Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
250m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
250m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Welkom in uw vakantiehuis aan de Côte d'Azur!

Villa La Grange werd gebouwd in de originele Provençaalse stijl en enkele jaren geleden liefdevol en rijkelijk van de grond af gerenoveerd. In een verzorgd en privé domein, met een unieke afgelegen ligging en met een prachtig uitzicht op zee, kunt u genieten van de perfecte familievakantie onder de mediterrane zon.
De villa ligt op het zuiden en naar de zee, de vier slaapkamers en de leefruimtes genieten allemaal van een volledig panoramisch uitzicht op de zee, de baai en de eilanden voor de kust. Er is een overdekte Provençaalse zomerkeuken waar u verse vis of vlees kunt bereiden op de plancha, een overdekt ontbijtterras beschut tegen de wind, en een lounge om te genieten van apperitiv en sundowners voor het diner. Geniet van de zonsondergang en de romantische sfeer wanneer de automatische tuinverlichting alles in een zacht licht zet.

Het zwembad is met 11x5 meter zeer groot en diep genoeg als u wilt sporten, en het terrein biedt plezier en voldoende ruimte om te zonnebaden en te lezen op een schaduwrijke plek onder de kurkeik of de parasol. Voor de veiligheid van de kinderen is ook gezorgd dankzij een zwembadalarm. Regel de watertemperatuur naar wens door 's avonds de thermische afdekking over het water te rollen. Deze verwarmt het zwembad vervolgens tot meer dan 30 graden als de zon erop schijnt.

U betreedt de villa op de bovenste verdieping, omdat deze charmant in de heuvel is gebouwd
Daar vindt u de ouderslaapkamer met ruim 25 m² plus balkon. Het slaapgedeelte met tweepersoonsbed (200x200) heeft toegang tot een eigen badkamer betegeld in natuursteen (bad, douchecabine, toilet, bidet, wastafel).
De tweede slaapkamer in het bovenste gedeelte met bed 160x200 is kleiner en geschikt voor twee kinderen, oma of nanni, ook met balkon, en voorzien van een douche en wastafel.
Ook op de tweede verdieping is een zithoek die uitnodigt tot rust en lezen

Een trap leidt naar de benedenverdieping
Hier vindt u nog twee slaapkamers met zeezicht. Een met een tweepersoonsbed met een eigen badkamer (XXL douche, toilet, bidet en wastafel) bereikbaar via de gang, en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden met TV directe toegang tot een eigen doucheruimte met bad, douchecabine, toilet en wastafel.
Aan de voet van de trap opent het woongedeelte met een grote open keuken, volledig uitgerust met o.a. Nespresso koffiemachine, Miele vaatwasser, magnetron en oven. De woonkamer biedt een gezellige bank set voor de open haard met smart TV (Netflix, Prime etc.), Door het hele huis is er Wifi, voor het geval u zaken moet doen op de PC.
Achterin de eerste verdieping is de wasruimte met twee wasmachines en een Miele droger, als de waslijn in de tuin niet genoeg ruimte biedt

Tot drie auto's kunnen in de tuin en op de oprit geparkeerd worden

Het hele terrein is verlicht, omheind, de poort kan gemakkelijk vanuit de auto met een afstandsbediening worden geopend en een professioneel alarmsysteem zorgt voor bescherming 's nachts en tijdens uw afwezigheid.

In Villa La Grange worden rust en ontspanning te midden van de dennen- en eikenbossen, met de wijngaard en de zee aan uw voeten, gecombineerd met rust en stilte. Tegelijkertijd liggen alle restaurants, stranden en markten op slechts enkele minuten rijden met de auto.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 100 km Nizza

100 km

Station 45 km Les Arcs-Draguignan

45 km

Snelweg-afrit 35 km A8 Le Muy

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op slechts 1,5 km van het centrum van La Croix Valmer met de plaatselijke slager, bakker en supermarkt, apotheek, en op een paar minuten van het strand en restaurants, is het huis zeer rustig en toch centraal gelegen. Het strand van Pampelonne en Saint Tropez liggen ook op 15 minuten afstand en zelfs in de zomer zult u niet vastzitten in het verkeer, aangezien de villa in de tegenovergestelde richting bereikbaar is.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 3000
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 30 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 30 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

meer informatie:

geen feesten/vrijgezellenfeesten of iets dergelijks!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2022

Ken K. uit Japan

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

St Tropez Juweel

Ik weet nauwelijks waar ik moet beginnen,
Dit huis is echt een pareltje!
Allereerst is de locatie gewoon perfect. Je bent een beetje in de bergen, weg van de drukte van de belangrijkste gebieden, maar toch zo dichtbij dat je in slechts een paar minuten rijden het centrum van St Tropez, alle strandclubs en openbare stranden, en alle steden in de omgeving kunt bereiken.
Het uitzicht vanaf het terras is gewoon adembenemend en je hebt zowel zonsopgang als zonsondergang en de enorme baai recht voor je.

Ik vond echt het ontwerp en de indeling van het huis geweldig, met de enorme binnenruimte die prachtig samensmelt met het buitenterras. Het zwembad is mooi gelegen enkele trappen lager, volledig afgeschermd zodat de buren niemand in het zwembad kunnen zien.

Het interieur was brandschoon en goed onderhouden. Het design en de sfeer waren rustgevend en vredig - precies wat ik nodig had voor mijn 2 weken hier om op te laden.

De communicatie met de assistent en de eigenaren verliep soepel en zeer responsief. En mocht er zich een probleem voordoen, dan zou Céline het snel oplossen!

Ik zou op elk moment teruggaan naar Villa La Grange, eigenlijk kan ik niet wachten om terug te gaan.
Deze perfecte berguitje wordt sterk aanbevolen voor zowel koppels als grotere gezinnen.

Nogmaals bedankt voor een geweldig verblijf!

Ken

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Birta:

Dear Ken,

It was lovely to have you as a guest in our property. We are so happy that you could recharge fully and enjoyed the good energy of the house. You are welcome back anytime to stay in your cote d'Azur "home away from home" :-)

Till we meet again, best wishes to you

Christina

Augustus 2022

Emmanuel P. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Stijlvolle villa, droomterras, beste service

We waren erg blij met deze liefdevol ingerichte en goed onderhouden villa. Zeer mooi gelegen, top uitgerust. Het zwembad en het terras zijn gewoon leuk. Het uitzicht is prachtig, en de tuin prachtig onderhouden

In het huis zelf zijn de kamers allemaal groot en zeer mooi ingericht, in het woongedeelte is er altijd genoeg ruimte voor iedereen, je voelt je er thuis!

Service en communicatie zijn super makkelijk, open, direct en vriendelijk. We kijken al uit naar ons volgende verblijf ..

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Birta:

Liebe Familie P.,
wir freuen uns sehr, dass Sie Ihren Urlaub in unserem Haus genossen haben! Es war uns eine Freude Sie bei uns zu haben, danke für den tollen Umgang mit dem Haus. Sie sind uns jeder Zeit wieder und herzlich willkommen!
Herzliche Grüße

Ihre Familie. B.

Juni 2022

Marie L. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Eersteklas faciliteiten en locatie

Ons gezin had een heerlijke vakantie in dit droomhuis! Zelfs het proces met de gastheren was snel en zeer hartelijk. Je kunt zien dat het huis volledig is gerenoveerd, alles werkt perfect en we ontvingen het zeer schoon. De inrichting was ook top en we hebben niets gemist. Maar het beste was voor mij het fantastische, onbelemmerde uitzicht over de wijngaarden en de zee - en dat vanuit elke kamer en natuurlijk ook vanaf het grote terras. Wat een panoramisch uitzicht! We vonden het heerlijk om 's avonds op het terras met een glas rosé naar de zonsondergang te kijken. Natuurlijk hebben de kinderen en wij het zwembad intensief gebruikt, en we waren ook in max. 10 minuten bij de zee (plage Gigaro). In het dorp zelf kun je prima winkelen, en in de brasserie haalden we verse, nog warme baguettes en zelfgemaakte taarten. Wij gaan al vele jaren regelmatig op vakantie aan de Cote d'Azur en dit huis is echt een juweeltje! We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. C. Birta:

Liebe Familie L.,

Vielen Dank dass Sie sich die Zeit genommen haben für diese schöne Bewertung. Wunderbar, dass Sie das Haus so genossen haben, auch für uns ist es ein Ort der Ruhe und selbst nach Jahren können wir nicht genug von diesem Blick haben.
Es war uns eine Freude Sie als Ferienhausmieter zu haben, Danke für Ihren respektvollen Umgang mit unserem Haus. Wir würden uns freuen, Sie auch nächstes Jahr wieder begrüßen zu dürfen!

Mit herzlichen Grüßen
Ihre Familie B.


Contactpersoon

Mevr. C. Birta

Mevr. C. Birta

Beste gasten, wij hebben Villa La Grange met veel aandacht voor detail tot een droomvakantiehuis gemaakt en wensen u veel plezier en genot. Voel je thuis!


meer informatie

Objectnummer: 390938

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/390938.htm


«La Grange» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven