Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ruim vakantiehuis in Aquitaine met...

Max.  4   gasten
190m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
190m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Tussenetage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, stapelbed), badkamer(ligbad, massagedouche), toilet, 2-pers. slaapbank)

keuken(koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine), woon/eetkamer(TV, open haard, DVD-speler, stereo-installatie), badkamer(douche, toilet), bijkeuken(wasmachine), verwarming(elektrisch), terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, omheind, geopend van Mei t/m Sep), tafeltennistafel, kinderbed, kinderstoel

In de landelijke en bosrijke omgeving van het dorpje Besse (3 km) ligt dit mooie vakantiehuis. Dit mooie vakantiehuis vol historie is gebouwd in de zeventiende eeuw. Het ligt prachtig in een landelijke en bosrijke omgeving en op slechts 3 km van het leuke dorpje Besse. Geniet van het prachtige, vrije uitzicht op de bossen en velden of ontspan met een goed boek op het ruime terras naast uw privé zwembad. De woonkamer met een mooie vide (tussenetage) heeft een fraaie zithoek rond de gezellige open haard. Boven vindt u een mezzazine en een massagedouche om de laatste spanning weg te spoelen.

Besse heeft veel te bieden. Het prachtige stadje heeft een goudgele gloed over zich door de typische Périgord-stenen, waarmee het gebouwd is. Het stenen dak van het 12e-eeuwse kerkje is nog oorspronkelijk. Prachtig gewoon! Ook het middeleeuwse Villefranche-du-Périgord (9 km) is zeer de moeite waard, met alle winkeltjes en restaurants die er te vinden zijn. In de directe omgeving zijn zwemmeren bij Prats-du-Périgord (6 km), Cazals (10 km) en Frayssinet (16 km).

Golfliefhebbers kunnen even buiten Belvès en Domme (24 km) terecht. Cahors (50 km) is een ideale bestemming voor een mooie dagtrip. In de omgeving wordt volop wijn geproduceerd. De blikvanger en het symbool van de stad is de schitterende Valentré-brug.
Vakantiehuis is ook te boeken voor 9 personen onder code FR-24550-45.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Tennisbaan
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 eenpersoonskamer
1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 4 km

4 km


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 5/dier/nacht.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 10 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: Inclusief.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.2 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Joyce Slieker

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Engels

Heerlijk huis met zwembad. Aardige ontvangst van Frans sprekende eigenaresse. Aanrader voor mensen die van roest en natuur houden.

J,C, van Hoolwerff

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Tot op heden heb ik mij enkel ingeschreven voor een 7-daags verblijf, Zodra dit achter de rug is kan ik u meer en beter informeren, met vriendelijke groet, JCvH,

R.R. Sterke

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Top accomodatie locatie alles was top geregeld

Gerard de Rijke

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooi verzorgd huis in prima bouwkundige staat. Sfeervol en ruim.

Ellen Buysse

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Een mooi huis in een prachtige omgeving. Een absolute aanrader voor wie houdt van rust en natuur. Elke ochtend en avond konden we de herten aanschouwen vanop ons terras. Rocamadour, Domme, Cazals, Belves... zijn absoluut een bezoek waard, maar alles is wel minimum een half uur rijden. Ook winkels, bakker, restaurants...zijn een heel eind weg. De ligging is dus zowel een voordeel (rust) als een nadeel (afstand). Het zwembad, het terras en de tuin zijn de kers op de taart, zeker bij prachtig weer zoals wij hebben gehad.

D. Dhaenens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Heel vriendelijk ontvangen, genoten we van 2 prachtige weken in wat heel lang geleden een onderkomen moet zijn geweest voor de paarden van ruiters die in de nabijgelegen herberg halt hielden maar wat nu werd omgetoverd tot een schitterende gite met dito zwembad (dat quasi dagelijks (!) door de eigenaar wordt gereinigd op zo een vroeg tijdstip, dat je er niks van merkt). De omgeving is zeker de moeite maar gezien we deze streek al een 10-tal keer bezochten...

Theo Driessen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

We hebben genoten van onze vakantie. In de omgeving is veel te zien. Steden als Belves, Domme, Rocamadour, Cahors en Sarlat zijn een bezoek mee dan waard. Het huis biedt alles voor een verblijf met 4 volwassenen. De eigenaresse is erg vriendelijk en zorgt dat alles goed verloopt. Je moet overigens wel enige moeite doen om het huis te vinden. De eigenaren wonen op een andere locatie waar je eerst moet In te komen. Vervolgens loodsen zij je naar het vakantieadres. Er is veel rust en een mooi groot zwembad. Voor de bakker moet je wel elke dag naar Villefrance.

Theo Driessen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

We hebben genoten van onze vakantie. In de omgeving is veel te zien.

Steden als Belves, Domme, Rocamadour, Cahors en Sarlat zijn een bezoek mee dan waard.

Het huis biedt alles voor een verblijf met 4 volwassenen. De eigenaresse is erg vriendelijk en zorgt dat alles goed verloopt. Je moet overigens wel enige moeite doen om het huis te vinden. De eigenaren wonen op een andere locatie waar je eerst moet In te komen. Vervolgens loodsen zij je naar het vakantieadres.

Er is veel rust en een mooi groot zwembad. Voor de bakker moet je wel

elke dag naar Villefrance.

Ellen Buysse

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Een mooi huis in een prachtige omgeving. Een absolute aanrader voor wie houdt van rust en natuur. Elke ochtend en avond konden we de herten aanschouwen vanop ons terras.

Rocamadour, Domme, Cazals, Belves... zijn absoluut een bezoek waard, maar alles is wel minimum een half uur rijden. Ook winkels, bakker, restaurants...zijn een heel eind weg.

De ligging is dus zowel een voordeel (rust) als een nadeel (afstand).

Het zwembad, het terras en de tuin zijn de kers op de taart, zeker bij prachtig weer zoals wij hebben gehad.

Paul Hijmans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooi huisje op een rustige plek waar je kunt genieten van de natuur. De beheerders spreken alleeen Frans. Maar met handen en voeten kom je er wel uit. Mooi zwembad bij het huisje alleen wel veel insecten op en rond huisje en dus ook in het zwembad. Winkels, etc liggen niet dicht in de buurt en kunt vanuit Besse na stukje rijden mooie monumenten bekijken.

Ewald van Hoeijen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Fantastisch verblijf gehad. Vriendelijk ontvangt van de eigenaar gekregen. Even een weekje tot rust gekomen. Kinderen veel in de tijd tuin gespeeld. Zwembad was net te koud maar dat mocht de pret niet drukken. Je bent wel afhankelijk van de auto. In de omgeving zijn genoeg kastelen te bezoeken. Zeker de moeite waard om hier te verblijven.

D. Dhaenens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Heel vriendelijk ontvangen, genoten we van 2 prachtige weken in wat heel lang geleden een onderkomen moet zijn geweest voor de paarden van ruiters die in de nabijgelegen herberg halt hielden maar wat nu werd omgetoverd tot een schitterende gite met dito zwembad (dat quasi dagelijks (!) door de eigenaar wordt gereinigd op zo een vroeg tijdstip, dat je er niks van merkt). De omgeving is zeker de moeite maar gezien we deze streek al een 10-tal keer bezochten...

Soraya van de Crommert

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Na vanaf de snelweg ruim 50km door een redelijk afgelegen gebied te hebben gereden over landelijke weggetjes waren we eindelijk gearriveerd bij dit fraaie huis met eigen mooi zwembad. Door het zwaar tegenvallende weer hebben we daar geen gebruik van kunnen maken. Gelukkig was er in het huis een fijne haard aanwezig waarvan we elke dag gebruik gemaakt hebben. Prima bedden en alles schoon verder. Eigenaren spreken geen letter over de grens dus dat blijft lastig in Frankrijk. In Italie en Spanje zijn de mensen altijd bereid om moeite te doen om de toerist een beetje tegemoet te komen in het Engels. Dat is tenminste onze ervaring. Geen grote ramp of zo maar wel typerend voor de Fransen vind ik over het algemeen. Verder mooie omgeving met stokoude dorpjes maar erg afgelegen locatie.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 308498

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308498.htm


«Ruim vakantiehuis in Aquitaine met...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven