Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  10   gasten
290m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 10  gasten
290m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 65 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op een parkachtig terrein, op slechts 3 minuten lopen van het meer en een sprookjesbos met een ijsvijver, is dit vrijstaande vakantiehuis rijkelijk gerenoveerd met veel aandacht voor detail.

De villa biedt 290 m2 ruimte voor maximaal 10 personen, want naast 4 luxe slaapkamers - waarvan één in exclusieve chaletstijl met handgemaakte stapelbedden - zijn er ook 3 feel-good badkamers, een moderne, open keuken en een overdekt terras van 40 m2 op het zuiden.

Als u houdt van de stijl en luxe van kleine maar fijne boutique design hotels, zult u van ons LA MAISON houden - dat beloven we!

Uw gastheren hebben zelf al verschillende, zeer succesvolle trendy restaurants ontworpen en gerund, en ook enkele eersteklas en luxueuze boetiekhotels geadviseerd.

Het resultaat van hun ervaring heet LA MAISON - waar modern design wordt gecombineerd met een gezinsvriendelijke wooncultuur.

Als echte kenners van de fijnere dingen in het leven zullen zij graag hun insider tips met u delen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.3 km

0.3 km

Skilift 9 km

9 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 80 km Zurich / Freiburg

80 km

Station 8 km Titisee

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis ligt in het luchtkuuroord Titisee in het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Zwitserland.

Vanuit de villa bereikt u de pittoreske Titisee, het lido of een sprookjesachtige ijsvijver in het bos in ruim 3 minuten lopen. Op het meer zijn verschillende boten (kano's, roeiboten, waterfietsen en e-jachten) te huur, u kunt zich wagen aan SUP (stand-up paddling) of deelnemen aan een boottocht.

Het zwemparadijs Schwarzwald, inclusief de SPA "Palais Vital" met 12 nieuwe sauna's, een wellness-oase en de kindergalerij met 23 hightech glijbanen is met de auto in minder dan 5 minuten te bereiken.

Titisee is verbonden met het grootste skigebied ten noorden van de Alpen: 52 liften, 300 km loipes en romantische winterpaden (inclusief koetstochten door de sneeuw).

De adembenemende Three Lakes Trail, die langs het huis loopt, is een absolute must voor elke fietser!

De "Fundorena" met trampolinepark, freestyle jump, hoog touwenparcours, schaatsbaan, klimbos en ponyritjes en de golfclub Hochschwarzwald liggen om de hoek. Zowel het beroemde Europapark als het magische Steinwasenpark en de langste rodelbaan van Duitsland zijn erg leuk, niet alleen voor kinderen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 450
Aanbetaling: 450 € bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Incl. BTW, plus 145,- € eindschoonmaak en toeristenbelasting van momenteel 2,70 € per volwassene/per dag. Goed opgevoede honden zijn welkom op aanvraag. Borg: 450,- €. Annuleringsvoorwaarden volgens BGB.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 65 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Het vakantiehuis is comfortabel uitgerust voor een bezetting tot 10 personen met in totaal 4 slaapkamers en 3 feel-good badkamers van de extra klasse.

Twee van de slaapkamers hebben luxe kingsize boxspringbedden van NATURA, één slaapkamer heeft twee eenpersoons boxspringbedden van NATURA en de 4e slaapkamer is ingericht met 2 handgemaakte stapelbedden in exclusieve chaletstijl - een absolute droom voor zowel kinderen als volwassenen!

De moderne, open designkeuken heeft onder meer een krachtige inductiekookplaat, een zelfreinigende oven met intuïtieve bedieningsring en 3D verwarmde lucht en een fluisterstille vaatwasser.

De lounge is ingericht met originele Acapulco-fauteuils en een hangende Cocoon-haard van ontwerper Otero, evenals een Ultra HD-tv van de nieuwste generatie. De grote geoliede eiken eettafel biedt comfortabel plaats aan 10 personen. Verlichte plafondelementen zorgen 's avonds voor een heel bijzondere sfeer.

De royale leefruimte wordt aangevuld met een overdekt terras op het zuiden van ruim 40 m2.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2022

Caro K. uit Waiblingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte familievakantie!

Mijn familie (mijn man, 3 kinderen van 9, 12 en 15 jaar en onze hond Roger) verbleef in La Maison voor een korte vakantie en we hadden echt een perfecte vakantie! De locatie is ideaal voor alle excursies in het Zwarte Woud (we gingen naar de Wutach- en Ravenna-kloven, naar talrijke watervallen, naar de Feldberg voor "hut-wandelen", naar het zwemparadijs en naar het Europapark...). Het huis is modern en zeer chique, aan alles is gedacht en er ontbreekt absoluut niets. De verhuurder is zeer attent, beantwoordt elke vraag super snel en geeft liefdevol om het welzijn van zijn gasten - echt geweldig! We zullen La Maison zeker aanbevelen aan anderen en komen misschien deze zomer weer!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Maart 2022

Wiebke M. uit Pullach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We komen terug :-)

Ideaal gelegen in het prachtige Zwarte Woud, zeer rustig, met een prachtig uitzicht op de Hochfirst en op slechts enkele meters van een klein bos en de idyllische Titisee. Het enorme, overdekte terras met de best mogelijke oriëntatie (zuid/zuidwest) was een van de vele hoogtepunten van ons verblijf. Onze "groep meiden" heeft meer dan genoten van de moderne en stijlvolle inrichting, de perfecte uitrusting en de comfortabele bedden en we zijn het er allemaal over eens dat we uiterlijk volgend jaar terugkomen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Februari 2022

Marion J. uit Radebeul

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super!

Dit moderne vakantiehuis is ideaal om je goed te voelen en te ontspannen. De inrichting is modern en luxueus. We hebben zelden zo'n mooi vakantiehuis gehad.
De badkamers zijn van de beste kwaliteit, de bedden garanderen een goede nachtrust, alles is precies goed.
Het is drie minuten lopen naar het Titisee meer (met een lido!) en de natuur is prachtig.
We zouden het zeker aanraden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

November 2021

Conny N. uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch mooi vakantiehuis op een sprookjesachtige locatie

We waren al meer dan enthousiast over de foto's, maar ter plaatse is het nog beter dan verwacht. Een super gelegen huis voor een perfecte vakantie. De inrichting en uitrusting zijn van hoge kwaliteit en zeer smaakvol (de bedden zijn een droom!). Er ontbrak gewoon niets. We voelden ons ongelooflijk op ons gemak en nemen veel mooie herinneringen mee.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Oktober 2021

Familie M. uit Bad Homburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uitzonderlijk, prachtig vakantiehuis

We brachten een paar heerlijke dagen door aan de schilderachtige Titisee. Het huis is gewoon geweldig, alles wat je nodig hebt is er. Ontbijten in de zon, zonnebaden met het fantastische uitzicht op de hoogten van het Zwarte Woud, pure ontspanning. De slaapkamers met boxspring bedden, de moderne design badkamers, de stijlvolle en liefdevolle inrichting, alles klopt.

We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

September 2021

PETER F. uit Dormagen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een villa voor bijzondere vakanties!

We verbleven in La Maison Titisee in de late zomer met ons hele gezin en onze hond Max! Een moderne, uitstekend uitgeruste villa in een prachtige omgeving.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2021

Marcus D. uit Bremen

5,0
5 5 5 5 5

Design Ferienhaus der Extraklasse! 5 Sterne Plus!!

Wir waren schon in vielen hochwertigen Ferienhäusern auf der ganzen Welt, aber diese Villa ist unser absoluter Favorit - da waren sich alle einig (inkl. den Schwiegereltern und den Kids)!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf LA MAISON Titisee
Dhr. P.

Dhr. P.

Ik woon de helft van het jaar in de designmetropool Kaapstad met mijn mooie vrouw, onze 14-jarige zoon en onze bastaardhond Rusty, en de rest van de tijd zijn we in het zuidelijke Zwarte Woud of op reis.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 323380

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/323380.htm


«LA MAISON Titisee» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 65 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven