Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
145m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers (+1)
3  Badkamer
Max. 8  gasten
145m²
6 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Matea is een lichte vakantiewoning met een zorgeloze sfeer die plaats biedt aan maximaal 8 personen. De 3 kamers zijn uitgerust met comfortabele houten vloeren en hebben elk hun eigen badkamer. Ze zijn ingericht in een traditionele stijl die een perfecte nachtrust garandeert. De villa biedt ook twee extra slaapplaatsen op de comfortabele bank en een kinderbedje. De keuken is volledig uitgerust en klaar voor heerlijke mediterrane smaken en geuren, terwijl de natuurlijke vormgeving van het weelderige groen wordt begeleid. De aangrenzende eetkamer biedt plaats aan maximaal 8 personen aan een grote houten tafel en staat in verbinding met de gehele begane grond. De gezellige woonkamer is trots op zijn grote comfortabele bank met uitzicht op de ruime binnenplaats, het buitenzwembad en de omliggende natuur. De villa biedt gratis WiFi en een beveiligde privéparkeerplaats. Het is volledig geklimatiseerd en perfect voor een vakantie op warme zomerdagen, maar ook tijdens de milde Istrische winter, wat het een ideale keuze maakt voor een vakantie het hele jaar door. De tuin van de villa is een ware zone van rust en evenwicht. Omringd door een witte stenen muur en in de schaduw van de nabijgelegen bomen, is de tuin trots op de oude olijfboom onder de wijde, hemelsblauwe hemel.

De kinderspeeltuin is een vrolijke zone voor de allerkleinsten, met twee schommels en glijbanen voor zorgeloos spelen. Het overdekte buitenterras is de perfecte plek voor een kopje koffie en buitenmaaltijden met vogelgezang en bomen in de omgeving, en de buitenbarbecue nodigt gewoon uit tot de perfecte barbecue waar je het hele jaar van droomt. Het ruime zwembad zal uw dagen vullen met aangename verfrissing na een dag van puur genieten in de warme zon op een van de comfortabele ligbedden. Gezellig, kleurrijk en vol met zon, Vila Matea vertegenwoordigt het groene hart van Istrië en belichaamt de vakantie die u nodig heeft en waarvan u droomt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Meer 12 km

12 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 2 km

2 km

Luchthaven 18 km

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De prachtige Villa Matea is een ideaal vakantieoord in Orbanići, een kleine groene plek tussen het romantische Svetvinčenat en het spannende Vodnjan. Het evenwichtige ontwerp van de villa combineert oude en moderne elementen met een comfortabel toevluchtsoord te midden van de weelderige mediterrane vegetatie, waardoor het een uitstekend uitgangspunt is om verborgen schatten van Istrië te ontdekken. Het verbazingwekkend dromerige Svetvinčenat met zijn fenomenale kasteel en beroemde middeleeuwse festival ligt praktisch om de hoek, evenals de vervulde droom van elk kind - het kasteel Sanc. Michael, een nieuw leven ingeblazen magisch verhaal van ridders, jonkvrouwen in nood en beroemde legendes, allemaal verzameld op één plaats voor een ideaal avontuur. Een korte rit brengt u naar Bale, een architectonische parel die u gewoonweg niet mag missen, met zijn prachtige kust en stranden. Zorg ervoor dat u een van de mooiste plekken ter wereld bezoekt, Rovinj, met een onvergetelijk uitzicht, evenals de Limbaai, die zijn sprookje vertelt met een adembenemend uitzicht. Het oude Vodnjan met zijn paleizen is altijd een bezoek waard en de oude dame Pula, de grootste Istrische stad, zal u graag alle pracht en praal van zijn 3000 jaar laten zien.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Surfen
Duiken
Volleybal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: bij het boeken

Annuleringsvoorwaarden:

  • Up to 4 weeks before the arrival day, a cancellation is possible free of charge, but the deposit is not refunded. We recommend the completion of a travel cancellation insurance. In the case of early departure, there is no claim to repay the remaining rent.

meer informatie:

Details bij aankomst worden bij de boekingsbevestiging verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Travel Istria
Bedrijf T. Pula

Bedrijf T. Pula

Travel Istria is een modern toeristenbureau gevestigd in Pula, 2, gespecialiseerd in het boeken van vakantiewoningen en villa's met zwembad Eigenaar en oprichter Kristina Peršić heeft na jarenlange ervaring in het aanbieden van accommodatiediensten in haar eigen appartementen besloten om een ander model van agentschapsdiensten aan te bieden dan waar ze vroeger dagelijks mee te maken had. Verschillende behoeften van huurders en persoonlijke voorkeuren van gasten vereisen een speciale en persoonlijke benadering van beide. Daarom baseren we ons bedrijfsidee op een individuele aanpak die is afgestemd op de behoeften van elke huurder en elke gast, tegen de beste prijs Wij geloven dat het voor een succesvol bedrijf en een tevreden gast belangrijk is dat verhuurders zich zeker en onbezorgd aan de gasten kunnen wijden. Met onze steun en knowhow willen we onze huurders dit gevoel laten ervaren, zodat de gasten naar uw faciliteit kunnen komen en "Stay with a smile" - zoals onze slogan luidt.


Andere accommodaties van Bedrijf T. Pula

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. Pula

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 284310

Laatst bijgewerkt: 28.12.2023

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/284310.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven