Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

STRANDVILLA 600m van 13kmZANDSTRAND

MELLBYSTRAND Halland Westkust Zuid-Zweden Laholm Zandstrand

Max.  5   gasten
170m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
170m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Een kleine tip vooraf!
Omdat er niet zo veel grote huizen zo dicht bij het strand staan, is het raadzaam vroeg te reserveren! Dit huis wordt per week verhuurd en er wordt altijd van zaterdag tot zaterdag geboekt.

Voel je thuis in dit typisch Zweedse zomerhuis, dat zo uit de wereld van Astrid Lindgren lijkt te komen en op slechts 600m van het mooiste en langste (13km) Zweedse zandstrand Mellbystrand ligt.

Een hele 170 m² op 2 verdiepingen, grote woonkamer met veranda (bibliotheek) en satelliet-tv, 3 slaapkamers (een met tweepersoonsbed en uitzicht op de tuin, een met queensize bed en groot balkon, een met eenpersoonsbed en klein balkon).

Grote volledig uitgeruste keuken met fornuis/oven, gootsteen, vaatwasser, koelkast met vriesvak, magnetron, mixer, broodrooster, koffiezetapparaat en de belangrijkste keukenapparatuur.

Kelder met wasmachine, verwarmingselementen in woonkamer en slaapkamers, glasvezel verbinding, toilet, extra grote douche (1.40mx 1.140m, die u betreedt vanuit de woonkamer, de architectuur van het 100 jaar oude huis liet helaas niet toe een grote badkamer te installeren). Maar de vorige gasten prezen deze douche.

Grote tuin met oude bomen, speelgazon en barbecue, tuinmeubelen, hangmat, basketbalring, dartbord.
Er staat nog een ander huis op het terrein (hier als "houten huis met objectnummer 90833), maar dit is niet storend, omdat het hele terrein m² groot is. Integendeel: mijn gasten vinden het prettig om "Duitse buren" naast zich te hebben :)

Dit rookvrije huis is net zo geschikt voor gezinnen met kinderen als voor senioren.

U brengt uw beddengoed en handdoeken mee en doet zelf een grondige eindschoonmaak.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x194 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (50x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 130 km Kopenhagen

130 km

Station 4 km Laholm

4 km

Snelweg-afrit 3 km Mellbystrand

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

HET STRAND:
In slechts enkele minuten loopt u naar het 13 km lange zandstrand Mellbystrand. Dit strand heeft de zogenaamde "Blauwe Vlag" en de waterkwaliteit is uitstekend. Het is veilig voor kinderen omdat het water aan de rand ondiep is.
Beschermende duinen om te zonnen en te spelen.

DE LOCATIE:
Het huis is rustig gelegen op de toplocatie van Mellby beach, op slechts 300m afstand van restaurants, kruidenier, masseur, kapper, schoonheidssalon, tennisbaan, oefenpaden (2,4 of 6km).

In slechts 200m passeert een van de beroemdste fietspaden, Kattegattsleden, dat goed bewegwijzerd is.
U kunt wandelen langs het strand of in het bos, of gaan vissen bij de rivier en de vis ter plekke bereiden op de barbecueplaats.

RECREATIEVE MOGELIJKHEDEN:
Groot winkelcentrum op 3 km, dokterspraktijk op 7 km. Veel mogelijkheden voor excursies: Go-kartbaan, stoomboot op de rivier, downhill rijden, zomerrodelen, windsurfen, kitesurfen, laserfabriek, vissen, kanoën, avontuurlijk zwembad, elandenpark, de grootste warenhuizen van Zweden', ijsfabriek, klimhal, openluchtmuseum, bioscoop, theater, speelfabriek, vliegmuseum, spoorwegmuseum, bowling, tropikarium, galjoenfigurenmuseum, tennismuseum, kunstmuseum en nog veel meer.

Vissen op zee, rivier en meer.

Voor uw aankomst ontvangt u van mij uitgebreide informatie met veel tips en adressen voor excursies.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 12:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Geen toeristenbelasting op dit strand.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierungsbedingungen: Kündigung bis 60 Tage vor Mietbeginn 100 % des Mietpreises zurück, bei 30-60 Tage vor Anreise 50% des Mietpreises zurück. Andernfalls keine Erstattung.

meer informatie:

ACTIEVE VAKANTIE vóór half juni en na half augustus:
In het laagseizoen voor half juni en na half augustus kunt u ook een kamer met heerlijk internationaal halfpension boeken. Of u kunt de kleinere blokhut ernaast boeken en uw eigen maaltijden bereiden.
Volg een intensieve taalcursus Zweeds, Engels, Frans, Spaans, Italiaans of Duits voor buitenlanders met de Duitse gediplomeerde vertaalster Monika Hornig.
Of boekt u een ontspanningsvakantie met hatha yoga of meditatie? Misschien zelfs een yoga-lerarenopleiding?
Misschien in combinatie met een esoterische cursus (intuïtietraining, het geheim, healing, kaartlezen volgens Lenormand of een opleiding tot levensbegeleider).

(In de periode tussen half juni en half augustus kunt u hetzelfde programma doen op Sardinië).

EMIGRATIE NAAR ZWEDEN:
Vind je Zweden zo leuk dat je zou willen emigreren? Monika Hornig zorgt ook voor uw verblijfsvergunning, de omgang met de autoriteiten, het vinden van een plaats op het werk/kleuterschool/school.

BIJLES VAKANTIE.
Hebben uw kinderen bijles Engels, Spaans of Duits nodig voor betere cijfers? U mist een coach om u voor te bereiden op de Mittlere Reife, de Abitur of de universiteitsexamens? Dipl.Übersetzerin Monika Hornig heeft jarenlange onderwijservaring en organiseert een gevarieerd sociaal programma in combinatie met een internationale keuken. Dezelfde bijlesvakantie is ook mogelijk van half juni tot half augustus op Sardinië

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze aanbiedingen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2019

Bengt T. uit 22587 Hamburg

3,8
3 4 4 4
Toon Duits

Mooie strandvilla met enkele beperkingen.

Charmante, oude strandhuisvilla met drie (voor vakantiehuizen) grote slaapkamers. Uitgebreide keukenfaciliteiten. Voor mij was het storend dat er constant achtergrondgeluid was van de ongeveer 700 meter verderop gelegen snelweg, vooral bij oostenwind en windstilte. Gelukkig waait het hier meestal westenwind aan de Oostzee. Het tweede huis op het terrein stond te dichtbij, het staat nauwelijks 10 meter verderop en belemmert daardoor de privacy. Als je het geluk hebt van nog een familie met compatibele kinderen, ziet de situatie er natuurlijk anders uit. De televisie werkte slechts beperkt (hard geruis) en de dvd-speler helemaal niet. Ook stoorde de niet sluitende deur naar de douche. De vriendelijke verhuurster deed echter altijd haar best om te helpen en zal deze dingen snel repareren. Veel recreatiemogelijkheden in de omgeving.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. M. Hornig:

Wie ich dem Mieter bereits mitteilte, kann die Autobahn an den wenigen Tagen, an denen an dieser Küste Ostwind herrscht, in der Hochsaison im Juli, wenn die Schweden Urlaub haben und noch viele Turisten da sind, etwas zu hören sein. Ich vermiete jahrelang und bekam diese Beschwerde zum ersten Mal.
Die meisten Gäste schätzen die Nähe der Autobahn, weil sie somit schnell in Helsingborg, Malmö oder Göteborg sind.
In meiner Beschreibung steht, dass auf dem 1400qm grossen Grundstück zwei Häuser stehen, was den meisten Mietern aber angenehm ist, da die Kinder zusammen spielen können, man sich über bereits gemachte Ausflüge austauscht oder oder auch mal gemeinsam grillen und sich dabei auf deutsch unterhalten kann:)
Der Fernseher und der DVD gingen bei den Vormietern offenbar kaputt, ohne dass diese mir das mitgeteilt hätten, ich habe aber einen Ersatzfernseher im Haus, sodass dieser ausgetauscht werden kann.
Die Dusche wurde erst neulich eingebaut, ich hatte den Mietern empfohlen, die Türe aufzulassen, damit kein Schimmel entsteht. Dabei ist die Türe etwas aufgequollen, wird aber selbstverständlich behoben.


Contactpersoon

Mevr. M. Hornig

Mevr. M. Hornig

Zelf kwam ik hier voor het eerst toen ik tien jaar oud was. Na over de hele wereld stranden te hebben gezien, kan ik zeggen dat dit strand de "grootste afmetingen" heeft omdat het nooit druk is, zelfs niet in het hoogseizoen De nabijheid van de natuur en de vele recreatiemogelijkheden was een van de redenen waarom ik hier in 2005 permanent ben komen wonen om mijn taal- en yogaschool te runnen. Ik vind het heerlijk als de wilde konijnen door de tuin huppelen, de eekhoorns in de bomen kruipen en de herten en elanden graag langskomen:)


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 104807

Laatst bijgewerkt: 21.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/104807.htm


«STRANDVILLA 600m van 13kmZANDSTRAND» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven