Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
140m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
140m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Exclusief en zeer comfortabel ingericht vakantiehuis ca. 140 m². 150m tot het strand van Meia Praia, één van de langste zandstranden van de Algarve. 900m tot de golfbaan Palmares. Centrale ligging in Meia Praia: Bus 100m, 5 min. naar treinstation en Lagos. Grote woon-eetkamer met open haard, verwarming, TV (satelliet voor Duitse programma's), Wi-FI, 42''LCD TV met Duitse TV en radio programma's, DVD speler, stereo met CD, internet verbinding, vaste telefoon, fax/copier, volledig ingerichte keuken (AEG ) met TV32'', 2 slaapkamers, 2 banken in de woonkamer die kunnen worden uitgeschoven tot een voetenbank, 1 douche ruimte met groot toilet en WC, 1 douche ruimte met toilet en WC, 1 gastentoilet, 3 grote terrassen en een ommuurde buitenruimte. Terrassen en een gemetselde buitenbarbecue, 3 balkons, garage en parkeerplaats, wasmachine, diverse ligstoelen, stoelen en tafels voor de buitenruimte. Het huis biedt de gast alle comfort, van de op en top uitgeruste keuken tot de Duitse boeken in het huis. De vele terrassen bieden op elk moment een aangenaam toevluchtsoord - soms zon, soms schaduw. Het huis laat niets te wensen over. Niet geschikt voor gehandicapte gasten vanwege de trappen. Niet geschikt voor kinderen vanwege de trappen en de balkons.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.15 km

0.15 km

Luchthaven 80 km Faro

80 km

Station 4 km Lagos

4 km

Snelweg-afrit 7 km Odeaxere

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het gezellige stadje Lagos, 80 km ten westen van Faro, met zijn kronkelige straatjes en pleintjes, de voetgangerszone met restaurants en bars, was ooit een belangrijke havenstad. Mooie jacht- en vissershaven. Dagelijkse markt. Lagos heeft prachtige, lange zandstranden, zoals Meia Praia. Andere kleine zandstranden en baaien, genesteld in schilderachtige rotsformaties, liggen ten westen van het centrum (bijv. Praia da Dona Ana en Porto do Mós). Boottochten in en rond de grotten vanaf Ponta da Piedade. Talrijke golfbanen in de omgeving. Meia Praia is de naam van het brede, 4 km lange zandstrand direct bij Lagos met een restaurant dicht bij het strand. Er zijn verschillende nieuwe vakantiedorpen en woonwijken gebouwd. 18-holes golfbaan Palmares 4 km. Luz: Het kleine kustplaatsje Luz, reeds gevestigd als toeristische bestemming, met supermarkt, restaurants en cafés, ligt 6 km ten zuidwesten van Lagos. Het lange zandstrand Praia da Luz strekt zich uit van het centrum tot Rocha Negra, de 'zwarte rots'. 18-holes golfbaan Boavista 4 km. Odiaxere:Het pittoreske dorpje Odiáxere met witte huizen en een bezienswaardige kerk met Manuelijns portaal en azulejos uit de 16e en 17e eeuw ligt 6 km ten noordoosten van Lagos. 18-holes golfbaan Palmares 3 km. Dichtstbijzijnde zandstrand Meia Praia 5 km. Praia da Dona Ana Praia da Dona Ana met zijn voor de kust gelegen rotseilandjes wordt beschouwd als een van de mooiste stranden rond Lagos (1,2 km). In het hoogseizoen is het hier meestal druk met baden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 200 € bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Informeer naar de huurprijs voor een lange termijn huur tussen november en eind februari!!! Minimale huurperiode: 6 weken

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Informeer naar de huurprijzen voor een lange termijn huur tussen november en eind februari. Minimale huurperiode: 6 weken
Een hond is ook toegestaan voor lange termijn verhuur - informeer hier naar de voorwaarden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2024

Familie P. uit Rommerskirchen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannen vakantie met korte afstanden.

Ook onze tweede vakantie in Casa Boa Vista was prachtig en vanaf het eerste moment totaal ontspannen. Het huis: opnieuw zeer schoon, compleet en functioneel ingericht met een super keukenuitrusting. We hebben weer heerlijk geslapen in de bedden vanwege de zeer goede matrassen. Bij het opstaan in de vroege ochtend heeft men vanaf het bovenste balkon een prachtig uitzicht op de duinen, de zee en de opkomende zon. Het strand is in 5 minuten te bereiken, de haven en het stadscentrum zijn goed te voet bereikbaar, evenals een grote supermarkt en enkele goede restaurants. Vlakbij bevindt zich een bushalte en een treinstation, waarmee je prachtig de Algarve kunt doorkruisen. We voelden ons weer helemaal op ons gemak in Casa Boa Vista en kunnen dit vakantiehuis alleen maar aanbevelen. Zelfs een eigen parkeerplaats voor de huurauto is beschikbaar bij het huis. Ook tijdens dit verblijf verliep het contact met mevrouw Block Cordel voor en na de boeking zeer goed, evenals de zorg ter plaatse door de beheerder Tania. We bedanken mevrouw Block Cordel en komen volgend jaar graag weer.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2023

Angelina C. uit Am Berg 7

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie aan de prachtige Algarve.

Dit huis is dromerig mooi op een exclusieve locatie. Je voelt je hier thuis. Netheid staat hier op de eerste plaats. Huis en tuin zijn zoals beschreven. De foto's kloppen voor 100%. Het contact met de verhuurder was erg vriendelijk en soepel. Voor mij is dit de mooiste plek op aarde. Deze zomer kom ik weer en ik verheug me er al zo op.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2023

Familie P. uit Rommerskirchen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Altijd weer graag Casa Boa Vista, Crystal Bay.

We waren nu met z'n tweeën voor de 2e keer in Casa Boa Vista en hadden opnieuw een zeer ontspannen vakantie. Korte afstanden naar het strand, de haven, de restaurants en de Pingo-Doce voor boodschappen. Alles was zeer schoon en goed onderhouden. De service bij aankomst en vertrek was goed, het contact met de verhuurder was altijd erg vriendelijk en probleemloos. We hebben al genoten van het uitzicht op zee vanaf de twee balkons (aan de straatzijde) bij het opstaan 's ochtends. We kunnen Casa Boa Vista alleen maar aanbevelen en komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Block Cordel:

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Ich freue mich, wenn sich meine Gäste wohlfühlen.

December 2022

Erich F. uit Münster

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

een compleet succes...

super uitgerust end-of-terrace huis met drie balkons en een kleine tuin en voldoende ligweiden en plekken om te vertoeven (buitenhaard).
Niets ontbrak in het huis, alles was aanwezig en we hadden hetzelfde comfort als thuis.



De nabijheid van de duinen en het strand is sensationeel. Het enige nadeel is een weg die tussen de duinen en de woonwijk loopt. Het is niet erg druk. Om "het verkeer te kalmeren" zijn er echter talrijke straatstenen in verwerkt, die veel luider en storend zijn als men eroverheen rijdt. De spoorlijn (bestemmingsverkeer) die parallel aan de weg in de duinen loopt, is niet geweldig, maar hij wordt zelden gebruikt en is niet luidruchtig, hij stoort niet.
Het zijn meer de hanen op het naburige terrein die dat doen -;)

Dit alles is gezeur op hoog niveau! Als je 's morgens vanuit je slaapkamer naar de opkomende zon en de zee kunt kijken, is alles goed met de wereld.

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2022

Regina S. uit Kirchstrasse 16, 69168 Wiesloch, Germany (Deutschland)

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ausgezeinet

Een prachtig huis, schoon, volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een vakantie. Dit is een droomflat van mevrouw Barbara Block Cordel. Een geweldige flat in Lagos, Portugal. We hadden een heerlijk verblijf tijdens onze vakantie in dit appartement.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie

September 2021

Martina B. uit Neu-Isenburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uitstekend vakantiehuis

Een huis op een prachtige locatie aan het lange Meia Praia strand in Lagos.
De inrichting voldoet aan alle eisen, zowel in het huis als met de grote barbecue in de tuin voor gezellige uurtjes.
Het uitzicht op zee of het uitzicht in de richting van Lagos of Alvor kan op elk moment van de dag worden genoten.
Het strand is te voet in een paar minuten te bereiken. Restaurants zijn ook op loopafstand op het strand en in de buurt van het strand.
Conclusie: Een meer dan aanbevelenswaardig vakantiehuis.

Aanbevolen voor: Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. B. Block Cordel

Mevr. B. Block Cordel

Ik ben een vriendelijk persoon en wil u graag verwennen op uw vakantie


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 362149

Laatst bijgewerkt: 06.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/362149.htm


«Casa Boa Vista» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven