Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Mendoza

Costa Brava, Catalonië, Lloret de Mar, Tossa de Mar

Max.  6   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Welkom bij Casa Mendoza!
Uw vakantie begint hier. Een paar stappen onder het straatniveau is uw geheel vrijstaande vakantiehuis. Alles op een verdieping, een zeldzaamheid in deze regio met een helling. Maar juist deze helling kan de prachtige, absoluut vrij panoramisch uitzicht over de groene heuvels, Cala Canyelles en natuurlijk de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee.

Hoofdgebouw (4 personen)
De 2014 gebouwde villa is volledig nieuw en modern en biedt plaats aan maximaal zeven personen (met gastenverblijf). Het liggen van elkaar gescheiden in het hoofdgebouw twee kamers zijn comfortabel ingericht. In de slaapkamer Masters ochtend wordt u gewekt door de opwarming stralen van de zon door de dag en laat de ogen dwalen over de azuurblauwe zee. Beide slaapkamers zijn comfortabel ingericht en bieden voldoende opslagruimte voor uw kleding en koffers. De badkamer in het hoofdhuis gelegen tussen de twee kamers, waardoor een ruimtelijke scheiding van elkaar. Ideaal voor gezinnen met kinderen of vakantie met vrienden en familie. In de badkamer heeft een walk-in douche, een grote wastafel met onderkast, een ingebouwde kast, een elektrische handdoek warmer, toilet, bidet en vloerverwarming.
Van modern woon- en eetkamer, kunt u niet alleen genieten van het panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, maar ook het uitzicht op het zwembad en hot tub. Kook samen dagverse Spaanse delicatessen in de volledig uitgeruste keuken en laat later alles van de vaatwasser in vrede. Een grote Amerikaanse koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor eten en drinken. Dit is in een aparte ruimte naast de keuken waar de wasmachine heeft zijn plaats.
Vanaf de bank, kunt u gemakkelijk volgen de Duitse en internationale tv-programma of overwegen een zelf ontstoken vuur. Gedurende het hoofdgebouw en het pension is gratis WiFi beschikbaar en u kunt delen van uw vakantie ervaringen met de geliefden thuis onmiddellijk. De airconditioning zorgt ervoor dat de villa zelfs op warme dagen met aangename temperaturen.

Gästehaus (tot 3)
Een speciale traktatie is het 's nachts in een pension van Casa Mendoza. Hier een voormalige wijnkelder (Bodega) werd omgezet in een pension. Vanwege het speciale ontwerp, de zomerse temperaturen zijn aangenaam koel. Het pension heeft een eigen sleutel en is ruimtelijk gescheiden van het hoofdgebouw, maar is nog steeds pal naast het. Eigen klein terras buiten het pension biedt meer privacy. Ideaal voor vakantie met vrienden of familieleden. Van daaruit heb je een prachtig uitzicht van een oude olijfboom, het zwembad en het panoramische uitzicht op de zee. In aanvulling op de grote Franse tweepersoonsbed, kan een slaapbank met een derde persoon slapen in het pension. De open badkamer is geïntegreerd in de slaapkamer en is gescheiden door een muur. Nogmaals, de badkamer met een douche, een grote wastafel met onderkast en een toilet voorzien. In een dressoir en een walk-in closet, kunt u uw spullen op te slaan. Natuurlijk, het pension heeft een eigen tv, een ventilator aan het plafond, Wi-Fi, een kleine koelkast en een Senseo-koffiezetapparaat. Wat is er mooier dan om de ochtend beginnen op uw eigen terras met een vers kopje koffie?

terras
Vanaf het terras met ononderbroken uitzicht op de zee en de omliggende groene heuvels. Gewoon fantastisch. Zonnebaden op het strand stoelen, een paar baantjes zwemmen in uw prive infinity pool, of ontspannen op het ondiepe entree stappen. Het uitzicht vanaf de rand van het zwembad met uitzicht op de azuurblauwe zee biedt de perfecte foto's te maken is. Neem maar een koele verfrissing benedenverdieping Jacuzzi om jezelf en ontspannen in de rustgevende warm water. Luxe Pure Life!
Het terras is gemakkelijk bereikbaar vanaf de woon-eetkamer en voer de hoofdingang. In de zomer kunt u ontbijten met maximaal acht mensen die er aan de grote tafel en te genieten van de zonnestralen. Tot aan het begin van de avond in de zon schijnt op het betegelde terras. Hier kunt u genieten van de laatste stralen van de comfortabele lounge meubelen in het poolhouse. Op het terras is er ook een gas grill, gebruik dit voor gezellige barbecues en de dag afsluiten. Op comfortabele lounge stoelen, kunt u de perfecte vakantie tan te bereiken. Onder het zwembad niveau zijn nog twee kleinere vliegtuigen, ze kunnen worden bereikt door een trap met leuningen. De betegelde eerste niveau heeft meer ruimte om te zonnen of een boek in alle rust te lezen. Op het tweede niveau is er een beplant met citrusbomen oppervlak.
Licentie- of registratienummer: HUTG-023916

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 35 km Girona/ Barcelona 90km

35 km

Station 15 km Blanes

15 km

Snelweg-afrit 20 km AP7

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Uw vakantiehuis Casa Mendoza is idyllisch gelegen in de beboste heuvels tussen Lloret de Mar en Tossa de Mar, weg van de drukte van de stad. Het centrum van Lloret de Mar ligt op ongeveer 10 minuten rijden met de auto. Hier kunt u winkelen, ontdek de traditionele restaurants in de avond naar het nachtleven en nog veel meer beleven. De badplaats Tossa de Mar ligt ten noorden en kan in ongeveer 15 minuten met de auto te bereiken. Het resort is beroemd om zijn middeleeuwse burcht, waaronder historische oude stad. Wandel langs de promenade naar de overblijfselen van de voormalige piraat bolwerk. Slechts enkele minuten van Casa Mendoza afstand ligt het strand van Canyelles. Daar kunt u een duik in de golven en de ervaring van de kristalheldere Middellandse Zee op zijn best.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 12 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting voor de bevolking 14-65 jaar max oud. 7 dagen

te boeken:

Linnen 12,00 € / persoon
Handdoek 7,00 € / persoon
Cot 40,00 €
Zwembad verwarming € 150,00 / week (niet noodzakelijk in hoogseizoen)
Voor een verblijf van twee weken extra Shine mogelijk 100,00 €

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Kündigt der Mieter den Vertrag vorzeitig, ohne einen geeigneten Nachmieter zu benennen, der diesen Vertrag zu denselben Bedingungen erfüllt, werden folgende Kosten erstattet. - bis 60Tage vor Mietbeginn: 100 % , - bis 30 Tage vor Mietbeginn: 50 % - später als 30 Tage vor Mietbeginn: 0 % Die Stornierung muss schriftlich erfolgen, maßgebend ist der Zeitpunkt der Zustellung. Bricht der Mieter den Aufenthalt vorzeitig ab, ist der gesamte Mietpreis zu entrichten. Wir empfehlen eine Reiserücktrittv

meer informatie:

Helaas zijn groepen jongeren zijn niet toegestaan ​​in deze accommodatie in de leeftijdsgroep tot 25 jaar.

Registratienummer:

In het pension is nog steeds een pull-out bed is alleen geschikt voor een kind.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-03-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Michael K. uit Unna

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wonderful dagen in het Casa Mendoza

We hebben heerlijke vakantiedagen doorgebracht in Casa Mendoza. Een geweldig huis met zeer goede faciliteiten. Alles is smaakvol ingericht met veel details en zeer schoon. De hele afhandeling, van het eerste verzoek tot de begeleiding ter plaatse, is zeer professioneel georganiseerd.
We komen graag terug en kunnen Casa Mendoza zonder enige beperking aanbevelen.

Juli 2023

M B. uit Boskoop NL

5,0
5 5 5 5 5

Fantastisch!

Wat een huis, wat een uitzicht, alles erop en eraan, airco in het huis en in het bijhuis, mooie veranda bij het zwembad met boxen voor een lekker muziekje op de achtergrond en een heerlijke jacuzzi. Het huis en terrein is zeer schoon en het contact met de eigenaren was top. Niets dan lof!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2022

Nicholas G. uit Prescot

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2022

Marco N. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5 5

Erholung pur

Wir achten bei unseren Reisen schon sehr auf komfortable Unterkünfte, aber dieses Ferienhaus hat all unsere Vorstellungen übertroffen. Im Haus fehlte es an Nichts, ob in der Küche, im Bad, in Schlafzimmern, auf der Terasse oder am Pool. Ein einziges Manko für uns, waren die niedrigen Betten und weichen Matratzen, was aber sicherlich Ansichtssache ist.
Der Ausblick auf das Tal und das Meer ist einfach nur atemberaubend. Der Infinity-Pool und Whirpool rundeten den Luxus ab.
Es wehte öfters eine leichte Brise, welche die Temperaturen aber eher angenehm machten.
Das Haus ist perfekt für Familien mit älteren Kindern oder befreundete Paare. Das separate Gästehaus ist dafür ideal. Wir empfehlen für einen Urlaub unbedingt ein Auto, da das Haus auf einem Berg liegt und ca. 5 km von Lloret de Mar und nächsten Einkaufsmöglichkeiten entfernt ist. Die doch etwas steileren Straßen erschweren das Fahrradfahren eher.
Eine besonderer Dank geht die Verwalter, Yvonne und Thomas, die immer erreichbar waren und uns jederzeit hilfreich zur Seite standen. Problemchen wurde durch die beiden schnell gelöst.
Wir können dieses Ferienhaus zu 100 % weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie S. Müller:

Liebe Familie N,
es freut uns sehr, dass Sie sich bei uns so wohlgefühlt haben. Yvonne, Thomas und wir haben Sie als sehr angenehmene Gäste empfunden und würden Sie gerne wieder bei uns begrüßen dürfen.
Bis dahin wünschen wir Ihnen eine angenehme Zeit und bleiben Sie gesund.
LG Familien Müller und Faber

Juli 2019

Torsten K. uit 47546 Kalkar

5,0
5 5 5 5

6 von 5 Sternen

Einfach toll. Wir waren eine Woche in diesem perfekten Ferienhaus und haben es sehr genossen. Pool,Jacuzzi, Einrichtung, Lage und traumhafte Aussicht sind nur einige Punkte, für die es sich lohnt wieder zu kommen. Vermieter und Hausverwaltung waren sehr nett und hilfsbereit und wir möchten uns hiermit für eine wundervolle Woche bedanken.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Familie S. Müller:

Freut uns sehr, dass Sie sich bei uns wohlgefühlt haben. Das Lob geben wir sehr gerne zurück. Die perfekten Gäste. Wir würden uns freuen Sie wieder bei uns begrüßen Sie können. Vielleicht bis bald
LG Familien Müller und Faber

Juni 2018

Thomas B. uit 28307 Bremen

5,0
5 5 5 5

Casa Mendoza fantastico

Wir haben uns total wohl gefühlt....es gibt einfach nix zu meckern.
Traumhafte Lage , wunderschöne Aussicht, luxuriöse Ausstattung...perfekt !
Die Hausverwalter Yvonne und Thomas haben uns in jeder Hinsicht super betreut, vielen Dank dafür.
Wir danken der Familie Müller , das wir in diesem tollen Haus unseren Urlaub verbringen durften.
Wir kommen gerne wieder !

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Oktober 2017

Brigita K. uit 50935 Köln

5,0
5 5 5 5

Tolle Villa mit grandiosem Blick

Nach so einem Ferienhaus haben wir lange gesucht. Der Blick ist der Hammer. Fast alle Räume haben Meerblick, und was für einen! Aus einem Schlafzimmer, dem Wohnzimmer und der offenen Küche mit dem vorgelagerten Essbereich schaut man über die Terrasse hinweg hinunter aufs Meer. Ein absoluter Knüller aber ist der Pool – bzw. besser gesagt – die große Terrasse mit dem Schwimmbad und dem Jacuzzi. Aus beiden Pools schaut man über das Tal und die Costa Brava hinweg aufs Meer.
Vor allem Abends ist die Pool-Terrasse vor dem Haus unbeschreiblich schön. Die Pools lassen sich mit Unterwasserlampen in allen möglichen Farben beleuchten.
Unglaublich schön ist auch die kleine, offene Hütte am Kopf des Pools mit ihren Loungemöbeln. An heißen Tagen kann man dort wunderbar im Schatten sitzen, abends scheint die untergehende Sonne genau hinein, so dass man die letzten Sonnenstrahlen genießen kann.
Für uns ist die Terrasse und der Blick für eine Ferienvilla im Süden immer das Wichtigste. Und da gibt es in diesem Ferienhaus wirklich nichts zu meckern. Das gilt übrigens auch für das Innere der Villa. Da merkt man gleich, dass die Besitzer dieses Ferienhaus für sich selbst eingerichtet haben und viele Monate im Jahr selbst dort leben. Die Küche war besser ausgestattet als unsere zu Hause und auch die Möbel haben nichts mit den manchmal zusammengewürftelten Einrichtungen in Ferienhäusern zu tun. Alles war praktisch neu und top gepflegt.
Ganz toll ist auch das Extra-Häuschen, das die Besitzer Bodega nennen. Es ist wie ein kleines Appartement mit Doppelbett, Duschbad, eigenem Fernseher , Kühlschrank, Kaffeemaschine und einem kleinen begehbaren Kleiderschrank. Dieses Extra-Häuschen ist perfekt, wenn man mit befreundeten Paaren oder älteren Kindern dort Urlaub macht. So hat jeder viel Platz und Privatsphäre.
Sehr zu empfehlen und wir kommen auf jeden Fall wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Mei 2017

Libuse P. uit 67922 Lipuvka, Ceska Republika

5,0
5 5 5 5

Nejlepší dovolená , kterou jsem kdy měla.

Dovolenou, kterou jsem prožila s rodinou, tak rychle nezapomenu. Co se týče vybavení vily a její okolí včetně bazénu a vířivky , luxus jaký si jen člověk může představit. Fantastické restaurace s výborným jídlem, nejen španělské speciality, ale i jiné. Na příklad nedaleko Lloret de mar , Tossa de mar - super restaurace. Ve vile vybavení kuchyně vč. všech potřebných přístrojů . Televize , připojení k Internetu a pod. Kontakt na správce , který je ochoten pomoct v jakékoliv situaci, byl perfektní. Servis čištění bazénu, který je čištěn 2x týdne ,super .Vila shledána v naprosté čistotě, dostatek ručníků, vybavení veškerého nádobí (hrnce, porcelán, sklenice , příbory a pod.) , dostatek lehátek na terase , prostě všechno na prosto dokonalé. Mohu každému i náročným klientům jen doporučit. V každém případě mám zájem takovou dovolenou opakovat.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2017

Kathi uit 51105

5,0
5 5 5 5

Perfekter Urlaub in Luxusvilla!

Das Haus ist super schön und stilvoll eingerichtet. Man spürt richtig die Liebe zum Detail in der geschmackvollen Einrichtung. Das Haus ist schon morgens in der Sonne und ich habe es besonders genossen, genau dann ein paar Runden im warmen Pool zu schwimmen. Dazu ein Glas frisch gepresster Orangensaft - der perfekte Start in den Tag! Das Grundstück ist schön bepflanzt und durch die 3 Terrassen findet man auch bei großen Gruppe immer einen Rückzugsort zum entspannen. Die Kommunikation mit den Vermietern hat auch super geklappt. Es waren tolle 2 Wochen und ich werde mit meiner Familie sicherlich nochmal wiederkommen.

¡hasta luego!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Sylvie G. uit 53639 Königswinter

5,0
5 5 5 5

Ein Traumurlaub an einem Traumort

Die Wirklichkeit entspricht den Fotos und der Beschreibung. Die Aussicht ist traumhaft, vor allem wenn man sie vom Jakusi aus genießt. Der pure Luxus! Das Haus ist absolut sauber und sehr geschmackvoll und liebevoll eingerichtet, die Ausstattung in der Küche lässt keine Wünsche offen. Das einzige kleine Manko dieser Traumlage ist, dass man tatsächlich für jede Besorgung ins Auto steigen muss. Wen das nicht stört, der wird einen Urlaub in einer traumhaften Umgebung genießen können. Ich werde jedenfalls gerne wieder kommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Familie S. Müller

Familie S. Müller

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 113304

Laatst bijgewerkt: 05.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/113304.htm


«Casa Mendoza» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven