Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Finca Paraiso del Norte

Tenerife - Noord Socorro- gewoon prachtig - Geniet van uw vakantie aan zee

Max.  3   gasten
170m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
170m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online



Beschrijving

Verwen uzelf met een beetje luxe in een van de mooiste vakantie finca in het noorden van Tenerife. De Meeresgeflüster zal inspireren, niet alleen door zijn uitzonderlijke ligging, maar ook door zijn perfecte faciliteiten en vrijgevigheid. Wij denken dat als er een vakantieparadijs in Tenerife, dan is hier: Finca Paraiso del Norte.

Het huis heeft een vloeroppervlak van ongeveer 170 vierkante meter, het terras aan de voorzijde van de woonkamer is ongeveer 80 vierkante meter, de patio (binnenplaats) ongeveer 30 vierkante meter, tuin met zwembad ongeveer 400 vierkante meter en het hele perceel ongeveer 700 vierkante meter. Tuin en terras zijn overwegend afgelegen. Daarnaast is er een klein, ongeveer 100 meter lang pad leidt aan de rand van zijn eigen bananenplantage naar een afgelegen, ook beschutte terras, ongeveer 20 meter boven de zee.

De woonkamer is op een niveau. De woonkamer met aparte eethoek is ongeveer 55 vierkante meter. Er zijn twee comfortabele lederen fauteuils, een open haard, een flatscreen met satelliet-antenne naar Duits, Spaans en andere televisie- en radioprogramma's te ontvangen. De eettafel heeft vier stoelen.
Vanuit deze keuken niet alleen de ambitieuze amateur-kok dromen. Het is - in overeenstemming met de hoge standaard van het huis - is alles aanwezig: vaatwasser, oven, magnetron, elektrische grill, koelkast / vriezer met ijs dispenser, koffiezetapparaat, broodrooster, en nog veel meer. In een aparte ruimte, een wasmachine, droger, strijkplank en strijkijzer.

De slaapkamer is ruim en heeft een tweepersoonsbed in de afmeting 180 x 200 cm en een televisie met DVD. Tegen deze slaapkamer is de walk-in closet of de kleedkamer. De kleinere slaapkamer heeft een eenpersoonsbed (90 x 190), kan goed slapen waarin zowel een kind en een volwassene. Comfort matrassen zorgen voor een goede nachtrust.
De badkamer heeft een bad, een douche, een dubbele wastafel, bidet en toilet. Er is een föhn. Daarnaast is er een gastentoilet.

Beddengoed, servies, handdoeken en badlakens zijn er in overvloed. De "Paraiso del Norte" is een Niet rokers huis. Natuurlijk, roken is mogelijk buiten het huis. Als het nodig is echt, zelfs op koelere winternachten om het huis te verwarmen, de twee slaapkamers, de badkamer en de gang met marmeren-radiatoren zijn voorzien van verwarming, bieden een hoge verwarming comfort. Daarnaast kan de woonkamer worden verwarmd door de open haard.
Het terrein is goed onderhouden en ruim. De grootte van het zwembad is moeilijk te beschrijven vanwege zijn vorm; Hij is ongeveer 11 x 5 m hoog en tot m diep. Ligstoelen en parasols rond het zwembad.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Afstanden:

naar het strand van El Socorro en restaurant 'Casa Julio': 2 minuten
Supermarkt en andere restaurants: ongeveer 2 km
South Airport: ongeveer 60 minuten
North Airport: ongeveer 25 minuten
Puerto de la Cruz: 10-15 minuten
San Juan de la Rambla: ongeveer 2 km
Nieuwe golfbaan Buena Vista: ongeveer 20 minuten
Tussen Puerto de la Cruz en San Juan de la Rambla, een kustweg, die kan concurreren met vrijwel elke kustweg leidt de wereld: weelderige groene bananenplantages tegen de blauwe oceaan, en in het midden romantische en statige villa's. Een dergelijk object, zoals we hier huren, moet je ver te zoeken vandaag: een droom locatie en exclusief ingerichte.
En de locatie is uniek: direct aan zee, over de hele groene natuur. Met een al even uniek uitzicht op de oceaan, je kijkt naar de kust richting Puerto de la Cruz of in de avond, de lichten op het naburige eiland La Palma. storen geen verkeerslawaai of vreemde blikken, hoort u alleen het geluid van de zee. Vanuit de romantische zonsondergangen, willen we niet nog meer te schrijven op dit punt. Dit moet je ervaren !!!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs van de luxe vakantie huis is per dag:

- = € 140 voor 2 personen
- = € 160 voor 2 personen

- = € 160 voor 3 personen
- = € 180 voor 3 personen

In de hierboven genoemde dagelijkse prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, handdoeken, beddengoed en. internettoegang, een kinderbedje voor kinderen tot 2 jaar en een kinderstoel: gratis zijn.

De opdrachten zijn niet altijd up-to-date, neem dan contact met ons op. Dank je wel.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

meer informatie:

Tenerife is het grootste van de Canarische Eilanden en heeft door de vulkaan Mount Teide (3718m), de hoogste berg van Spanje. Volgens veelzijdig, presenteerde het landschap waarin we alle niveaus van de vegetatie volledig ontwikkeld. Het milde klimaat en de diversiteit van de natuur maken het eiland tot een paradijs voor wandelaars.

Ver weg van het toerisme openbaren zich te voet fascinerende landschappen tussen woestijnen en dichte bossen. Natuurlijke schoonheid, omdat het in zo'n verscheidenheid aan goed op geen enkele andere eiland te bieden. De botanische rijkdom van Tenerife is het moeilijk om te zoeken naar de bezoeker. Op de Canarische eilanden zijn er ongeveer 2200 wilde planten en 800 gewas en sierplanten.

eneriffa biedt duikers en Schnochlern een unieke kans in Afrikaanse wateren om te duiken onder Europese omstandigheden en bij de rest van de dag door te brengen in Spaanse sfeer.

De vulkanische oorsprong van het eiland maakt, natuurlijk onder water merkbaar, de wilde, ruige lava landschap en de grote overvloed aan vis van de Atlantische Oceaan te maken, altijd een onvergetelijke duiken mogelijk.

Het onderwater landschap is zeer gevarieerd en verandert met steile wanden, overhangen, grotten en zanderige gebieden.

De riffen op een diepte van 35-40 meter, worden bewoond door murenen, anemonen, zee fans, tandbaarzen en roggen.

De combinatie van de ervaring van de natuur, sportieve lichaamsbeweging en rest is waarschijnlijk de reden dat golf wordt steeds populairder.

Aangename temperaturen, kunnen spelers kiezen in Tenerife die voldoen aan de uiteenlopende wensen van de zeven golfbanen. Daarnaast heb je de golfbanen van prachtig uitzicht op de bergen van het eiland en natuurlijk de Atlantische Oceaan.

De prachtig en individueel ontworpen cursussen zijn meestal in het zuiden. Maar golfers die de voorkeur geven het groene noorden van Tenerife moet natuurlijk niet zonder hun sport. Alle golfbanen op Tenerife magie door de lokale flora en fauna een Canarisch flair en worden beschouwd als goed worden gehandhaafd.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.3 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.3 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2020

Patricia M. uit Lambsheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ons vakantieparadijs

Al 9 jaar brengen wij onze vakantie door in Finca paraiso del norte, voor ons zegt de naam alles. Vooral in dit speciale jaar hadden we weer een prachtige tijd .

Ook dit jaar was de finca in topconditie. Het zwembad en de badkamer waren nieuw en mooi ontworpen.
Wij willen in het bijzonder de zeer vriendelijke en bijzondere zorg van de gastmanager bedanken en benadrukken. Hij is echt de goede ziel van het landgoed.

Veel dank ook aan de familie Scharnitzky voor de altijd vriendelijke en snelle antwoorden op onze vragen en zorgen.

We kijken nu al uit naar volgend jaar Patricia & Jochen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2019

Sandra uit Büdelsdorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Deze finca wordt terecht het paradijs van het noorden genoemd. De inrichting, de afgelegen ligging, het terras, het uitzicht op zee en het zwembad.... dromerig. Het heeft echt alles wat je nodig hebt voor een ontspannende vakantie. Het enige waar ik persoonlijk niet van hield waren de zeer harde matrassen, maar iedereen ziet dat anders. Wij zouden deze finca zeker weer boeken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

Jürgen S. uit Groß-Bieberau

3,8
3 4 5 3
Toon Duits

Huis met potentieel

Het huis maakt indruk met zijn prachtige tuin. U kunt het handschrift van de eigenaar hier zien. De kamerindeling is even wennen vanwege een lange gang, maar dit is geen enkel probleem. Het ligt in het noorden van Tenerife, dus niet aan de zonnige kant. Het zwembad is niet verwarmd, we hebben het in 14 dagen nooit gebruikt. Het was gewoon te koel in mei.
Het meubilair was zeker eens van hoge kwaliteit. De keuken is een beetje versleten. Tijdens ons verblijf werkte de grote koelkast niet. De zeer vriendelijke en behulpzame huismanager gaf ons een kleine koelkast als vervanging. De apparatuur in de keuken laat veel te wensen over. De waterleiding lijkt erg dun, in ieder geval loopt hij in delen slecht uit. Er is een gebrek aan mogelijkheden om dingen op te hangen in het hele huis. Er is geen kapstok. Noch in de badkamer, noch in het toilet zijn er haken voor handdoeken. De matrassen zijn extreem hard. We hielpen onszelf door de dunne kussens van de terrasstoelen erop te leggen.
De internetverbinding is extreem traag
Al met al een mooie woning, maar ofwel de beheerder ofwel de eigenaar zou hier een weekend moeten doorbrengen, dan zou hij merken waar het aan schort.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

meer informatie

Objectnummer: 4457

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 19 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4457.htm


«Vakantiehuis Finca Paraiso del Norte» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven