Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa alex

Versilia zee Pietrasanta Lucca Toscane Italië

Max.  11   gasten
280m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 11  gasten
280m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Villa Alex is een heldere, grote, nieuwbouw, ideaal stelt een landelijk gebied tussen de stad Pietrasanta en de zachte en strand zand Marina di Pietrasanta. Het is een nieuwe single en is omgeven door grote tuin op 4 zijden met zwembad. Precious Italiaans marmer (travertijn) op de begane grond, teak hout op de eerste verdieping, met een volledig uitgeruste keuken, een aparte eetkamer kamers met uitzicht op de tuin, een veranda met uitzicht op het zwembad klaar voor uw diner al fresco en een veranda met uitzicht op de tuin. grote woonkamer met een lcd-tv en een balkon. De tuin is helemaal omheind en het is geschikt voor zowel kinderen en huisdieren (honden zijn welkom, maar gelieve te vragen alvorens). Het zwembad, 9 m lang, 1,4 m diepte is uitgerust met hydromassage. Barbecue en tuinmeubilair om te genieten van uw vakantie. 4 fietsen inbegrepen voor gasten .Electrice gate. automatisch sproeisysteem voor de tuin, maaier robots, fruit bomen in de tuin (afhankelijk van het seizoen), Wi-Fi geen limiet. gasten die een week zal blijven of zal ook één huis schoonmaken inbegrepen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Skilift 55 km

55 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 35 km pisa

35 km

Station 5 km pietrasanta

5 km

Snelweg-afrit 3 km versilia

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa, gelegen in een landelijk gebied, is bij uitstek september tussen de zachte en zandstrand van Marina di Pietrasanta en de sprankelende, prachtige, kleine stad van Pietrasanta. het huis ligt op ongeveer 1 km van het strand en 5 km van Pietrasanta, een prachtige stad met tientallen restaurants, tal van cafés en ijssalons en zeer goed bekend om zijn kunst galeries en culturele leven. In de zomer vindt u winkels 's nachts open overal in Versilia vinden. Ook het huis is zeer dicht bij Lido di Camaiore (ongeveer 1,5 kilometer) met zijn lange en mooie "walk" is aangesloten op de promenade van Viareggio voor een lange en veilige wandeling of fietstocht met tal van restaurants en winkels. Forte dei Marmi met zijn ongelooflijke luxe winkels ligt op slechts 5 km.
Als je van wandelen, de Apuaanse Alpen zijn ongeveer 30 minuten rijden. Terwijl expert fietsers zullen genieten van de route van de "Ronde van Italië" volgen op de omliggende heuvels, zal gezinnen genieten van de fietspaden in de voorkant van het strand die verbinding Viareggio aan Forte dei Marmi en daarbuiten.
Ook het huis is een goed uitgangspunt om Toscane te bezoeken. Lucca, met zijn oude stadsmuren en de middeleeuwse charme ligt op slechts 20 minuten rijden van het huis en in de zomer goed Vooral het wordt bezield door de Lucca Summer Festival in november of door Lucca Comics .Pisa en de beroemde scheve toren liggen ook heel dicht (30 min rijden) .Florence is ongeveer 1 uur rijden als 5terre ook .Het huis ligt op 5 minuten rijden van de beroemde Versilia zachte zandstrand waar uw kinderen zullen genieten van het spelen voor uren hun tijd in een veilige en schone omgeving. U kunt kiezen tussen zwemmen vestiging en het vrije strand. heb je genoeg keuze en zo veel plezier voor u en uw gezin. Badhuis hebben altijd een bar, restaurant en een zwembad en spel voor kinderen en soms hulp bieden zodat mama en papa kunnen zich vermaken of gewoon ontspannen met een zonnebad.
Dichtstbijzijnde supermarkt is ongeveer 800 meter en het is altijd open, zondag opgenomen
Night-life: in Marina di Pietrasanta u hard, cafe en vele restaurants. de dichtstbijzijnde ligt op slechts 800 meter van het huis
De villa ligt dicht bij Viareggio en de haven waar u de boot kunt huren met kapitein om uit te gaan vissen of naar ontspannende dag zeilboot om de ervaring van dolfijnen en walvisachtigen leven kijken .Op zeil club in Marina di Pietrasanta (15 min met de fiets hebben ) kunt u privé-zeillessen op kleine zeilboot, geschikt is voor uw leeftijd en niveau.
Een golfbaan ligt Alisei golfclub (9 holes), dat is minder dan 1 km ver van het huis; 15 minuten rijden van het huis heb je ook 18 holes bij Golf Club Forte dei Marmi


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 500
Aanbetaling: 50 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verwarming niet inbegrepen (met uitzondering van de eerste 50 meter gas) te betalen op de consumptie.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • viene rimborsato il 50% dell'anticipo solo se la cancellazione avviene minimo 30 giorni prima della data di arrivo

meer informatie:

de eigenaar woont heel dicht bij het pand, zodat ze is altijd blij om u te helpen om de perfecte vakantie te hebben


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Voigt J. uit Germania

5,0
5 5 5 5 5

Perfetto per noi

Abbiamo soggiornato nella casa vacanze più volte per due settimane. È perfettamente predisposto per piccoli e grandi gruppi. Le strutture sono eccellenti. Il mare e molte attrazioni sono facilmente raggiungibili. Possibilità di shopping si trovano nelle vicinanze. La piscina, la proprietà e la casa sono molto ben tenute e molto pulite. La padrona di casa è molto gentile e disponibile senza essere invadente. Poiché la proprietà è completamente recintata, è perfetta anche per gli animali domestici.

Wir waren schon mehrmals für zwei Wochen in dem Ferienhaus. Es ist perfekt für kleine und große Gruppen eingerichtet. Die Austattung ist hervorragend. Das Meer und viele Sehenswürdigkeiten sind gut zu erreichen. Einkaufsmöglichkeiten sind in der Nähe. Pool, Grundstück und Haus sind sehr gepflegt und sehr sauber. Die Vermieterin ist sehr freundlich und hilfsbereit ohne dabei aufdringlich zu sein. Da das Grundstück vollständig eingezäunt ist, ist es auch für Haustiere perfekt.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Sarti:

grazie!

Juni 2022

Bridget P. uit USA

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Absoluut geweldig

Alle negen van ons kwamen aan om twee weken te genieten in Noord-Italië. We konden niet om meer vragen van de gastheer van deze accommodatie. Het huis was schoon en alle voorzieningen werden zeer gewaardeerd. De tuinen waren privé en mooi, met het zwembad en plezier voor alle leeftijden (van 5-jarigen tot 70-jarigen). Het huis was rustig en op een ideale locatie. De gastheer was zeer ontvankelijk en goed op de hoogte van het gebied. We hebben veel gereisd en deze accommodatie was zeker een van onze favorieten. We zouden zonder twijfel weer huren. grazie!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2021

Jessica .. uit Nederland

4,8
5 5 5 4 5

Fantastisch!

Hele mooie villa! Groot, netjes en erg schoon. Complimenten aan de verhuurder. Erg lieve vrouw en wilde ons overal mee helpen.
Wij vonden het iets te ver lopen naar de restaurants. Tweede week fietsen gehuurd, zodat wij naar de omliggende dorpjes konden.
Twee hele fijne weken gehad en wij zouden deze villa zeker aanraden!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Sarti:

thank you!

Augustus 2018

Steve B. uit st5 1lx

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

de perfecte villa

een prachtige villa met geweldige faciliteiten gelegen op een rustige plek, maar dicht bij alle voorzieningen en het strand. Een fantastische, vriendelijke gastheer die zeer discreet was maar dichtbij was als dat nodig was. Zou deze villa zeker aanbevelen voor een zeer ontspannen vakantie en zullen zeker overwegen om het opnieuw te gebruiken als we terugkeren naar Italië.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2018

Claudia R. uit 34621 Frielendorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch vakantieverblijf

Een aanrader!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Sarti:

grazie! a very good review from a wonderful guest!

Juni 2018

Elena C. uit 3976 Venthône CH

5,0
5 5 5 5
Toon Italiaans

UITSTEKEND

Als je op zoek bent naar een vakantiehuis, ben je je ervan bewust dat de foto's vaak niet overeenkomen met de werkelijkheid. Daarom lees je alle informatie over de locatie, attracties, voorzieningen en dergelijke.
Ik was aangenaam verrast door de situatie die ik aantrof toen ik bij Villa A aankwam.
De gepubliceerde foto's doen geen recht aan de schoonheid van het huis en de tuin... de ruimtes zijn veel groter, het meubilair is comfortabel en smaakvol, elke kamer is voorzien van alle gemakken, de keuken is prachtig (ik zou willen dat ik dezelfde thuis had!) en niet te vergeten het gemak van een groot balkon, heerlijk tijdens de zomeravonden.
De tuin is goed onderhouden en voorzien van een zeer gewaardeerd zwembad voor jong en oud.
Bij onze aankomst vonden we een mand met groenten uit de moestuin, geweldig!
Als je daarbij de privacy, vriendelijkheid en deskundigheid van mevrouw B. voegt, is het duidelijk dat dit vakantiehuis bovenaan de lijst staat van plaatsen waar we gasten zijn geweest.
Kortom, we hebben prachtige vakanties gehad en als ik snel boek, hoop ik deze prachtige ervaring te kunnen herhalen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. A. Sarti

Mevr. A. Sarti

mijn man dit huis gebouwd persoonlijk, het verzorgen van elk detail. we zijn erg trots op dit huis en ik zorg voor mijn gasten. Ik hoop dat u mijn huis genieten als wij doen


Andere accommodaties van Mevr. A. Sarti


meer informatie

Objectnummer: 105364

Laatst bijgewerkt: 15.02.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/105364.htm


«Villa alex» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven