Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Martina

Stinjan

Max.  8   gasten
250m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
250m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De lichte en zonnige Villa Martina is geschikt voor 8 personen. De villa bestaat uit 4 slaapkamers met uitzicht op het groen en 4 bijbehorende badkamers. Een van de kamers is speciaal ontworpen voor kinderen en uitgerust met speelgoed dat elk kind van elke leeftijd zal vermaken. De moderne keuken is volledig uitgerust en klaar voor uw Istrische culinaire ervaring. De woonkamer is de ultieme ontspanningsruimte, ruim en elegant ingericht, maar toch comfortabel en verleidelijk voor lange ontspanningsuren. De villa is ontworpen en ingericht met moderne lijnen en natuurlijke elementen, gecombineerd met heldere en warme kleuren die een sfeer van netheid en comfort creëren. Het grote terras is ideaal om 's ochtends van uw koffie te genieten en te genieten van het uitzicht op het omliggende platteland. De hele villa is voorzien van airconditioning en biedt gratis WiFi en vloerverwarming. De villa ligt op een groot perceel en is omgeven door veel groen, wat zorgt voor de gewenste rust. Het buitenzwembad is perfect voor dagen van pure luiheid en biedt volledige ontspanning, noodzakelijke verfrissing in de warme dagen, terwijl u een goed boek leest onder de grote parasols of geniet van de zon op een van de vele ligstoelen. Het buitenterras is gecreëerd voor uw perfecte buitenlunch en -diner terwijl u geniet van de smaak van de lokale keuken. De tuin is speciaal ontworpen voor een vrolijke ontspanning bij de barbecue met zijn grote stenen open haard. Het ruime bijbehorende gazon zal vooral degenen die de neiging hebben om te sporten en buitenactiviteiten te beoefenen, in vervoering brengen. Er is ook een kinderspeelplaats met een glijbaan, zodat u altijd zorgeloos kunt spelen. De villa heeft een garage en drie extra parkeerplaatsen. Villa Martina is niet alleen een ideale plek voor een perfecte familievakantie, maar ook een elegante oase voor diegenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie met de juiste mix van ontspanning en plezier.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 9 km

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De indrukwekkende Villa Martina ligt midden in het weelderige groen van Štinjan, de groene en blauwe buitenwijk van Pula. Volledig verlicht en elegant ingericht, is het gelegen in een rustig deel van de stad, maar toch op slechts een klein eindje rijden van de prachtige stranden en het opwindende Pula. Štinjan is trots op zijn ongerepte natuur en zijn uitstekende ligging. Voor de kust liggen de prachtige Brijuni-eilanden, het wereldberoemde nationale park dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheden en onbetaalbaar historisch erfgoed. Old lady Pula is het hart en de ziel van Istrië en biedt talloze prachtige attracties, van het oude Romeinse amfitheater, oude tempels en paleizen tot moderne wonderen met veel vermaak, geweldige restaurants en clubs en meer dan duizend evenementen die aan alle smaken en wensen voldoen. Het zuidelijke deel van de regio is beroemd om zijn prachtige kustlijn, maar het is ook een uitstekend uitgangspunt om heel Istrië te ontdekken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 700
Aanbetaling: 30 % bij aankomst
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Up to 4 weeks before the arrival day, a cancellation is possible free of charge, but the deposit is not refunded. We recommend the completion of a travel cancellation insurance. In the case of early departure, there is no claim to repay the remaining rent.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-05-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Travel Istria
Bedrijf T. Istria

Bedrijf T. Istria

Travel Istria is een modern toeristenbureau gevestigd in Pula, 2, gespecialiseerd in het boeken van vakantiewoningen en villa's met zwembad Eigenaar en oprichter Kristina Peršić heeft na jarenlange ervaring in het aanbieden van accommodatiediensten in haar eigen appartementen besloten om een ander model van agentschapsdiensten aan te bieden dan waar ze vroeger dagelijks mee te maken had. Verschillende behoeften van huurders en persoonlijke voorkeuren van gasten vereisen een speciale en persoonlijke benadering van beide. Daarom baseren we ons bedrijfsidee op een individuele aanpak die is afgestemd op de behoeften van elke huurder en elke gast, tegen de beste prijs Wij geloven dat het voor een succesvol bedrijf en een tevreden gast belangrijk is dat verhuurders zich zeker en onbezorgd aan de gasten kunnen wijden. Met onze steun en knowhow willen we onze huurders dit gevoel laten ervaren, zodat de gasten naar uw faciliteit kunnen komen en "Stay with a smile" - zoals onze slogan luidt.


Andere accommodaties van Bedrijf T. Istria

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. Istria

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 284609

Laatst bijgewerkt: 18.12.2023

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/284609.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven