Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Jorge **** gastenverblijf

Tenerife Noord

Max.  4   gasten
67m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
67m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Die op zoek naar rust en stilte, natuur houdt om een ​​adembenemend uitzicht te genieten van de zee weet waar is in Los Angeles. De villa ligt op 200 meter boven de zee op de groene noordkust van Tenerife in El Sauzal - een van de mooiste dorpen in deze regio. Bij het ontbijt in de zon op het ruime terras biedt een onvergetelijk uitzicht op de langgerekte Atlantische kusten, de groene vallei van Orotava en de Teide biedt. Van daar naar de zon te volgen, is een bijzondere ervaring. Bij mooi weer zelfs het eiland La Palma aan de horizon verschijnt. Bij Villa Jorge is een mooi pension appartement met twee slaapkamers, smaakvol en nuttig ingericht. Het appartement heeft een aparte ingang, zodat je leeft ongestoord in de dag kö het perceel is er een zwembad van 10 x 4m kan worden gebruikt op elk moment.
Een geïntegreerde groene oase, Orchard biedt ook de mogelijkheid om je ziel te laten en zo geweldig om te gebruiken op fruit zoals avocado's, bananen te zijn. De metropool van Puerto de la Cruz is gemakkelijk te bereiken in 10 minuten. Het biedt onbeperkte mogelijkheden: stranden, entertainment, winkelen en Inselköstlichkeiten.
De villa zelf is gelegen in een straat met eenrichtingsverkeer in een rustige villa-gebied.
Wij delen de beschikbaarheid op aanvraag met je mee.
Leisure :: In Tacoronte (ongeveer 5 km) is er een prachtige golfbaan, (2 golfbanen in de buurt. In Puerto dl Cruz is het mogelijk om fietsen te huren of een boek wandelingen of excursies. De stranden van Puerto en Bollullu kan worden bereikt in ongeveer 18 min. als de steden van Puerto de la Cruz en La Orotava. het eiland is ideaal om te wandelen, en 2000m van fietsers en hardlopers hoogte training kan uitvoeren. Er zijn ook langs de kust mooie wandelpaden die kunt u typisch Spaanse dorpjes te bereiken.
Lucht / leven op het eiland: Het klimaat wordt gecompenseerd door het hele jaar. Dat is waarom ze Tenerife het 'Eiland van de Eeuwige Lente' noemen. In de winter de temperatuur zelden onder de 20 graden en in de zomer ze stijgen tot ongeveer 30 graden. Zelfs 30 graden voelt hier door de delicate peper zeer geruststellend is. U kunt het hele jaar door in de zee zwemmen.
In de plaatsen die het hele jaar door kleurrijke leven en de drukte. Lokale bevolking en toeristen mengen in de winkelstraten, de promenades en in de cafés en restaurants. Het is een zeer vriendelijke vergadering.
Licentie- of registratienummer: A-38-4-0008607

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 80 km TF Süd

80 km

Snelweg-afrit 4 km El Sauzal 21

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa is Jorge min na ongeveer het 45e U rijdt op de snelweg TF-5 noorden van de luchthaven Zuid Tenerife (80 km) van North Airport al 15 min. binnen handbereik.

De villa is gelegen in het idyllische urbanisatie Los Angeles (Angels) in een straat met eenrichtingsverkeer in een goed onderhouden, luxe en zeer rustige woonwijk.
Te voet in ongeveer 20 minuten. net achter de villa hoog boven de prachtige Parque de los Lavaderos bereikt u de belangrijkste El Sauzal waar u al uw boodschappen kunt doen. Met de auto is het ongeveer 2 km.
Ook ontmoet je daar op reitzende- primitieve Local. Zelfs de gasten uit het zuiden komen naar het restaurant El Sauzal te bezoeken om daar.
In slechts korte afstanden, heb je de mogelijkheid om boerenmarkten groenten en fruit bij de beroemde aardappelen te kopen.
Zeer dicht ook de NIEUWE wordt toegepast COSTA Park El SAUZAL.
min al in u kunt bereiken Puerto de la Cruz en op enkele minuten in de 30e Santa Cruz. Het hotel is gelegen in een rustige urbanisatie hieronder El Sauzal. De dichtstbijzijnde winkels en restaurants bevinden zich op een afstand van ongeveer 5 minuten. El Sauzal is prachtig gelegen en wordt beschouwd als een van de veiligste zonnevlekken van het noorden van Tenerife.

LOS ANGELES 'het bijzondere woonwijk (woonwijk) El Sauzal "één omwille van zijn unieke panorama en de overvloedige zonneschijn en haar uiterst milde klimaat van de beste woonadressen van het eiland. Beroemd zijn zijn bloemen en tuinen, de kliffen, evenals de typische gastronomie van de restaurants en bodega's. Dateert uit de 16e-eeuwse kerk van San Pedro Apostol, en de pre-Spaanse cultuur van de plaats met zijn unieke omgeving en de wereld-klasse wijnregio geven het gebied zijn speciaal tintje en maak El Sauzal een begeerde huis.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs per nacht € 70,00 / € 80,00 is voor 2 personen, elke extra persoon + 20,00 €
Het schoonmaken van het appartement met een extra dag huur.
Voor de release van INTERNET rekenen wij 10,00 € per verblijf Week
Beddengoed en handdoeken en badlakens zijn inbegrepen.
Kinderen van 13 jaar en ouder zijn welkom.

Annuleringsvoorwaarden:

  • 49 days before arrival: 30% of the rental price up to 35 days before arrival: 40% of the rental price until 21 days before arrival: 60% of the rental price up to 14 days before arrival: 90% of the rental price otherwise (later than 14 days before arrival) 100% of the Mietpreiises.

meer informatie:

Als u wilt, zullen wij u ophalen op het vliegveld en brengen u gelukkig zijn zonder stress op de vertrek terug naar het vliegveld.
Hun huurauto te maken dan voor de gewenste tijd in de villa in ontvangst.

Als u wilt dat u geschiedt onze huishoudster gelukkig fürSie de eerste aankoop,
zodat u in alle rust en comfort Frühsücken kan hetzelfde op de eerste vakantie dag.
Een interim we zijn blij om dit te doen voor een kleine vergoeding.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2017

Lukas L. uit Oberndorf am Lech

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantiewoning op de beste locatie

We verbleven 10 dagen in het appartement Villa Jorge tijdens de kerstdagen en voelden ons helemaal thuis. De flat is goed uitgerust en heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannende vakantie. Vooral het zwembad en het adembenemende uitzicht vanaf het uitnodigende terras op de open zee en de Teide zijn een droom, vooral in de ochtend- en avonduren. De hoofdstad en de studentenstad Tenerife liggen op slechts enkele minuten rijden van het vakantiehuis en ook de rest van het eiland kan gemakkelijk worden verkend vanuit El Sauzal. Vooral de vis- en weekmarkten nodigen uit tot een wandeling om vervolgens 's avonds met een glas wijn de dag door te nemen. Wij hebben een rondom geslaagde vakantie gehad en een hele fijne kerst in een top vakantiewoning die alleen maar van harte kan worden aanbevolen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. U. Team Appartement Ursula

Mevr. U. Team Appartement Ursula

Ik heb genomen over het huis van onze ouders. De belangrijkste reden hiervoor was het absoluut fantastische locatie. Want als we waren op reis met onze ouders op het eiland, waren we thuiskomen toen, in onze villa Jorge, helemaal blij en vol vertrouwen "hier is het mooiste" Na een aantal restauratie acties die ik hebt nu een klein juweeltje, waar ik erg trots op. Ze worden begeleid spreekt van een Duitse beheerder die graag geven u een aantal tips voor een aangenaam verblijf.


Andere accommodaties van Mevr. U. Team Appartement Ursula


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 113745

Laatst bijgewerkt: 28.02.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/113745.htm


«Villa Jorge **** gastenverblijf» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven