Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Terrazza

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Wanneer u voor het eerst in Querceto bij Ponteginori in de gemeente Montecatini Val di Cecina komt, lijkt het alsof u een reis terug in de tijd maakt. Het kleine, oude dorp wordt niet geteisterd door de gebruikelijke nieuwbouw aan de rand

De familie die eigenaar is van dit kleine gehucht, dat zich met zijn smalle straatjes nestelt rond het kasteel met zijn imposante toren, kan terugkijken op een eeuwenlange geschiedenis. De naam Ginori werd wereldberoemd door de keramiek- en porseleinfabriek, waarvan het buitengewoon mooie servies door de eeuwen heen menig feesttafel in de eetzalen van beroemde adellijke huizen heeft gesierd.

Sinds enkele jaren leggen de afstammelingen van deze beroemde Florentijnse familie zich toe op de wijnbouw. De uitstekende rode "Castello Ginori" rijpt in barrique vaten onder het gewelfde plafond van het oude theater van Querceto. Op verzoek kan voor kleinere groepen een rondleiding door de wijnkelder worden georganiseerd, gevolgd door een proeverij.

De weinige inwoners van het dorp (het aantal varieert tussen de 30 en 40 personen) verwelkomen de vakantieganger in hun midden met grote hartelijkheid, zodat de vakantieganger zich snel thuis voelt.

In de kleine bar/trattoria "La Locanda del Sole" kunt u 's ochtends genieten van een Italiaans ontbijt (bestaande uit een cornetto en een cappuccino) en Toscaanse lekkernijen voor lunch en diner. Natuurlijk is de bar ook een ontmoetingsplaats om onder het genot van een espresso een praatje te maken met uw vakantieburen of de plaatselijke bevolking.

Na een korte wandeling bereikt u de gemeenschappelijke tuin achter de oude stadsmuur, waar zich het zwembad (18 x 8 m) bevindt. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op de vallei en kunt u na een verfrissende duik in hemelse rust van de dag genieten. In het centrum van het kleine gehucht is er een gemeenschappelijk terras met tafels, stoelen, parasols en wi-fi, dat beschikbaar is voor alle vakantiegasten.

De vakantieverblijven van verschillende grootte bevinden zich allemaal - op één uitzondering na - in verschillende huizen van het middeleeuwse gehucht. De uitzondering is een vrijstaand huis Podere La Fontaccia, dat buiten de stadsmuren ligt en een eigen tuin heeft.

PLATTE BESCHRIJVING
Begane grond - een grote woonkamer met open haard, een volledig uitgeruste keuken met uitgang naar het terras waar een eettafel met stoelen staat en een comfortabele zithoek. Eerste verdieping - 1 slaapkamer met tweepersoonsbed met hemelbed, een tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden met uitzicht op het prachtige mediterrane maquis. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche/wc.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 25 km

25 km

Meer 40 km

40 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 6 km

6 km

Luchthaven 77 km Galileo Galilei Pisa

77 km

Station 22 km Stazione di Cecina

22 km

Snelweg-afrit 20 km Ponteginori

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Querceto is ook een uitstekend uitgangspunt voor uitstapjes naar Volterra (ca. 25 km), San Gimignano (ca. 53 km), Siena (ca. 75 km), Pisa (ca. 78 km), Lucca (ca. 106 km) en Florence (ca. 105 km).


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Aankomsttijd tussen 16 en 19 uur. Andere aankomsttijden zijn in overleg mogelijk.

€ 70,- korting vanaf de tweede geboekte week.

De eindschoonmaak is inbegrepen, mits het appartement en vooral de keuken (geen vuile vaat!) netjes en bezemschoon worden achtergelaten, anders wordt € 25,- extra in rekening gebracht. Extra bed € 50,- per week of gebruik van de slaapbank per kind (alleen mogelijk voor kinderen tot 12 jaar!). Verwarmingskosten worden in het koelere seizoen extra in rekening gebracht.

Uitrusting van de vakantiewoning:
Inductiekookplaat, oven, grote koelkast met vriesvak, vaatwasser, broodrooster, WLAN, Italiaanse TV, verwarming, open haard, kinderbedje op aanvraag, badkamer met raam, bidet, douchecabine, WC, terras, eethoek buiten, terrasmeubels, parasol

Annuleringsvoorwaarden:

  • Reiserücktritt / Nichterscheinen / Umbuchungen Der Mieter hat das Recht, vor Reisebeginn vom Vertrag zurückzutreten. Er muss den Rücktritt vom Mietvertrag schriftlich bei Toscana Sì erkären. Maßgeblich ist der Zugang der Erklärung bei Toscana Sì. Wenn der Rücktritt nicht von Toscana Sì zu vertreten ist und kein Fall höherer Gewalt vorliegt und falls auch kein Ersatzmieter gefunden werden kann, bleibt vorbehalten, eine angemessene Entschädigung gemäß folgender Aufstellung zu verlangen: Bei Rücktritt bis 30 Tage vor Mietbeginn 20% des Gesamtpreises, vom 29. bis 21. Tag vor Mietbeginn 50% des Gesamtpreises, vom 20. bis 11. Tag vor Mietbeginn 80% des Gesamtpreises, vom 10. Tag vor Mietbeginn bis Mietbeginn 90% des Gesamtpreises. Bei Nichterscheinen sind 90% des Gesamtpreises zu zahlen.

meer informatie:

Om te winkelen kunt u naar Ponteginori rijden (ca. 6,6 km) of naar Cecina (ca. 22 km). Het dichtstbijzijnde strand is in Marina di Bibbona (ca. 22 km) of in Cecina Mare (ca. 25 km).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Toscana Sì GmbH
Mevr. J. Gramatke

Mevr. J. Gramatke

TOSCANA Sì - HET SOMMIGE ANDERE VAKANTIEHUIS AGENCY Sinds het jaar 2000 bemiddelen wij uitsluitend in vakantiehuizen in Toscane en Sicilië die wij persoonlijk hebben geïnspecteerd. Bij ons vindt u vakantieaccommodatie voor elke smaak en elk budget.


Andere accommodaties van Mevr. J. Gramatke

Alle accommodaties weergeven van Mevr. J. Gramatke

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 406960

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/406960.htm

Mevr. Jutta Gramatke

Kolpingstr. 19

44649 Herne

0049(0) +49 02325 795100

DE 259384029

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven