Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Agios Mattheos

Max.  6   gasten
75m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
75m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Wasmachine
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 23 km

23 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


22 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Bernardo N.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Unterkunft, tolles Preis-Leistungs-Verhältnis.

Iwona B.

5,0
5 5 5 5 5

We had a great time at Villa Dimitra. The house is at the quiet part of the village surrounded by nice garden. The owners are super friendly and the beach in Skala is not crowded with nice taverns.

Wolfgang D.

4,0
4 4 4 4 4

Ag.Mattheos ist ein vom Tourismus verschont gebliebener Ort.

Ulrich

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus ist geschmackvoll eingerichtet und für griechische Verhältnisse hochwertig ausgestattet. Großer Kühlschrank mit Gefrierschrank. Miele Herd. Ordentliche Betten mit guten Matratzen.

Markus

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren er in juni 2014 en we vonden het erg leuk. De routebeschrijving en de toegang maakten het erg spannend, maar het huis ligt midden in een klein bergdorp, de eigenaars zijn zeer gastvrij, hebben ons voorzien van vers fruit en groenten uit hun tuin, het huis is goed uitgerust, 2 slaapkamers hebben airconditioning, 1 zonder maar met ventilator, mooie grote badkamer, auto is absoluut noodzakelijk, het mooiste strand op slechts een paar kilometer afstand in Chalikounas, het dorp zelf is op loopafstand, daar zijn een paar tavernes en kleine supermarkten. Dus we voelden ons daar erg op ons gemak, het was een geweldige tijd daar.

Grigoris aus Ludwigsburg

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hebben dit object geboekt voor 2 weken in de periode eind augustus / begin september. De aankomst was erg gemakkelijk. Van Igoumenitsa naar Lefkimi is het ongeveer 1 uur rijden. Vanaf daar is het nog ongeveer 30 minuten rijden. Het appartement is goed uitgerust, met een grote koelkast, oven en fornuis van Miele, een slaapkamer beneden met een tweepersoonsbed en airconditioning, en 2 slaapkamers boven, een met 2 eenpersoonsbedden en een met een tweepersoonsbed en airconditioning. Boven in de gang staat ook de wasmachine (bovenlader). De badkamer boven is ruim met een mooi bad. Het gastentoilet beneden is erg krap (vouwdeur). Op de ramen zitten overal horren. Het huis heeft meerdere balkons, maar omdat onze kleine dochter heftig reageert op muggenbeten, hebben we ze niet gebruikt, behalve om kleding op te hangen. De toegangsweg naar het perceel is onverhard en erg smal (niet geschikt voor grote busjes). De eigenaren zijn erg aardig, ze hebben ons voorzien van tomaten en paprika's uit de tuin en goede tips. Het huis ligt op ongeveer 200 meter van het dorpscentrum (kleine supermarkt, cafés, 2 restaurants, 1 bakker, geldautomaat), maar toch heel rustig. Geweldige stranden (vooral voor kleine kinderen) vind je een paar kilometer verder naar het zuiden in Chalikounas, fijn zand, zeer geleidelijk aflopend, kilometer lang. Aanbevolen zijn de strandbar van Simos direct aan het begin of ongeveer 1000 meter verder de Tayo-Bar. We hebben vaak gegeten in Alonaki, sla rechtsaf voordat je in Chalikounas de grindweg opgaat. Van daar is het een paar 100 meter.

Rudolf N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi huis, dankzij de omliggende balkons altijd de juiste plek om te zitten, absoluut schoon en goed onderhouden. Bijzonder belangrijk: volledig muggengaas voor alle ramen. Mooie locatie, overdag erg rustig, 's nachts iets luider door het geluid van het dorp en de hanen in de omgeving, maar dat is normaal op het platteland en was na 2 dagen niet meer storend. We zullen zeker nog eens terugkomen.

Holger T.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het vakantiehuis Dimitra is zeer ruim, beschikt over 4 balkons en heeft qua voorzieningen alles wat je nodig hebt voor de vakantie. We waren erg tevreden, ook over de ligging vlakbij het dorpscentrum. De smalle oprit en de smalle weg naar het huis maken parkeren op ongeveer 100 m afstand noodzakelijk.

Harald B.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is prachtig en ruim! De eigenaren zijn vriendelijk! Maar het laatste stukje van de rit is behoorlijk smal. We zijn er met een VW Caddy net doorheen gekomen. Voor een bergdorp was het 's nachts iets luider dan verwacht. Dus het is wel verstandig om 's nachts de ramen te sluiten als je met open ramen wilt slapen. Verder hebben we daar een fijne vakantie gehad.

Korfuaner-07/2015

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

- Vakantiehuis ++
- Voorzieningen +
- Verhuurder ++
- alle 3 slaapkamers met airconditioning ++
- Locatie (dicht bij het dorpscentrum, toch rustig) +
- Omgeving -- (je moet eerst langs de lokale vuilnisstortplaats vechten..., over het algemeen heeft Corfu een "afvalprobleem", misschien lag dit ook aan de huidige crisis - stedelijk vuilnis wordt niet opgehaald ?? )

Ede

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De plaats Agios Mattheos ligt op ongeveer 140 meter boven de zeespiegel in een schilderachtige omgeving. Het is ongeveer 3 km vanaf het geboekte huis naar de zee. Voor wandelliefhebbers zijn er volop mogelijkheden om de omgeving te verkennen en ook mooie, niet-overvolle stranden te bereiken. Het huis Dimitra ligt rustig iets buiten het centrum van het dorp en is volgens de beschrijving in de catalogus uitgerust. De eigenaren zijn buitengewoon vriendelijk, ook al is de communicatie niet helemaal eenvoudig. We voelden ons zeer comfortabel in dit accommodatie gedurende de 3 weken en zouden het zeker nog eens boeken.

Susan T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Prachtig, privé eigendom op loopafstand van het dorp. De meest directe route te voet is een redelijk steil pad omhoog. Let op dat je geen grote huurauto huurt, want de draai naar de oprit is behoorlijk krap!

Konstantinos C.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Het huis ligt in het mooie dorp Agios Matthaios, dicht bij de mooiste stranden van het eiland, op een rustige locatie en dicht bij alle bezienswaardigheden. Het is zeer comfortabel, schoon en functioneel. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en geven echt om het aangename verblijf van de gasten.

Holger T.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het vakantiehuis Dimitra is zeer ruim, heeft 4 balkons en bevat alles wat je nodig hebt voor een vakantie. We waren erg tevreden, ook over de locatie dicht bij het stadscentrum. De smalle oprit en weg naar het huis maken parkeren op ongeveer 100 m afstand noodzakelijk.

Rudolf N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi huis, altijd de juiste plek om te zitten dankzij de omliggende balkons, absoluut schoon en goed onderhouden. Bijzonder belangrijk: volledig waterdichte horren voor alle ramen.
Mooie locatie, overdag erg rustig, 's nachts een beetje luider vanwege het geluid van het dorp en de hanen in de omgeving, maar dat is normaal op het platteland en was na 2 dagen niet meer vervelend. We zullen zeker weer terugkomen.

Grigoris aus Ludwigsburg

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We boekten deze woning voor 2 weken eind augustus/begin september. De reis was heel gemakkelijk. Van Igoumenitsa naar Lefkimi in ongeveer 1 uur. Vanaf daar is het ongeveer 30 minuten rijden. Het appartement is goed uitgerust, een grote koelkast, oven en fornuis van Miele, slaapkamer beneden met een tweepersoonsbed en airconditioning, 2 slaapkamers boven, een met 2 eenpersoonsbedden, een met een tweepersoonsbed en airconditioning. Bovenaan de trap staat ook een wasmachine (bovenlader). De badkamer boven is ruim met een lekker bad. Het gastentoilet beneden is erg smal (klapdeur). De ramen zijn voorzien van horren. Het huis heeft verschillende balkons, maar omdat ons dochtertje altijd heftig reageert op muggenbeten, hebben we die niet gebruikt, behalve om de was op te hangen. De toegang tot het domein is onverhard en zeer smal (niet voor grote bestelwagens). De eigenaren zijn erg aardig, voorzagen ons van tomaten en paprika's uit de tuin en van goede tips. Het huis ligt op ongeveer 200m van het dorpscentrum (kleine supermarkt, cafés, 2 restaurants, 1 bakker, pinautomaat), maar toch volkomen rustig. Geweldige stranden (vooral voor kleine kinderen) zijn een paar km zuidelijker te vinden in Chalikounas, fijn zand, zeer ondiepe helling, kilometers lang. Een aanrader is de Simos beach bar aan het begin of de Tayo bar ongeveer 1000m verderop. Wij aten vaak in Alonaki, voordat u de grindweg in Chalikounas bereikt, slaat u rechtsaf. Vanaf daar is het een paar 100m.

Markus

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

wij waren er in Jui 2014 en vonden het erg leuk. De routebeschrijving en toegang maakte het erg spannend,maar het huis ligt midden in een klein bergdorp,de eigenaren zijn erg gastvrij,voorzagen ons van verse groenten uit hun tuin,het huis is goed uitgerust,2 slaapkamers zijn met airco,1 zonder maar met een ventilator,mooie grote badkamer,auto absoluut noodzakelijk,geweldig strand op een paar kilometer afstand in Chalikounas,het dorp zelf is te voet in een paar meter te bereiken,er zijn een paar taverna's en kleinere supermarkten Dus we voelden ons er erg op ons gemak,was een geweldige tijd daar.

Ede

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het dorp Agios Mattheos ligt ongeveer 140 m boven de zeespiegel op een schilderachtige locatie. Het is ongeveer 3 km van het geboekte huis naar de zee. Voor wandelliefhebbers zijn er volop mogelijkheden om de omgeving te verkennen en ook om mooie, niet drukke stranden te bereiken. Het huis Dimitra is rustig gelegen iets buiten het centrum van het dorp en is ingericht volgens de beschrijving in de catalogus. De eigenaars zijn zeer vriendelijk, ook al is de communicatie niet gemakkelijk. We voelden ons zeer comfortabel in deze accommodatie gedurende de 3 weken en zouden het zeker weer boeken.

Korfuaner-07/2015

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

- Vakantiehuis ++ - Uitrusting + - Verhuurder ++ - alle 3 slaapkamers met airconditioning ++ - Ligging (dicht bij het dorpscentrum, toch rustig) + - Omgeving -- (je moet je eerst een weg vechten langs het plaatselijke vuilnisophaalpunt ..., in het algemeen heeft Corfu een "vuilnisprobleem", mogelijk ook door de huidige crisis - gemeentelijke vuilnisophaaldienst niet betaald ?? )

Barbara D.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

keurig huis met goede prijs-kwaliteitverhouding in een landelijke omgeving, maar toch op loopafstand van het dorp met winkels en taverna's. Vriendelijke verhuurders die ons voorzagen van groenten uit eigen tuin.

Harald B.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is mooi en ruim! De verhuurders zijn vriendelijk! Het laatste deel van de rit is echter een beetje smal. We kwamen er nauwelijks doorheen met een VW Caddy. Voor een bergdorp was het 's nachts wat luider dan verwacht. Het is dus raadzaam de ramen 's nachts te sluiten. Als je wilt slapen met de ramen open.
Verder hadden we er, zoals ik al zei, een leuke vakantie.

Katharina B.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooi en smaakvol ingericht vakantiehuis voor 6 personen weg van de toeristische drukte. Mooie badkamer met hoekbad! We waren er met z'n tweeën en we voelden ons erg op ons gemak. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed! Wij vroegen ons echter af hoe je met een huurauto voor 6 personen + bagage via de smalle oprit bij het huis kunt komen. Wij hadden een Ford Fiesta en dat was op het randje, dus huur geen grote auto. We komen zeker terug.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289873

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289873.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Agios Mattheos» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 22 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven