Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Annina

Toscaanse provincie Lucca

Max.  7   gasten
150m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 7  gasten
150m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

115 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

115 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Annina villa, omringd door het betoverende landschap van de Versilia heuvels, biedt een prachtig landschap, maar toch binnen een paar minuten lopen van het oude dorp van Camaiore.
Het huis, met 2 verdiepingen, biedt haar gasten de charme van vroeger met het comfort van vandaag, die in feite een nieuwe constructie gebouwd in de typische Toscaanse stijl. De begane grond woonkamer, keuken, 1 grote driepersoonskamer met eigen badkamer met douche, een badkamer met douche .Op de eerste verdieping: 2 slaapkamers, een slaapkamer en een badkamer voorzien van een douche en bad.
De keuken is groot en helder. Het is uitgerust met elektrische oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat (in aanvulling op de normale nodige keukengerei en serviesgoed.). De tavolointerni is ideaal voor 8 personen. De keuken is verbonden vleugel veranda, waardoor de gasten om comfortabel te dineren in de tuin of voor te bereiden op een echte pizza in een houtoven zul je daar vinden.
De woonkamer, met uitzicht op het zwembad en is ingericht met fauteuils en een bank en is uitgerust met een televisie en een dvd-speler en draadloos en communiceert rechtstreeks met de keuken
De kamer op de begane grond is zeer groot en luchtig. Het is ingericht in lichte kleuren en heeft een eigen badkamer met een douche. slaapbank voor anderhalf kan worden gebruikt als achtste bed
De begane grond is de tweede badkamer, ook met douche.
Going up een mooie trap in wit Carrara marmer komen naar de voorgrond. Hier zijn we drie kamer zuidzijde uitzicht op het zwembad en heeft een klein balkon. De kamer bergwand is klein en intiem, maar ligt op een benijdenswaardige uitzicht. De eenpersoonskamer is gezellig en comfortabel.
Zeker een van de sterke punten van het huis is een tuin om in te ontspannen in de schaduw van een eik of bij het zwembad ondergedompeld in de geur van aromatische planten.
Het zwembad meet 8 meter en is 1,4 meter diep en ideaal voor gezinnen, want het heeft een goede blootstelling aan de zon. het zwembad is uitgerust met ligstoelen en parasol en kleine tafel.
Tuin op 4 zijden met parkeerplaats voor 2 auto's heeft in vele fruitgewassen, afhankelijk van de seizoenen juichen gasten (kersen, perziken, bramen, citroen). Het eetgedeelte in de openlucht is uitgerust met een barbecue, tafel en stoelen en communiceert met de keuken en de houtgestookte oven gebied geplaatst in de veranda aan de voorkant
De houtkachel is uitgerust met alles wat je nodig hebt om pizza en brood te bereiden (pannen, gereedschap voor de oven, brandhout)
de keuken is uitgerust en functioneel, met servies schotels en accessoires zoals blender, citruspers, blender Braun, keuken schaal, broodrooster en een elektrische oven en magnetron, Italiaans koffiezetapparaat, koffiezetapparaat en een waterkoker .I Ook tafelkleden, tafelkleden en doeken de keuken.
het huis is voorzien van beddengoed en handdoeken worden wekelijks voor gasten die langer dan 1 week.
het biedt ook stofzuiger, strijkijzer en strijkplank

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 39 km Pisa

39 km

Station 11 km viareggio

11 km

Snelweg-afrit 6 km viareggio camaiore

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

het huis is gelegen aan het einde van een particuliere weg in handen van onze familie. Hier het verkeer bestaat niet! het huis is nog steeds erg dicht bij het historische centrum van Camaiore, vanuit de tuin kunt u de toren van de klokkentoren van de Romaanse parochiekerk van Badia te zien. het huis is op een heuvel, maar de weg er naar toe is geplaveid en dus ook haalbaar met sport auto zonder het risico te lopen van teleurstelling.
Camaiore ligt op 20 minuten van Lucca en 40 van Pisa. Florence is ongeveer 1 uur rijden en is nog steeds bereikbaar met de bus en de trein (deze van Viareggio). Het strand ligt op 10 minuten rijden van het huis.
Camaiore is een rustige en authentieke toeristische bestemming dat excellentie heeft gemaakt in het voedsel zijn vlaggenschip. Ook de nabijheid van de Apuaanse Alpen park maakt het ook mogelijk berg appossionati om mooie tochten te genieten, gratis of guidate-


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is all-inclusive, behalve voor de kosten van gas voor verwarming van oktober tot april

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • viene rimborsato il 50% dell'anticipo solo se la cancellazione avviene minimo 30 giorni prima della data di arrivo

meer informatie:

in de zomer en in november, de nabijheid van Lucca kunt u gemakkelijk te genieten van de Lucca Summer Festival met zijn talrijke concerten en LUCCA COMICS in november, een van de meest interessante tentoonstellingen in de Italiaanse context in de wereld van strips en cosplay


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Birgit H. uit Am Tempelhofer Berg 7a

4,8
5 4 5 5 5
Toon Italiaans

Mooie plek om te ontspannen

We zijn voor de tweede keer in het prachtige huis geweest. Het contact met mevrouw Sarti was erg snel en vriendelijk. De omgeving is prachtig en in het huis hebben we een geweldige tijd gehad met het zwembad en de tuin. We komen zeker snel terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2023

Andreas N. uit Lich

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Steeds weer!

Zeer goed onderhouden vakantiehuis op een rustige locatie nabij de stad. We zijn al meerdere keren geweest en zullen zeker terugkomen. De tuin met het grote zwembad is afgesloten (omheind) en dus ideaal voor een vakantie met een hond. De keuken heeft alles wat je nodig hebt. De televisie en wifi werken perfect. Er is ook een wasmachine aanwezig. De pizzaoven buiten wordt om de andere dag door ons opgewarmd. Eigenlijk wilden we meteen intrekken, maar Alesia wil het huis niet verkopen ?

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. A. Sarti:

It is a pleasure to welcome you and your family. And if I ll ever sell the house you will be one of the firsts on the list :)

September 2021

Michaela B. uit Ravensburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig!!! Schoon!! Ontspannend!!

We brachten hier met vijf personen een mooie en ontspannende week door. Het huis is schoon, gezellig ingericht en biedt alles wat je nodig hebt. Handdoeken en beddengoed waren in het huis aanwezig, zodat we deze dingen niet mee hoefden te nemen. De tuin is volledig omheind, wat we erg op prijs stelden met onze hond. We hebben veel ontspannen uren doorgebracht bij het zeer mooie en goed onderhouden zwembad. De locatie van het huis is rustig, we konden prima slapen en bijkomen. De ramen hebben helaas geen vliegenhorren, waardoor we een geweldige week hadden met muggen.

Camaiore is een klein plaatsje dat toch alles biedt wat je nodig hebt: cafés, winkels, kapper, apotheek, restaurants. Met de auto waren we 25 minuten onderweg naar zee met een vrij strand. Honden zijn daar ook toegestaan op het strand en in het water. De verhuurster Alessia Sarti is een zeer aardige, vriendelijke en behulpzame vrouw die het huis perfect onderhoudt.

Als we weer eens op vakantie gaan in Toscane, zouden we zonder aarzeling weer dit vakantiehuis boeken.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2018

Markus W. uit 82065 Baierbrunn

4,8
5 4 5 5
Toon Duits

Fantastische villa, perfect voor gezinnen

We verbleven twee weken in Villa Annina en komen zeker terug! De plaats zelf is perfect voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Het zwembad is groot genoeg voor hele gezinnen om zich in te vermaken, terwijl er voor de kleintjes ondiepe gedeelten zijn om in te poedelen. De buitenruimte met een bbq, een houtgestookte pizzaoven en een grote tafel is fantastisch voor lange avondfeesten, en de slaapkamers zijn modern en gezellig.

De locatie in Camaiore is ook goed - het stadscentrum ligt op slechts 10-15 minuten lopen, maar tegelijkertijd is het huis afgelegen en rustig. En Camaiore is een perfect voorbeeld waarom een vakantie in Toscane altijd geweldig is: je bent in 30 minuten op het strand, in 15 minuten in de bergen, in 35 minuten in Lucca, in 45 minuten in Pisa, in een goed uur in Florence... er is zoveel te doen en zoveel te ontdekken, maar de villa is zo gezellig en comfortabel dat thuisblijven en luie dagen in de tuin en bij het zwembad even aantrekkelijk zijn. Een aanrader!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Sarti:

grazie! and i will wait you!

Augustus 2018

Evelyn uit 90459 Nürnberg

5,0
5 5 5 5

Villa Annina

Wunderschönes Anwesen, sehr gepflegt- mit Liebe eingerichtet. Im Hintergrund die Berge und Blick auf das Tal nach Viareggio. Tolle Ausstattung. Die Vermieterin war sehr freundlich , hilfsbereit und unkompliziert und spricht perfekt Englisch. Herzlichen Dank für eine traumhaft entspannte Woche!

Augustus 2018

Heike G. uit Heike.grefkes@t-online.de

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

We houden van dit huis

Dit is de 3e keer dat we bij Alessia's verblijven en we zijn er zeker van dat het niet de laatste keer zal zijn. Net als in 2012 en 2014 was ook dit jaar de service van de gastheren uitstekend. We genieten momenteel van onze laatste avond op het prachtige terras. De pizzaoven bakte 2 x geweldige pizza's, de beschikbare barbecue werd ook gebruikt. Natuurlijk vonden de kinderen het zwembad het leukst. Het dorp Camaiore, met alles wat u nodig heeft (bakker, supermarkt, kleine winkels), ligt op ongeveer 15 minuten lopen. Het strand in Lido di Camaiore ligt op ongeveer 20 minuten rijden.
Alles in en om het huis was schoon en netjes. Bij een verblijf van 2 weken wordt het huis na een week schoongemaakt, de handdoeken en het beddengoed verschoond. Het zwembad heeft een robot die je er alleen 's avonds in hoeft te zetten en die 's nachts schoonmaakt
Wij 4 volwassenen en 3 kinderen voelden ons meteen thuis en danken Alessia voor de goede service.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. A. Sarti:

thank you. my mission is to have happy holidaymakers and I'm glad i did it successfully with you. feeling my house as yours is the first step. every season we try to imagine what could make you happier and we work to add to the property. grazie

Juli 2017

Jörg P. uit 7323 Wangs

4,8
5 4.5 5 4.5

Einfach perfekt

Schönes Haus mit allem was man braucht.
Alles in gutem Zustand.
Absolut sauber.
Sehr nette Vermieterin.
Unkomplizierte Übergabe.
Gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Sarti:

grazie! una buona valutazione per iniziare!


Contactpersoon

Mevr. A. Sarti

Mevr. A. Sarti

Ik probeer mijn gasten te helpen, zelfs in het stadium van de boeking bij voorkeur per e-mail door te reageren op hun vragen met betrekking tot het pand en de activiteiten die in Versilia kan worden uitgevoerd. Ik woon niet in de directe omgeving van het huis, maar ik probeer om behulpzaam te zijn en u als hulp in mijn vermogen. Ik hou van met name dit huis voor wat hij heeft betekend door de jaren heen voor mijn familie. Als u onze gast zal zijn dat je zult zien hoe veel liefde werd gebouwd en hoeveel passie we proberen om het meer comfortabel en mooi elk jaar te maken.


Andere accommodaties van Mevr. A. Sarti


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 95207

Laatst bijgewerkt: 10.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/95207.htm


«Villa Annina» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven