Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Oberarnsdorf

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

De volledig nieuw ingerichte vakantiewoning bevindt zich op de 1e verdieping van een driegezinswoning op een rustige locatie aan de rand van de Wachau, direct aan de Donau en werd in het zomerseizoen 2013 voor het eerst in gebruik genomen. Het comfortabele appartement werd door ons liefdevol ingericht met meubilair van hoge kwaliteit en biedt op ca. 80 m² plaats aan 2 tot 4 personen. Het is ideaal voor koppels die graag wat meer ruimte om zich heen hebben op vakantie of liever aparte slaapkamers hebben. Het is ook geschikt voor 2 stellen die samen reizen. De vloerverwarming, die automatisch wordt ingeschakeld op koelere dagen, zorgt altijd voor een comfortabel klimaat

De grote woonkamer is uitgerust met 2 comfortabele leren banken van waaruit u kunt uitkijken over de Donau. Een grote flatscreen-tv en een stereo-installatie zorgen voor informatie en amusement. Vanuit de woonkamer leiden 2 dubbele deuren naar het balkon, dat zich over de gehele breedte van de woonkamer uitstrekt. Hier zult u zeker menige avond doorbrengen met een goed glas wijn terwijl de schepen op de Donau voorbij varen. U zult er met plezier aan terugdenken, zelfs na uw vakantie

De keuken met geïntegreerde eethoek voor 4 personen is uitgerust met een koelkast/vriezer, vaatwasser, fornuis met keramische kookplaat en oven met verschillende functies, afzuigkap. Er is genoeg ruimte in de kasten voor het eten dat u heeft meegebracht. Vanuit het keukenraam heeft u uitzicht op Spitz met de Tausendeimerberg en de ruïne van het Hinterhaus.

Beide slaapkamers zijn voorzien van massief houten bedden (geolied beuken kernhout of gebeitst kersen beuken). Het ligoppervlak van de bedden is 1,80 x 2,00 m, de lattenbodems zijn verstelbaar in het hoofd- en voetengedeelte en de hardheid kan individueel worden ingesteld. De comfortabele bedden zijn uitgerust met matrassen, dekens en kussens van hoge kwaliteit voor mensen met allergieën
Slaapkamer 1 ligt op het westen, slaapkamer 2 op het oosten.

Lichte daglicht badkamer met dakraam, voorzien van toilet, ligbad met glazen douchewand, wastafel met spiegelkast, wasmachine en haardroger. Toiletpapier, hand- en theedoeken worden door de verhuurder ter beschikking gesteld.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 9 km

9 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 125 km Wien-Schwechat

125 km

Station 20 km Krems

20 km

Snelweg-afrit 17 km Melk

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiewoningen direct aan de Donau zijn een absolute zeldzaamheid in de Wachau. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de Donau, zowel vanaf het balkon als vanuit de tuin. Bekijk de talrijke schepen en opdat de details niet voor u verborgen blijven, is hiervoor een verrekijker beschikbaar. Het dorp Oberarnsdorf maakt deel uit van de gemeente Rossatz-Arnsdorf en ligt midden in de Wachau op ongeveer 200 m boven de zeespiegel aan de zuidelijke oever van de Donau. Van Oberarnsdorf stroomafwaarts (1 km) brengt de veerboot u naar Spitz op de linkeroever van de Donau. Oberarnsdorf ligt aan de rijksweg 33, u kunt ons met de auto bereiken via de snelweg (A1), afslag Melk (17 km) of vanuit het oosten via Krems of Mautern (20 km). Er zijn ook verschillende wijntavernes. Ons huis is gelegen aan de westelijke rand van Oberarnsdorf, weg van de hoofdweg, direct aan de Donau. Het enige wat ons scheidt van de Donau is de in 2011/2012 gebouwde vloedbeschermingsmuur en het fietspad Passau-Wenen dat buiten deze vloedbeschermingsmuur loopt en ca. 2,5 m onder het niveau van ons eigendom ligt. Het pand is dus niet zichtbaar vanaf het fietspad.

Wereld Cultureel Erfgoed Wachau en klimaat
2850 km stroomt de Donau door Europa, slechts 36 km lang is het gedeelte tussen Melk en Krems: de Wachau. Drie redenen waren doorslaggevend voor de nominatie van dit unieke landschap als werelderfgoed door de UNSESCO: de vrij stromende Donau, de gevarieerde stenen terrassen van de wijngaarden en de belangrijke culturele monumenten. In het midden van dit alles, quasi in het hart van de Wachau, ligt ons huis met de twee vakantiewoningen. De zonnige hellingen van de Wachau bieden ideale omstandigheden voor wijnbouw en fruitteelt. De bodem bestaat grotendeels uit verweerd primair gesteente op de steile hellingen, gemengd met löss op lagere hoogten. Typisch zijn de stenen terrassen. Uitlopers van het warme Pannonische klimaat strekken zich vanuit het oosten uit tot de Wachau, terwijl uitlopers van gematigde, Atlantische lucht vanuit het westen arriveren. Deze wisselwerking zorgt voor een constante luchtcirculatie, die van grote invloed is op de vorming van het bouquet van de wijn en waardoor vele soorten fruit goed kunnen gedijen (abrikozen, kersen, perziken, appels, peren).

Centrale ligging in Neder-Oostenrijk
De Wachau is vrij centraal gelegen in Neder-Oostenrijk. Wenen is van hieruit in ongeveer 1 uur te bereiken, Krems en Melk elk in ongeveer 20 minuten, of uitstapjes naar het Waldviertel of Weinviertel zijn aan te bevelen, evenals naar het zuiden van Neder-Oostenrijk, naar de oostelijke uitlopers van de Alpen. Of u kunt genieten van een dag met een excursie op een boot. In de flat staan veel suggesties met excursiebestemmingen en ook wandelgidsen. Om dit alles te bezoeken, moet je heel lang blijven - of vaak terugkomen!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In de genoemde prijzen zijn de bijkomende kosten (elektriciteit, water, verwarming) en de BTW reeds inbegrepen. Een overnachtingstaks van 1,60 EUR per persoon/nacht is verschuldigd aan de gemeente.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierung/Kündigung - bis 49 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises - ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises (jeweils ohne ).

meer informatie:

U kunt niet alleen fietsen over het fietspad langs de Donau, ver weg van het wegverkeer, maar ook lange wandelingen maken, joggen, wandelen, inline-skaten. In de Wachau zijn er ook wandelpaden (sommige zeer veeleisend). Het Werelderfgoedpad is representatief voor vele. Het maakt niet uit wanneer u komt, de Wachau is altijd een bezoek waard. Enkele hoogtepunten in de grootste abrikozenteeltgemeente van Oostenrijk: half/eind maart voor de abrikozenbloesem, die het Donaudal met een geurige witte wolk van bloesems bedekt, voor de wijnlente (in het 1e weekend van mei), voor het zonnewendefeest in juni, voor de abrikozenoogst*) vanaf ongeveer half juli met diverse festivals rond het thema "abrikozen", voor de druivenoogst in de herfst, de talrijke culturele bezienswaardigheden en evenementen die hier wegens plaatsgebrek niet kunnen worden opgesomd

Golf: Neder-Oostenrijk is de deelstaat met het grootste aanbod aan golfterreinen. Hieronder volgen slechts enkele voorbeelden met afstanden: Lengenfeld (ca. 30 km), Schloss Ernegg (ca. 55 km), St. Pölten (ca. 35 km), Ottenstein (ca. 60 km), Maria Taferl (ca. 33 km).


*) Abrikozen zijn abrikozen, Wachauer abrikozen zijn bijzonder qua aroma en smaak en onze gasten krijgen bij aankomst een glas zelfgemaakte abrikozenjam - zolang de voorraad strekt!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Karin und Bernd uit Bremen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een onvergetelijk verblijf in het betoverende vakantiehuis nr. 2 van mevrouw Christine Sommer in Oberarnsdorf Wachau.

Wij, Bernd en Karin, hadden het geluk om voor de zoveelste keer onze vakantie door te brengen in vakantiewoning Nr. 2 van mevrouw Christine Sommer in Oberarnsdorf Wachau. Van begin tot eind was onze ervaring gewoonweg fantastisch. Deze vakantiewoning, gecombineerd met de hartelijke gastvrijheid van mevrouw Sommer, maakte ons verblijf onvergetelijk.

Bij onze aankomst werden we al met open armen ontvangen door mevrouw Sommer. Haar warme glimlach en vriendelijke manier lieten ons meteen welkom voelen. Ze leidde ons trots rond in vakantiewoning Nr. 2, die onze verwachtingen ver overtrof. De inrichting was stijlvol en gezellig, en alles was brandschoon. Het was duidelijk dat mevrouw Sommer veel liefde en zorg in elk detail van de woning had gestoken.

De uitrusting van de vakantiewoning was eersteklas. De keuken was volledig uitgerust met moderne apparaten en gereedschap, zodat we gemakkelijk onze eigen maaltijden konden bereiden. De woonkamer was comfortabel ingericht en nodigde uit tot ontspanning. De slaapkamer bood ons een goede nachtrust met een comfortabel bed. De badkamer was ruim en voorzien van een bad inclusief douche. We voelden ons als thuis!

De locatie van de vakantiewoning was gewoonweg betoverend. Direct zicht op de Donau op 30 meter afstand. Oberarnsdorf / Wachau is een idyllisch dorp omgeven door een schilderachtig landschap. De wijngaarden en de nabijgelegen Donau boden ons tal van mogelijkheden voor wandelingen en verkenningen. Elke dag genoten we ervan om op het balkon van de vakantiewoning te zitten en van het prachtige uitzicht te genieten.

Mevrouw Sommer was een buitengewone gastvrouw. Ze stond altijd voor ons klaar om ervoor te zorgen dat we niets tekort kwamen. Haar aanbevelingen voor excursies en restaurants waren uitstekend. Ze kende de omgeving als haar broekzak. Hartelijk dank, mevrouw Sommer, voor deze onvergetelijke vakantie!

Hartelijke groeten,

Karin en Bernd

Aanbevolen voor: Senioren

Juni 2019

Andreas J. uit D-24837 Schleswig

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon vriendelijk

Van internet wisten we al dat deze accommodatie niet slecht zou zijn. Maar toen de vriendelijke verhuurders ons zelfs de betere accommodatie tegen de afgesproken prijs gaven (door een beetje toeval), waren we helemaal in onze nopjes
Ruim, perfect ingericht, smaakvol.
Het dorp is gewoonweg schattig.
Dank u, mevrouw Sommer

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Sommer:

Wir freuen uns, dass Sie sich bei uns wohl gefühlt haben und bedanken uns ganz herzlich für die abgegebene Bewertung. Nachdem in der von Ihnen gebuchten Wohnung 1 eine dringende Reparatur notwendig war, war es für uns selbstverständlich Ihnen als kostenloses Upgrade die größere Wohnung 2 zur Verfügung zu stellen.

Viele Grüße
Christine Sommer


Contactpersoon

Mevr. C. Sommer

Mevr. C. Sommer

Geachte gasten die geïnteresseerd zijn in onze vakantiewoning, wij verhuren dit appartement al vele jaren en doen voortdurend renovaties en nieuwe investeringen om het appartement up-to-date te houden en het zo comfortabel mogelijk te maken voor onze gasten - per slot van rekening is vakantie de meest kostbare tijd van het jaar. Deze inspanningen zijn reeds beloond door talrijke beoordelingen op een ander reserveringsportaal (telkens met de hoogste waardering van 5 sterren). Dit portaal rekent gasten ook aanzienlijke kosten aan voor het boeken en wij hebben besloten dit bedrijfsmodel niet te steunen en onze vakantiewoning in de toekomst via andere distributiekanalen aan te bieden. Wij zouden het zeer op prijs stellen u als onze gasten te mogen verwelkomen. Vriendelijke groeten Christine Summer


Andere accommodaties van Mevr. C. Sommer


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 103889

Laatst bijgewerkt: 14.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/103889.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Oberarnsdorf» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven