Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Labin - großer beheizter Pool

Labin

Max.  6   gasten
168m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
168m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Villa met gratis verwarmd zwembad tot een gegarandeerde tropische temperatuur van 28 ℃ met kind- en huisdierveilige automatische zwembadafdekking.

Villa Labin is een idyllisch familieverblijf met drie slaapkamers, ver weg van wegen en omliggende huizen. Het biedt een panoramisch uitzicht en veel faciliteiten die u zou verwachten in een luxe boutique hotel. Villa Labin is een bewijs van kwaliteit in elk detail.

Mooie kiezelstranden bevinden zich in de stad Rabac, op slechts een paar minuten rijden van de villa. De lange kustpromenade "lungo mare" de prachtige middeleeuwse stad Labin op de heuvel boven Rabac en grote groene gebieden bieden tal van vrijetijdsactiviteiten. Uitstekende lokale wijnen, keuken en restaurants zullen uw verblijf meer dan aangenaam maken.

Buiten heeft Villa Labin een verwarmd zwembad van 11 x 5 m en weelderige groene gazons. De ligging van de villa en de tuin van 2000 m2 garanderen rust en privacy. Het eigendom is volledig hond-proof omheind.
De zwembadfaciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Het zwembad wordt gratis verwarmd tot een temperatuur van 28º C. Het door een warmtepomp verwarmde zwembad kan in het vroege voorjaar en najaar worden gebruikt en zorgt het hele jaar door voor een constante temperatuur tot 28 graden. De volautomatische zwembadafdekking beschermt kinderen en huisdieren tegen ongelukken en onvrijwillige baden. Het zwembad werkt door middel van zoutwaterelektrolyse, waardoor de chloorproductie tot 10% wordt beperkt in vergelijking met traditionele zwembaden met chloorwater. Daardoor zult u de geur van chloor niet opmerken en geen huid- of oogirritatie ondervinden. Het zoutgehalte is 6 keer lager dan dat van zeewater.

In de villa zijn er spelletjes voor kinderen zoals rackets voor badminton, beach ball, enz. Het automatische irrigatiesysteem zorgt ervoor dat het gazon altijd groen is en is ideaal voor kinderspelen. In het dorp Zartinj is er een kleine kinderspeelplaats op ongeveer 200 meter van de villa.

De villa is ingericht in een exclusieve moderne stijl en heeft designmeubels, apparatuur van hoge kwaliteit, ruime kamers, een luxe Duitse open keuken en smaakvolle architectuur met een prachtig uitzicht, zowel van binnen als van buiten. De grote kamers zijn modern en comfortabel ingericht met eersteklas voorzieningen.

Alle slaapkamers van de vakantievilla zijn voorzien van airconditioning, evenals de woonkamer en de keuken (5 units airconditioning in totaal). De villa heeft ook gratis Wi-Fi internet voor uw gemak.

De open keuken is zeer ruim en voorzien van een fornuis, magnetron, ingebouwde koelkast met ijsblokjesmachine en vaatwasser, alle apparatuur van de beste merken. De grote woonkamer heeft een leren hoekbank naast een massieve stenen open haard. Natuurlijk ontbreekt een 55" flatscreen TV met satellietverbinding niet.

King size master bedroom en queen size boxspring bedden maken uw nachten net zo comfortabel als uw dagen. De badkuip met zelfverwarmde whirlpool en uitzicht op het landschap bevindt zich in de grote badkamer. De slaapkamer boven heeft een eigen badkamer met massagedouche, soft-close toilet en wastafel.

Enorme schuifdeuren van 4 meter lang leiden naar het overdekte terras. Hier kunt u genieten van mediterrane gerechten. Vanaf het grote balkon heeft u een 180 graden uitzicht op de glooiende heuvels en de oude stad Labin.

Om u warm te houden in de winter en koel in de zomer, is Villa Labin geïsoleerd voor alle seizoenen. In het hele huis is de vloer verwarmd.

Door de grote afstand tot andere huizen en de vele groenzones, zijn uw privacy en rust beschermd. De tuin en het zwembad liggen op het zuiden, naast een grote green met ongelooflijk en ononderbroken uitzicht op de berg Ucka in de verte, de middeleeuwse stad Labin, het schiereiland Ubas, de baai van Rasa en de omliggende wijngaarden en olijfvelden.

Er is een grote parkeerplaats voor minstens 5 auto's.

Villa Labin is ontworpen voor maximaal twee stellen met 2-4 kinderen. Er zijn twee zeer grote slaapkamers op een totaal van drie slaapkamers. Wegens gebrek aan privacy wordt voor kinderen een slaapbank aanbevolen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 km

7 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 38 km Pula

38 km

Station 59 km Rijeka

59 km

Snelweg-afrit 37 km E751

37 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Labin ligt op slechts 7 km van Rabac. De stranden van Rabac zijn met de auto in slechts 10 minuten te bereiken. De stranden van Rabac, omgeven door kristalhelder water, staan bekend als de mooiste van het schiereiland Istrië

Grote stranden in Rabac: St. Andrea, Girandella, Lanterna, Maslenica, Priznja

Hondenstranden in de regio Labin-Rabac: Rabac strand en Rabac waterval, Trget, Prtlog, Ravni

De zeer mooie kleine middeleeuwse oude stad van Labin ligt op slechts 4 km afstand. Er zijn vier grote supermarkten in Labin en diverse kleine winkeltjes. Er zijn ook veel restaurants.

Labin biedt een prachtig uitzicht op de naburige stad Rabac en de stranden en baaien dankzij de prachtige ligging op een heuvel

Labin, gesticht door de Illyriërs, werd door de Romeinen Albona genoemd. Toen Venetië in de 15e eeuw de stad in handen kreeg, werden er sterke vestingwerken gebouwd, waaraan een eeuw later een ronde toren werd toegevoegd.
Het centrale plein zal u bekoren met zijn 16e-eeuwse loggia, evenals de hoofdpoort van St. Flores. Een wandeling door Labin voert u langs het oude ziekenhuis en het Negri-paleis naar de kapel van Sint-Karmel, die tevens het hoogste punt van de stad is. Al van verre trekt het felrode Battiala-Lazzarini Paleis, dat tegenwoordig dienst doet als stadsmuseum, de aandacht. Als u door de stad wandelt, ziet u een oud Oostenrijks kanon en ontdekt u nog meer interessante dingen. In de loop der decennia heeft het voormalige middeleeuwse stadje zich ontwikkeld tot een populaire kunstenaars- en galeriestad.

Villa Labin is de ideale keuze voor een aangenaam en ontspannen verblijf aan de Istrische kust, en dicht bij bezienswaardigheden in Istrië, Kvarner en Gorski Kotar.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Änderungserklärungen müssen in jedem Fall schriftlich erfolgen. Nach 60 Tagen vor Anreise wird im Falle eines Rücktritts seitens des Mieters wird die Anzahlung einbehalten. Erfolgt der Rücktritt des Mieters 6 Wochen vor Mietbeginn werden 50% der vereinbarten Mietsumme einbehalten. Erfolgt der Rücktritt des Mieters 3 Wochen vor Mietbeginn bleibt er für 80 % der vereinbarten Mietsumme haftbar, sofern nicht eine anderweitige Vermietung zu den gleichen Konditionen während der vorgesehenen Mietdauer möglich ist. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung. Reist der Mieter vor dem vertraglichen Mietende ab, so steht dem Vermieter die gesamte Mietsumme zu.

meer informatie:

Het hele huis, tuin en zwembad is voor uw alleengebruik. Alleen u en uw gezelschap hebben toegang tot het huis, de tuin en het zwembad.

De volgende diensten zijn inbegrepen in de prijs: wekelijks onderhoud van zwembad en tuin, alle nutsvoorzieningen zoals zwembadverwarming, elektriciteit en water, alsook verwarming en koeling. Beddengoed, handdoeken, badlakens voor het zwembad en keukentextiel zijn er in overvloed en worden gratis verstrekt.

Het vakantiehuis wordt verzorgd door een inwoner van Labin die vloeiend Duits en Engels spreekt, evenals Kroatisch. Zij zal u bij aankomst begroeten, u de sleutels overhandigen en uitleg geven over het huis en de dingen waar u op moet letten in en om het huis/zwembad.

Kerncijfers:
-Netto oppervlakte van de villa: 168 m2
-kamers (slaapkamers): 4 (3)
-Personen: 8 (6+2 )
-Terras grootte: 70 m²
-Terras naast het zwembad: 34 m²
-Tuin: omheinde en aangelegde tuin van 2000m2
-privé verwarmd zwembad van 11x5x1,5 meter
-Veilig zwembaddekzeil voor kinderen en huisdieren
-Open haard: in de woonkamer
-Verwarming: Centrale verwarming
-Geïsoleerd: Voor alle seizoenen
-Uitzichten: van het platteland
-Dichtstbijzijnde stad: Labin en Rabac
-Gebouwd (jaar): 2010

Uitrusting
-Centrale verwarming, Airconditioning 5 stuks, Gratis WIFI
- Keuken: gaskookplaat, oven, steamer, magnetron, vaatwasser, oven, Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine/drinkwaterfilter en 170 liter vriesvak, waterkoker, broodrooster, mixer, citruspers, koffiezetapparaat (filterkoffiezetapparaat, Senseo-koffiepadapparaat, Nespresso-apparaat en een aparte melkopschuimer), ruim voldoende serviesgoed, bestek en kookgerei.
-Badkamer met zelfverwarmde whirlpool, WC, bidet, 2 wastafels en een regendouche.
-Ensuite badkamer met massagedouche, toilet en wastafel.
-Separaat toilet met wastafel
-Digitale en diefstalveilige kluis (44cmx35cm).
-Geen drempels in het hele huis.
-Bijkeuken met wasmachine. Strijkijzer, strijkplank, stofzuiger
-Babybed en kinderstoel
-Woonkamer met leren bank (2 slaapplaatsen), open haard.
-Draadloze internettoegang, CD/DVD-speler, radio met luidsprekers voor binnen en buiten, 55 inch flatscreen TV, satellietontvanger.
-2 Hoofdslaapkamer, beide met boxspring kingsize bedden (180x220 cm) en linnenkast.
-1 Slaapkamer met twee boxspring eenpersoonsbedden (90x220 cm), linnenkast. 1 tweepersoonsslaapbank (180x220 cm) m woonruimte
-Rook en koolmonoxide alarm detectoren
-Tuinmeubelen - eettafel en stoelen voor binnen en buiten. Garden Lounge Set - Twee banken, vier fauteuils, alle met dikke zitkussens, 3 koffietafels
- Barbecue Gietijzeren Barbecue Trolley Hoekig, Houtskool Barbecue - 61x47x42cm met zijplank
-Privé verwarmd zwembad van 11 x 5 x 1,5 meter met kind- en huisdierveilige zwembadafdekking, trap en zonneterras, Hoge kwaliteit 6 ligstoelen met dikke kussens, Parasol

De prijzen (alles inclusief) zijn per week kunt u zien op Traum-Ferienwhonungen. Selecteer het aantal personen om de prijs te zien.

Max. Bezetting: 6 personen
(1-4 volwassenen met 2 kinderen + 2 kleine kinderen)

Goed opgevoede honden zijn welkom in het vakantiehuis. Het eigendom is volledig hond-proof omheind. De villa is omgeven door groene ruimtes en wandelpaden waar u elke dag met uw hond kunt wandelen.

Sorry maar jeugdgroep, groep en groep van 3 koppels zijn niet welkom in ons huis. Het vakantiehuis is een familieresidentie met drie slaapkamers. Villa Labin is ontworpen voor maximaal twee koppels met 2 kinderen. Er zijn twee zeer grote slaapkamers op een totaal van drie slaapkamers.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Chriss B. uit Hattingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Grandioos! Absoluut top! Een villa waar alles perfect is! Graag weer!

Het was een onvergetelijke vakantie met het gezin in Villa Labin.
Er ontbrak niets! De villa is gewoon geweldig uitgerust. Zelfs de basisuitrusting van de keuken is gewoon geweldig, oliën, azijn, kruiden, ..... gewoon alles is er.
We kwamen aan, werden zeer hartelijk ontvangen en voelden ons meteen op ons gemak.
Het zwembad is gewoon fantastisch geweldig.

We kunnen de villa absoluut aanbevelen!!!
Een speciale dank ook aan de verhuurders, Ariana en Erwin.

Veel plezier voor de volgende huurders!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Mevr. A. Kramar

Mevr. A. Kramar

Erwin Heinhuis en Adriana Kramar-Heinhuis Eigenaars Villa Labin E-mail:


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 364121

Laatst bijgewerkt: 23.01.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/364121.htm


«Villa Labin - großer beheizter Pool» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven