Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

85.71% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

85.71% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

het huis

Geweldige faciliteiten op een centrale locatie in Orihuela Costa, in de buurt van Torrevieja. Het huis heeft 3 slaapkamers en babyreisbedje, Slaapkamer 1 met een tweepersoonsbed, een balkon, slaapkamer 2 met twee eenpersoonsbedden, boven slaapkamer 3 met een tweepersoonsbed en een groot balkon, wasmachine, strijkijzer en strijkplank, een woonkamer met eetgedeelte, airconditioning, HD satelliet-tv in het Duits en Engels, stereo, dvd-speler en gratis Wi-Fi, een aparte keuken met magnetron, koelkast met vriezer, vaatwasser, oven, fornuis, waterkoker, eierkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, 1 badkamer met ligbad, 1 badkamer met douche, terras met tuinmeubilair, ligbedden, parasol, terras met luifel. Handdoeken, theedoeken en beddengoed zijn aanwezig.
Het huis beschikt over airconditioning, een draadloze !!! Geen extra kosten !!!!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 1 km

1 km

Luchthaven 60 km Alicante

60 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen in de populaire wijk van Orihuela Costa, Playa Flamenca, niet ver van de zee, misschien 20 minuten lopen. Restaurants en winkels in de buurt. Lidl en andere supermarkten, Punta Prima met restaurants en winkels, zaterdag markt en Zenia Boulevard, op loopafstand.
Orihuela Costa, Playa Flamenca is omgeven door een uitnodigende stranden waar u kunt ontspannen of kan de bananenboot gebruiken veel plezier, het huren van waterfietsen of zwemmen en snorkelen. Om te winkelen, de zaterdag markt en het winkelcentrum Zenia Boulevard biedt waar er vele restaurants. Het biedt naast winkelen en leuk voor kinderen, een casino continue entertainment, waaronder shows en live muziek. Torrevieja ligt op slechts 10 minuten zijn de moeite waard. Wandelingen op de promenade, kleine all-season carnaval, goede restaurants, uitgaansgelegenheden, tentoonstellingen, Marina Salinas met veel restaurants en bars, vele sportfaciliteiten in de Marina International, zoals surfen, zeilen, duiken, enz.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Voor strand toeristen en watersporters zo melodieus namen zoals Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig en Dehesa de Campoamor uitstrekken langs de 16 km lange Middellandse Zee kust van Orihuela Costa. Toeristen en bewoners kunnen echt ontspannen in woongebieden met veelbelovende namen als Blue Lagoon, La Florida, Villamartin en Playa Palmeras. Maar voor de excursie toeristen en activisten het achterland biedt een schat aan operationele mogelijkheden. Hier vindt de golfer zijn groene paradijs van wandelaars op een rustige, idyllisch berglandschap en kunstliefhebbers fotografische blootstelling materiaal dozijn.
De kuststreek heeft prachtige zandstranden van de hoogste kwaliteit. Ingebed in de rotsachtige klippen kust baaien geopend met kristalhelder water, waarbij het blazen van de blauwe vlaggen voor de schoonste stranden van Europa. In de twee jachthavens, de kleurrijke vlaggen van alle landen blazen de schone, jachten en motorboten. Watersporten zoals zeilen en vissen trips kan ook de veeleisende vakantieganger te houden verveling.

Golf sportfaciliteiten:
Club de Golf "Villamartin"
Club de Golf "Las Ramblas de Orihuela"
Real Club de Golf "CAMPOAMOR
Club de Golf "La Marquesa"

Golf Quara is drie van de beste golfbanen in de provincie Alicante (Golf La Finca Golf Las Ramblas en Villamartin) gevormd. Gelegen aan de Costa Blanca, aan de oostkust van het oosten van Spanje. Daarnaast Golf Quara heeft de diensten van een 5 * Grand Hotel (Hotel La Finca Golf & Spa Resort), in Algorfa, midden in het hart van de Campo de Golf La Finca. Ligt in een prachtige omgeving met een spectaculair uitzicht op de wijk van Vega Baja del Rio Segura. Quara Golf biedt drie unieke ervaringen voor golfliefhebbers, met drie unieke velden die prestige en de erkenning in heel Europa hebben opgedaan onder de spelers

Elke cursus aanbiedingen
- Golf Clubs te huur
- Putting Green
- Training Area
- Golf lessons

Torrevieja met kinderen
Zelfs de reistips Süddeutsche Zeitung "met kinderen Costa Blanca: papegaaien, olifanten en stalactieten, verveling Geen - grotten, dier en pretparken wachten om ontdekt te worden," ga naar de interessante en rijk aanbod voor kinderen in de kamer Costa Blanca / Torrevieja en de vriendelijkheid van de Spaanse één in het algemeen.

Het nachtleven van Torrevieja

De feestvierders in Torrevieja worden goed verzorgd door een groot aantal kroegen en discotheken. Dit is maar meestal niet over puur Duitse instellingen. Een goede gelegenheid dus, ze willen dichter landgenoten :-) krijgen. Torrevieja is leven 's nachts en is een populaire plek voor feestgangers. de lokale bevolking beginnen hun avond als overal op de kust met een paar drankjes in strandtenten. Hiervoor wordt de jachthaven meestal gezocht bij de lounge bars en cafés. De grotere discotheken en nachtclubs zijn verder buiten Torrevieja. Hier zijn enkele suggesties voor een vermakelijke avond.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 31-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.7 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.3 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Valeri S. uit Wuppertal

5,0
5 5 5 5 5

Ferienhaus

Super netter Gastgeber, gemütliches Ferienhaus und eine tolle Umgebung. Herzlichen Dank, es war eine sehr schöne Zeit.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2023

Ellen E. uit Dorsten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi huis

Het huis heeft een zeer mooie en rustige locatie.
Je kunt overal gemakkelijk te voet komen en alles is in de buurt.
Elke kamer van het huis is uitgerust met een eigen airconditioning, die gratis tot je beschikking staat. Over het algemeen is het huis uitgerust met alles wat je dagelijks nodig hebt. Als je 's avonds wilt ontspannen, kun je dit ongestoord doen op het terras of lekker op de bank, want er is ook een smart-tv beschikbaar waar je ook Netflix & Co op kunt kijken. :-)
Het gemeenschappelijke zwembad is erg schoon en daar kun je ook ontspannen en van de zon genieten.
Het strand en de Zenia Boulevard zijn te voet binnen 15-20 minuten te bereiken.
Bij Zenia Boulevard zijn er veel mogelijkheden om je vrije tijd door te brengen.

Al met al is het een zeer mooi en kindvriendelijk huis waar we op elk moment weer zouden verblijven. :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2022

Sandra W. uit Coesfeld

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Aanbevolen vakantiehuis

Zeer schoon en goed uitgerust vakantiehuis. Zelfs het zwembad, dat met meerdere partijen wordt gedeeld, is altijd schoon en meestal niet overvol. De verhuur en de ondersteuning ter plaatse waren ongecompliceerd en zeer vriendelijk. Als u houdt van dit deel van de Costa Blanca, met zijn toeristische attracties, bent u in goede handen. We kwamen aan met de auto en er was een parkeerplaats voor de deur. De zaterdagmarkt, die direct op straat plaatsvindt, was voor ons een belevenis (fruit, groenten, kleding enz.). Hartelijk dank dat we onze vakantie daar mochten doorbrengen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2019

Idriss uit Sarcelles

2,0
3 2 2 1

Pas conforme a l annonce

Location pas du tout conforme a l annonce 3km de la plage pour faire les courses petites courses vous pouvez les faire a pieds sinon voiture indispensable réveiller au aurore le marché et dans la rue de la location on a du mal a sortir de la maison de plus il faut déplacer votre voiture la veille au soir un conseille ne pas la mettre prés de l école car si vous en avez besoin en urgence vous ne pouvez pas la sortir pas de toilette au rez de chaussé attention si vous ne pouvez pas monter les escaliers trés mauvaises literies une chambre sans climatisation intenable mes enfants on du dormir sur les canapés de la salle a mangée des odeurs dégous au premier étage insoutenable dans les chambres surtout le soir le frigidaire qui ne refroidissait pas soit disant parce que on l ouvré trop la nuit on ouvre pas le frigidaire et le matin toujours le même résultat j ai jetté a plusieurs reprise de la nourriture propriétaire de mauvaise fois la personne qui s occupe de la location en son absence ne fait même pas le tour de la maison avec vous met on vous demande une caution ménage pas top des cheveux partout une piscine couverte avec un cadenas inacsséssible location pas conforme a l annonce je ne recommande pas cette location trés déçu de notre séjour depuis 6 ans que je loue a la zénia

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. A. Cooke:

Absolutes Chaos mit 6 Leuten von der ersten Minute an. Erst fragen sie nach dem Parkplatz, der vor dem Haus gekennzeichnet ist, dann bekamen sie die Hintertür nicht auf, obwohl der Schlüssel steckte. Wir haben in JEDER Etage eine Klimaanlage, das genügte wohl auch nicht. Deren Lieblingsstrand ist weiter weg, aber zum Strand an der Playa Flamenca läuft man ca. 20 Minuten und zum Zenia Boulevard ca. 15 Minuten. Dann wurde für 3 Wochen Getränke und Lebensmittel gekauft und in den Kühlschrank gestopft, auf Höchststufe 7 gestellt, bis er total vereist war. DER KÜHLSCHRANK FUNKTIONIERT EINWANDFREI, ER IST NEU! Das Hallenbad ist im Hochsommer abgeschlossen, wir haben draußen einen Pool. Es riecht auch nicht in der ersten Etage. Das war das erste und auch letzte Mal, dass ich einen Hund erlaube. Dass der Samstagsmarkt sich auf dieser Straße befindet, habe ich gesagt, war bisher kein Problem. Ich glaube, dass sie sich die Beschreibung nicht durchgelesen haben und das Haus nicht neben ihrem Lieblingsstrand war.

Juni 2019

Frau B. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5

TOP!

Super schöne Wohnung, ist mit allem ausgestattet was man benötigt. Man bekommt gleich ein Gefühl von Zuhause. Buchung verlief total unkompliziert.
Top Lage, alles ist fußläufig gut zu erreichen und auch der Strand ist sehr schön.
Nächstes Jahr wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2018

Viviann K. uit 45699

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Opnieuw en opnieuw!

Een geweldige en vooral schone accommodatie met een geweldige locatie
Ongecompliceerde afhandeling en uitstekende service bij vragen en hulp. De uitrusting van de accommodatie is meer dan voldoende. Gewoon een aanrader.
We kijken nu al uit naar volgend jaar :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Dana D. uit Herten

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi huis, geweldige locatie :)

Echt super uitgerust huis op een geweldige locatie.
Het huis is schoon en zeer modern ingericht en biedt alles wat uw hartje begeert
Het terras en de balkons waren voorzien van mooi meubilair en we brachten er graag onze avonden door.
Supermarkten, bars, speeltuinen en het winkelcentrum Zenia Boulevard liggen op loopafstand. De bushalte is ook om de hoek. Absoluut super locatie!
Het gemeenschappelijke zwembad was altijd schoon en heerlijk om in te zwemmen.
We vonden het geweldig dat de markt op zaterdag voor de deur was.

Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat we dit geweldige huis hebben gehuurd.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. A. Cooke

Mevr. A. Cooke

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 114116

Laatst bijgewerkt: 31.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/114116.htm


«amapola III» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven