Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Vistalmar

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Het leven in het hart van Conil, middenin en toch rustig.
In een klein zijstraatje in de oude stad vindt u ons vakantiehuis, Casa Vistalmar. Casa Vistalmar is volledig gerenoveerd met veel aandacht voor detail en combineert de Zuid-Spaanse charme met modern comfort. Vanaf het grote, besloten dakterras heeft u een fantastisch uitzicht over de witte, Moorse huizen in de richting van het strand en de Atlantische Oceaan. Het huis is verdeeld over twee niveaus en verwelkomt zijn gasten met een open, lichtdoorstroomd ontwerpconcept.

De slaapkamer op de begane grond is uitgerust met 2 eenpersoonsbedden, die gebruikt kunnen worden als een groot tweepersoonsbed (1,8m x 2m) of als 2 eenpersoonsbedden. Dit omvat een comfortabele badkamer en suite. Op de eerste verdieping is er een open, ruime woon- en keukenruimte. De keuken biedt alles wat je nodig hebt om met plezier te koken. De HD-televisie in de woonkamer ontvangt ook Duitse programma's via de satelliet. Op deze verdieping is er ook een tweede, ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed (1,8m x 2m) en ook een badkamer en suite. Vanaf hier leidt de trap naar de Castillete met wasmachine en praktische wastafel, met uitgang naar het grote dakterras. Het dakterras van 45m2 is uitgerust met een eethoek, een comfortabele lounge, een buitendouche en een Weber-balgrill. In januari 2020 wordt een schaduwgevende pergola geïnstalleerd

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning met koel- en verwarmingsfunctie. De badkamers zijn uitgerust met een handdoekdroger en vloerverwarming (voor de wintermaanden). Volgens de huidige normen wordt warm water bereid met behulp van zonnepanelen. Gratis Wlan is beschikbaar in alle kamers.
Bezoek ook onze website:

We kijken uit naar uw onderzoek. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon als u twijfelt
Helaas spreken we niet vloeiend Spaans en Engels. Voor een perfect begrip kunt u uw vragen per e-mail aan ons stellen.
Licentie- of registratienummer: VFT/CA/10042

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 64 km Jerez de la Frontera

64 km

Station 30 km San Fernando / Cádiz

30 km

Snelweg-afrit 2 km Conil Playas

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Uw vakantiehuis Casa Vistalmar in Calle Cruz, in het hart van Conil, biedt u een rustige omgeving en toch de mogelijkheid om in een paar minuten midden in het Andalusische leven of op het strand te staan.
Parkeer uw auto bij aankomst op een van de nabijgelegen openbare parkeerplaatsen. Je zult het niet meer nodig hebben voor je verblijf in Conil. De levendige oude stad met vele restaurants, tapasbars en muziek ligt op slechts enkele minuten afstand
In de kleine supermercado om de hoek vindt u alles voor dagelijks gebruik. Na een wandeling door de oude stad bereikt u de Mercado de Abastos met vers gevangen vis, vlees en groenten uit de regio. Kook in uw comfortabele keuken en geniet van uw maaltijd op het dakterras met uitzicht op de Atlantische Oceaan.
Haal een doosje vis of churros bij de Freiduría Zabola of geniet van een stevig ontbijt bij de charmante Desayunería om de hoek.
De weg naar het levendige strand Los Bateles met strandbars ligt op ongeveer 10 minuten lopen. Het strand Playa del Castilnovo ligt aan de andere kant van de Rio Salado en is te voet in ongeveer 15 minuten te bereiken. Hier kunt u genieten van rust en een eindeloos zandstrand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 150
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Na ontvangst van uw boekingsaanvraag sturen wij u de volledige documenten per e-mail. Gelieve 25% van de huurprijs binnen een week over te maken op de aangegeven bankrekening. Met deze bankoverschrijving is de boeking definitief. Het resterende bedrag plus 150 € borg dient 6 weken voor aankomst te worden voldaan. De borg van 150 € wordt binnen 1 week na vertrek en succesvolle eindcontrole teruggestort. De prijzen zijn inclusief alle extra kosten
Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Im Falle eines Rücktritts wird vom Vermieter eine Ausfallentschädigung wie folgt geltend gemacht: - Rücktritt bis 42 Tage (6 Wochen) vor Mietbeginn: 25% des Mietpreises - Rücktritt ab 41 bis 14 Tage vor Mietbeginn: 50% des Mietpreises - Rücktritt ab 14 Tage bis Mietbeginn: 90% des Mietpreises Der Rücktritt muss schriftlich erfolgen, es gilt das Zustelldatum beim Vermieter. Wir empfehlen dringend, eine Reiserücktrittsversicherung.

meer informatie:

De tijden voor het inchecken en uitchecken zijn onder voorbehoud van overeenstemming met u. Als u ons uw aankomst- en vertrektijden doorgeeft, zullen wij proberen deze tijden dienovereenkomstig te regelen
In het hoogseizoen (juli / augustus) is er een minimale huurperiode van 7 dagen.
Kortere verblijven zijn ook mogelijk in het voor- of naseizoen
Tijdens de wintermaanden bieden wij u graag een speciale prijs aan voor een huurperiode van 3 weken of langer.
Wij verhuren niet aan jonge groepen volwassenen en groepen feestvierders.
Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt, een aparte parkeerplaats is niet beschikbaar.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.
Helaas spreken we niet vloeiend Spaans en Engels.
Voor een perfect begrip kunt u uw vragen per e-mail aan ons stellen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2023

Ellen B. uit 38667 Bad Harzburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Er ontbrak niets!

Beste Silvia, beste Peter,
We hebben ons helemaal thuis gevoeld in jullie prachtige Villa Vistalmar. Er ontbrak niets! De inrichting en sfeer zijn perfect! De moderne technologie werkte feilloos. We hadden geluk met het weer, zodat we uitgebreid gebruik konden maken van jullie geweldige loungemeubelen op het terras. De bedden waren zeer comfortabel en aangenaam. Voor de koelere dagen hebben we ook gebruik gemaakt van de knusse wollen dekens. De locatie van de villa is uitstekend! Zeer rustig en toch slechts een paar stappen verwijderd van het centrum van het stadje. Ook het strand is op loopafstand. Jullie zijn allebei geweldige gastheren, die zich erg inzetten voor het welzijn van de huurders. We hebben Villa Vistalmar 3 maanden in de wintermaanden gebruikt en voelden ons net thuis! Een groter compliment is overbodig! Deze villa is 100% aanbevolen!

Antwoord van Familie S. Michel:

Vielen Dank für das wunderbare Feedback! Es freut uns riesig, dass ihr euch rundum wohl gefühlt habt !Ihr seid Beide auch tolle Feriengäste, schön durften wir euch kennen lernen :-)
Herzliche Grüsse und alles Gute euch Beiden !!

Oktober 2023

Marlen M. uit Niedenstein

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in Casa Vistalmar

Lieve Sylvia, lieve Peter, zoals jullie al weten zijn we dol op jullie vakantiehuis! Het is zeer smaakvol ingericht en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het is opvallend hoe goed onderhouden het huis is - uit ervaring weten we dat dit niet vanzelfsprekend is. Hierbij sturen we jullie de groeten aan Ana! De locatie is perfect, midden in het centrum en alles is te voet bereikbaar. We missen nu al de strandwandelingen. Als we weer naar Conil willen, weten we waarheen... Bovendien sluit ik me volledig aan bij alle vorige positieve beoordelingen, het is moeilijk om ze nog te overtreffen!!

Antwoord van Familie S. Michel:

Vielen Dank für das positive Feedback ! Das ist ganz wunderbar, dass Ihr Euren Urlaub in vollen Zügen genießen konntet ! Es würde uns riesig freuen, Euch ein nächstes mal HALLO zu sagen im Casa Vistalmar !
Herzliche Grüsse und alles Gute euch Beiden !!

April 2023

Petra T. uit Landau

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Steeds weer geweldig.

Dankjewel, lieve Silvia en Peter, nogmaals op deze plek, we voelden ons helemaal op ons gemak en het was zo moeilijk voor ons om los te laten en terug te keren naar het dagelijks leven. Het huis is zo geweldig, het is echt de best uitgeruste vakantiewoning die we ooit hebben gehad. Ook de zorg door Ana is altijd super en je hebt altijd goed bereikbare contactpersonen in jullie als je een vraag hebt. We komen graag terug en de volgende keer zorgen we ervoor dat we een glas wijn op het dakterras hebben als jullie er ook zijn, beloofd. Petra

Antwoord van Familie S. Michel:

Liebe Petra, vielen Dank für euer tolles Feedback. Es freut uns sehr, dass ihr euch so richtig wohl gefühlt habt. Ja genau, das nächste mal schaffen wir es auf ein Glas Wein ! Wir freuen uns jetzt schon darauf :-)


Contactpersoon

Familie S. Michel

Familie S. Michel

¡Bienvenidos, wij zijn Silvia en Peter! Gepensioneerde kunstenaar en ondernemer We zijn thuis in Zürich en in Conil. Toen we het stadje Conil toevallig ontdekten, verloren we meteen ons hart aan deze prachtige plek. Witte huizen, smalle straatjes, warme mensen, direct aan de Atlantische Oceaan met een eindeloos strand. En dan dit licht! De Costa de la Luz doet zijn naam echt eer aan. Sindsdien is er enige tijd verstreken. We genieten van ons huis, dat midden in de oude stad ligt en toch erg rustig is. Twee jaar geleden hadden we de kans om het naburige huis te verwerven. Met veel hart en ziel hebben we ook dit huis, de Casa Vistalmar, gerenoveerd. Vanaf het voorjaar van 2020 kijken we uit naar het verwelkomen van gasten en zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijk, ontspannen verblijf in Conil beleeft. Helaas spreken we niet vloeiend Spaans en Engels. Voor een perfect begrip kunt u uw vragen per e-mail aan ons stellen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 246992

Laatst bijgewerkt: 17.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/246992.htm


«Casa Vistalmar» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven