gebruik van wasmachine/droger, wasmiddel
2 theedoeken en 2 vaatdoeken, 1 spons - nieuw en ongebruikt natuurlijk, evenals afwasmiddel
tafelkleed/tafelsets, vaas
servetten, kaarsen/lichtjes
keukenrol, koffiefilter
haardroger, handzeep, toiletpapier
stofzuiger, strijkplank en strijkijzer
en vele andere dingen die garant staan voor een fijne zorgeloze vakantie.

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x220 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 1.2 km

1.2 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 120 km Hamburg

120 km

Station 1 km Büsum

1 km

Snelweg-afrit 12 km Heide West / Büsum

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Met de auto bent u in vijf minuten in de haven van Büsum, te voet loopt u in ongeveer 30 minuten langs de waterkant en in ongeveer 20 minuten over de binnendijk. Prachtige wandelingen, zowel bij eb als bij vloed. Vooral 's avonds, bij zonsondergang.
Deichhausen ligt op ongeveer 2 km van Büsum en Büsum ligt op ongeveer 24 km van Heide (de districtsstad Dithmarschen). Levensmiddelenwinkels en discounters zijn met de auto in twee minuten te bereiken

Er is veel te zien: Peter-Ording, Husum, Tönning, Wattforum, vuurtoren Westerhever, Friedrichstadt, Albersdorf met steentijdpark en veel water of wad en dus veel te ontdekken

Maar u kunt ook naar Sylt gaan - met de trein en/of de auto. Of maak een reis naar de Oostzee. Het rustige Büsumer Deichhausen ligt slechts 2 km ten zuidwesten van Büsum met zijn levendige haven, bezienswaardige museumhaven, chique voetgangerszone (Alleestraße) en een grote verscheidenheid aan winkel- en flaneermogelijkheden. Als u uit eten wilt, hebt u hier echt keuze te over. Uitstekende restaurants voor alle smaken zijn te ontdekken tijdens een wandeling door Büsum en voor tussendoor: gewoon een visbroodje met Büsumse garnalen of .............

Ons groene strand van Deichhausen ligt op slechts 300 m afstand, is zeer goed onderhouden en mooi en nodigt uit tot wandelen, ontspannen en sporten. Het hondenstrand is van gelijke waarde en net zo dichtbij.
Een bijzondere aanrader in Deichhausen is de Schäferei Rolfs met heerlijk gebak, goede koffie, mooie woonaccessoires in een prachtige landhuissfeer. Voor kinderen: ponyritjes en binnenspeeltuin. De herdershut is te voet in twee minuten te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Optioneel kunt u een andere zeer mooie slaapkamer - Helgoland - met 2-3 bedden boeken: één bed kan worden uitgebreid van een volwaardig eenpersoonsbed (80 x 200) tot een volwaardig tweepersoonsbed (160 x 200) en er is nog een eenpersoonsbed. Helgoland is uitgerust met een tv en een wastafel en bevindt zich op de begane grond buiten de Tertiusflat, maar er pal naast. Wij bieden Helgoland aan voor 35,00 € in de 1e nacht en 15,00 € vanaf de 2e nacht. Voor Helgoland kan een bedlinnen/handdoekenpakket worden geboekt voor 15 €/persoon.
Per hond worden eenmalige servicekosten van 15 € in rekening gebracht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei jeder Stornierung des Mieters vom Mietvertrag und Nichtinanspruchnahme des Mietobjekts berechnen wir 40,-€ . Darüber hinaus hat der Vermieter Anspruch auf 80% des Mietbetrages, sofern es nicht gelingt, das Mietobjekt für den gleichen Zeitraum und Mietpreis zu vermieten

meer informatie:

Van hondenbezitter tot hondenbezitter: Honden mogen niet in het bed of op het postermeubilair!

De flat is uitgerust met een extra lang bed en bijbehorend beddengoed. U hebt een hoeslaken van 180 x 220 en dekbedovertrekken van 155 x 220 nodig.

Een uitgebreid beddengoed/handdoekenpakket, bestaande uit bed- en kussenslopen in extra lengte (155 x 220) en een hoeslaken (180 x 220), 2 handdoeken 50 x 100, een douchehanddoek 70 x 140 en een gastendoek 30 x 50, kan optioneel worden geboekt voor 15,00 €/persoon.

Wasmachine, droger en wasmiddel zijn gratis beschikbaar.

AGB

1. Met de reservering, die telefonisch, schriftelijk of per e-mail kan worden gedaan, aanvaardt de huurder het huuraanbod en de AV.
2. Na ontvangst van het huurcontract/de reserveringsbevestiging dient de huurder een aanbetaling van 25% van de totale huurprijs te doen. Het resterende bedrag moet 14 dagen voor aankomst van de huurder op de door de verhuurder opgegeven rekening worden gestort.
3. Bij niet-gebruik van het huurobject (annulering) heeft de verhuurder recht op 80% van het huurbedrag - ongeacht de periode van annulering - indien het niet mogelijk is het huurobject voor dezelfde periode en huurprijs te verhuren. Boven dit bedrag rekenen wij 40,-€ , ongeacht een nieuwe verhuur
4. De verhuurder is ontheven van de verplichting tot nakoming alsmede van schadevergoeding indien zijn nakoming onmogelijk wordt door een omstandigheid waarvoor hij niet verantwoordelijk is, bijvoorbeeld wettelijke voorschriften, pandemieën of water-/brandschade. Indien het huurobject om andere redenen niet ter beschikking kan worden gesteld, heeft de verhuurder het recht een gelijkwaardig huurobject ter beschikking te stellen.
5. Op de dag van aankomst is het appartement voor u beschikbaar vanaf uur, op de dag van vertrek tot uur.
6. Bij het in bezit nemen van het gehuurde goed moeten gebreken of schade onmiddellijk worden gemeld. De verhuurder is verplicht de gebreken onmiddellijk te verhelpen in dringende gevallen of wanneer het gehuurde wordt aangetast. Alle daaruit voortvloeiende noodzakelijke reparaties worden door de huurder aanvaard. In dringende gevallen wordt de verhuurder of zijn vertegenwoordigers toegestaan het gehuurde goed te betreden
7. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor door de huurder meegebrachte voorwerpen
8. Het gehuurde goed mag slechts bewoond worden door het aantal personen dat in het huurcontract vermeld staat (kinderen tellen als een volwaardig persoon). Huisdieren mogen alleen met voorafgaande toestemming worden meegenomen (de verhuurder kan hiervoor kosten in rekening brengen)
9. De huurder moet het gehuurde goed met zorg behandelen en verbindt zich ertoe alle door hem en zijn huisgenoten veroorzaakte schade te vergoeden en aan het bureau te melden
10. Bij vertrek moet het gehuurde schoon worden achtergelaten. De vaat moet worden afgewassen en het huisvuil moet worden opgeruimd. Haren van huisdieren moeten worden verwijderd en eigen voedsel moet worden teruggebracht. Indien niet aan deze eisen wordt voldaan, behoudt de verhuurder zich het recht voor aanvullende vorderingen in te stellen.
11. De kuurbelasting moet door de huurder worden betaald volgens de plaatselijke wetgeving inzake kuurbelasting.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.5 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2020

GERNOT L. uit IMMENHAUSEN / HESSEN

5,0
5 5 5 5 5

FERIENWOHNUNG TERTIUS

SUPER UNTERKUNFT;ALLES SEHR GEPFLEGT. NETTE VERMIETER DIE IMMER ERREICHBAR SIND. 5 MINUTEN ZU FUSS ZUM WASSER, BESSER GEHT ES NICHT.
WIR WAREN JEDENFALLS ZU 100 % ZUFRIEDEN.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. U. Schlömer:

Liebe Eheleute L.,

vielen, vielen Dank für Ihre 1a Super Plus Bewertung. Genau das ist unsere Motivation: Ihnen in unseren Ferienwohnungen einen erholsamen Urlaub zu gewährleisten.

Viele herzliche Grüße und hoffentlich bis Bald!

Ihre Ute Schlömer

Juli 2019

Kirstin F. uit 48282 Emsdetten

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung

Die Wohnung hat uns sehr gut gefallen. Es hat an nichts gefehlt. Die Küche war von oben bis unten komplett mit allem ausgestattet. Da wir mit 2 Hunden angereist waren, war der komplett eingezäunte und ausbruchsichere Garten optimal. Die Wohnung ist ohne Wenn und Aber weiterzuempfehlen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Mevr. U. Schlömer:

Liebe Frau Fischer,

mit großer Freude über Ihre erstklassige Bewertung sende ich Ihnen die herzlichsten Grüße aus Deichhausen. Hoffentlich bis bald.

Ihre Ute Schlömer

Oktober 2018

Mario,Bärbel und Sophie uit 38551 Ribbesbüttel

2,0
3 0.5 0.5 4

Kalte Wohnung

Heizung war aus Wohnung war Abends sehr kalt haben Vermieter angerufen wurde aber nichts unternommen aussage der Heizungsmontour könne nicht viel machen da es ja Wochenende sei ??

Antwoord van Mevr. U. Schlömer:

Sehr geehrte Familie K,
wir müssen Ihre falsche Aussage richtigstellen: Sie riefen gestern Abend um 20.41 Uhr an, um uns mitzuteilen, dass es in der Wohnung sehr kalt sei und die Heizkörper nur lauwarm sind. Unser Heizungstechniker war auch gestern Abend noch vor Ort, konnte jedoch keinerlei Störung an der Heizungsanlage feststellen. Allerdings wurde gerade das Warmwasser aufgeheizt und dies hat Vorrangschaltung. Der Techniker stellte die Warmwasseraufheizung ab und sofort sprang die Heizung auf Vollbetrieb. Er klopfte auch bei Ihnen an die Türe, doch Sie haben ihm nicht geöffnet. Darüber haben wir bereits heute morgen zweimal telefoniert. Daher erstaunt uns Ihre falsche Aussage. Nachdem Sie uns heute morgen mitteilten, dass Sie einen Tag früher abreisen wollen, haben wir sofort angeboten Ihnen diese Kosten zu erstatten. Dann riefen Sie nochmals an, um uns mitzuteilen, dass Sie doch bis morgen bleiben um dann ein paar Minuten später diese "Bewertung" abzugeben. Bemerkenswert!
Selbstverständlich ist das Temparaturempfinden ein sehr individuelles und persönliches. Allerdings liegen auch für jeden Gast Wolldecken in den Wohnungen.
Wir bedauern sehr, dass Sie so unzufrieden mit unseren Einstellungen an der Heizungsanlage sind, dass Sie sich bemüßigt fühlen, dies als "Bewertung" abzugeben und auch, dass Sie sich in unserer schönen Wohnung nicht wohl fühlen.
Im Übrigen: kein anderer Gast hat uns diesbezüglich kontaktiert.
Mit freundlichen Grüßen
Ute Schlömer

Mei 2016

Karin, Willi und Sarah uit Meppen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heel mooi

Beste mevrouw Schlömer,
we voelden ons zeer comfortabel in uw mooie en schone flat. Alles wat je nodig hebt was er en nog veel meer.
We hadden ook prachtig weer zodat we gebruik konden maken van het terras en de tuin. Deichhausen en Büsum zijn een vakantie waard.
We zullen zeker terugkomen en jullie aanbevelen bij anderen.
Vriendelijke groeten
Karin, Willi en Sahra

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. U. Schlömer:

Ihr Lieben,

was für eine schöne Bewertung. Wir haben uns auch gefreut, dass Sie Ihren Urlaub bei uns in Tertius verbracht habt. Es war eine sehr schöne Zeit.

Liebe Grüße aus Deichhausen
Ute Schlömer


Contactpersoon

Bedrijf GbR Ludwig & Schlömer
Mevr. U. Schlömer

Mevr. U. Schlömer

Dat zijn we: Stephan Ludwig (geboren in Heide Dithmarschen en daar opgegroeid tot zijn 10e, daarna verhuisd naar Keulen) en Ute Schlömer (een echte Keulenaar en sinds hun eerste vakantie samen in 1996 in Büsum met mevrouw Martensen er vast van overtuigd dat we daar ooit zouden gaan wonen). Het is bijna klaar! We hebben al een tweede huis in Büsumer Deichhausen. En als we niet meer hoeven te werken, verhuizen we naar Deichhausen


Andere accommodaties van Mevr. U. Schlömer

Alle accommodaties weergeven van Mevr. U. Schlömer

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 70606

Laatst bijgewerkt: 12.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/70606.htm

Mevr. Ute Schlömer

Hinter den Höfen 23

51147 Köln

0049(0) 22031864950


«TERTIUS 3 * DTV met tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven