Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Silver Shine & Pearl Play Wellness

Habscheid

Max.  1   gast
115m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 1  gast
115m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

1 gast

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Beschrijving

We kunnen zeggen welkom sinds juli 2022. We zijn erg blij dat we vanaf juli eindelijk gasten kunnen ontvangen in onze accommodatie Silberglanz. We hebben lang op dit moment gewacht. In het rustige dorp Habscheid wacht onze elegante vakantiewoning van meer dan 115 vierkante meter op u, samen met een gezellige serre en een uitnodigende groene zone. Hier ervaart u stijlvolle luxe en huiselijke sfeer gecombineerd in de zuiverste feel-good sfeer.
Ontsnap aan het dagelijkse leven en geniet van uw eigen privétijd voor twee in onze luxe wellness-vakantieappartement Silberglanz. Onze combisauna van cederhout biedt een oase van rust. Met de digitale regeling kunt u de temperatuur precies volgens uw voorkeuren instellen. Of een klassieke zwetsessie met opgieting of een infraroodcabine - het onnavolgbare heilzame effect van een saunagang is een onmisbaar onderdeel van uw wellnessvakantie in onze Silberglanz. Kom naar beneden, ontspan, geniet - hier beleeft u het plezier van een wellnessvakantie in een volledig privékader.
Harmoniseer lichaam en geest en dompel u onder in de aangename warmte en tintelende ervaring van onze exclusieve whirlpool. In het gedeelte van de serre dat direct aan de tuin grenst, biedt onze whirlpool u alles wat u nodig heeft om met een beetje rust een evenwichtige en verfrissende start te maken.

De drempelvrije, voor gehandicapten toegankelijke flat met zijn hoogwaardige meubels (waaronder Hartmann-meubels) in het eetgedeelte, de woonkamer en de hal zorgt voor een woonbeleving van een klasse apart. Warme kleuren en natuurlijke materialen zoals plafonds van massief vurenhout bieden u een bijzondere, natuurlijke warmte. Met zijn vloerverwarming over de hele ruimte is constante warmte verzekerd en staan zelfs koude voeten ontspanning niet in de weg.

De juiste sfeer wordt geboden door de LED-plinten met indirecte verlichting in het hele woongedeelte, die u kunt aanpassen aan uw gewenste welzijnsstemming.
EN SERVICE.
Onze accommodatie is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een ontspannende tijd. Er zijn hand/bad/saunahanddoeken/douchematten/whirlpool- en saunamatten/keukendoeken ter plaatse voor u aanwezig. Er worden ook badjassen voor u klaargelegd, allemaal zonder extra kosten. Toiletpapier, handzeep, keukenrol en afwasmiddel zijn ook beschikbaar. Onze mooie moderne keuken is ook uitgerust met alles wat je nodig hebt. Potten, pannen, borden, bekers, champagne, wijn, marini, water glazen en meer. Bestek, waterkoker, broodrooster, magnetron, melkopschuimer en diverse andere dingen. In onze keuken staat ook een volautomatische koffiemachine van het merk JURA, incl. koffiebonen. We hebben ook verschillende kruiden voor u klaarstaan en een selectie van verschillende soorten thee. Bij aankomst van onze gasten wacht ook een welkomstgroet.
Als u van nog meer luxe wilt genieten, kunt u zelfs een kok boeken voor onze accommodatie. Hij of zij kan op verzoek bijna alles voor u klaarmaken en serveren. Als u geïnteresseerd bent, vindt u meer informatie op aanvraag. De kok moet apart worden geboekt en is NIET inbegrepen in de accommodatieprijs.
Het is belangrijk om even afstand te nemen van de stress en gewoon jezelf terug te vinden. We kijken uit naar uw komst en zullen er zo goed mogelijk voor onze gasten zijn. Wij, de familie Heck, verwelkomen u graag als onze gasten.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 90 km

90 km

Meer 35 km

35 km

Skilift 10 km

10 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De prachtige Eifel staat bol van de excursiebestemmingen en activiteiten. Hier stellen wij er enkele voor die wij zelf heel goed kennen en u ten zeerste kunnen aanbevelen. Neem gerust contact met ons op voor ideeën en ervaringen. We zullen u graag helpen.

Het Müllerthal is in de eerste plaats een unieke biotoop met rotsen. Onze gevarieerde wandelingen voeren u door een prachtig landschap van heuvels en rotsen, waaronder de Müllerthal Trail, die het label "Leading Quality Trails - Best of Europe" heeft gekregen. Erosie heeft een sprookjesachtig landschap gecreëerd met fascinerende zandstenen rotsformaties die het hart van elke wandelaar sneller doen kloppen. Wandelen in Luxemburg betekent pure natuur! Ervaar het zelf!
Prachtige wandelroutes, bijvoorbeeld door het natuurgebied dat ook wel het Biebertal wordt genoemd, bijna direct voor de deur. Als je van de natuur houdt, kom je hier aan je trekken. Als u even wilt bijkomen van uw stressvolle dagelijkse leven, dan bent u hier in de prachtige Eifel aan het juiste adres.

Voor motorfans is er bijvoorbeeld de Nürburgring, ook wel de Groene Hel genoemd. Dit is de langste racebaan ter wereld. En slechts 73 km verwijderd van onze vakantiewoning. Er zijn ook prachtige motortochten door smalle valleien, hoge plateaus, prachtige uitzichtpunten, veel bochten bergop en bergaf, bizarre rotsformaties, kastelen, burchten en ruïnes in ons gebied.

In de winter is het hier bij ons ook erg mooi. We zijn maar 16 km verwijderd van de Zwarte Man. Dit is de op één na hoogste top in de Schneifel. De hoogte is 697m en daarom ook een populaire bestemming voor onze wintersporters


Wij hebben ook voldoende informatiemateriaal voor u in de accommodatie en mocht u vragen hebben, dan helpen en adviseren wij u uiteraard graag.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor aankomst op zon- en feestdagen geldt een eenmalige toeslag van 70 Euro.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.6 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2023

Elvira B. uit Grafschaft

5,0
5 5 5 5 5

Entspannen pur

Hatten ein super schönes entspanntes Wochenende, super schnelle Abwicklung, nette Gastgeberin.
Weiterempfehlung 5 Sterne plus!
Liebe Grüße,
Elvira und Marcel

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Februari 2023

Jana U. uit Frechen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect wellness weekend!!!

Absoluut een aanrader!

De flat is brandschoon, super modern ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt om je goed te voelen. De sauna en de whirlpool zijn natuurlijk het absolute hoogtepunt! We hebben er in totaal 2,5 dag doorgebracht en van elke minuut genoten. De verhuurders zijn super vriendelijk en behulpzaam, de overdracht was volledig ongecompliceerd. Bij aankomst was er gekoelde mousserende wijn voorzien en werd ons uitgelegd hoe we de whirlpool, sauna, enz. moesten gebruiken. Als we nog vragen hadden, konden we te allen tijde contact opnemen met de verhuurders. Kort na aankomst treedt diepe ontspanning in en wil je nooit meer weg. Pure wellness!

Ik hoop dat we in de toekomst nog eens terug kunnen komen en wil de familie Heck hartelijk bedanken!

P.S.: Helaas is "wellnessvakantie" niet te selecteren in de beoordeling, dus heb ik gekozen voor "romantische vakantie". Maar je kunt er ook heel goed ontspannen met vrienden ;)

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

December 2022

Lukas K. uit Aachen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig

We waren graag veel langer gebleven - helaas konden mijn partner en ik hier maar twee nachten doorbrengen, maar we hebben van elke seconde genoten.
De vriendelijke verhuurders zijn beiden zeer behulpzaam en meegaand, en het ontbreekt de flat werkelijk aan niets. Het is brandschoon en nodigt uit tot ontspanning. De sauna en whirlpool zijn een bijzonder hoogtepunt, maar ook de regendouche en de volledig uitgeruste keuken maakten ons verblijf aangenaam. Een duidelijke aanbeveling om gewoon te ontspannen en tot rust te komen
We waren helemaal tevreden en komen graag terug!

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Oktober 2022

Gabi G. uit Niedernhausen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect

We waren de eerste huurders voor bijna 14 dagen





We vonden het erg leuk. Zeer aardige en behulpzame verhuurders. Na een paar dagen voelden we ons thuis en na een dagje wandelen keken we er naar uit om naar ons huis terug te keren ;-) Hier konden we heerlijk ontspannen en fit worden voor de volgende dag. We komen zeker nog eens terug.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2022

Joline F. uit Wadgassen

4,6
5 5 5 3 5
Toon Duits

Top!!!

Mijn vriend en ik verbleven er een week en werden hartelijk ontvangen door de eigenaar. Zelfs gekoeld water, mousserende wijn en wat lekkers werden ter verwelkoming verstrekt.
De flat is prachtig en elke euro waard. Je merkt dat de flat met hart en ziel is ingericht. Alles is goed onderhouden en er is alles wat je nodig hebt om naar beneden te komen. We konden alle stress achter ons laten en genieten van totale saamhorigheid, wat niet beter kon.
Zelfs toen ik (vrouw en techniek?) de sauna niet aan kon zetten, kwam de eigenaar om 23.30 uur langs om ons te helpen. Dus we waren erg blij, we komen graag nog eens terug☺️

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2022

Silke S. uit 41504 Dormagen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie accommodatie.

Deze accommodatie is gewoon geweldig
We konden ons uitschakelen en erg genieten
Prachtig ingericht van de keuken, de badkamer of de woon-slaap- en wellnessruimte
Ik kan zeggen dat het gewoon geweldig is.
Wij geven het 5 sterren +++
Nogmaals hartelijk dank aan de familie Heck voor hun vriendelijke gastvrijheid.
We zullen zeker binnenkort weer bij jullie boeken.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2022

Tanja F. uit Birken-Honigsessen

4,6
5 4 5 4 5

Ferienwohnung Silberglanz

Wir haben uns in der geschmackvoll eingerichteten Ferienwohnung Silberglanz sehr wohl gefühlt.
Die sehr netten Vermieter haben uns mit gekühltem Sekt und Wasser herzlich in Empfang genommen.
Die Wohnung bietet einen angenehmen Rückzugsort um vom Alltag Abstand zu nehmen.
Küche und Bad lassen keine Wünsche offen und sind sehr luxuriös eingerichtet. Sauna, Whirlpool und Terasse bieten ein ausgesprochenes Wellnessgefühl.
Wir werden uns hier gerne nochmal eine Auszeit nehmen und wiederkommen.

Aanbevolen voor: Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. J. Heck

Mevr. J. Heck

Andere accommodaties van Mevr. J. Heck


meer informatie

Objectnummer: 398478

Laatst bijgewerkt: 27.03.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/398478.htm


«Silver Shine & Pearl Play Wellness» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

1 gast

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven