Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie

Max.  6   gasten
24m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
24m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het prachtige vakantiedorp Karda Beach. Het vakantiecomplex ligt in een prachtige eeuwenoude olijfgaard aan het strand van Dassia en is een ideaal startpunt voor excursies om het eiland Corfu te ontdekken. Het resort grenst aan de kristalheldere zee met een ondiep strand, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Je kinderen kunnen zich de hele dag uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Er is ook entertainment en sport voor volwassenen. Naast een zwembad heeft het resort ook een restaurant, een minimarkt, een bakker, wasmachines op muntjes en watersporten op het strand. Wifi is beschikbaar in het vakantiecomplex.
De stacaravan biedt plaats aan maximaal 6 personen (inclusief ten minste 1 kind jonger dan 12 jaar/60kg). De accommodatie bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een stapelbed. De bank in het woongedeelte kan indien nodig worden omgebouwd tot een extra slaapplaats. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft servies, bestek, potten en pannen, een koelkast met een klein vriesvak en een gaskookplaat. De badkamer is uitgerust met een toilet, een douche en een wastafel. Het houten terras met tafel, stoelen en een paviljoen nodigt je uit om comfortabel te ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning is beschikbaar. Beddengoed, een reisbedje en een kinderstoel kunnen gehuurd worden (vooraf te reserveren ten minste 7 dagen voor aankomst). Een elektrische barbecue is beschikbaar bij de stacaravan. De reistijd vanaf de haven/luchthaven van Corfu is ongeveer 30 minuten. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-6.09.24 is de minimale verblijfsduur 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). De rest van het jaar is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het strand is gemakkelijk bereikbaar via een metro direct vanuit het vakantiedorp. Het kiezelstrand loopt langzaam af en is daarom ideaal voor gezinnen met kinderen. Het strand heeft een vrij gedeelte en een gedeelte waar ligbedden en parasols gehuurd kunnen worden. De volgende watersporten zijn ook beschikbaar voor gasten (tegen betaling): Paragliden, waterskiën en windsurfen.
POOL
Er is een mooi zwembad met een apart gedeelte voor kinderen. Ligstoelen bij het zwembad kunnen gehuurd worden.
FAMILIEVRIENDELIJK
Er is een speeltuin voor kinderen waar ze zich kunnen uitleven en nieuwe vriendjes kunnen maken. Er is ook een apart gedeelte in het zwembad waar kinderen kunnen spetteren. Een reisbedje of kinderstoel kan gehuurd worden indien nodig (gelieve te reserveren bij boeking).
VRIJE TIJD EN SPORT
Op het strand kun je verschillende watersportactiviteiten uitproberen, zoals paragliden, waterskiën of windsurfen. Je kunt ook fietsen huren op slechts 400 meter van het vakantiedorp, zodat jij en je gezin het eiland Corfu op twee wielen kunnen verkennen. In het hoogseizoen kun je ook deelnemen aan het animatieprogramma van het naburige hotel "Elea Beach Hotel".
WINKELEN
In de minimarkt van het vakantiedorp heb je de mogelijkheid om boodschappen en artikelen voor dagelijks gebruik te kopen. Op een paar minuten lopen van het vakantiedorp vind je ook andere winkelfaciliteiten.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen en een koelkast, zodat je zelf kunt koken als je dat wilt. Als je je tijdens je vakantie culinair wilt laten verwennen, kun je natuurlijk ook de verschillende specialiteiten uitproberen in het restaurant van het vakantiedorp. Het restaurant biedt ook een afhaalservice, zodat je van je maaltijd kunt genieten op het terras van je stacaravan.
HUISDIEREN
Eén huisdier van max. 35 kg is welkom, mits aangemeld bij de reservering. De huurder is verplicht een borg van 120 euro te betalen als er een hond wordt meegenomen. Als alles in orde is bij vertrek, krijgt de huurder 100 euro van de borg terug en wordt er 20 euro ingehouden voor extra schoonmaak.
SPECIALE
De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie zal worden gecontroleerd op netheid. Bij klachten wordt Euro 40 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes worden besteld op het moment van boeking (tegen een vergoeding zoals vermeld in de extra kosten) of moeten ze ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Waterkoker
Servies

Apparatuur en toebehoren

Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 13 km Flughafen

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Dankzij de uitstekende ligging is Karda Beach de perfecte plek om het eiland Corfu te ontdekken. Het vakantiedorp ligt direct aan het strand, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Ook restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden vind je op loopafstand.
LIGGING EN OMGEVING
Het vakantiecomplex ligt aan de rand van het stadje Dassia, een ideaal uitgangspunt om het eiland Corfu te ontdekken. Op slechts een paar kilometer afstand ligt bijvoorbeeld het charmante kloostereiland waar het Vlacherna klooster ligt. Hier kun je ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht. Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Corfu, ligt het historische monument Achillion Palace op ongeveer 30 minuten rijden. Je kunt natuurlijk ook gewoon een uitstapje maken naar de prachtige stad Corfu, die op slechts een paar kilometer van Dassia ligt. In de stad Corfu kun je met het hele gezin een ontspannen wandeling door de oude stad maken, jezelf trakteren op een ijsje of een van de vele restaurants uitproberen. Als je wilt, kun je de stad ook bekijken vanuit een paardenkoets. Je kunt ook een rondvaart maken vanuit de havenstad aan boord van de Calypso Star. Deze vaart naar de noordkust van het eiland Vídos voor de kust en stopt daar om gasten een show met getrainde zeeleeuwen te laten zien. Maar dat is niet de enige attractie. In de romp van het schip zijn grote glazen ruiten ingebouwd zodat je ook vissen kunt zien terwijl je langzaam vaart. Midden in het groene centrum van het eiland, bij het dorp Ágios Ioánnis, ligt het oudste van de twee Corfiotische waterparken, Aqualand, een leuk zwembad voor jong en oud. Omringd door ligweiden nodigen verschillende zoetwaterzwembaden uit tot spetteren en zwemmen. Talloze reuzenglijbanen beloven een snelle rit.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Huisdier 8€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Airconditioning 5€p. Dag/aankomst, inclusief
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomstinclusief
Babybedje 3€p. Dag/a.aanvraag/aankomst te betalen, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst te betalen, inclusief
Eindschoonmaak voor huisdieren 20€ te betalen op aanvraag/bij aankomst inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458865

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458865.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven