Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa La vie est belle ...!

Cote d'Azur - Provence-Alpes VAR

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

73 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

73 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Beste gasten,
bedankt voor uw interesse in ons vakantiehuis, de villa "La vie est belle...!", in Cavalaire sur Mer. Ons huis is altijd goed geboekt, denk nu al aan 2024! Het huis is gebouwd in Provençaalse stijl en ligt op een afgelegen, goed onderhouden terrein met weelderige mediterrane begroeiing. Privacy in huis, tuin en zwembad is gegarandeerd. Ideaal voor een vakantie met z'n tweeën, met familie of vrienden. Door de panoramische ligging kunt u vanuit het huis en de tuin genieten van de zon en de zee, maar ook direct vanuit het huis wandelingen beginnen. Wij kijken uit naar uw aanvraag en beantwoorden graag al uw vragen.
Interieur / begane grond
Onder de pergola begroeid met luidruchtige oranje trompetbloemetjes bevindt zich de toegangsdeur. "Welkom!" U komt binnen in een kleine hal. Als u eerst naar rechts gaat, komt u bij twee slaapkamers, luchtig en maritiem ingericht in wit/lichtblauw en voorzien van airconditioning:
Slaapkamer 1 : tweepersoonsbed 180x200 cm, ingebouwde kledingkast, 1 nachtkastje en leeslampjes, deur naar het terras
Slaapkamer 2: tweepersoonsbed 160x200 cm, kledingkast, 1 nachtkastje, nachtkastje en leeslampjes, kast, deur naar het terras
Badkamer: uitgerust met douche en wastafel (haardroger aanwezig).
Apart toilet
Interieur /Begane grond
Terug in de gang stapt u links door de dubbele deur en komt u in de keuken en de grote woonkamer.
De keuken in zacht lichtblauw is van alle gemakken voorzien:
Koelkast/vriezer, keramische kookplaat met bora, oven, magnetron, vaatwasser, filterkoffiezetapparaat, Nespressomachine, waterkoker, kook- en eetgerei, glazen, bestek zijn voldoende aanwezig.
De wasmachine en wasdroger, evenals de strijkplank en het stoomstrijkijzer, bevinden zich in de kleine berging naast de koelkast.
De keuken en de woonkamer worden overspoeld met licht door het grote aantal ramen en deuren naar het terras. De woonkamer is maritiem ingericht in wit en lichtblauw. Uiteraard staat er een flatscreen-tv (ook Duitstalige zenders) en een WLAN-aansluiting tot uw beschikking. De open haard zorgt voor extra gezelligheid in de herfst- en wintermaanden.
Interieur / 1e verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de 1e verdieping.
Daar vindt u een badkamer uitgerust met douche, wastafel en WC.
De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm, een ingebouwde kledingkast en 2 nachtkastjes, alsmede een console met flatscreen-tv. Ook hier bepalen de kleuren wit en lichtblauw de sfeer.
De deur leidt naar een balkon, dat u een prachtig panoramisch uitzicht biedt op de zee en het omringende landschap. De kleine tafel nodigt u uit voor een eerste kopje koffie of thee terwijl u de ochtendsfeer opsnuift.
Gelieve uw eigen beddengoed, hand-, douche- en badlakens mee te nemen. Er zijn kussenslopen met de Duitse maten 80 x 80 cm, 40x80 cm, evenals kussenslopen voor de Franse maten 50x50 cm, en voor de koudere seizoenen dekens en dekbedden (140 x 200 cm). Deze bevinden zich in de laden onder de bedden.
Buiten / Tuin
Het terrein van 1200 m 2 is omgeven door weelderige oleanders.
U bereikt de villa via een gebogen oprijlaan. Wanneer u de villa voor het eerst ziet, lijkt het een oase van rust, gelegen op een zonnig plateau.
Het huis is gebouwd in Provençaalse stijl en maakt met zijn typische mintgroene luiken een luchtige, lichte en vriendelijke indruk.
Het terras biedt een gezellige zithoek. Er zijn voldoende zitplaatsen, een tuintafel, evenals ligstoelen en een barbecue beschikbaar voor uw verblijf.
Buitenruimte/tuin
In de verzorgde tuin met gazon en mediterrane flora, die niet zichtbaar is vanaf de naburige woningen, wacht een mooi verwarmd zwembad (5 x 10 m) met elektrische afdekking op u.
De ingang van het zwembad is via een trap en loopt aangenaam af tot een diepte van 1.80m
(Voor aansprakelijkheid zie huurvoorwaarden!).
De villa biedt veel ruimte en is daarom ideaal voor een vakantie met het hele gezin of met vrienden. Het wordt echter ook heel vaak geboekt door koppels die genieten van de absolute privacy en rust. Een ideale plek voor elk seizoen: Niet alleen voor een vakantie aan zee, maar dankzij de milde temperaturen kunt u van maart tot november zwemmen in het verwarmde zwembad en zelfs tijdens de jaarwisseling met Kerstmis/Nieuwjaar of in de winter wordt het vakantiehuis vaak geboekt. De open haard draagt bij aan de gezellige sfeer tijdens de koelere seizoenen.
Door de panoramische ligging kunt u vanuit het huis genieten van de zon en de zee of direct vanuit het huis wandelingen beginnen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 100 km Nizza

100 km

Station 45 km Frejus

45 km

Snelweg-afrit 45 km Le Muy

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huis Villa "La vie est belle ..." is gelegen in het prachtige resort van Cavalaire sur Mer ongeveer 13 km van St. Tropez en ong. 1 uur rijden van het vliegveld van Nice.
Het heeft 3 slaapkamers, 1 douche / wc, 1 badkamer, 1 toilet en een keuken, die overgaat in de woonkamer en is geschikt voor 6 personen. Vanaf het begroeid met een pergola terras en de aangelegde tuin met zwembad heeft u een panoramisch uitzicht over de zee, de baai van Cavalaire met de Cap Ladier en de omliggende heuvels.
De Rue Jean de Florette, gelegen op het Domaine "Bella Villa", 1,3 km afstand van de hoofdweg, in de heuvels van Cavalaire, het is een doodlopende weg.
Met de auto kan worden bereikt binnen 3 minuten van het strand en de dichtstbijzijnde winkels (bakker, voedsel, bar, restaurant, enz.), Wandelen is 15 minuten (kaart).
Cavalaire sur Mer ligt op 13 km afstand van St. Tropez, heeft ongeveer 7000 inwoners en is een ideale vakantieplek met een groot zandstrand voor gezinsvakanties en is een boulevard, die nodigt u uit om te wandelen, en een mooie jachthaven.
stranden:
De stranden van Cavalaire strekken zich uit over 8 km, waarvan 4 km van de zandstranden. Ons advies:
"Residence Beach 'strand ingericht, zeer goed restaurant aan het strand, de eigenaren spreken Duits.
"Pardigon beach" Gratis strand, goed onderhouden, parkeergeld, toilet, water rescue station
Winkelen:
In aanvulling op kleinere retailers, voor dingen die je nog moet snel, in Cavalaire biedt de supermarkt "Carrefour" een overvloedig aanbod (ook vis en zeevruchten), nog goedkoper en meer gevarieerd, echter, "Geant" au Carrefour de Gassin
Farmer's Markets 8:00-13:00 zondag Croix Valmer
Dinsdag en zaterdag St. Tropez
woensdag Cavalaire
Streekproducten, stoffen, kleding, zeep, enz.
Producten / Souvenirs provencale / keramiek aan de hoofdweg tussen Croix Valmer en Gassin

St. Tropez:
Wandel door de smalle straatjes of langs de beroemde pier van St. Tropez, luxe jachten, een aperitief in een bar, winkelen in de kleine boetiekjes en eten in "La Pesquière" Reserveringen: 1 Rue des Remparts, Telefoon: 33/4 94 97 05 92

Wijnwinkel:
Plan de la Tour:
"Cave des Maures"
Brunch elke zondag
Wijnverkoop per dag.
Rotonde Gassin:
"Les Vignerons de Saint Tropez"
Wijn proeven, streekproducten
souvenirwinkel
Voor het oude Grimaud:
"Les Vignerons de Grimaud"
wijnverkoop

Slenteren en uit eten gaan:

Slenteren door Sainte Maxime:
Diner in "La Maison bleue" Reservaties: 48 Rue Paul Bert, Telefoon: +33 4 94 96 51 92
Veel lucht muziek evenementen open de poort.
In de haven van Sainte Maxime
Indrukwekkende vuurwerk op de eerste zaterdag in september.

Wandel door St. Tropez:
Diner in "La Pesquière" reserveringen Tel. 0033/494970592
Abwendessen bij Plage de Pampelonne "L'Esquinade" Tel. 0033/494798342

Diner in Rayol Canadel in het restaurant "Le Maurin des Maures" Tel. 0033/494056011

excursies:
Port Grimaud - het Venetië van de Provence - opgericht in 1966 door de Franse architect François Spoerry. Hij realiseerde de droom van het bezitten van een boot net buiten de voordeur - een vissersdorp en de jachthaven op zijn voorwaarden. Ondertussen heeft Port Grimaud een idyllische Provençaalse dorp geworden.

Grasse - het parfum stad, een wandeling door de straten van de oude stad, een bezoek aan de Perfume Museum van Fragonard en verwen jezelf met de geur voor hem en haar. De moderne fabriek is gevestigd net buiten.

Aix-en-provence - universiteitsstad, bekend van de schilder Paul Cézanne, mooie fonteinen, schaduwrijke straten, grote pleinen, zandsteen gekleurde gevels, elegante stad, gastronomisch paradijs, de wereldberoemde "Callissons", een zoete specialiteit gemaakt van marsepein.

Poquerolles, Ile Port Cros, Île du Levant
Ze zijn een groep eilanden voor Hyères, ook "L'Iles d'Or" genoemd.
Neem de veerboot van Hyères en Le Lavandou toegankelijk is of met rondvaartboten rechtstreeks van de haven Cavalaire.

Monaco, Nice, Cannes


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 1000
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

incl. belastingen
Borg € , -
Betaling van 30% na het sluiten
Definitieve betaling 30 dagen voor aankomst
Voorschot: Overdracht

Annuleringsvoorwaarden:

  • 50% des Mietpreises bis 60 Tage vor dem Anreisedatum, danach 100% des Mietpreises

meer informatie:

Over ons

Wij komen uit Oostenrijk, meer bepaald uit Westendorf in Tirol, hebben drie volwassen kinderen en drie kleinkinderen.

Gedurende 30 jaar, met enkele onderbrekingen, hebben wij Cavalaire en omgeving leren kennen en liefhebben als vakantiebestemming.
Tijdens ons eerste verblijf in Port Grimaud gaven we al de voorkeur aan het strand van Cavalaire vanwege het fijne zand en de kenmerkende baai, die uitnodigt tot een wandeling.
In de zomer van 2013 huurden we opnieuw een vakantiehuis in Cavalaire om er met het hele gezin onze vakantie door te brengen en eindelijk onze langverwachte droom te verwezenlijken: " een huis aan de Côte d'Azur ! "
We hadden zoveel romans en ervaringsverslagen gelezen van mensen die deze stap al voor ons hadden gezet.
We waren benieuwd hoe het ons zou vergaan en benaderden onze nieuwe levensfase met veel vreugde.
De dame van wie we het huis kochten zei:
"Het geluk was hier altijd thuis!" - "Un lieu de bonheur!"
Inmiddels hebben we al veel vaste gasten.
En daarom wensen wij u een aangenaam verblijf en een ontspannende, onvergetelijke vakantie!
Met vriendelijke groeten
Familie Elvira + Michael Wallner


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

C. P. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een huis om verliefd op te worden

Een heel liefdevol ingericht huis en zeer aardige gastheren. Het voldeed volledig aan onze verwachtingen. Het huis ligt rustig op een heuvel met uitzicht op zee. Geen winkelmogelijkheden in de directe omgeving. Een auto is aanbevolen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2024

Matthias K. uit Holzkirchen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig verblijf in Cavalaire-sur-Mer.

Zeer mooi uitgeruste en met veel liefde ingerichte grote vakantiewoning. Alles werkte perfect, de communicatie met het echtpaar Wallner was altijd erg snel en hoffelijk. We komen graag weer!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2022

Julia A. uit Bielefeld

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis met sensationeel uitzicht

We hebben hier een heerlijke week doorgebracht met opa en oma en onze 3 kinderen. Het huis is zeer goed uitgerust, smaakvol ingericht en zeer schoon. Het ontbrak ons aan niets! We voelden ons onmiddellijk ongelooflijk op ons gemak en hebben erg genoten van onze tijd hier. Het uitzicht vanaf het terras en de tuin is gewoonweg een droom. U kunt de prachtige zonsopgangen en -ondergangen bewonderen en comfortabel zitten op het terras of in de mooie loungehoek in de tuin. Ook het contact met de hospita was zeer hartelijk en vriendelijk! Je merkt meteen dat er veel hart is in dit huis. We komen graag terug

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2022

Fin G. uit Mechernich

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

"La vie est belle" ici!!!

Onze twee weken in "La vie est belle" waren fantastisch mooi
De inrichting van het huis, het zwembad, het uitzicht op zee: alles *****

De communicatie met de aardige verhuurders en het hele proces verliep volledig soepel en vlekkeloos.

We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2022

Alfons G. uit Steinweiler

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis

We verbleven 8 dagen in dit geweldige huis.
Alles was zeer liefdevol en hoogwaardig ingericht. Super aardige verhuurders, die we toevallig tegenkwamen op weg naar het huis.
Ik kom graag terug als de gelegenheid zich voordoet.
Het was gewoon geweldig.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2021

Bruni A. uit Lautenbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis op toplocatie, en exclusieve inrichting

We hadden een heerlijke vakantie in een exclusief vakantiehuis met een prachtig, uniek uitzicht. De inrichting was stijlvol, alles schoon en doordacht
Het zwembad en de buitenruimte zijn zo mooi dat je er graag veel tijd doorbrengt
We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2020

Harry uit Freiburg

4,6
5 4 5 4 5
Toon Duits

Prachtig

Zeer mooi vakantiehuis, met alles wat je nodig hebt. Geweldige faciliteiten, smaakvol en in harmonieuze kleuren ingericht. Cavalaire, met zijn stranden, haven en winkels biedt veel afwisseling en plezier.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2018

Hansruedi und Claudia R. uit 3427 Utzenstorf

4,8
5 4 5 5
Toon Duits

Gewoon geniaal

Zo mooi! Super mooi huis met alle comfort, geweldige hospita, schitterende rustige locatie.
Zo mooi! Super mooi huis met alle comfort, geweldige hospita, schitterend rustige ligging. En dan dit geweldige interieur van de villa, zo helder, zo mediterraan, vriendelijk, liefdevol en en en ..... Ik zou nog veel meer details kunnen opnoemen.... En brandschoon, we konden ons vanaf de eerste seconde comfortabel installeren en hoefden niet eerst schoon te maken, en konden vanaf het eerste moment genieten van onze vakantie! Nou, en dat is precies wat we deden. We komen terug naar dit prachtige huis.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. E. Wallner

Mevr. E. Wallner

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 62046

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/62046.htm


«Villa La vie est belle ...!» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven