Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Nuova Korfu Liapades

Liapades Paleokastritsa Corfu

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online



Beschrijving

Het vakantiehuis ligt aan een rustig zijweggetje naar het strand van Rovinia in het dorp Liapades / westkust van Corfu. Het heeft een eigen zwembad en een zonneterras voor het huis. Het hoogwaardig ingerichte vakantiehuis heeft 2 slaapkamers op de begane grond (elk voor 2 personen), een comfortabel ingerichte keuken en een slaapkamer op de eerste verdieping (max. 3 personen). De individuele en hoogwaardige inrichting heeft vooral de voorkeur van individuele reizigers (kleine bibliotheek, SAT TV/Astra, DVD speler, spelletjes etc).
Op het terrein staan 2 vakantiewoningen van hetzelfde ontwerp met dezelfde uitrusting (elk met 3 slaapkamers, 2 badkamers voor max. 7 personen) naast elkaar, die het zwembad en de parkeerplaats delen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Meer 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 18 km Korfu

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Twee grote gezinsvriendelijke vakantiehuizen met grote smaakvol ingerichte woonkamer, sofahoek, eethoek, grote ingerichte keuken - Amerikaanse stijl (Cerran fornuis, grill, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, etc), satelliet-tv (meer dan 200 Duitse tv- en 100 Duitse radioprogramma's), dvd-speler / cd-speler / radio / videorecorder, boekenhoek. Ligging op 300 m van het strand van Rovinia, diverse winkels, tavernes, bakkerijen en poolbars in de directe omgeving. Huisdieren toegestaan, zonneterras, parkeerplaats, grote tuin, rustig gelegen.
Liapades, gelegen in de baai van Paleo, is een rustig traditioneel vakantieoord aan de westkust van Corfu. De omgeving is ideaal om te wandelen en er zijn verschillende duikscholen, want dit is het mooiste duikgebied van Corfu. Mooie oude marktplaats met kleine cafés en kerk. Veel kleine natuurlijke stranden in de buurt van het dorp - veel grotten, wandelingen door olijfgaarden en naar ongerepte stranden.
10 minuten lopen naar het traditionele marktplein met cafés, kleine taverna's en een mooie kerk. Het dorp heeft 7 kerken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen gelden voor 2 personen. Elke extra persoon per dag € 15 ongeacht het seizoen.
Daarnaast is er een eenmalige toeslag van € 35 ongeacht de duur van de bezetting.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Huisdieren toegestaan. Babybedje op aanvraag tegen betaling.
Ventilator en verwarming tegen betaling - ter plaatse te reserveren.
Golfbaan op 10 minuten rijden.


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2019

Regina M. uit Wiesbaden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis in de natuur met prachtig uitzicht dichtbij het strand

Als u op zoek bent naar een ontspannende vakantie, dan is dit de plek voor u. Het strand is prachtig, de toegang is via een deels steile trap; de toegangsweg, die ook voor auto's begaanbaar is, loopt direct langs het terrein. De woning is prachtig gelegen, er zijn 2 vakantiewoningen met gedeeld zwembadgebruik op het terrein. Tijdens onze verhuur was het andere huis niet bewoond, wat wij persoonlijk prettig vonden. . We voelden ons zeer comfortabel en kunnen het huis zonder voorbehoud aanbevelen voor gezinnen met kinderen. Liapades en Paleokastritsa bieden talrijke gastronomische, uitgaans- en ontspanningsmogelijkheden. Een huurauto wordt aanbevolen voor de reis en verdere verkenning van het eiland.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2019

Gilbert C. uit 59120 France

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Perfecte vakantie, perfect huis met zwembad

Bedankt dat u ons uw prachtige villa heeft verhuurd. Heel vaak zijn we teleurgesteld geweest omdat plaatsen die we via het internet hebben geboekt minder indrukwekkend bleken te zijn in werkelijkheid. Maar uw villa was het tegenovergestelde: het was in alle opzichten uitstekend. De accommodatie was ruim en van topkwaliteit. Het zwembad was geweldig. Alles was schoon en de schoonmaakster was ijverig en aangenaam. Iedereen in onze groep van 7 personen heeft een geweldige tijd gehad. We waren erg blij met het prachtige huis, de service en uw gastvrijheid. We willen u graag weer zien en ooit terugkomen. We zullen deze villa aan iedereen aanbevelen. En als u ooit naar Frankrijk komt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Zodra je deze plek hebt bezocht, moet je terugkomen. We verbleven drie weken en vonden deze plek ons tweede huis. Het adembenemende uitzicht op de oceaan herinnert je elke ochtend waar je bent. Het strand en alle voorzieningen liggen op korte loopafstand van de villa. Dit is absoluut een vijfsterrenvilla en je zult moeite hebben om iets te vinden wat je niet bevalt. We komen volgend jaar zeker terug en huren beide huizen. Briljant, de villa was erg schoon, licht en ruim en had alles en meer.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

September 2016

Meinberg W. uit 21501 Glinde

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi huis aan het strand in de natuur.

Een paar regels willen we hier ook graag vereeuwigen. Dank u, dank u voor de uitstekende organisatie van de verhuur van uw huis en gefeliciteerd met uw prachtige huis dat zo mooi is ingericht om je thuis te voelen. De tijd ging veel te snel om in korte tijd al uw tips in praktijk te brengen en toch hebben we in korte tijd het eiland een beetje leren kennen (het noorden aan de kust tot Arillas, in het binnenland de prachtige kleine bergdorpen in de omgeving van Agros, Corfu-stad en het zuiden slechts een beetje omdat we op het strand van Mirtiotissa zijn blijven hangen.
Het huis en het eiland zijn onvergelijkbaar mooi. Direct in de natuur gelegen, wordt men gewekt door cicaden en gaat men een prachtige wandeling maken naar een van de mooiste natuurlijke stranden van het eiland.
We vonden Corfu erg leuk en Liapades is een charmante, gezellige, zeer mooie plek. Alle mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam en we komen graag nog een keer terug.
Uw huis was een droom die we helaas veel te weinig hebben gebruikt op de weinige regenachtige dagen.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

September 2015

Regina M. uit Hannover

5,0
5 5 5 5

Great house at the beach of Rovinia

The location of the house is pretty great, being within walking distance of the Liapades village, the pebbly town beach and the secluded sandy Rovinia beach. The town is not too touristy, but still offers several good dining options. Paleokastritsa is a short drive, Korfu town is 30 minutes away by car. The pool is great, the views are breathtaking, absolute quiet situated. The rooms are spacious, nicely furnished, the house seems to be pretty new and doesn't have a "lived-in" feel, roll-down blinds and mosquito nets on windows were helpful.There were plenty of TV-channels. A car rental is 80 meters away, nice ladies working there, cars but good deals to be had. I found the car being essential for traveling around the island which has pretty decent roads and lots of great areas waiting to be explored. Great value for money and a nice alternative to big hotels.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2015

Peter I. uit London

5,0
5 5 5 5

Great house in great area

The location of the apartment is pretty great, being within walking distance of the Liapades village, the pebbly town beach and the secluded sandy Rovinia beach. The town is not too touristy, but still offers several good dining options. Paleokastritsa is a short drive, Korfu town is 20 minutes away by car. The pool is great, the views are breathtaking. We didn't need the AC with the weather in the upper 20's lower 30's, the wifi was pretty steady. The rooms are spacious and nicely furnished, the apartment seems to be pretty new and doesn't have a "lived-in" feel, roll-down blinds and mosquito nets on windows were helpful. There were plenty of TV-channels, but very few in English. Practical remarks: There are 3 convenience store just a few steps from the apartment, but if you're arriving late, be prepared. A car rental office is 20 meters away, nice ladies working there, basic cars but good deals to be had. I found the car being essential for traveling around the island which has pretty decent roads and lots of great areas waiting to be explored. If Katharina managed to somehow fix this issue, her rental would be amazing. Overall, great value for money and a nice alternative to big hotels.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2014

Berhard C. uit Bremen

5,0
5 5 5 5

WUNDERSCHÖNES HAUS IN BESTER LAGE

Das Haus ist wirklich ein Traum! Es ist sehr geschmackvoll eingerichtet und man hat das Gefühl, zu Hause zu sein. Unsere Erwartungen wurden übertroffen. Das Haus mit dem lichtdurchfluteten Wohnraum hat uns sofort gefallen. In der Umgebung ist alles vorhanden (Grundversorgung, Restaurants, Kieselstrand) um einen entspannten und abwechslungsreichen Urlaub zu verbringen. Mit dem Bus (besser Auto) ist Korfu-Stadt gut erreichbar. Anderer lohnenswerter Ziele und Aktivitäten haben einen sehr schönen Urlaub abgerundet..
Wir kommen nächstes Jahr wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2013

Sabine uit Hannover

5,0
4.9 4.9 5 5 5

Wunderschöner Urlaub

Es war ein sensationelles und wundervolles Urlaub für uns.
Sehr große Räume für die Übernachtung, schöner Garten mit Auslauf für unseren Hund,, Strand ganz
in der Nähe, Marktplatz und Geschäfte in der Nähe fürs Shopping, preiswerte Restaurants im Ort und Richtung Strand, sehr ruhig in der Umgebung und vieles mehr was im Urlaub nicht fehlen darf.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: ruhig, netter Ort

Recreatiemogelijkheden: wandern, Strandurlaub

Winkels: ok

September 2012

clever uit München

4,9
4.8 5 4.9 4.8 5

Schönes Haus im Grünen

Das Ferienhaus mit einem wunderschönen Garten bietet all erdenklichen Annehmlichkeiten für einen ruhigen Urlaub.Nette individuelle Einrichtung, unser Hund hat sich sehr wohl gefühlt- da das eingezäunte große Grundstück ihm alle Freiheiten ließ.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto

Omgeving van de accommodatie: viele kleine preiswerte Restaurants

Recreatiemogelijkheden: Wnadern,Golf

Winkels: mehrer Geschäfte wenige Meter entfernt


Contactpersoon

Mevr. K. Schaefer

Mevr. K. Schaefer

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 8481

Laatst bijgewerkt: 23.07.2019

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/8481.htm


«Casa Nuova Korfu Liapades» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven