Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Apartment CANALETTO in Dresden

Barokke wijk van Dresden, slechts 10 minuten lopen naar de Frauenkirche, slechts 5 minuten naar de o

Max.  4   gasten
48m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
48m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 21 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

De CANALETTO flat is gelegen op de begane grond (er zijn geen trappen te betreden) van een onlangs gerenoveerd 18e eeuws huis in het midden van het centrum van Dresden, de Barokke wijk, aan de overkant van de Elbe naar de historische oude stad van Dresden, op 10 minuten lopen van het Semper Opera House, de kerst Strietzelmarkt, de Dresden Zwinger en de Dresden Frauenkirche, evenals de historische groene kluis en de trendy wijk van de Äußere Neustadt. Deze vakantiewoning werd voor het laatst volledig gerenoveerd in maart 2021. Een woonkamer (slaapbank 1,60 x 2,00), een slaapkamer (Frans bed 1,60 x 2,00), een badkamer met wasmachine, een volledig uitgeruste keuken en een groot terras (terras in de zeer rustige achtertuin van het huis) wachten op onze gasten incl. breedband internetverbinding en comfortabele fietsen. Voor gezinnen met kinderen stellen wij een kinderstoel en gratis kinderbedjes op aanvraag ter beschikking. 300 meter van het appartement zijn de tramhaltes, 750 meter afstand is het treinstation Dresden Neustadt (ICE, IC, EC, RE, RB) en direct voor het huis op straat vinden onze gasten gratis parkeergelegenheid. Woon centraal in het centrum van Dresden, in een stedelijke historische wijk en zeer rustig, comfortabel en optimaal uitgerust voor self-catering!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 2
Slaapbank (155x210 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Meer 0.4 km

0.4 km

Skilift 35 km

35 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 7 km Dresden Flughafen

7 km

Station 0.7 km Dresden Neustadt

0.7 km

Snelweg-afrit 5 km Dresden Hellerau

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wonen in het hart van Dresden - naar het orgelconcert in de Frauenkirche, naar het bal in het Semper Opera House, voor een wandeling op het Elbe-strand of 's avonds in een trendy café in Neustadt - waar u ook heen wilt, u bent in een paar minuten op uw bestemming. Het Barokkwartier is de enige bewaard gebleven barokke woon- en zakenwijk in Dresden. Slechts een brug verwijderd van de oude binnenstad en de toeristische hoogtepunten van Dresden, ontvouwt deze wijk een bijzondere charme door zijn individualiteit, diversiteit en de typische charme van de levenswijze van Dresden. Wandelingen door de goed bewaarde en liefdevol gerestaureerde architectuur met zijn kleine steegjes en binnenplaatsen, waar een verscheidenheid aan plaatsen van artistieke en ambachtelijke creatie dicht bij elkaar liggen, bieden de bezoekers van Dresden een schat aan mogelijkheden voor ervaring en plezier. De gastenflat is een ideaal uitgangspunt voor wandelingen door de binnenstad aan beide zijden van de Elbe. Wandelingen in de Dresdense Heide en langs de Elbe-weiden beginnen direct voor de deur. Voor bestemmingen buiten de stad bereikt u het bus- of treinstation in slechts enkele minuten. Voor een fietstocht bevelen wij niet alleen het fietspad stroomopwaarts en stroomafwaarts van de Elbe aan, maar ook de wijngaarden bij Radebeul en Pillnitz, de Grote Tuin, de bierstad Radeberg, Moritzburg en zelfs Meissen en Saksisch Zwitserland. "Zweven" op een Segway, op de Elbe op een vlot of een kano, in een ontspannen rondje op een ConfereceBike, ballonvaren, klimmen en schaatsen - Dresden en omgeving verbergen vele uitzichten en belevenissen die door u ontdekt willen worden!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Skiën
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

1-4 nachten, prijs op aanvraag
5-6 nachten met 2 personen per nacht: 94€,
7-9 nachten met 2 personen per nacht: 84€,
10-13 nachten met 2 personen per nacht: 79€ en
vanaf 14 nachten met 2 personen per nacht: 76€.
Prijzen voor 3e en 4e persoon op aanvraag en prijzen voor kinderen tot 8 jaar op aanvraag.
De stad Dresden eist vanaf nu dat overnachtende gasten een verblijfsbelasting van 6% van de overnachtingsprijs per persoon betalen. Wij brengen deze belasting op de dag van aankomst in rekening en vragen om contante betaling bij het inchecken. Wij danken u voor uw medewerking en begrip.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 21 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen 60% des Buchungsbetrages zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 7 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 4 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie leider nichts zurückerstattet.

meer informatie:

Gevarieerde landschappen zoals de bizarre rotswereld van het Elbezandsteengebergte (ook bekend als Saksisch Zwitserland), het Ertsgebergte en een van de noordelijkste wijnbouwgebieden van Europa omlijsten Dresden als een edel decor een kostbare parel. Het brede lint van de Elbe loopt door de stad en nodigt uit tot een tochtje met de historische raderstoomboten. Een bezoek aan Dresden is in elk jaargetijde de moeite waard. Verblijf in ons appartement CANALETTO in het hart van Dresden! Ervaar de klassieke schoonheid, maar ontdek ook het nieuwe, levendige gezicht van deze unieke stad!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2023

Lydia R. uit Beckersstr.36, 41238 Mönchengladbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fam.Ramke

De flat ligt op een geweldige locatie voor allerlei activiteiten in Dresden en omgeving.
Het is smaakvol en comfortabel ingericht, de keuken is super
is super uitgerust.
De gratis fietsen zijn in goede staat en een uitstekende extra aanbieding.
Wij komen zeker nog eens terug!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Bley:

Liebe Frau R, vielen Dank für dieses positive Feedback zur Ausstattung und zur Lage der Fewo CANALETTO im Stadtzentrum Dresden. Es freut uns sehr, dass Sie sich in der Ferienwohnung wohl gefühlt haben und diese auch Ihrern Erwartungen entsprach. Wir würden uns freuen, wenn Sie bei Ihrem nächsten Dresden-Besuch wieder bei uns eine Unterkunft anfragen. Bleiben Sie gesund und reisefreudig und kommen Sie und Ihr Gatte wieder gut zurück nach Hause. Alles Gute und vielleicht auf ein Wiedersehen !

September 2014

Familie Becker uit Reinhausen

5,0
5 5 5 5 5

Faszinierende Stadt, wunderschöne Wohnung

In einer so faszinierenden Stadt, die Geschichte lebendig macht, eine Wohnung wie diese gefunden zu haben, war ein Glück. Die Wohnung lädt sofort ein, sich "zu Hause" zu fühlen. Überall ist zu spüren, dass sich jemand sehr viel Gedanken gemacht hat, was man dazu braucht. Alles ist liebevoll und geschmackvoll eingerichtet und sehr gemütlich. Die Wohnung ist so ausgestattet, dass man sich auch Wochen dort aufhalten kann. Eine wahre Ruhe-Oase! Danke für die Bücher über Dresden und die Umgebung. Einiges haben wir mit den Rädern erkundet. Auch das Parkticket haben wir genutzt, als wir das Auto nicht mehr brauchten. Herzlichen Dank dafür. Alles ist zu Fuss oder mit dem Fahrrad bequem zu erreichen. Wir kommen gerne wieder und haben schon ausgiebig von der Wohnung und von Dresden geschwärmt.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: Perfekt. Es gibt unendlich viele schöne Dinge zu sehen und die sind alle bequem zu Fuss oder mit dem Rad erreichbar.

Recreatiemogelijkheden: endlos viele Besichtigungen, wunderschöne Radtouren zu interessanten Zielen, Wandern, Oper ..... Es kann dort nicht langweilig werden.

Winkels: Für jeden Geschmack gibt es etwas in nächster Umgebung. Ein Erlebnis war auch der Elbe-Flohmarkt

Antwoord van Dhr. A. Bley:

Liebe Familie Becker, ich bedanke mich für Ihr Feedback zu unserer hier angebotenen Ferienwohnung CANALETTO im Dresdner Stadtzentrum Neustädter Barockviertel. Besonders freue ich mich, dass Sie auch die kostenlos bereit stehenden Fahrräder für kleine Ausflüge entlang der Elbe genutzt haben. Wie ich finde, ein besonders schönes Erlebnis, Dresden und Umgebung aktiv zu erkunden. Ihnen alles Gute und vielleicht auf ein Wiedersehen !


Contactpersoon

Bedrijf Dresden-Ferienwohnungen
Dhr. A. Bley

Dhr. A. Bley

Dit appartement bevindt zich op de begane grond in een beschermde barokke achtertuin en is toegankelijk zonder trappen en opstapjes. Qua inrichting hecht ik veel belang aan een praktische en goed uitgeruste keuken, ontspannen slapen, snel internet en zorgen dat onze gasten tijdens hun verblijf zo weinig mogelijk wensen hebben - WELKOM


Andere accommodaties van Dhr. A. Bley


meer informatie

Vakantie-ideeën: Stedenreizen

Objectnummer: 31595

Laatst bijgewerkt: 28.02.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/31595.htm

Dhr. Andreas Bley

Seminarstraße 26

01067 Dresden

004935132308390

DE254122325


«Apartment CANALETTO in Dresden» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 21 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven