Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vintage vakantiehuis in Aquitaine, dicht bij ...

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (keuken(waterkoker, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, vriezer, wasmachine), woon/eetkamer(TV, open haard, zithoek, DVD-speler), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed(160 x 200 cm)), badkamer(douche, toilet), verwarming(elektrisch))

recreatieruimte(tafeltennistafel), tuin, tuinmeubilair, BBQ, ligstoelen, zwembad(privé, omheind, 12 x 6 m., geopend van Jun t/m Sep), speeltoestellen, kinderbed, kinderstoel

Via een buitentrap betreed je deze karakteristieke en landelijk gelegen vakantiehuis bij Besse (3 km), waarvan de eerste stenen werden gelegd in 1620. De toren ademt de sfeer van weleer. Het woonverblijf bevindt zich op de eerste verdieping. Vanuit de tuin heb je een fenomenaal uitzicht over de velden en bossen. 's Avonds kan het privézwembad en de tuin prachtig verlicht worden. Wat een rijkdom!

De omgeving van maisvelden, tabaksplanten en uitgestrekte bossen is zeer uitnodigend voor het maken van lange wandelingen. Met de auto ben je binnen afzienbare tijd bij talrijke interessante plekjes, zoals Besse. Dit eeuwenoude plaatsje is prachtig. Het schitterende kerkje uit de twaalfde eeuw beschikt nog over het oorspronkelijke stenen dak. Dit maakt het kerkje enorm bijzonder. In de directe omgeving zijn diverse zwemmeren bij Prats-du-Périgord (6 km), Cazals (10 km) en Frayssinet (16 km).

Besse ligt midden tussen de rivieren Lot en Dordogne (beide 25 km) waar je kunt zwemmen, kanoën en prachtige stadjes als Domme (26 km), La Roque-Gageac (29 km) en Beynac (29 km) kunt bezoeken.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Tennisbaan
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 7 km

7 km


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 5/dier/nacht.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 10 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: Inclusief.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


257 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Laura Mous

4,0
4 4 4 4 4

Langs allerlei prachtige, kleine landweggetjes kwamen we bij het huis van de eigenaren. De dochter reed voor ons uit naar de woning en heeft een rondleiding gegeven.

Marjon Lamaker-van der Donk

4,0
4 4 4 4 4

Het huisje is oud en is aangaande het interieur gedateerd.., in de commentaren zie je een reactie van de eigenaar dat er verschillende verbeteringen zouden zijn gedaan.. , moeilijk te controleren....

Pascalle van Aalst

4,0
4 4 4 4 4

Zeer vriendelijke huiseigenaren een plek om tot rust te komen zeer fijn

Martin Niks

4,0
4 4 4 4 4

mooie omgeving, verwaarloosd huis erg veel achterstallig onderhoud gelegen aan drukke weg

Martijn Van Kooij

4,0
4 4 4 4 4

Heerlijke plek, mooi authentiek Frans landhuis! Veel privacy en erg aardige verhuurders

Saerens Joerie

4,0
4 4 4 4 4

Mooi huisje, geweldig zwembad, prachtige en grote tuin. Zeer vriendelijke ontvangst. Het keukentje binnen is wel redelijk klein. Mooie vakantie gehad.

Paul Tijssen

4,0
4 4 4 4 4

Rustige locatie met mooi uitzicht

R. van Hilst

4,0
4 4 4 4 4

Uitstekend huis met een prachtig zwembad en erg grote tuin. De omgeving is schitterend. Een kleine supermarkt en restaurant is op 7 km afstand. Een aanrader.

S. Opdenakker

4,0
4 4 4 4 4

Een fantastisch huis met alle gemakken van deze tijd. Prima bedden en een heerlijke douche ( beide belangrijk tijdens een vakantie vind ik). De tuin is mooi bijgehouden en het zwembad is geweldig. Aangezien je in een heel rustig gebied zit moet je er rekening mee houden dat de stroom er soms kan uitvallen ( 2 maal in 2 weken voorgekomen voor een aantal uur). Vriendelijke eigenaren die je altijd kan bellen wanneer er iets aan de hand is ( ze spreken enkel Frans).

L.L.M. Van der Plas

4,0
4 4 4 4 4

In dit mooie huis in de Dordogne hebben we een week doorgebracht, het huis straalt de sfeer van de omgeving uit en is authenthiek gehouden . Voorzien van vele gemakken en gericht p het buitenleven. De omgeving is fantastisch en er is veel te zien en te beleven , het is een huis om naartoe terug te keren.

Steven Jacobs

4,0
4 4 4 4 4

We hebben een week genoten van de rust in de Dordogne.Zalig uitzicht over de velden en het huis is bijna een klein kasteeltje als je in de tuin staat.Enig nadeel,bakker is op 7 km afstand en het huis bedriegt wel een beetje qua grootte aangezien de 2de verdieping niet betreedbaar is.Maar voor ons was het ruimschoots groot genoeg en hebben zelfs bezoek gehad van hertjes in de tuin.

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Ruud van Schaik

4,0
4 4 4 4 4

De ontvangst was goed, rondleiding gehad door de eigenaresse en er werd niet moeilijk gedaan betreffende de borg, ik had geen cash geld bij me. Het huis is prachtig van buiten, van binnen gedateerd en kleiner als gedacht (1 verdieping). De keuken is erg klein maar alles is aanwezig en werkt. De WiFi is waardeloos, deze valt telkens weg (als de koelkast aangaat bijvoorbeeld) en heeft slecht bereik, de tv is klein. De douche en het toilet (modern en netjes) zijn alleen bereikbaar via de slaapkamer met de 2 losse bedden. Dit is erg storend als er mensen slapen, de enige afscheiding is namelijk een gordijntje waardoor een soort halletje ontstaat. De bedden zijn hard, maar verder prima. Mooie tuin, goed en groot zwembad. De ligging van het huis is erg mooi met mooi uitzicht op de omliggende velden. We hebben enkele wilde dieren gezien, maar schrik niet als er opeens jagers rondom het huis staan. De weg langs het huis is niet erg rustig en er word soms zeer hard gereden. Verder is de streek prachtig en er is meer dan voldoende te zien en te doen.

Willem Hartog

4,0
4 4 4 4 4

Aankomst was hartelijk. De accommodatie was prima, bedden zijn goed, wifi zeer matig, tv erg klein, keuken leek op een kringloopwinkel...van alles wat....niet compleet. Het huis staat op een prachtige locatie en in een mooie omgeving. Wat we zagen, was heel veel achterstallig onderhoud! Zowel binnen als buiten...dit huis verdiend gewoon meer aandacht! Van het tuinmeubilair waren een aantal stoelen kapot, de ligkussens beschimmeld...

Jeanette van der Warf

4,0
4 4 4 4 4

Wij hebben een heerlijke week gehad in dit prachtige huis waar je je inderdaad in de 17e eeuw waant. Aankomst was goed geregeld. Het sleuteladres was duidelijk aangegeven en goed te vinden met navigatie. Jammer dat de beheerder geen andere taal dan de Franse sprak. Dit maakt het toch een stuk moeilijker om elkaar goed te begrijpen. Een beheerder moet op zijn minst Engels of Duits spreken vinden wij. Het zwembad was een heerlijke aanvulling op onze week en hier hebben we dan ook elke dag meerdere uurtjes in doorgebracht. Het zwembad wordt bijna dagelijks schoongemaakt. Naast het huis ligt een weg waar niet al te veel verkeer langskomt, maar het verkeer dat er rijdt, rijdt erg hard. Als je je auto op de weg wilt draaien is het geen overbodige luxe iemand even op de uitkijk te zetten. Wifi werkt niet, niet in huis en niet in de tuin. In een eerdere melding hadden we gelezen dat de Wifi binnenshuis inmiddels goed zou werken. Dit was niet het geval. Ook het 3/4G netwerk via de telecomprofider hield erg te wensen over. Regelmatig hadden we helemaal geen verbinden. Dit vonden we echt storend. Bellen ging prima. Wat we misten waren horren voor de ramen om de steekmuggen en ander ongewenste insecten buiten te houden.

J.J. van der Meulen

4,0
4 4 4 4 4

In een prachtige omgeving ligt dit huis gedeeltelijk uit 1620! De tuin is heel groot, veel zitjes, het zwembad is schitterend en wordt iedere dag vroeg schoongemaakt. Het huis zelf is dus oud, maar heel charmant. Openkeuken is klein maar compleet, serviesgoed ruim aanwezig, bedden nieuw en comfortabel. TV klein en niet aangehad, het weer was zo heerlijk dat we lang konden buiten zitten. Internet werkte prima. Eigenaar bijzonder vriendelijk.

T. Terveer

4,0
4 4 4 4 4

We hebben een heerlijke week gehad in dit huis. Vriendelijke ontvangst, rustige omgeving, prachtig weer en mooi uitzicht vanaf het terrein. Dagelijks genieten van het privé zwembad en in de omgeving zijn leuke dorpjes. Iets verder rijden en je zit in een plaats met grote supermarkten. Ook kun je mooi wandelen vlakbij het huis. We hebben zelfs midden op de dag een ree gezien. Als er een probleem zou zijn of we hadden vragen dan konden we altijd de eigenaar bellen. Uitstekend!

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Laura Mous

4,0
4 4 4 4 4

Zwembad is geweldig, maar weinig te doen in de omgeving voor tieners. Het huis is echt dringend toe aan renovatie. Er mist wel een en ander. Host reageert niet altijd erg snel. Heerlijke matrassen op de bedden. Let op: in de advertentie staat inc. Eindschoonmaak, maar zodra he geboekt hebt blijkt de prijs exc. te zijn.

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

T. Deruyver

4,0
4 4 4 4 4

Deze vakantiewoning heeft iets weg van een middeleeuws kasteel/kerk aan de buitenkant. Binnen is het een gewoon woonhuis. Vanuit het zwembad heb je altijd een leuk uitzicht op de woning. Alle bedden liggen comfortabel en de keuken is helemaal oké!

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

S. Opdenakker

4,0
4 4 4 4 4

Een fantastisch huis met alle gemakken van deze tijd. Prima bedden en een heerlijke douche ( beide belangrijk tijdens een vakantie vind ik). De tuin is mooi bijgehouden en het zwembad is geweldig. Aangezien je in een heel rustig gebied zit moet je er rekening mee houden dat de stroom er soms kan uitvallen ( 2 maal in 2 weken voorgekomen voor een aantal uur).
Vriendelijke eigenaren die je altijd kan bellen wanneer er iets aan de hand is ( ze spreken enkel Frans).

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

T. Wiersma

4,0
4 4 4 4 4

Prachtig Perigord huis uit 1620. De tuin eromheen en het privé zwembad zijn eveneens geweldig. Omgeving waar herten en vosjes nog in het wild te spotten zijn, waar de Dordogne op zo'n 20 km afstand rustig stroomt, zijn prachtige kastelen, oude plaatsjes zoals Sarlat, Rocamadour, Belvés, Villefranche. Een oase van rust maar als je wilt vertier op afstand. Kortom prima toeven.

T. Terveer

4,0
4 4 4 4 4

We hebben een heerlijke week gehad in dit huis. Vriendelijke ontvangst, rustige omgeving, prachtig weer en mooi uitzicht vanaf het terrein.
Dagelijks genieten van het privé zwembad en in de omgeving zijn leuke dorpjes. Iets verder rijden en je zit in een plaats met grote supermarkten.
Ook kun je mooi wandelen vlakbij het huis. We hebben zelfs midden op de dag een ree gezien.
Als er een probleem zou zijn of we hadden vragen dan konden we altijd de eigenaar bellen. Uitstekend!

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Ruud van Schaik

4,0
4 4 4 4 4

De ontvangst was goed, rondleiding gehad door de eigenaresse en er werd niet moeilijk gedaan betreffende de borg, ik had geen cash geld bij me. Het huis is prachtig van buiten, van binnen gedateerd en kleiner als gedacht (1 verdieping). De keuken is erg klein maar alles is aanwezig en werkt. De WiFi is waardeloos, deze valt telkens weg (als de koelkast aangaat bijvoorbeeld) en heeft slecht bereik, de tv is klein.

De douche en het toilet (modern en netjes) zijn alleen bereikbaar via de slaapkamer met de 2 losse bedden. Dit is erg storend als er mensen slapen, de enige afscheiding is namelijk een gordijntje waardoor een soort halletje ontstaat. De bedden zijn hard, maar verder prima.



Mooie tuin, goed en groot zwembad. De ligging van het huis is erg mooi met mooi uitzicht op de omliggende velden. We hebben enkele wilde dieren gezien, maar schrik niet als er opeens jagers rondom het huis staan. De weg langs het huis is niet erg rustig en er word soms zeer hard gereden.

Verder is de streek prachtig en er is meer dan voldoende te zien en te doen.

Jeanette van der Warf

4,0
4 4 4 4 4

Wij hebben een heerlijke week gehad in dit prachtige huis waar je je inderdaad in de 17e eeuw waant. Aankomst was goed geregeld. Het sleuteladres was duidelijk aangegeven en goed te vinden met navigatie. Jammer dat de beheerder geen andere taal dan de Franse sprak. Dit maakt het toch een stuk moeilijker om elkaar goed te begrijpen. Een beheerder moet op zijn minst Engels of Duits spreken vinden wij.

Het zwembad was een heerlijke aanvulling op onze week en hier hebben we dan ook elke dag meerdere uurtjes in doorgebracht. Het zwembad wordt bijna dagelijks schoongemaakt.

Naast het huis ligt een weg waar niet al te veel verkeer langskomt, maar het verkeer dat er rijdt, rijdt erg hard. Als je je auto op de weg wilt draaien is het geen overbodige luxe iemand even op de uitkijk te zetten.

Wifi werkt niet, niet in huis en niet in de tuin. In een eerdere melding hadden we gelezen dat de Wifi binnenshuis inmiddels goed zou werken. Dit was niet het geval. Ook het 3/4G netwerk via de telecomprofider hield erg te wensen over. Regelmatig hadden we helemaal geen verbinden. Dit vonden we echt storend. Bellen ging prima.

Wat we misten waren horren voor de ramen om de steekmuggen en ander ongewenste insecten buiten te houden.

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Steven Jacobs

4,0
4 4 4 4 4

We hebben een week genoten van de rust in de Dordogne.Zalig uitzicht over de velden en het huis is bijna een klein kasteeltje als je in de tuin staat.Enig nadeel,bakker is op 7 km afstand en het huis bedriegt wel een beetje qua grootte aangezien de 2de verdieping niet betreedbaar is.Maar voor ons was het ruimschoots groot genoeg en hebben zelfs bezoek gehad van hertjes in de tuin.

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Tom Venstermans

4,0
4 4 4 4 4

Huis uit 1620 (slechts ten dele toegankelijk). Heel klein (zeker voor gezin met 3 kleine kinderen), wel 'stemmig'. Huis was niet zo proper. Er huizen blijkbaar uilen op de bovenverdieping, wat 's nachts voor heel wat rumoer zorgde (wij vermoeden dat er toch ook nog andere dieren verblijven ...). Groot zwembad en grote tuin in prachtige natuuromgeving. Supermarkt is wel ver (40 minuten). Prijs-kwaliteit toch wat te duur.

V.e Vangheluwe

4,0
4 4 4 4 4

Groot huis, van buitenaf gezien toch. Is dringend aan renovatie toe! Is zeker zijn prijs niet waard. De gerenoveerde schuur naast deze oude hoeve wordt eveneens door dezelfde eigenaars verhuurd aan dezelfde prijs van dit verouderd pand. De gerenoveerde schuur is echter wel zijn prijs waard. De oude hoeve écht niet. Mooie streek, leuk en proper zwembad, ruime tuin. Rustige en mooie omgeving. De kerkuiltjes op zolder met het nodige kabaal 's nachts krijg je er gratis bij!

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

L.L.M. Van der Plas

4,0
4 4 4 4 4

In dit mooie huis in de Dordogne hebben we een week doorgebracht, het huis straalt de sfeer van de omgeving uit en is authenthiek gehouden . Voorzien van vele gemakken en gericht p het buitenleven. De omgeving is fantastisch en er is veel te zien en te beleven , het is een huis om naartoe terug te keren.

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Alexandra Schaeken

4,0
4 4 4 4 4

Het interieur was sterk verouderd, niet genoeg zitplaatsen voor 7 personen in de leefruimte, 1 badkamer is te weinig voor 7 personen, het wasmachine was kapot en werd ook niet gerepareerd, de douchekop was zo opgehangen dat hij recht vooruit sproeide ivm lekkage. De tuinkussens zaten onder de schimmel en er waren maar 5 ligstoelen ipv 7. De wifi had alleen buiten bereik waar de lamp stuk was die ook niet gerepareerd werd. De bakker en een kleine supermarkt was op 9 km afstand. De tuin was wel prachtig bijgehouden en het zwembad met douche is heerlijk! Het ligt heel rustig. Het is omheind en beveiligd met alarm. Dat maakte veel goed.

J.J. van der Meulen

4,0
4 4 4 4 4

In een prachtige omgeving ligt dit huis gedeeltelijk uit 1620! De tuin is heel groot, veel zitjes, het zwembad is schitterend en wordt iedere dag vroeg schoongemaakt.

Het huis zelf is dus oud, maar heel charmant. Openkeuken is klein maar compleet, serviesgoed ruim aanwezig, bedden nieuw en comfortabel. TV klein en niet aangehad, het weer was zo heerlijk dat we lang konden buiten zitten.

Internet werkte prima. Eigenaar bijzonder vriendelijk.

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Geoffrey Vroonen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Welkom, in geval van problemen zijn de gastheren telefonisch bereikbaar waar ze 2 minuten met de auto wonen. Alles is schoon bij aankomst, het zwembad schoongemaakt, de omgeving afgesneden. Niets te zeggen. Bedankt 🤩

Willem Hartog

4,0
4 4 4 4 4

Aankomst was hartelijk. De accommodatie was prima, bedden zijn goed, wifi zeer matig, tv erg klein, keuken leek op een kringloopwinkel...van alles wat....niet compleet. Het huis staat op een prachtige locatie en in een mooie omgeving. Wat we zagen, was heel veel achterstallig onderhoud! Zowel binnen als buiten...dit huis verdiend gewoon meer aandacht!

Van het tuinmeubilair waren een aantal stoelen kapot, de ligkussens beschimmeld...

Jackie Holmes

4,0
4 4 4 4 4
Toon Engels

Een mooi huis, heeft wat opfrissing nodig, maar de charme is echt. De badkamer is modern en functioneert goed, de keuken is functioneel. We hebben gelukkig 6 volwassenen gehuisvest, hoewel er soms een wachtrij voor de badkamer was. De derde slaapkamer is afgeschermd, wat lastig is, maar oké. We betaalden 60 euro voor beddengoed dat vreemd en oud was en aan het einde van elk bed was achtergelaten, we denken dat de gastheren de bedden op zijn minst hadden kunnen opmaken. Het ligt nogal ver van alles, wat leuk is! Ik denk dat het zou kunnen profiteren van wat schriftelijke informatie over de geschiedenis van het huis en de omgeving. De gastheer sprak een beetje Engels, opnieuw een beschrijving van de verwachtingen zou gemakkelijker te vertalen zijn, de dame die het "schoonmaak" -geld kwam nemen was niet de meest aangename, ik begrijp de taalbarrières, maar laat het opnieuw opschrijven zodat we kunnen vertalen. We wisten niet wat we met het afval / recycling moesten doen, hoewel we de gastheer 60 euro moesten betalen voor het schoonmaken, kregen we te horen dat we de vuilnisbakken naar de dichtstbijzijnde stad moesten brengen! je hebt vaatwastabletten en schoonmaakmiddelen nodig, want er was minder dan minimaal in huis. We kwamen aan met 6 gasten en vonden een halve wc-rol, dit alles moet worden gecommuniceerd voordat je aankomt, want eruit springen na een lange reis was niet prettig. Afgezien van deze probleempjes, we vonden het geweldig! het privézwembad was geweldig en werd altijd schoon gehouden, de omgeving was privé en het huis had veel karakter. Dus voeg 120 euro toe en verwacht basisreinigingsproducten te kopen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 308494

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308494.htm


«Vintage vakantiehuis in Aquitaine, dicht bij ...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 257 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven