Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Strandnah

Hulshorst

Max.  8   gasten
104m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
104m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Kom en bezoek onze villa dicht bij het strand en laat u betoveren door het uitzicht op zee zodra u opstaat.
U woont op 113m², met 4 slaapkamers en 1 woon/eetkamer met aangrenzend terras en een omheinde tuin.
Op de begane grond is er een slaapkamer ( 1,60 x 2,00), + TV,
Badkamer met regendouche en sunshower, woon/eetkamer met open keuken, ook van hieruit heeft u het prachtige uitzicht op het water.
Op de bovenverdieping vindt u nog 3 slaapkamers, 2 met een tweepersoonsbed, 1 met 2 eenpersoonsbedden. Kinderstoel en traphekje zijn beschikbaar.
Kitchenette, vaatwasser, waterkoker, oven-magnetron combinatie,
Senseo + filter koffiezetapparaat
Air conditioning !!! Internet (draadloos LAN, gratis)
Voor het huis zijn twee parkeerplaatsen voor uw auto.
Een karretje in de berging wacht op hen voor veel voorkomende uitstapjes naar het strand.
Een terras met zithoek, barbecue, tuinmeubelen en ligstoelen nodigt u uit om te ontspannen en tot rust te komen. Ook uw honden kunnen hier uitrusten. En mochten de weergoden het niet zo goed bedoelen, dan kunt u van het uitzicht genieten in de wintertuin
Uitzicht in de wintertuin...
U kunt ook ontspannen in het gratis verwarmde binnenzwembad met kinderbad of in het privé wellnessgedeelte van het park (tegen betaling) met Finse sauna, stoombad en solarium.
Onze villa vlakbij het strand biedt vele mogelijkheden voor singles, stellen of het hele gezin met dieren om te ontspannen of een actieve vakantie te vieren zoals een fietstocht rond het Veluwemeer, of beleef het natuurlandschap Leuveumse Boosen met zijn bossen, heidevelden en zandduinen...., en de kinderen kunnen zich de hele dag vermaken in het park met hun nieuwe vriendjes...., in de vakanties is er kinderanimatie.......

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 86 km Amsterdam

86 km

Station 8 km Nunspeet

8 km

Snelweg-afrit 17 km Nunspeet

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Droompark Bad Hoophuizen ervaar gewoon meer :
Voor, surfers, SUP, watersporters, vissers, rustzoekers, gewoon geweldig.... of misschien een dagje varen? - dit is ook mogelijk zonder vaarbewijs ..., maar u bent welkom om uw eigen boot mee te nemen ..., er is een kleine zeehaven in het park.
Het gebied is gewoon geweldig om te fietsen, wandelen, winkelen, heerlijk eten, en voor kinderen ????
Een paradijs, .... niet ver van pretpark Walibi, dolfinarium of misschien het Hans en Greetelrestaurant in Zeewolde - gewoon een avontuur, als alles draait en wiebelt ????, voor de 02- 12 jarigen is het pretpark Julianatoren een aanrader met zo'n 60 attracties kunnen de kleintjes zich hier helemaal uitleven,----
En terwijl de vrouwen zich uitleven in het Outlet Center Lelystad, kunnen de mannen bij Door Hout Mess hun kunsten bewijzen met kleiduivenschieten, boogschieten, quad rijden, abseilen of andere activiteiten. En niets staat een lekkere barbecue op het terras met de nieuwe trofeeën in de weg.....
Buiten biedt Droompark kinderanimatie, het hele jaar door een gratis overdekt zwembad, skelter- en fietsverhuur, een kinderspeelplaats en nog veel meer... Zo kan bijvoorbeeld een sauna voor 6 personen privé gehuurd worden.
Het park biedt een veelzijdige infrastructuur voor het fysieke welzijn met strandbar, snackbar (mmh... heerlijke Frikandel!), pizzeria, en minimarkt waar u elke ochtend verse broodjes kunt halen!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Im Falle der Stornierung einer Reservierung sind Stornierungskosten zu entrichten. Diese Beträge sind bei einem Rücktritt bis 28 Tage vor dem Ankunftstag 25 % des Reservierungswertes und bei einem Rücktritt ab dem 28. Tag vor der Ankunft oder später der gesamte Reservierungswert.

meer informatie:

Vizieren
Dolfinarium in Harderwijk 12 km -dolfinarium en waterpretpark, Dierentuin Apenheul 33 km , De Dom- Utrecht 65 km, Bataviastad- Lelystad 30 km - Fashion Outlet, Julianatoren in Apeldoorn -pretpark, Walibi in Biddinghuizen -pretpark, Het pannenkoekenhuis Hensel en Grietje in Zeewolde -avonturenrestaurant voor kinderen


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-03-2024


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2023

Kerstin M. uit Höhenweg 10a, 45739 Oer-Erkenschwick

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijke familievakantie met honden

We zijn verrukt over de locatie, de inrichting en de gezelligheid van het huis! Alles wat ons hartje begeert is hier aanwezig (soms zelfs meer dan thuis) en de warmte van de verhuurster is moeilijk te overtreffen.
Rondom zijn er zooooo veel mogelijkheden om te wandelen, te winkelen en gewoon bezienswaardigheden te bezoeken. Met twee honden en een moeder met rollator was er nooit een saai moment?
Puur natuur, schone lucht en faciliteiten, vriendelijke service zelfs bij de receptie!!!
Wij komen zeker terug!
Duizendmaal dank lieve Anke?

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

December 2022

Sandra R. uit Gau - Odernheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Graag steeds weer!

Ik was vorig jaar al onder de indruk van Cube Lillie, het kleinere huis van de verhuurster, en Villa Strandnah heeft me nog meer enthousiast gemaakt. We hebben vakantie gevierd met 8 volwassenen en twee honden. De ruimtes zijn zo geoptimaliseerd dat iedereen voldoende ruimte had. De woonkamer en twee slaapkamers hebben zeer grote tv's. De beneden badkamer heeft een geweldig verwarmingspaneel in de toch al geweldige douche.

De woon- / eetkamer met geweldige keuken is perfect. De eettafel biedt echt plaats aan acht personen, niemand hoeft zijn ellebogen in te houden. De stoelen zijn erg comfortabel. De zitgroep paste helaas niet in de tas, anders zou ik het graag meegenomen hebben. Ook de twee stoelen zijn erg gezellig. Ik vind het altijd erg belangrijk dat meubels comfortabel en functioneel zijn. Hier past gewoon alles. Het inventaris van de keuken is top. Tot nu toe had ik, behalve bij Cube Lillie, nog nooit zo'n goed uitgerust vakantiehuis gehad. Van de staafmixer, elektrische mixer, hoogwaardig servies, voldoende potten en pannen, kinderservies en -bestek. Voor kinderen is de trap naar boven en beneden beveiligd, wat betekent dat zelfs in een onbewaakt moment de kinderen niet zomaar omhoog kunnen klimmen. Andersom kan niemand van bovenaf vallen. De serre is zo'n hoogtepunt dat maar heel weinig huizen daar hebben. De tuin is behoorlijk groot en goed onderhouden. Er is een gasgrill en een suP. Ten slotte moet het geweldige contact met de verhuurster worden genoemd. Ongelooflijk aardig en voorkomend. Dus, families met kinderen, met opa en oma met of zonder honden, het kan niet beter.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2022

Anette H. uit Kamen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantie met uitzicht op het Veluwemeer

We hebben een geweldige week doorgebracht in Villa Strandnah. Het huis is perfect uitgerust voor acht personen en laat niets te wensen over. Met een verwarmde wintertuin en een geweldige gasbarbecue kunt u de zomer verlengen tot in de herfst.


De herfst is een geweldige tijd van het jaar om de Veluwe te verkennen, bij voorkeur per fiets of te voet.
De verhuurders reageerden onmiddellijk op verzoeken. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2022

Susanne P. uit Essen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Steeds weer en op elk moment van het jaar!

Wij zijn "recidivisten" en boeken altijd graag bij deze verhuurders. Niet alleen aan het Veluwemeer dit prachtige huis met uitzicht op het water, maar ook in Julianadorp en binnenkort ook het nieuwe huis in Kampen.
Zelfs als we onszelf herhalen: de uitrusting is top en compleet. Prachtige decoratie. Alles is brandschoon, gezellig en goed doordacht. Er ontbreekt niets. De verhuurders zijn altijd bereikbaar voor vragen, geven snel antwoord en hebben altijd een leuke tip. De regio rond het Veluwemeer heeft zoveel te bieden dat dit de tweede keer is dat we een heerlijk lang weekend in dit geweldige huis hebben doorgebracht. De korte afstand tot het Ruhrgebied maakt het mogelijk. In de winter was het al geweldig (we zouden het zo weer doen), bij fantastisch zomerweer is het weer iets heel anders en een ideaal adres voor een zomervakantie. Dankzij de airconditioning slaap je heerlijk. De omliggende historische steden zijn allemaal geweldige bestemmingen, er was genoeg te doen in het park en de omgeving, het was niet overvol ondanks de zomervakantie in Duitsland en Nederland. Op dit moment begint de nabijgelegen heide op de Veluwe te bloeien - een belevenis. Voor kinderen en watersporters, hardlopers, senioren, koppels, fietsers - het park + de streek + de gastronomie enz. hebben zoveel te bieden dat het onmogelijk is om alles te doen. Er bestaat geen twijfel over dat we graag terugkomen! Misschien in de herfst, als de bladeren kleurrijk worden?

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2022

Marie-jozé B. uit Brunssum

5,0
5 5 5 5 5

Super mooi huis

We waren erg onder de indruk ,wat een prachtig huis,met een geweldig uitzicht .
Het huis was heel schoon,mooie wintertuin en sfeervol ingericht .

In de  keuken was alles aanwezig en zelfs een kleine vriezer .
Er is een GasBBQ ,supboard en bolderwagen.
Mooie grote omheinde tuin,wat fijn was voor onze hond .
Hele sympathieke verhuurders,
We gaan er echt terug 

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

April 2022

Markus K. uit Biskirchen

5,0
5 5 5 5 5

Bestes Haus

Einfach nur zur empfehlen, top.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Januari 2022

Yvonne N. uit Strandnah 24

4,0
4 4 4 4 4

Lekker genoten

Heerlijke dagen gehad hier aan Veluwemeer. Leuk opgezet jammer dat alleen de lockdown nog gold en daardoor alleen afhaal van restaurant alleen zaterdag was. Mooie omgeving prachtig gewandeld in Leuvenumsebos!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

December 2021

Kathrin J. uit LA Groningen

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub

Dank der Topvermieter ein Traumurlaub. Immerwieder gern....

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

December 2021

Barbara B. uit Oberthal

5,0
5 5 5 5 5

Sehr ruhig sauber und komfortabel

Eine gepflegte Wohnung mit moderner Ausstattung. Sehr gute Lage zu den Niederländischen Hansestädten

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

December 2021

Janina D. uit Oberhausen

5,0
5 5 5 5 5

Immer wieder super

Wir durften in  fast allen Unterkünften der Familie unsere Auszeiten verbringen.  Liebevoll eingerichtet. In der Küche fehlt nichts.   Super netter Kontakt.   Weiter so.    

Das Veluwemeer  ist zu allen Jahreszeiten wundervoll!  Der Park ist nett angelegt und die Mitarbeiter stets freundlich


DAnke. Weiter so 

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

November 2021

Miriam S. uit Baesweiler

5,0
5 5 5 5 5

Empfehlung

Das Haus ist nur zu empfehlen. Tolle Lage, vor allem mit Hunden. Nah zum Strand und in der Nähe gibt es viele Möglichkeiten, etwas zu unternehmen. Die Vermieter sehr freundlich, hilfsbereit und immer für Fragen offen. Vielen Dank!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2021

Melanie S. uit Köln

4,8
5 5 5 4.5 4.5

Tolle Unterkunft für Familienurlaub mit Seeblick

Wir haben hier einen schönen Familienurlaub zu 7 Personen und zwei Hunden verbracht.
Das Haus ist mit viel Liebe zum Detail eingerichtet und sehr gemütlich. Wir haben uns von Anfang an sehr wohl gefühlt.
Die Küche ist mit allem ausgestattet, was man so benötigt.
Der Garten mit den zwei Terrassen und dem Wintergarten läd zum verweilen ein und an den Strand des Veluwemeer sind es 2 Minuten Fußweg.
Der Kontakt zu Eigentümern und Vermietern ist unkompliziert & super nett!
Wir haben sicher nicht das letzte Mal gebucht!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

September 2021

Melanie S. uit Köln

4,5
5 5 5 4 3.5

Tolle Unterkunft mit Seeblick

Wir haben hier einen schönen Familienurlaub zu 7 Personen und zwei Hunden verbracht.
Das Haus ist mit viel Liebe zum Detail eingerichtet und sehr gemütlich. Wir haben uns von Anfang an sehr wohl gefühlt.
Die Küche ist mit allem ausgestattet, was man so benötigt.
Der Garten mit den zwei Terrassen und dem Wintergarten läd zum verweilen ein und an den Strand des Veluwemeer sind es 2 Minuten Fußweg.
Der Kontakt zu Eigentümern und Vermietern ist unkompliziert & super nett!
Wir haben sicher nicht das letzte Mal gebucht!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

September 2021

Julia K. uit Lüdinghausen

5,0
5 5 5 5 5

Top: Entspannung & Aktion

Wir haben in der Villa Strandnah einen schönen Mädelsurlaub verbracht.
Das Haus lädt zum Entspannen ein und ist mit viel Liebe zum Detail stilvoll eingerichtet. Es ist alles vorhanden, was man benötigt.
Gemütliche Grillabende (großer Gasgrill vorhanden) genießt man auf den Terrassen mit ausrechend Sitzgelegenheiten - inkl. Blick auf's Veluwemeer.
Die Unterkunft liegt fußläufig zum Strand. Für Aktion auf dem Wasser liegt ein SUP bereit.
Die Umgebung kann man mit dem Fahrrad sehr gut erkunden.
Wir werden mit einer größeren Truppe wiederkommen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2021

Miranda C. uit Oudewater

4,9
5 5 5 5 4.5

Fantastisch

Wat een mooie accommodatie, met een fantastisch uitzicht vanuit sommige plekken van het huis. Alles is aanwezig. Het weer zat niet echt mee, maar aan de locatie lag het niet

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

Stefan S. uit Datteln

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschön

Das Haus ist einfach super. Jeder Raum ist mit ganz viel Liebe zum Detail eingerichtet. Man fühlt sich von Anfang an wohl und hat die Möglichkeit, je nach Wetterlage, zwei Terrassen oder den wunderschönen Wintergarten zu nutzen. Bei Regen muss man somit nicht im Haus sitzen. Die Möbel sind alle sehr bequem und man hat einen traumhaft schönen Ausblick auf den See. Die Küche ist komplett ausgestattet mit allem was man braucht. Kurzum, wir haben einen super schönen Kurzurlaub verbracht und uns rundum wohl gefühlt. Immer wieder gerne!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2021

Thomas P. uit Niederlande-Gelderland-Hulshorst-Droompark

4,0
4 4 4 4 4

Erstbezug ?

Wir durften die ersten Gäste in diesem schönen und mit viel Liebe und sehr geschmackvoll eingerichteten Haus sein.
Das Haus, die Lage, sowie die gesamte Anlage läßt keine Wünsche offen.
Niederlande, Spanien oder Italien?
Man weiß es zwischendurch nicht so genau ?
Unterm Strich war es ein ganz tolles Wochenende in einem sehr angenehmen Ambiente.
Sehr zu empfehlen und wir waren sicher nicht zum letzten Mal dort.
Klare Empfehlung.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 1970

Ricardo V. uit Erkenschwick

4,8
5 5 4 5 5

Tolles Haus

Tolles Haus. Toller Ausblick.
Würden wir jederzeit wieder Buchen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Januari 1970

Susanne P. uit Ruhrgebiet

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top uitgerust, modern huis op een prachtige locatie

We voelden ons erg thuis tijdens een lang winterweekend in dit uitstekend uitgeruste, moderne, schone, comfortabele nieuwe huis. Niets ontbreekt, alles is aanwezig, prachtig ingericht, gezellig, zeer hoge kwaliteit. Het feit dat honden zijn toegestaan en alles voor hen geschikt is, is voor ons de kers op de taart. De snelle bereikbaarheid vanuit het Ruhrgebied maakt het een ideale bestemming, zelfs voor een korte vakantie.

Zeker het huis, het park en de omgeving zijn ook prachtig voor een langer verblijf. Wij waren er in de winter en stellen ons het super voor in warme maanden. Zowel het goed uitgeruste huis als het park met zijn vele mogelijkheden, en niet te vergeten de prachtige streek, hebben veel te bieden. Je hebt water, landschap, natuur, ruimte, Veluwe maar ook mooie plaatsen met veel flair met een historisch centrum. Er zijn tal van excursiemogelijkheden binnen handbereik, waar voor elke smaak en leeftijdsgroep wel iets te vinden is. Natuurliefhebbers, ruiters, hondenmensen, gezinnen met kinderen, sporters zoals watersporters, hardlopers, inline skaters, wandelaars, senioren, rustzoekers - er moet voor elk wat wils zijn
We hebben veel gezien en door tijdgebrek nog niet meer, dus we zullen graag weer boeken
Het contact met de hospita is bovengemiddeld: snel, vriendelijk, behulpzaam, informatief. Hartelijk dank daarvoor!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. A. Düsterhöft/ Frie

Mevr. A. Düsterhöft/ Frie

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 350842

Laatst bijgewerkt: 20.02.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/350842.htm


«Villa Strandnah» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven