Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Dreilaenderheck

Habscheid

Max.  5   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
75m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

8 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

8 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Welkom in onze accommodatie DreiländerHeck. Onze viersterren accommodatie ligt midden in de prachtige Eifel.
Ons vakantiehuis is ingericht voor maximaal vijf personen + babybedje. Op de begane grond bevindt zich een keuken met eethoek en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Het bed meet 140 bij 2 meter. Een mooie stenen trap leidt naar de eerste verdieping. Daar is de woonkamer en een kleine badkamer met toilet en de tweede slaapkamer. In de bovenste slaapkamer staat een tweepersoonsbed van 180 bij 2 meter . Helaas is de flat niet geschikt voor rolstoelgebruikers, omdat de flat verdeeld is over twee verdiepingen. De keuken is uitgerust met voldoende serviesgoed, bestek, een waterkoker, een filterkoffiezetapparaat, een Senseo, een koelkast met vriesvak, een keramische kookplaat met oven, een magnetron, een vaatwasser en een wasmachine. De flat heeft ook een aparte groene ruimte met terras, waar tuinmeubelen en een barbecue en een mooie hangmat beschikbaar zijn. Twee ligbedden staan ook voor u klaar. Een fijne plek om te ontspannen. Een klein welkomstgeschenk wacht op onze gasten bij aankomst.
Er is ook een trampoline, een klimtoren, twee glijbanen, twee schommels en een zandbak op het omheinde terrein.
Geniet van de natuur en buitenactiviteiten. Direct bij het drielandenpunt heeft u alle excursiebestemmingen naar Luxemburg en België met prachtige landschappen.
U heeft een eigen parkeerplaats direct bij het huis. Het terrein is volledig omheind. Dus zowel kinderen als honden kunnen zich vrij bewegen bij ons. Voor korte verblijven geldt een eenmalige vergoeding van 49 Eure, die wordt kwijtgescholden vanaf de 5e overnachting.
INFO: 7% BTW wordt bij de rekening opgeteld!!!
Op de dag van aankomst kunt u de flat vanaf 16.00 uur betreden en op de dag van vertrek moet de flat om 10.30 uur verlaten zijn!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand over 50 km

over 50 km

Meer 35 km

35 km

Skilift 16 km

16 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 9 km

9 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 132 km Köln/Bonn

132 km

Station 41 km Bitburg/Erdorf

41 km

Snelweg-afrit 3 km A60

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De prachtige Eifel staat bol van de excursiebestemmingen en activiteiten. Hier stellen wij er enkele voor die wij zelf heel goed kennen en u ten zeerste kunnen aanbevelen. Neem gerust contact met ons op voor ideeën en ervaringen. We zullen u graag helpen.
Het pretpark in 54647 Gondorf is bijvoorbeeld een geweldige bestemming voor jong en oud.
Het Wilde Dieren- en Safaripark in 54550 Daun is ook een geweldige bestemming voor het hele gezin. Dit zijn slechts twee voorbeelden. Er zijn nog veel meer mooie bezienswaardigheden in onze omgeving, waar wij u uiteraard graag over adviseren.
Prachtige wandelroutes b.v. door het natuurgebied ook wel het Biebertal genoemd, bijna direct voor de deur. Natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Als u even wilt bijkomen van uw stressvolle dagelijkse leven, dan bent u hier in de prachtige Eifel aan het juiste adres. Voor motorfans is er bijvoorbeeld de Nürburgring, ook wel de Groene Hel genoemd. Dit is de langste racebaan ter wereld. En slechts 73 km verwijderd van onze vakantiewoning. Er zijn ook prachtige motortochten door smalle valleien, hoge plateaus, prachtige uitzichtpunten, veel bochten bergop en bergaf, bizarre rotsformaties, kastelen, burchten en ruïnes in ons gebied.
In de winter is het hier bij ons ook erg mooi. We zijn maar 16 km verwijderd van de Zwarte Man. Dit is de op één na hoogste top in de Schneifel. De hoogte is 697m en daarom ook een populaire bestemming voor onze wintersporters. In onze flat is er een digitale pelletkachel in de woonkamer, die een prachtige romantische en ook zeer gezellige sfeer creëert in de winter, bijvoorbeeld als het sneeuwt.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

NATUUR & WILDLIFE DIRECT VOOR DE DEUR


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Sonja S. uit Duisburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Steeds weer graag?

Super mooie, goed onderhouden, liefdevol ingerichte vakantiewoning met alles wat je nodig hebt. Geweldige gastheren die met raad en daad bijstonden. We hadden verse eieren van onze eigen kippen, zelfgemaakte jam en groenten uit eigen tuin? Honden mogen de hele tuin gebruiken, er is ook een aparte omheinde tuin en kinderen zijn welkom. We komen zeker nog eens terug

Vriendelijke groeten Sonja en Wolfgang

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2022

Ralph R. uit Wiesbaden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie vakantie

We vonden deze accommodatie erg leuk, de verhuurders zijn super vriendelijk en meegaand, een all-round geslaagde vakantie voor tweebenige en vierbenige vrienden
Prachtig landschap om te fietsen en te wandelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2022

Birgit R. uit Insheim

5,0
5 5 5 5 5

SUUUPER!!

Wer Ruhe sucht und Spass haben will mit seinem Hund oder auch der Familie ist dort genau richtig! Die Ferienwohnung ist neu und mit Geschmack eingerichtet mit allem was man braucht von Geschirr bis Küchengeräten wie Kaffeemaschine, Toaster etc. Alles sehr gemütlich und sehr sauber! Die Außenanlage ist gepflegt und der eingezäunte Garten ein Highlight für Hund und Kind. Es gibt mehrere Sitzgelegenheiten und auch Spielgeräte für die Kids. Parken kann man direkt am Haus...also..alles optimal für eine relaxten Urlaub. Möchte noch erwähnen, dass die Gastgeber überaus freundlich sind und wirklich an alles gedacht haben. Vielen Dank an Familie Heck!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

April 2022

Katharina K. uit Lemberg

5,0
5 5 5 5 5

Sehr empfehlenswert

-Eine sehr schöne ruhige Gegend.
-Super viele schöne Wanderwege.
-Sehr nette hilfsbereite Vermieter, die sehr herzlich sind.
-Eine außerordentlich sehr große gepflegte Außenanlage super viel Auslauf für Hunde und Kinder.
-Die Wohnung ist sehr geräumig, sehr sauber (worauf ich großen Wert lege)tolle Möbel vor allem die Küche. In der Küche gibt es alles was man braucht auch an Gewürzen und Tees.
-Direkter großer Parkplatz am Haus.
-Nochmals separate schöne Terrasse mit Grill und Sitzecke, mein persönliches Highlight war die tolle Hängematte zwischen den Bäumen.

Eine ganz tolle Woche dort verbracht. Wir kommen bestimmt im nächsten Jahr wieder mal vorbei um dort eine erholsame Zeit zu verbringen.

Liebe Grüße Fam. Kindla-Schmidt

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

April 2022

Gisela F. uit Bottrop

5,0
5 5 5 5 5

Super gepflegte Unterkunft, herzliche Gastgeber.

Wir waren für ein verlängertes Wochenende in der Eifel, Verwandte besuchen. Schon bei der Buchung der Unterkunft fand ich die Bilder und die Beschreibung sehr ansprechend.
Ich habe natürlich gehofft ,dass es dann auch den Tatsachen entspricht. Da wir leider schon zweimal eines besseren belehrt wurden. Nun zu dieser Unterkunft kann ich nur sagen, dass es wirklich so ist wie beschrieben.
Ich bewerte eigentlich nicht gerne aber ich bin wirklich super froh, dass wir diese schöne Unterkunft für uns entdeckt haben und möchte diese auch gerne Bewerten.
Wir werden auf jeden Fall wiederkommen.
Vielen Dank Familie Heck für Ihre herzliche zuvorkommende Art. Bei Ihnen kann man sich nur wohl fühlen. Viele Grüße Tom und Gisela aus Bottrop

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Maart 2022

Claudia H. uit Karlsruhe

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles wat je nodig hebt voor een ontspannende vakantie

We hadden een super rustige ontspannen week in de accommodatie DreiländerHeck.
De gastvrouw was erg aardig en zorgzaam. We voelden ons meteen thuis bij aankomst.
Het is een mooie rustige omgeving met veel natuur en wandelpaden. We hadden het genoegen veel wild te zien tijdens het wandelen. Het is echt een geweldig gebied.

Ik kan over de flat zeggen dat het zeer goed onderhouden is, mooi modern meubilair
Ik heb veel rugklachten, vooral als ik in andere bedden slaap.
Ik had daar nauwelijks rugpijn. Ik wil alleen maar zeggen dat je heerlijk kunt slapen in het bed. De keuken is een droom met een gezellige eethoek en zelfs een TV. Ik heb thuis niet zo'n mooie keuken
De tuin is ook prachtig, met een prachtig uitzicht op het platteland. Zeer goed onderhouden buitenruimte
Mooi terras waar we veel hebben gezeten en de hele dag van de zon hebben genoten
Ik kan deze accommodatie 100% aanbevelen.
Prijs prestatie TOPP: incl. bedlinnen, badhanddoeken/keukenhanddoeken/toiletpapier/keukenrol/afwasmiddel/zeep/tempobox/voldoende kruiden-olie-azijn-cacao-diverse theeën-koffiefilter-koffiepoeder-suiker en alle andere dingen waar ik nu niet aan kan denken. Er is ook een welkomstgeschenk en we kregen ook eieren van uw kippen cadeau. Alles is geweldig! We komen volgend jaar terug. Bedankt voor deze ontspannende vakantie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

November 2021

Torsten M. uit Bottrop

5,0
5 5 5 5 5

Sehr netter Kontakt trotz Stornierung

Leider mussten wir aus persönlichen Gründen die geplante Reise stornieren.
Es gab keinerlei Einwände seitens der Vermieter.
Ganz im Gegenteil vollstes Verständnis und direkte Rückerstattung der gesamten Anzahlung.
Unsere nächsten Urlaub werden wir definitiv in dieser Ferienunterkunft verbringen.

Gruß Fam. T. Martin

Oktober 2021

Ulrike F. uit Essen

5,0
5 5 5 5 5

Super schöne Unterkunft

Wir möchten uns hier nochmal für die Herzliche Gastfreundliche Art bei Fam. Heck bedanken.
Wir wurden noch nie irgendwo in einer Unterkunft so herzlich aufgenommen. Uns hat es wirklich an nichts gefehlt dort. Es gab zur Begrüßung einen Sekt und Pralinen, an unseren Hund wurde auch gedacht.
Die Wohnung ist sooo toll eingerichtet. Man fühlt sich direkt wohl. Alles neu und sehr sauber. Frische Bioeier gab es auch.
Die Umgebung ist toll für Wanderer. So viele schöne Ausflugsziele, sei es für Familien oder Paare.
Wir planen schon unseren nächsten Urlaub bei Familie Heck.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2021

Birte N. uit Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer ontspannend

We zijn helemaal blij met deze prachtige vakantiewoning.
De flat is erg gezellig en ingericht met veel aandacht voor detail.
We werden zeer hartelijk ontvangen en werden getrakteerd op kleine traktaties voor het gezin en de hond.
De inrichting is perfect, er ontbreekt niets.
Het gastgezin Heck is erg vriendelijk en zorgzaam.
Ik kan deze vakantiewoning ten zeerste aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

September 2021

Bettina D. uit Mönchengladbach

4,8
5 5 5 4 5

Schöne Auszeit

Wir waren mit den beiden Kids (4+7) ein Wochenende hier, eine herzliche Gastgeberfamilie und gemütliche Unterkunft. Wir bedanken uns und können es uneingeschränkt empfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2021

Melanie S. uit Niederkrüchten

4,9
5 5 5 4.5 5

Perfekte wunderschöne Ferienwohnung

Wir hatten eine wundervolle Woche in einer wunderschönen Wohnung mit ganz tollen Vermietern. Unsere Kinder haben den Garten mit den Hühnern geliebt und durften ganz viel helfen. Die Familie hilft und unterstützt wo sie nur kann. Es fehlte an nichts. Alles ganz neu modern und super gepflegt.
Von dort aus kann man viele Ausflüge machen.
Wir werden wieder dorthin fahren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2021

Ralf V. uit Krefeld

5,0
5 5 5 5 5

Einfach Toll!

Es war einfach toll bei Familie Heck! Eine ganz tolle Wohnung, mit viel Liebe eingerichtet und sehr sauber! Für Kinder ist der Garten ein Traum und die Hühner hat unser Sohn mit viel Freude gefüttert! Alles war perfekt und wir kommen bestimmt nochmal wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Bedrijf Dreiländerheck
Mevr. J. Heck

Mevr. J. Heck

Hartelijk welkom bij ons in het Fewo Dreiländerheck Wij zijn een gezin van vijf en wonen in de prachtige Eifel. Wij houden van de natuur van de Eifel en de vele mogelijkheden voor uitstapjes die er in onze omgeving zijn.


Andere accommodaties van Mevr. J. Heck


meer informatie

Objectnummer: 347494

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/347494.htm

Mevr. Jennifer Heck

Neustraße 6

54597 Habscheid

0049(0) 01701675428


«Vakantiehuis Dreilaenderheck» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven