Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Beachapartment mit tollem Meerblick

Praia do Carvoeiro

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Dit prachtige grote appartement met 3 slaapkamers, 2 elegante moderne badkamers en een groot terras met uitzicht op zee heeft alles wat u zich kunt wensen voor een strandvakantie.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 40 km Faro

40 km

Station 20 km Tunis

20 km

Snelweg-afrit 8.5 km Lagoa

8.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Midden in het centrum aan het strand vlakbij de vele restaurants, ligt dit appartement iets hoger dan het centrale plein. Weinig verkeersoverlast, omdat het aan het eind van een doodlopende straat ligt
Op ca. 1-2 min. afstand via 2 trappen bereikt u het strand, restaurants en een kleine supermarkt.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 14 Tage vor dem geplanten Check-in bis 14 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 14 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

meer informatie:

Coronaculant Landlords. Annulering om coronaire redenen zoals ziekte, lockdown, overheidsvoorschriften altijd mogelijk. Aanpassingen van aankomst en vertrek in verband met gewijzigde vluchtschema's zullen, indien nodig en indien mogelijk, worden nagestreefd. Alleen nachten die daadwerkelijk in het appartement kunnen worden doorgebracht, worden betaald.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Frank P. uit Strausberg

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Maximale goede locatie en zeer goede uitrusting

We mochten in september 2023 genieten van onze vakantie in Carvoeiro in dit grote, ruime appartement. De accommodatie is vaak van groot belang voor het welzijn tijdens de vakantie. De locatie en het appartement zijn onverslaanbaar. Mooi balkon met geweldig uitzicht op het dorpsplein en de zee, kamers groot en ruim (alles is aanwezig, eindelijk genoeg hangers in een vakantieappartement), keuken zeer goed uitgerust. En wat moet benadrukt worden, is dat de verhuurder ongelooflijk veel moeite heeft gedaan voor de uitleg over de aankomst, tips voor uitstapjes en restaurants. We bedanken mevrouw Staab heel hartelijk.

Februari 2023

Thomas M. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie Carvoeiro

Ik kan de flat alleen maar aanbevelen. U kunt het strand in twee minuten bereiken en woont op een rustige locatie. Het uitzicht op het strand en de zee vanaf het terras is gewoonweg prachtig.
De flat en de inrichting hebben alles wat u zich kunt wensen.
Er is een ondergrondse garage waar u uw auto kunt parkeren. De verhuurders zijn goed bereikbaar en helpen je graag als je vragen hebt. Dankbaar voor de goede tips voor uitstapjes en restaurants in het dorp en de omgeving. Ik kan deze prachtige flat alleen maar aanbevelen en kom graag terug naar Carvoeiro.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Oktober 2022

Maren M. uit Ennetbürgen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

absoluut geweldig

De flat is een echte aanrader. Het is perfect gelegen in het dorp Carvoeiro, op de tweede verdieping van het huis en heeft een geweldig uitzicht over het dorp en de prachtige zee. De bouwkwaliteit en de uitrusting van de flat zijn uitstekend. Zelfs de handleidingen van de apparaten waren meertalig, zodat je er optimaal gebruik van kon maken. De ondergrondse garage is een groot pluspunt. U kunt uw auto en fietsen goed parkeren. De verhuurders zijn erg aardig, sympathiek en altijd beschikbaar als er iets is. We hebben veel gehad aan hun vele goede tips en ideeën. Het dorp en alle restaurants, winkels en stranden zijn te voet bereikbaar. We zouden deze geweldige flat zo weer boeken.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2022

JL G. uit Luxembourg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

14 dagen Carvoeiro

de flat is zeer schoon, groot en goed uitgerust. heeft een groot balkon en een gouden plek in de ondergrondse garage. ligt zeer centraal ten opzichte van het strand en restaurants. Mevrouw Staab is zeer behulpzaam en gaf ons veel tips

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2022

Uwe S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

geweldige accommodatie in het centrum van carvoveiro zeezicht

wij (familie) verbleven in juli 12 dagen in de flat. het is zeer schoon, groot en zeer goed uitgerust (bijv. strandlakens, koeltas/batterijen, azijn/olie kruiden etc. en alles wat je verder nodig hebt). zeer centraal ten opzichte van het strand, restaurants, winkels, supermarkt/bakker, ijssalons - allemaal op korte loopafstand. je kunt ook naar andere stranden of aggar seco lopen, boottochten maken naar de grotten etc.. er zijn goede restaurants in het dorp en in de omgeving, veel leuke uitstapjes mogelijk (optimale ligging, maximaal 1 u naar tavira, sagres of westkust, ook ondergrondse parking!) in de zomer natuurlijk meer volk, maar wij vonden altijd een plaatsje aan het strand, bij restaurants is het aan te raden om te reserveren. 's avonds was er vaak feest/concert op de placa, soms wat luid op het balkon (binnen hoor je niets, zeer rustige ligging). geweldige en ongecompliceerde communicatie met de gastheer, mevrouw staab. we zouden graag terugkomen, we voelden ons zeer comfortabel! zelfs na het bezoeken van vele andere plaatsen in de algarve, vonden we carvoveiro het beste als een plek om te verblijven

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2021

Marlene uit Heidelberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig, ruim appartement met balkon en uitzicht op zee.

We hebben een paar prachtige dagen doorgebracht in het geweldige appartement. Het is zeer ruim en heeft een mooi, groot balkon met middag-/avondzon waarvandaan je het strand en het leuke dorpje kunt overzien. Het appartement was bij onze aankomst erg schoon en recent gerenoveerd en is top uitgerust. Onder andere zijn alle mogelijke keukenbenodigdheden, spelletjes, boeken, dvd's, strandhanddoeken, zeer snel internet en zelfs een babyreisbedje aanwezig. Hier kun je ook in coronatijden een zeer ontspannen vakantie doorbrengen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2021

Arleta M. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Algarve Droom

Als ik deze ruil met 10 sterren mocht beoordelen, dan zou ik dat meteen doen! Dit was een bijzondere ruil. Vanaf het begin verliep de communicatie uitstekend. Joyce heeft al onze vragen en zorgen beantwoord. Ze stond ons van begin tot eind altijd bij om te helpen. We hebben veel informatie en tips gekregen. We hebben een fantastische vakantie gehad in de Algarve in het prachtige appartement in Carvoeiro. Het appartement was erg schoon en mooi ingericht. 2 grote slaapkamers en 2 badkamers met een enorme woonkamer. Daarnaast was er het prachtige terras van waaruit je de zee kon zien. We waren ook verbaasd over hoe goed de keuken was uitgerust. Er ontbrak niets. Zelfs een sinaasappelpers was aanwezig, elke ochtend dronken we vers geperst sinaasappelsap. We kregen de sinaasappels zelfs uit Joyce's prachtige tuin. Omdat we met de auto waren, was het natuurlijk erg handig dat we zelfs een plek in de ondergrondse parkeergarage hadden. Het appartement ligt direct in het centrum van Carvoeiro, alles is op loopafstand, in 2 minuten ben je op het strand! We hebben er ontzettend van genoten en zijn erg dankbaar voor deze toch wel erg spontane ruil. Joyce en Klaus zijn geweldige mensen die we persoonlijk hebben ontmoet. We werden hartelijk ontvangen met taart. Het voelde meteen erg vertrouwd. Ik kan een ruil alleen maar van harte aanbevelen. Heel erg bedankt beiden, we komen graag terug. Uwe, Arleta en Eva.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Mevr. J. Staab

Mevr. J. Staab

Andere accommodaties van Mevr. J. Staab


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 325993

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/325993.htm


«Beachapartment mit tollem Meerblick» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven